Cikkek
  Egészséges táplálkozás
     » Befőzés tartósítószer nélkül
     » Bio tea - Gyógytea
     » Egészségvédő növények
     » Fűszernövények
     » Lúgosítás-supergreens
     » LÚGOSVÍZ - Vízionizálás
     » Méregtelenítés
     » Táplálkozás
     » Tiszta víz
     » Vitamin
  Wellnes - Fitness
     » Fitness
     » Lelki egészség
     » Narancsbőr
     » Programok
     » Ultrahangos zsírbontás
     » Wellness szolgáltatások
     » Zsírégetés-fogyókúra
  Fogyasztóvédelem
     » Élelmiszerek káros összetevői
     » Kozmetikumok káros összetevői
     » Vásárlási tanácsok
  Baba-mama
     » Anyának lenni
     » Bébi
     » Óvodások, iskolások
     » Termékismertető
     » Tudományos hírek
     » Várandósság
  Prevenció - megelőzés
     » Alternatív módszerek
     » Bioptron fényterápia
     » Biorezonancia vizsgálat
     » Prevenció
     » Pulzáló mágnesterápia
     » SAFE Laser Lágylézer terápia
     » Vizsgálatok, szűrések
  Betegségek
     » Allergia
     » Bélrendszeri betegségek, probiotikum
     » Bőrbetegségek
     » Cukorbetegség
     » Daganatos betegségek
     » Emésztőszervi betegségek
     » Ételintolerancia
     » Fáradtság, kimerültség
     » Férfiakat érintő betegségek
     » Fog és ínybetegségek
     » Fül-orr-gége betegségei
     » Hétköznapi mérgeink
     » Idegrendszeri betegségek
     » Influenza
     » Ízületi, mozgásszervi betegségek
     » Káros szenvedélyek
     » Légzőszervi betegségek
     » Nőket érintő betegségek
     » Stressz
     » Szem betegségek
     » Szív és érrendszeri betegségek
  Alternatív megoldások
     » Környezettudatos életmód
     » Megújuló energiaforrások
  Szépségápolás
     » Hajápolás
     » Ránctalanító - ránctalanítás
     » Smink
     » Szőrtelenítés - IPL
     » Testápolás
  Életmódinterjúk - könyvajánlók
     » baba-mama
     » egészséges életmód
     » gyógynövények
     » Sztárinterjúk

Kapcsolat
Mobil:
Cím:

E-mail:
»
»

»
 +36 30 7262 647
 2040 Budaörs,
 Törökbálinti utca 42/B
 info@vitaminsziget.com

Családbarát szálláshelyek

2008.03.20.
Címkék: családbarát szálláshelyek   gyerek   kirándulás  

Eljött végre a várva várt tavaszi szünet, melynek alkalommal együtt lehet a család apraja-nagyja. Ilyenkor érdemes útra kelni és egy jót kirándulni a gyerekekkel. Összeállításunkból bemutatunk 3 bababarát nyaralóhelyet, melyet szívből ajánlunk minden gyermekes családnak.

Alsópáhok – Kolping Hotel Spa & Family Resort****

A négycsillagos Kolping Hotel, Magyarország első családbarát szállodája, Alsópáhokon, Hévíztől 1 km-re található. A 9 hektáros parkban fekvő szálloda 450 férőhelyével, wellness központjával és családbarát szolgáltatásaival ideális környezetet nyújt a pihenésre vágyók számára.

Úszás, fürdőzés, pancsolás és önfeledt játék - mindez egész évben, függetlenül az időjárástól. Nyáron szabadtéri medencénk fogadja a fürdőzőket babapancsolóval, gyermekmedencével, csúszdával, sodrófolyosóval és pezsgőfürdővel. Ha esik, fúj vagy fagy, fedett élményfürdőnkben és hatalmas játékbirodalmunkban tölthetik el a napot vendégeik.

Az ország legnagyobb szállodai játszóházában 4 méteres magasságból csúszhatnak a kicsik a labdafürdőbe. De lehet itt kúszni-mászni-gurulni és sok-sok érdekes kézműves programon részt venni, az állatsimogatóban fekete bárányokkal ismerkedni, és a kalandjátszótéren a kalóztoronyból szemlélni a vidéket.

A legkisebbeket és szüleiket külön bölcsőde várja pelenkázó kuckóval, szoptató sarokkal és babakonyhával. A reggeli babaúszás foglalkozás után pedig a babajátszótéren folytatódhatnak a kalandok.

Családi apartmanjaik berendezésénél a legkisebbek kényelmére gondoltakk, a kiságyat, pelenkázót, fürdetőkádat érkezéskor bekészítik a szobába. Éttermeik étlapján is mindenki talál kedvére való falatokat, a kicsiket pedig etetőszékek, külön baba- és gyermekbüfé, valamint gyermekétlap várja.

