Kapcsolat
Tel.:
Mobil:
Cím:


E-mail:
»
»
»


»
 +36 1 226 4179
 +36 30 7262 647
 1094 Budapest,
 Tűzoltó utca 54.
 Milestone udvar, Manta ház.
 info@vitaminsziget.com

Gyártók

G&G

Az 1965-ben London mellett alapított, mára patinás hírű G&G gyár közel 50 éves tapasztalat és szaktudás alapján készíti független gyártóként kis szériás formuláit elsősorban orvosok, természetgyógyászok és egészség központok számára. A készítmények csak természetes alapanyagokból kivont összetevőket tartalmaznak, melyeket a G&G cég által szabadalmaztatott TRUFIL™ kapszulázási eljárásmóddal töltenek kizárólag növényi eredetű, első osztályú "zöldség" kapszulákba.

A készítmények csak természetes alapanyagokból kivont összetevőket tartalmaznak, melyeket a G&G cég által szabadalmaztatott TRUFIL™ kapszulázási eljárásmóddal töltenek kizárólag növényi eredetű, első osztályú "zöldség" kapszulákba.

A TRUFIL™ kapszulázási eljárásmódnak köszönhetően a G&G étrend-kiegészítők 100% adalékanyag mentesek - csak az aktív hatóanyagokat tartalmazzák, semmi mást!

A nagy részben organikus (bio) termesztésből származó, EU standardok alapján működő független laboratóriumok által bevizsgált tiszta növényi alapanyagoknak köszönhetően a termékek nagy része alkalmas vegetáriánusok és vegánok részére.

Az 1965-ben London mellett alapított, mára patinás hírű G&G gyár közel 50 éves tapasztalat és szaktudás alapján készíti független gyártóként kis szériás formuláit elsősorban orvosok, természetgyógyászok és egészség központok számára.

A könnyen, problémamentesen lenyelhető készítmények kiváló felszívódást biztosítanak mindenfajta mellékhatás nélkül.

A Vegetarian Society a világ legrégebbi vegetáriánus szervezete, amely szigorú standardokat és iránymutatásokat szab meg tagjai számára a vegetáriánus minôsítésû termékek gyártásával kapcsolatban. Például KIZÁRT a GMO (genetikailag módosított organizmusok) használata vagy a termékek állatokon való tesztelése. A G&G évrôl-évre megfelel a Vegetarian Society szervezet elvárásainak.

A HFMA (Health Food Manufacturers’ Association) egy 1965-ben alapított angol érdekvédelmi szervezet, amely évtizedek óta élen jár a különbözô étrend-kiegészítôk és vitaminkészítmények legalitásának megteremtésében és a gyártásra vonatkozó magas minôségi standardok bevezetésében, a fogyasztók maximális védelme érdekében. A G&G a HFMA aktív tagja.

Maga a „kóser" kifejezés a termék tisztaságára, jóságára és megfelelôségére utal, arra, hogy a termék engedélyezett és elfogadható. A kóser élelmiszerek valamennyi összetevôjének elôállítása és a kóser termékek elkészítése is kellô felügyelet mellett megy végbe, hogy a termék megfeleljen a bonyolult kóser szabályok elôírásainak. A G&G étrend-kiegészítô készítményeinek nagy része kóser minôsítéssel rendelkeznek.

 
Kapcsolódó termékek
» G&G BÉTAKAROTIN 15MG KAPSZULA (120 db)
» G&G C-VITAMIN RÁGÓTABLETTA MÁLNA-MEGGY ÍZŰ 300MG (100 db)
» G&G DIGESTA MEND ITALPOR 140G
» G&G DIGESTA ZYMES EMÉSZTŐENZIM KOMPLEX KAPSZULA (120 db)
» G&G E-VITAMIN 400NE KAPSZULA (POR) (120 db)
» G&G E-VITAMIN 400NE LÁGYZSELATIN KAPSZULA (90 db)
» G&G GINKGO BILOBA 900MG KAPSZULA (120 db)
» G&G KIDS' MINERALS ÁSVÁNYI ANYAG KOMPLEX GYEREKEKNEK KAPSZULA (150 db)
» G&G KOLOSZTRUM PLUSZ KAPSZULA (60 db)
» G&G KURKUMA 450MG KAPSZULA (60 db)
» G&G MEGA MULTI MULTIVITAMIN KAPSZULA (90 db)
» G&G OMEGA 3 HALOLAJ GYEREKEKNEK (CHILDRENS' FISH OIL) 500MG LÁGYZSELATIN KAPSZULA (120 db)
» G&G PROTECTA MULTIVITAMIN KAPSZULA (90 db)
» G&G Q10 koenzim nyelv alatt felszívódó por 25g
» G&G spirulina alga 500mg 120 kapszula / Véglegesen megszűnt!
» G&G SZELÉN 200MCG KAPSZULA (120 db)
» G&G SZEMVIDÍTÓFŰ KOMPLEX KAPSZULA (60db)
» G&G SZUPER ANTIOXIDÁNS PLUS KAPSZULA (60 db)
» G&G Vigyázz, kész, rajt gyümölcsízű multivitamin italpor gyerekeknek (100g)
» G&G XTRA PROTECTION MULTIVITAMIN NYELV ALATT FELSZÍVÓDÓ POR 100G
» G&G XTRA PROTECTION MULTIVITAMIN NYELV ALATT FELSZÍVÓDÓ POR 50G
www.vitaminsziget.com © 2007-2022 - Minden jog fenntartva

MasterPass