Cikkek
  Egészséges táplálkozás
     » Befőzés tartósítószer nélkül
     » Bio tea - Gyógytea
     » Egészségvédő növények
     » Fűszernövények
     » Lúgosítás-supergreens
     » LÚGOSVÍZ - Vízionizálás
     » Méregtelenítés
     » Táplálkozás
     » Tiszta víz
     » Vitamin
  Wellnes - Fitness
     » Fitness
     » Lelki egészség
     » Narancsbőr
     » Programok
     » Ultrahangos zsírbontás
     » Wellness szolgáltatások
     » Zsírégetés-fogyókúra
  Fogyasztóvédelem
     » Élelmiszerek káros összetevői
     » Kozmetikumok káros összetevői
     » Vásárlási tanácsok
  Baba-mama
     » Anyának lenni
     » Bébi
     » Óvodások, iskolások
     » Termékismertető
     » Tudományos hírek
     » Várandósság
  Prevenció - megelőzés
     » Alternatív módszerek
     » Bioptron fényterápia
     » Biorezonancia vizsgálat
     » Prevenció
     » Pulzáló mágnesterápia
     » SAFE Laser Lágylézer terápia
     » Vizsgálatok, szűrések
  Betegségek
     » Allergia
     » Bélrendszeri betegségek, probiotikum
     » Bőrbetegségek
     » Cukorbetegség
     » Daganatos betegségek
     » Emésztőszervi betegségek
     » Ételintolerancia
     » Fáradtság, kimerültség
     » Férfiakat érintő betegségek
     » Fog és ínybetegségek
     » Fül-orr-gége betegségei
     » Hétköznapi mérgeink
     » Idegrendszeri betegségek
     » Influenza
     » Ízületi, mozgásszervi betegségek
     » Káros szenvedélyek
     » Légzőszervi betegségek
     » Nőket érintő betegségek
     » Stressz
     » Szem betegségek
     » Szív és érrendszeri betegségek
  Alternatív megoldások
     » Környezettudatos életmód
     » Megújuló energiaforrások
  Szépségápolás
     » Hajápolás
     » Ránctalanító - ránctalanítás
     » Smink
     » Szőrtelenítés - IPL
     » Testápolás
  Életmódinterjúk - könyvajánlók
     » baba-mama
     » egészséges életmód
     » gyógynövények
     » Sztárinterjúk

Kapcsolat
Mobil:
Cím:

E-mail:
»
»

»
 +36 30 7262 647
 2040 Budaörs,
 Törökbálinti utca 42/B
 info@vitaminsziget.com

A CIKK TARTALOMJEGYZÉKE


» Cikkek \
+   Betegségek \
+   Férfiakat érintő betegségek \
+  Intimtorna férfiaknak?!

» Tehát mit is várhatnak a férfiak a Kriston intimtornától?
Küldés:  Küldés   Betűméret:   Cikk betűmérete Kicsi Normál Nagy   Nyomtatás:  Nyomtatás

Intimtorna férfiaknak?!

2009.01.26.
Címkék: férfi problémák   intimtorna   prosztata  

Uraim! A megoldás kulcsa az Önök kezében van! Kulcs a férfi nemi szervek tudatos védelméhez, a szervek fiatalságának megőrzéséhez, a férfi szexuális teljesítőképesség fokozásához és a nők szexuális örömtelenségét előidéző korai magömlés kiküszöbölésének módszereihez! Kulcs ahhoz, hogyan válhatnak még jobb szeretőkké!

Mai társadalmunkban kialakult esztétikai elvárások miatt a "magára valamit is adó" férfiak edzőterembe járnak, hogy férfiúi öntudatukat a férfias külső karbantartásával erősítsék. Sajnos ez nem elegendő!

A testünknek van egy rejtettebb része, nevezetesen a "gát" , ahol éppen úgy harántcsíkolt izmokat találunk, mint testünk többi részén (pl. biceps, hasizom).

Ezek az izmok szintén erőtlenednek edzés hiányában, ám ezek sorvadása nemcsak esztétikai romláshoz vezetnek, hanem megváltoztathatják életminőségünket.

Biztos vagyok benne, hogy először szokatlan a gondolat: a hímvessző, végbél, prosztata alatti, here fölötti izom kondicionálásával foglalkozni, ám ez alapfeltétele annak, hogy ezek a szervek idős korban is megfelelően funkcionáljanak. Amikor azonban a kialakult tünetek rákényszerítik a férfiakat, akkor kétségbeesve, azonnal orvosolni szeretnék a bajt, ami előzetesen egy kis odafigyeléssel megelőzhető lett volna.

A nyugati kultúrákban nem jellemző, hogy az apák átadják tudásukat fiaiknak akár a prosztatavédelemmel, a korai magömléses problémával, netán az aranyeres megbetegedéssel kapcsolatban. Pedig napjainkban ezektől a problémáktól a férfiak 70-80%-a szenved.

