Cikkek
  Egészséges táplálkozás
     » Befőzés tartósítószer nélkül
     » Bio tea - Gyógytea
     » Egészségvédő növények
     » Fűszernövények
     » Lúgosítás-supergreens
     » LÚGOSVÍZ - Vízionizálás
     » Méregtelenítés
     » Táplálkozás
     » Tiszta víz
     » Vitamin
  Wellnes - Fitness
     » Fitness
     » Lelki egészség
     » Narancsbőr
     » Programok
     » Ultrahangos zsírbontás
     » Wellness szolgáltatások
     » Zsírégetés-fogyókúra
  Fogyasztóvédelem
     » Élelmiszerek káros összetevői
     » Kozmetikumok káros összetevői
     » Vásárlási tanácsok
  Baba-mama
     » Anyának lenni
     » Bébi
     » Óvodások, iskolások
     » Termékismertető
     » Tudományos hírek
     » Várandósság
  Prevenció - megelőzés
     » Alternatív módszerek
     » Bioptron fényterápia
     » Biorezonancia vizsgálat
     » Prevenció
     » Pulzáló mágnesterápia
     » SAFE Laser Lágylézer terápia
     » Vizsgálatok, szűrések
  Betegségek
     » Allergia
     » Bélrendszeri betegségek, probiotikum
     » Bőrbetegségek
     » Cukorbetegség
     » Daganatos betegségek
     » Emésztőszervi betegségek
     » Ételintolerancia
     » Fáradtság, kimerültség
     » Férfiakat érintő betegségek
     » Fog és ínybetegségek
     » Fül-orr-gége betegségei
     » Hétköznapi mérgeink
     » Idegrendszeri betegségek
     » Influenza
     » Ízületi, mozgásszervi betegségek
     » Káros szenvedélyek
     » Légzőszervi betegségek
     » Nőket érintő betegségek
     » Stressz
     » Szem betegségek
     » Szív és érrendszeri betegségek
  Alternatív megoldások
     » Környezettudatos életmód
     » Megújuló energiaforrások
  Szépségápolás
     » Hajápolás
     » Ránctalanító - ránctalanítás
     » Smink
     » Szőrtelenítés - IPL
     » Testápolás
  Életmódinterjúk - könyvajánlók
     » baba-mama
     » egészséges életmód
     » gyógynövények
     » Sztárinterjúk

Kapcsolat
Mobil:
Cím:

E-mail:
»
»

»
 +36 30 7262 647
 2040 Budaörs,
 Törökbálinti utca 42/B
 info@vitaminsziget.com

Elektroszmog ellen pulzáló mágnesterápia

2012.02.08.
Címkék: Almag-01   mágnesterápia   mágnesterápiás készülék   pulzáló mágnes terápia  

Mivel az élet a mágnesesség jelenlétében alakult ki a Földön, a mágnesesség pozitív hatásaira minden élőlénynek szüksége van. Az elektroszmog negatívan hat az egészségünkre, de ezt a negatív hatást pulzáló mágnesterápiával ellensúlyozni lehet.

Mágneses mező-hiány szindróma

A Föld hasonlít egy hatalmas mágneshez. Minden élőlény függ a természetes mágneses mezőktől, a Föld természetes mágnesességére szükségünk van szervezetünk harmonikus működéséhez, mivel fontos élettani folyamataink ezekhez a mágneses mezőkhöz igazodnak.

A mágneses mező-hiány szindrómáról már esett szó. Hasonló tünetekkel jár, mint a krónikus fáradtság: szédülés, álmatlanság, krónikus fejfájás, csökkent energiaszint, fáradékonyság, nyaki fájdalom jellemzi. A mágneses mező-hiány szindrómának fogalmát Dr. Kyoichi Nakagawa japán kutató vezette be, aki több mint húsz éve kutatja a mágnesesség hatását és a mágnesesség hiányát az emberi szervezetre.

Sajnos az elmúlt 150 év alatt a kutatók a mágnesesség folyamatosan csökkenését észlelték. A mágneses erőtér alakulása egy lassú változásban lévő folyamatnak tekinthető, aminek hatását nem csak a Nap felől érkező elektromos viharok, hanem a civilizáció által generált különféle erőterek is befolyásolják. Ez egy nagyon komplex kérdés, hiszen a különféle technológiai újítások jelenleg még ismeretlen változásokkal lehetnek a rendszer egészére.

