Cikkek
  Egészséges táplálkozás
     » Befőzés tartósítószer nélkül
     » Bio tea - Gyógytea
     » Egészségvédő növények
     » Fűszernövények
     » Lúgosítás-supergreens
     » LÚGOSVÍZ - Vízionizálás
     » Méregtelenítés
     » Táplálkozás
     » Tiszta víz
     » Vitamin
  Wellnes - Fitness
     » Fitness
     » Lelki egészség
     » Narancsbőr
     » Programok
     » Ultrahangos zsírbontás
     » Wellness szolgáltatások
     » Zsírégetés-fogyókúra
  Fogyasztóvédelem
     » Élelmiszerek káros összetevői
     » Kozmetikumok káros összetevői
     » Vásárlási tanácsok
  Baba-mama
     » Anyának lenni
     » Bébi
     » Óvodások, iskolások
     » Termékismertető
     » Tudományos hírek
     » Várandósság
  Prevenció - megelőzés
     » Alternatív módszerek
     » Bioptron fényterápia
     » Biorezonancia vizsgálat
     » Prevenció
     » Pulzáló mágnesterápia
     » SAFE Laser Lágylézer terápia
     » Vizsgálatok, szűrések
  Betegségek
     » Allergia
     » Bélrendszeri betegségek, probiotikum
     » Bőrbetegségek
     » Cukorbetegség
     » Daganatos betegségek
     » Emésztőszervi betegségek
     » Ételintolerancia
     » Fáradtság, kimerültség
     » Férfiakat érintő betegségek
     » Fog és ínybetegségek
     » Fül-orr-gége betegségei
     » Hétköznapi mérgeink
     » Idegrendszeri betegségek
     » Influenza
     » Ízületi, mozgásszervi betegségek
     » Káros szenvedélyek
     » Légzőszervi betegségek
     » Nőket érintő betegségek
     » Stressz
     » Szem betegségek
     » Szív és érrendszeri betegségek
  Alternatív megoldások
     » Környezettudatos életmód
     » Megújuló energiaforrások
  Szépségápolás
     » Hajápolás
     » Ránctalanító - ránctalanítás
     » Smink
     » Szőrtelenítés - IPL
     » Testápolás
  Életmódinterjúk - könyvajánlók
     » baba-mama
     » egészséges életmód
     » gyógynövények
     » Sztárinterjúk

Kapcsolat
Mobil:
Cím:

E-mail:
»
»

»
 +36 30 7262 647
 2040 Budaörs,
 Törökbálinti utca 42/B
 info@vitaminsziget.com

A ránctalanító krémek mágikus bűvköre

2020.03.18.
Címkék: anti-aging   bőrfeszesítés   kollagén   Newa™   ránctalanítás   ránctalanító   ránctalanító krém  

Miután a bőr többnyire csak minimális mennyiséget enged át a ránctalanító krémekből, ezért az összetevők nem igazán tudnak lejutni elég mélyre, és nagy valószínűséggel nem tudják kifejteni ránctalanító hatásukat. Ráadásul ezek a hatóanyagok többnyire túl alacsony koncentrációban vannak jelen a ránctalanító krémekben. Még akkor is, ha méregdrága ránctalanító krémről van szó.

Persze előfordul, hogy egy ránctalanító krém használatakor azt tapasztaljuk, mintha elhalványodtak volna egyes ráncaink. Ez azért lehetséges, mert sokszor olyan anyagokat tesznek a ránctalanító krémekbe, amik fizikailag feltöltik az apróbb ráncokat, vagy amik optikailag ’’megcsalják’’ a szemet.

Tudta-e?

A ránctalanító krémek általában csupán 2-5%-ot képesek javítani a ráncokon.

A ránctalanító krémek tulajdonképpen azért jók, mert általában hidratálják a bőrt, s a megfelelően hidratált bőr valamivel később lesz ráncos. Arról nem beszélve, hogy a legtöbb ránctalanító krém el van látva UV-védelemmel, ami azt jelenti, hogy némileg megvéd a ráncosító napsugaraktól.

Hogyan döntsem el, hogy melyik ránctalanító krém való nekem?

Először is érdemes szakember tanácsát kikérni, például a kozmetikusunkét, aki ismeri a bőrünket. Ha viszont drogériában szeretnénk beszerezni a ránctalanító krémünket, akkor érdemes nem a reklám, a csomagolás vagy az ár alapján vásárolni. Ezek ugyanis sokszor megtévesztőek lehetnek.