Bizonyos apró tüneteknek jelentkezése a gáti izmok gyengeségére utalnak. Ha egy férfi vizeletürítés során azt tapasztalja, hogy a hímvesszőjéből az utolsó vizeletcseppek nehezen, esetleg csak rázogatással ürülnek ki, vagy az ondó ejakuláció során nem lövell, hanem csak "kibuggyan", esetleg a hímvessző merev állapotban már nem hasfalhoz közel áll, hanem lejjebb ereszkedett (tehát a merevedési szög nő a hasfalhoz képest), akkor joggal gondolhatja, hogy a gáti izomzata gyenge, ideje elkezdeni az intimtornát.

A végbél záróizom gyengeségére utalhat a széklet megtartási nehézség. Ha vizeletmegtartási nehézség a húgyhólyag és húgycső izomzatának gyengeségének a jele, a kötőszövet gyengeségére pedig az aranyeres panaszok hívják fel a figyelmet!

Ezeket a tüneteket érdemes észrevenni! Hiszen ha nem figyelünk rájuk, akkor a kis tünetekből súlyos panaszok alakulhatnak ki, mint a heresérv vagy here visszértágulat, ami az idősödő férfiaknál igen gyakori megbetegedés.

Lelassul a herében a vérkeringés, ezáltal a pangás hatására toxinok termelődnek, s ez megnöveli a here hőmérsékletét. Így nem biztosított számára a "hűtés", a hímivarsejtek termelődéséhez szükséges kedvező hőmérséklet.

A hímvessző ereinek a kitágulása sem kedvez a nemi működésnek. Az erek tónusvesztésének következménye lehet, hogy a hímvessző merev állapotban sem lesz elég kemény, holott a libidó a régi.

Gyakori megbetegedés a visszatérő prosztatagyulladás és megnagyobbodás. Ez azért alakulhat ki, mert a prosztata eredendően egy rossz vérellátású mirigyes állományú szerv, ami a húgyhólyag és a gátizomzat közé ékelődik be. Így a kórokozók könnyen meg tudnak telepedni benne. A gyulladás komoly fájdalommal és gyötrő vizeletürítéssel jár.

Tehát mit is várhatnak a férfiak a Kriston intimtornától?

A Kriston intimtornát kortól függetlenül bárki elsajátíthatja, mindössze 10 óra szükséges hozzá. Kis létszámú csoportokban, Kriston intimtorna trénerek oktatják.

A rendszeres torna hatásaként nő az izmok ereje, állóképessége, irányíthatósága ( koordinációja), melynek eredményeként a hímvessző merevedési szöge ismét fiatalos lesz.

Az alhasban vérbőség és oxigéndús állapot jön létre, ami a gyulladási hajlamot előidéző kórokozóknak sem kedvez. Elmondható, hogy a gyulladási hajlam megszűnik. Mivel a prosztata is fokozottabb vérellátásban részesül, a szerv megbetegedései megelőzhetőek a rendszeres tornázás által.

A jobb vérkeringés miatt a herék működése is intenzívebb lesz. Ezáltal nő az életképes hímivarsejtek száma, a megtermékenyítőképesség fokozódik, a férfi nemi hormon( tesztoszteron) termelése nő, ami kihat a libidóra, potenciára, így férfiúi önértékelésre is.

Az ejakuláció megtartási képessége javul, a vizelet- és székletmegtartási képesség nő. Az aranyeres panaszok is megszűnnek, hiszen a torna során "visszatornáztatjuk" azt. A kisebb mérvű heresérv és here visszértágulat esetén szintén gyógyulás várható.

Természetesen jól karbantartott, fiatalos, jól irányított izomzattal, fokozottabb szexuális életkedvvel partnerünknek is nagyobb örömet okozunk.

Uraim! Tegyenek szerveik fiatalságáért, egészségükért, a saját és partnerük öröméért, a jobb szexuális kultúráért, az egészséges férfiúi önértékelésért!

Sok sikert kívánok hozzá!

Bibók Bea

További kérdésével, észrevételével forduljon a Szakértő rovatban Bibók Beához, aki válaszol a Kriston Intim Tornával kapcsolatos kérdésekre.


Kérdésével, észrevételével forduljon a szerkesztoseg@vitaminsziget.com hoz.
Megosztás:
  Küldés:  Küldés   Betűméret:   Betűméret Kicsi Normál Nagy   Nyomtatás:  Nyomtatás

Kapcsolódó termékek

Highland PR1111 Prost-Tech - prosztata problémákra (60db)Highland PR1111 Prost-Tech - prosztata problémákra (60db) (Highland)
Speciálisan férfiaknak készült tabletta a prosztata bántalmak kivédésére.
+- 16.117 Ft/db db Beteszem a kosárba

Kapcsolódó termék-kategóriák

Férfi problémák

Kapcsolódó rovatok

Férfiakat érintő betegségek





www.vitaminsziget.com © 2007-2024 - Minden jog fenntartva

MasterPass