Technológia és mágnesesség 

  • Dr. Kyoichi Nakagawa szerint az iparosodással párhuzamosan teljesen átalakult környezetünk, így egyre kevesebb mágnesességben részesülünk. A különböző fémépületek, fémszerkezetek, (pl. autók, vonatok, felhőkarcolók), melyekben a XXI. század embere idejének nagy részét tölti, átveszik a mágneses mező energiáját, így az embert már jóval kevésbé éri el a természetes mágnesesség.
  • Mások arra hívják fel a figyelmet, hogy a földalatti nukleáris tesztelések során olyan elektromágneses sugárzás keletkezik, mely szintén megbolygathatja a Föld saját, természetes mágnesességét. A Föld olaj- és szénforrásainak kimerítése szintén hatással lehet a Föld mágnesességére.
  • A magnetoszférához, a Föld mágnesességhez többszázezer év alatt szokott hozzá az emberi szervezet, de más elektromágneses mezők stresszfaktorként hatnak egészségünkre. Az elektroszmog hatása szintén negatív. Elektroszmog alatt értjük a magasfeszültségű vezetékeket, tévé- rádióadókat, vezeték nélküli mobilhálózatokat, elektromos készülékeket, elektromos vezetékeket. Azaz, a különböző számítógépeket, notebook-okat, mobiltelefonokat, hordozható e-book-okat, TV-képernyőket, rádiókat, elektromos háztartási gépeket, elektromos hangszereket, és a munkahelyünkön, otthonunkban, gépkocsinkban használt összes elektromos berendezést egyaránt. Ezek hatása is csökkenti a mágnesesség pozitív erejét.

  • Ennek egyik magyarázata, hogy a rádióhullámok és az elektromágneses hullámok 60 ciklus/másodperc frekvenciájú hullámokat, a Föld viszont csupán 7.95 ciklus/másodperc frekvenciájú hullámokat bocsát ki. Az emberi agy hullámait nyugalmi állapotban 8-12 ciklus/másodperces frekvenciájú, koncentráláskor pedig 18-22 ciklus/másodperces frekvenciájú hullámok jellemzik.
  • Ez annyit jelent, hogy a Föld elektromágneses hullámaival összhangban van az emberi agy, az elektromágneses hullámok ellenben „túlstimulálják”. Nem csoda, hogy mennyire kifárasztja az embert egy-egy teljesen hétköznapi elektromos berendezések között töltött, átlagos irodai nap. Az sem véletlen, hogy soha nem érdemes bekapcsolt elektromos eszközök mellett (TV, számítógép) aludni.    

Pulzáló mágnesterápia

A pulzáló mágnesterápia helyreállítja a felborult egyensúlyt, kompenzálja a káros elektromágneses mezők hatását. Regenerálódik a test biomágneses rendszere, mely befolyásolja a vérkeringés, valamint az idegrendszer és a hormonális rendszer működését. A pulzáló mágnesterápia a test blokkjai mentén hat. Ennek módja az, hogy beindítja a beteg sejtek blokkolt anyagcsere-körforgását a nyugalomban lévő elektromos töltésű részecskék megmozgatásával. A szöveti keringést felfrissíti, kitágítja a véredényeket, ellátja éltető oxigénnel a szöveteket.

A pulzáló mágnesterápia 3 legfontosabb eredménye

  • Hatékony szerepe van a megelőzésben.
  • Meggyorsítja a gyógyulást a test saját öngyógyító funkcióinak serkentésével
  • Jó közérzethez vezet, aktívabbnak, energikusabbnak fogja érezni magát.

Legyen újra kiegyensúlyozott, harmonikus, egészséges, aktív, és energiával teli! Ma már olyan csúcskategóriás pulzáló mágnesterápiás eszközökkel gyógyulhat, mint az ALMAG-01 vagy a MAGOFON-01, melyeket Oroszország és az Egyesült Államok vezető egészségügyi intézményeiben használnak nagy sikerrel.

Ezen a pulzáló mágnesterápiás eszközök rendkívül széles az alkalmazhatósági köre, olyan problémák esetén is javíthatja állapotát, melyekre esetleg eddig még nem talált gyógyszer- és műtét nélküli megoldást.

Az ALMAG-01 készülék alkalmazási javaslataihoz kattintson ide! >>> 

A MAGOFON-01 készülék alkalmazási javaslataihoz kattintson ide! >>>

Tóth Ágnes


Kérdésével, észrevételével forduljon a szerkesztoseg@vitaminsziget.com hoz.
Megosztás:
  Küldés:  Küldés   Betűméret:   Betűméret Kicsi Normál Nagy   Nyomtatás:  Nyomtatás

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó termék-kategóriák

Mágnesterápia ALMAG-01, MAGOFON-01

www.vitaminsziget.com © 2007-2024 - Minden jog fenntartva

MasterPass