Óvodai gyermek- és bébi felügyeletünk a biztosíték arra, hogy amíg a gyermekekre szakértő munkatársaik vigyáznak, addig a szülők is pihenhetnek, szaunázhatnak, kipróbálhatják az élményfürdőt és a termálvizes medencét, rendelhetnek egy masszázst, vagy részt vehetnek sportprogramokon. Céljuk, hogy az egész családnak tartalmas, élményekben gazdag pihenést biztosítsanak.

További információ >>

Kétpó – Almásy Kastélyhotel***

A kastélyt az Angol beteg című filmből méltán híressé vált Almásy grófi család építette 1880-ban. A 60 férőhelyes elegáns szálloda az Alföld közepén, külterületen kéthektáros parkban fekszik, ezért bátran állíthatjuk, hogy a hozzájuk látogatók a nyugalom és béke szigetére érkeznek.

A családok kastélyában a szülőknek valódi kikapcsolódást kínálnak, a gyermekeket pedig teljes felszereléssel és élménydús programokkal várják! Rendelkeznek minden babafelszereléssel, amelyre legkisebb vendégeiknek szüksége lehet: etetőszék, pelenkázó, babakocsi, fürdetőkád, kiságy, járóka. A kastély parkjában a gyerekeket homokozó, fajátszótér, csúszda, babapancsoló és megfelelő létszám esetén animátor várja.

A szálloda étterme magyar és nemzetközi specialitásokat, vegetáriánus és diétás ételeket, gyermekétlapot kínál vendégeiknek. És amíg a gyerekek önfeledten játszanak, szüleik pihenését szauna, úszómedence, teniszpálya, kiadós masszázs és kastélyunk tornyában pezsgőfürdő szolgálja. A közös kerámiakészítés, lovaglás, grillezés, kincskeresés és az alkonyatkori fáklyás hintózás örök emlék marad!

Gyermekkedvezmény:

  • 10 éves korig a szülőkkel egy szobában lakó gyermekek szállása és étkezése után nem számítunk fel árat.
  • A 10 és 14 év közötti gyermekek szállása 2.000 Ft éjszakánként és az étkezések áraiból 50% kedvezményt biztosítunk.

További információ >>

Tésenfa – Csiribiri Baba – és Gyermekbarát családi Üdülőpark  

Átélhetjük-e ismét - immár gyermekeinkkel nyaralva - mindazt a jót, amit akkor éreztünk, amikor mi magunk nyaraltunk nagymamáéknál? Gyermekkorunk e kincsei átadhatók-e gyermekeink számára úgy, hogy közben családunk olyan helyen üdülhet, amelyet kifejezetten a gyermekes, sőt kisbabás családok kedvéért hoztak létre és láttak el minden felszereléssel? Hol van az a hely, ahová a szüleinket is nyugodt szívvel elengednénk üdülni gyermekeinkkel, mert tudjuk, hogy a házigazdák úgy törődnek velük, mintha sajátjaik lennének? Ez a hely - Pécs és Harkány közelében - a Csiribiri Családi Üdülőpark Tésenfán, a maga három új építésű, tájjellegű házával és egyhektáros kertjével!  A házak lakóterei tágasak, az egyik ház 80, a másik kettő 60-60 négyzetméteres - tehát nagyobb családok (6 fő) számára is ideális méretűek. Két teljesen elválasztott hálószobájuk van, amelyekben a rácsos- vagy egy harmadik ágy is bőven elfér anélkül, hogy zsúfolttá válnának. WC-jük és fürdőszobájuk teljesen szeparált, az utóbbiba pelenkázóasztalt építettek be.

Jól felszerelt kiskonyhájukat olyan eszközökkel és berendezésekkel is ellátták, amelyek bébitáplálék készítéséhez szükségesek (mint például az üvegreszelő és a mikrosütő). Kényelmes nappali-étkező traktusukat padkás tapasztott kályha díszíti, ezzel is megteremtve a családi beszélgetések meghittségét. Az aprónép kedvéért pedig bili, gyermekülőke a WC-hez, fürdetőkád, gyerekágy, zsámoly, szoptatóspárna, pelenkaszárító, biztonsági konnektordugók, etetőszék, babaétkészletek szintén a házak alapfelszereltségéhez tartoznak.

További információ >> 

 

További szálláshelyek:

 Forrás: bebilap.hu >>

Összeállította: Koczka Kinga


Kérdésével, észrevételével forduljon a szerkesztoseg@vitaminsziget.com hoz.
Megosztás:
  Küldés:  Küldés   Betűméret:   Betűméret Kicsi Normál Nagy   Nyomtatás:  Nyomtatás

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó enciklopédia bejegyzések

Kapcsolódó termék-kategóriák

Baba-mama

Kapcsolódó rovatok






www.vitaminsziget.com © 2007-2024 - Minden jog fenntartva

MasterPass