Cikkek
  Egészséges táplálkozás
     » Befőzés tartósítószer nélkül
     » Bio tea - Gyógytea
     » Egészségvédő növények
     » Fűszernövények
     » Lúgosítás-supergreens
     » LÚGOSVÍZ - Vízionizálás
     » Méregtelenítés
     » Táplálkozás
     » Tiszta víz
     » Vitamin
  Wellnes - Fitness
     » Fitness
     » Lelki egészség
     » Narancsbőr
     » Programok
     » Ultrahangos zsírbontás
     » Wellness szolgáltatások
     » Zsírégetés-fogyókúra
  Fogyasztóvédelem
     » Élelmiszerek káros összetevői
     » Kozmetikumok káros összetevői
     » Vásárlási tanácsok
  Baba-mama
     » Anyának lenni
     » Bébi
     » Óvodások, iskolások
     » Termékismertető
     » Tudományos hírek
     » Várandósság
  Prevenció - megelőzés
     » Alternatív módszerek
     » Bioptron fényterápia
     » Biorezonancia vizsgálat
     » Prevenció
     » Pulzáló mágnesterápia
     » SAFE Laser Lágylézer terápia
     » Vizsgálatok, szűrések
  Betegségek
     » Allergia
     » Bélrendszeri betegségek, probiotikum
     » Bőrbetegségek
     » Cukorbetegség
     » Daganatos betegségek
     » Emésztőszervi betegségek
     » Ételintolerancia
     » Fáradtság, kimerültség
     » Férfiakat érintő betegségek
     » Fog és ínybetegségek
     » Fül-orr-gége betegségei
     » Hétköznapi mérgeink
     » Idegrendszeri betegségek
     » Influenza
     » Ízületi, mozgásszervi betegségek
     » Káros szenvedélyek
     » Légzőszervi betegségek
     » Nőket érintő betegségek
     » Stressz
     » Szem betegségek
     » Szív és érrendszeri betegségek
  Alternatív megoldások
     » Környezettudatos életmód
     » Megújuló energiaforrások
  Szépségápolás
     » Hajápolás
     » Ránctalanító - ránctalanítás
     » Smink
     » Szőrtelenítés - IPL
     » Testápolás
  Életmódinterjúk - könyvajánlók
     » baba-mama
     » egészséges életmód
     » gyógynövények
     » Sztárinterjúk

Kapcsolat
Mobil:
Cím:

E-mail:
»
»

»
 +36 30 7262 647
 2040 Budaörs,
 Törökbálinti utca 42/B
 info@vitaminsziget.com

3TECH narancsbőr elleni kezelés otthonra!

2015.03.17.
Címkék: cellulit   cellulitisz   foreverbeauty   narancsbőr   rádiófrekvencia   ultrahangos kezelés  

Végre Magyarországra is megérkezett az első otthoni készülék, ami 3TECH technológiával veszi fel a harcot a fránya narancsbőr ellen!

A Forever Beauty narancsbőr elleni és bőrfeszesítő készülék a szépségszalonok 3 jól bevált anticellulit technológiáját – a multipoláris rádiófrekvenciás bőrfeszesítés, az ultrahangos mélymasszázst és a vörös LED fényterápiát – egyesíti. A kis Forever Beauty cellulit elleni készülék révén a professzionális cellulit kezeléseket bárki elvégezheti saját otthonában, csak éppen sokkal diszkrétebben, kényelmesebben és olcsóbban, mint a kozmetikai szalonokban vagy esztétikai centrumokban.

Cikkünkben bemutatjuk a három technológia: a multipoláris rádiófrekvenciás bőrfeszesítés, az ultrahangos mélymasszázs és a vörös LED fényterápia főbb ismérveit!

Multipoláris rádiófrekvenciás bőrfeszesítés narancsbőr ellen

A rádiófrekvenciás kezeléseket általában bőrfeszesítésre és narancsbőr-kezelésre használják a kozmetikákban. Természetesen az egyes rádiófrekvenciás kezelések felhasználási területe az alkalmazott frekvenciától és az elektródák számától függően némiképp eltérő.

A magasabb frekvenciájú (4Mhz) RF kezeléseket főként az arcbőr feszesítésére, ránctalanítására, az alacsonyabb frekvenciájú kezeléseket (0,3-0,5MHz) pedig inkább testfeszesítésre és narancsőr-csökkentésre használják. A rádiófrekvenciás készülékek elektródáinak száma elsősorban a kezelés minőségét befolyásolja: a multipoláris (= több elektródás) készülékek már erősen célzott és biztonságos kezelést tesznek lehetővé.

