Kapcsolat
Mobil:
Cím:

E-mail:
»
»

»
 +36 30 7262 647
 2040 Budaörs,
 Törökbálinti utca 42/B
 info@vitaminsziget.com

Gyártók
Cambridge Nutritional Sciences Ltd
A Cambridge Nutritional Sciences Ltd (CNS) az Omega Diagnostics Group PLC leányvállalata, mely kórházakban, klinikákon és laboratóriumokban használt diagnosztikai termékek szolgáltatója több, mint 100 országban.
bővebben »

G&G
Az 1965-ben London mellett alapított, mára patinás hírű G&G gyár közel 50 éves tapasztalat és szaktudás alapján készíti független gyártóként kis szériás formuláit elsősorban orvosok, természetgyógyászok és egészség központok számára. A készítmények csak természetes alapanyagokból kivont összetevőket tartalmaznak, melyeket a G&G cég által szabadalmaztatott TRUFIL™ kapszulázási eljárásmóddal töltenek kizárólag növényi eredetű, első osztályú "zöldség" kapszulákba.
bővebben »

Highland
A HIGHLAND Laboratories már több mint 34 éve szolgálja ki vásárlóit kutatáson alapuló, kiváló minőségű, természetes alapanyagokból előállított étrend-kiegészítőkkel.
bővebben »

Kriella
A Kriella cég prémium kategóriás táplálékkiegészítőkkel foglalkozik, melyek mindig a legjobb minőségű összetevőkből készülnek.
bővebben »

Myrobalan
Myrobalan Herbal Med Kft. hivatalosan 2016 óta, az ősi tibeti gyógyászatra és a gyógynövények valóban hatékony erejére alapozva jött létre.
bővebben »

Neuner's
"2011 év bio gyógynövény termelője" díj nyertese. A Neuner család kivételes minőségű, osztrák bio teákat kínál az egész család számára, melyek Európa legnagyobb regisztrált gyógynövény sorozatából készülnek 1884 óta. A Neuner's teák mára hat féle nemzetközi minőségi tanúsítvánnyal rendelkeznek.
bővebben »

NOW
A NOW Foods 40 éve a „Természetes és bio” mellett teszi le a voksát, ezért olyan magas minőségű vitamin étrend-kiegészítők előállítását tekinti alapvető küldetésének, melyek mindenki számára elérhetők és maximálisan megfelelnek a modern, civilizált életmód által felállított kihívásoknak.
bővebben »

VitaFreeNet Kft.
A VitaFreeNet 2004-ben alakult teljes körűen magyar tulajdonban lévő vállalat, melynek fő célkitűzése, hogy napjaink modern és rohanó világában hiteles képviselője legyen a helyes és kiegyensúlyozott táplálkozásnak.
bővebben »

Vitamin Station
A Vitamin Station táplálék-kiegészítői 1997 óta segítik több százezer elégedett ember egészségét. Termékeik magas minőségű, természetes alapanyagok felhasználásával készülnek. A táplálék-kiegészítőiket az FDA felügyeletével gyártják, GMP minősítéseel, é OÉTI regisztrációval rendelkeznek.
bővebben »

www.vitaminsziget.com © 2007-2024 - Minden jog fenntartva

MasterPass