Kapcsolat
Tel.:
Mobil:
Cím:


E-mail:
»
»
»


»
 +36 1 226 4179
 +36 30 7262 647
 1094 Budapest,
 Tűzoltó utca 54.
 Milestone udvar, Manta ház.
 info@vitaminsziget.com

Gyártók

G&G

Az 1965-ben London mellett alapított, mára patinás hírű G&G gyár közel 50 éves tapasztalat és szaktudás alapján készíti független gyártóként kis szériás formuláit elsősorban orvosok, természetgyógyászok és egészség központok számára. A készítmények csak természetes alapanyagokból kivont összetevőket tartalmaznak, melyeket a G&G cég által szabadalmaztatott TRUFIL™ kapszulázási eljárásmóddal töltenek kizárólag növényi eredetű, első osztályú "zöldség" kapszulákba.

A készítmények csak természetes alapanyagokból kivont összetevőket tartalmaznak, melyeket a G&G cég által szabadalmaztatott TRUFIL™ kapszulázási eljárásmóddal töltenek kizárólag növényi eredetű, első osztályú "zöldség" kapszulákba.

A TRUFIL™ kapszulázási eljárásmódnak köszönhetően a G&G étrend-kiegészítők 100% adalékanyag mentesek - csak az aktív hatóanyagokat tartalmazzák, semmi mást!

A nagy részben organikus (bio) termesztésből származó, EU standardok alapján működő független laboratóriumok által bevizsgált tiszta növényi alapanyagoknak köszönhetően a termékek nagy része alkalmas vegetáriánusok és vegánok részére.

Az 1965-ben London mellett alapított, mára patinás hírű G&G gyár közel 50 éves tapasztalat és szaktudás alapján készíti független gyártóként kis szériás formuláit elsősorban orvosok, természetgyógyászok és egészség központok számára.

A könnyen, problémamentesen lenyelhető készítmények kiváló felszívódást biztosítanak mindenfajta mellékhatás nélkül.

A Vegetarian Society a világ legrégebbi vegetáriánus szervezete, amely szigorú standardokat és iránymutatásokat szab meg tagjai számára a vegetáriánus minôsítésû termékek gyártásával kapcsolatban. Például KIZÁRT a GMO (genetikailag módosított organizmusok) használata vagy a termékek állatokon való tesztelése. A G&G évrôl-évre megfelel a Vegetarian Society szervezet elvárásainak.

A HFMA (Health Food Manufacturers’ Association) egy 1965-ben alapított angol érdekvédelmi szervezet, amely évtizedek óta élen jár a különbözô étrend-kiegészítôk és vitaminkészítmények legalitásának megteremtésében és a gyártásra vonatkozó magas minôségi standardok bevezetésében, a fogyasztók maximális védelme érdekében. A G&G a HFMA aktív tagja.

Maga a „kóser" kifejezés a termék tisztaságára, jóságára és megfelelôségére utal, arra, hogy a termék engedélyezett és elfogadható. A kóser élelmiszerek valamennyi összetevôjének elôállítása és a kóser termékek elkészítése is kellô felügyelet mellett megy végbe, hogy a termék megfeleljen a bonyolult kóser szabályok elôírásainak. A G&G étrend-kiegészítô készítményeinek nagy része kóser minôsítéssel rendelkeznek.

 
Kapcsolódó termékek
» G&G Bétakartotin 15mg kapszula
» G&G C-vitamin rágótabletta meggy-málna ízű 300mg rágótabletta (100)
» G&G Digesta Cleanse béltisztító italpor 200G
» G&G E-vitamin 400NE 50 lágyzselatin kapszula
» G&G E-vitamin 400NE 90 lágyzselatin kapszula
» G&G Emésztést segítő komplex (DIGESTA ENHANCE) 120 kapszula
» G&G gingko biloba 900mg 120 kapszula
» G&G kolosztrum plusz kapszula (60)
» G&G kurkuma 450mg 60 kapszula
» G&G mega multi multivitamin kapszula (90)
» G&G Omega 3 halolaj lágyzselatin kapszula gyerekeknek (CHILDRENS' FISH OIL) 500mg (120)
» G&G Protecta (IM90) multivitamin kapszula (90)
» G&G Q10 koenzim nyelv alatt felszívódó por 25g
» G&G spirulina alga 500mg 120 kapszula / Véglegesen megszűnt!
» G&G szelén & E-,A-,C- ÉS F-vitamin 50 kapszula
» G&G Tiszta vitaminok és ásványi anyagok gyerekeknek kapszula (120)
» G&G Vigyázz, kész, rajt gyümölcsízű multivitamin italpor gyerekeknek (100g)
» G&G XTRA PROTECTION MULTIVITAMIN NYELV ALATT FELSZÍVÓDÓ POR 100G
» G&G XTRA PROTECTION MULTIVITAMIN NYELV ALATT FELSZÍVÓDÓ POR 50G
www.vitaminsziget.com © 2007-2022 - Minden jog fenntartva

MasterPass