Inkább annak alapján érdemes dönteni, hogy mi szerepel a ránctalanító krém összetevőinek listáján, és a listán is hányadik helyet foglalja el. A krémek összetevői ugyanis mennyiségi sorrendben vannak feltüntetve ingredients címszó alatt. Sokszor előfordul, a gyártó éppen csak akkora mennyiségben teszi bele az adott alkotóelemet a ránctalanító krémbe, hogy meglegyen rá a joga, hogy feltüntesse a dobozon. Az persze mellékes, hogy a későbbiekben a ránctalanító krém egész reklámkampányát arra az egy összetevőre építik fel, ami tulajdonképpen elhanyagolható mennyiségben van jelen a termékben.

A ránctalanító krémekben vannak káros összetevők?

A tudatos vásárlóknak azt már mondani se kell, hogy ne vásároljanak olyan ránctalanító krémet, ami káros vegyi anyagot, kőolajszármazékot, paraffint tartalmaz. A ránctalanító krémeket ugyanis mindennap használjuk, és egyből bekerülnek a szervezetünkbe. Tehát nem mindegy, hogy milyenek ezek a krémek, és mit tartalmaznak. A kemikáliák (kőolajszármazékok, parabének) tönkreteszik bőrünk természetes egyensúlyát, a hormonrendszerünket is befolyásolják, és sajnos nagyon sokszor kapcsolatba hozhatóak különféle betegségekkel, mint pl. allergia, bőrbetegség, stb..

Ha bármilyen káros anyagot felfedezünk az összetevők listáján („ingredients” címszó alatt), akkor jól tesszük, ha azt a krémet, ránctalanító krémet kivesszük a kosarunkból és visszatesszük a polcra. Saját érdekünkben minél inkább csökkentsük a vegyi anyagokkal dúsított kozmetikumok használatát, és lehetőség szerint inkább a természetes összetevőkből álló natúrkozmetikumokra tegyük le a voksunkat. 

Ezekről a káros összetevőkről bővebben itt olvashat! >>> 

Kató Iringó


Kérdésével, észrevételével forduljon a szerkesztoseg@vitaminsziget.com hoz.
Megosztás:
  Küldés:  Küldés   Betűméret:   Betűméret Kicsi Normál Nagy   Nyomtatás:  Nyomtatás

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó cikkek

Q10 a ráncok ellen Amit a ránctalanító krémekről tudni érdemes A ráncosodás ellenszerei Botox - szeretjük vagy sem? Bőrfeszesítő, ránctalanító eljárások Amit a ráncosodásról tudni érdemes Bombabiztos módszerek ráncok ellen Bőrápolási tippek mindenkinek Ránctalanító krémek – tényleg hatásosak? Ránctalanítás plasztikai műtéttel Tippek ránctalanító krém vásárlásához - II. rész Tippek ránctalanító krém vásárlásához – I. rész A ráncok kialakulásának oka, üteme Hyaluron, hyaluronsav – a csapból is ez folyik A ráncoktól való félelem egyidős az emberiséggel Mikortól használjunk ránctalanító krémet? Mi a 3DEEPŸ rádiófrekvenciás ránctalanító technológia hatása? Newa™ 3DEEPŸ rádiófrekvenciás ránctalanítás! Hogyan krémezzük magunkat? Arcmasszázs? Igen! Káros ránctalanító krémek? Beszéljünk a ránctalanító krémekben lévő káros összetevőkről! Milyen fajtái vannak a rádiófrekvenciás eljárásoknak? Változatok a ránctalanításra Plasztikai beavatkozások? Tabuk nélkül! Mi köze a ráncosodásnak a kollagénhez? A ránctalanító krémekben lévő leggyakoribb összetevők Miért és mikor alakulnak ki a ráncok? Hogyan működik a 3DEEPŸ rádiófrekvenciás ránctalanító technológia? Kérjen szépséget karácsonyra! Ránctalanítás a szalonokban 3+1 bőrfiatalító és ránctalanító arckezelés Hogyan válasszak a ránctalanító módszerek közül? A rádiófrekvenciás ránctalanító eljárások története Bőrfiatalítás 3DEEP® hexapoláris rádiófrekvenciás technológiával Szálljunk szembe a bőröregedés tüneteivel! De hogyan?

Kapcsolódó termék-kategóriák

Kapcsolódó rovatok






www.vitaminsziget.com © 2007-2024 - Minden jog fenntartva

MasterPass