A rádiófrekvenciás technológia lényege, hogy a hőenergia hatására a kötőszövet régi, meglazult kollagén rostjai azonnal kifeszülnek, így a bőr már az első kezelés után rögtön simábbnak tűnhet. Rendszeres, kúraszerű használat esetén a multipoláris RF technológia beindítja és fokozza az új kollagén termelődését, emiatt a bőr rövid időn belül látványosan és tartósan megújul. Ez azért jó, mert egy stabilabb kollagénhálón a narancsbőrt okozó zsírsejtek már nem, vagy sokkal kevésbé tudnak áttüremkedni. Ezen kívül a multipoláris rádiófrekvencia - a sejtanyagcsere fokozása révén - a zsírsejtek méretét is csökkentheti, tovább segítve ezzel a narancsbőr elleni harcot! A rádiófrekvenciás kezelésekről itt olvashat bővebben! >>>

Ultrahangos mélymasszázs narancsbőrre

A különböző ultrahangos kezelések hatása az alkalmazott frekvenciától függően eltérő. A kozmetikában többnyire a 40 KHz körüli frekvencián zajló kavitációs zsírbontást, az 1MHz körüli frekvencián végezhető ultrahangos mélymasszázst, valamint a 3 MHz-es ultrahangos arckezelést használják.

Az 1 MHz-es ultrahangrezgések javítják a vérkeringést és a nyirokkeringést, valamint a sejtek áteresztő képességét, így a zsírsejtekben raktározott zsír és toxinok hamarabb kiürülnek a testből. Tehát ultrahangos mélymasszázs hatására a zsírsejtek kisebbek lesznek, valamint a narancsbőr is halványulhat. Az 1 MHz-es ultrahangrezgések továbbá általános regenerációt fokozó hatással is rendelkeznek, ezért mozgásszervi fizikoterápiára is használnak ilyen frekvenciájú ultrahangrezgéseket.

Az 1MHz-es ultrahangrezgések igen mélyre, akár több mint 5 cm-re is lehatolhatnak a szövetekbe, emiatt a vastagabb zsírréteg fölött kialakult narancsbőrt is kezelhetünk segítségükkel. Ráadásul ezek az ultrahangrezgések még a különféle bőrtápláló vagy narancsbőr elleni hatóanyagokat is képesek a mélyebb szövetekbe lejuttatni, ugyanis a kezelt területen jelentősen fokozzák a sejtfalak áteresztő képességét. Narancsbőr kezelése esetén az ultrahangos mélymasszázst mindenképpen ajánlott kiegészíteni bőrfeszesítő és narancsbőr elleni rádiófrekvenciás (RF) kezeléssel is! Az ultrahangos kozmetikai kezelésekről itt olvashat bővebben! >>>

Vörös LED fényterápia cellulit ellen

A LED fényterápiát kozmetikai és orvosi célú kezelések során használják, s napjainkban mind gyakrabban építik be otthoni kozmetikai és egészségvédő készülékekbe is. Pontos hatása a fény hullámhosszától (színétől) függ.

A vörös LED fény (hullámhossz: 625 nm) több mint 2 cm mélységig behatol a testbe. Gyorsítja a sejtanyagcserét és a salaktalanítást, valamint támogatja a bőr rugalmasságához szükséges kollagén termelődését, emiatt remek kiegészítője a rádiófrekvenciás (RF) és ultrahangos (UH) narancsbőr elleni kezeléseknek. Ezen felül hatóanyagok bejuttatására is használható. A különböző színű LED fények hatásairól itt olvashat bővebben! >>>

Profi narancsbőr elleni módszert keres?

Ismerje meg a Forever Beauty narancsbőr elleni készüléket! >>>

Ez az otthoni készülék eredményesen tünteti el a narancsbőrt, méghozzá egyedülálló módon 3 bravúros technológia által: rádiófrekvenciás bőrfeszesítés + ultrahangos mélymasszázs + vörös LED fényterápia.

Bővebb információ a ForeverBeauty.hu-n! >>>

Cikkajánló:


Kérdésével, észrevételével forduljon a szerkesztoseg@vitaminsziget.com hoz.
Megosztás:
  Küldés:  Küldés   Betűméret:   Betűméret Kicsi Normál Nagy   Nyomtatás:  Nyomtatás

Kapcsolódó termékek

Forever Beauty Plus kontakt gélForever Beauty Plus kontakt gél
A Forever Beauty Plus kontakt gélt speciálisan a Forever Beauty narancsbőr elleni készülékhez fejlesztették ki.
+- 4.490 Ft/db db Beteszem a kosárba

www.vitaminsziget.com © 2007-2024 - Minden jog fenntartva

MasterPass