Cikkek
  Egészséges táplálkozás
     » Befőzés tartósítószer nélkül
     » Bio tea - Gyógytea
     » Egészségvédő növények
     » Fűszernövények
     » Lúgosítás-supergreens
     » LÚGOSVÍZ - Vízionizálás
     » Méregtelenítés
     » Táplálkozás
     » Tiszta víz
     » Vitamin
  Wellnes - Fitness
     » Fitness
     » Lelki egészség
     » Narancsbőr
     » Programok
     » Ultrahangos zsírbontás
     » Wellness szolgáltatások
     » Zsírégetés-fogyókúra
  Fogyasztóvédelem
     » Élelmiszerek káros összetevői
     » Kozmetikumok káros összetevői
     » Vásárlási tanácsok
  Baba-mama
     » Anyának lenni
     » Bébi
     » Óvodások, iskolások
     » Termékismertető
     » Tudományos hírek
     » Várandósság
  Prevenció - megelőzés
     » Alternatív módszerek
     » Bioptron fényterápia
     » Biorezonancia vizsgálat
     » Prevenció
     » Pulzáló mágnesterápia
     » SAFE Laser Lágylézer terápia
     » Vizsgálatok, szűrések
  Betegségek
     » Allergia
     » Bélrendszeri betegségek, probiotikum
     » Bőrbetegségek
     » Cukorbetegség
     » Daganatos betegségek
     » Emésztőszervi betegségek
     » Ételintolerancia
     » Fáradtság, kimerültség
     » Férfiakat érintő betegségek
     » Fog és ínybetegségek
     » Fül-orr-gége betegségei
     » Hétköznapi mérgeink
     » Idegrendszeri betegségek
     » Influenza
     » Ízületi, mozgásszervi betegségek
     » Káros szenvedélyek
     » Légzőszervi betegségek
     » Nőket érintő betegségek
     » Stressz
     » Szem betegségek
     » Szív és érrendszeri betegségek
  Alternatív megoldások
     » Környezettudatos életmód
     » Megújuló energiaforrások
  Szépségápolás
     » Hajápolás
     » Ránctalanító - ránctalanítás
     » Smink
     » Szőrtelenítés - IPL
     » Testápolás
  Életmódinterjúk - könyvajánlók
     » baba-mama
     » egészséges életmód
     » gyógynövények
     » Sztárinterjúk

Kapcsolat
Tel.:
Mobil:
Cím:


E-mail:
»
»
»


»
 +36 1 226 4179
 +36 30 7262 647
 1094 Budapest,
 Tűzoltó utca 54.
 Milestone udvar, Manta ház.
 info@vitaminsziget.com

Zséda életmódinterjú

2015.03.16.
Címkék: egészséges életmód   lelki egészség   szépség   szépségápolás   sztárinterjú   Zséda  

Bájos mosolyú, üde jelenség tűnik fel a kora tavaszi időben. Érkezik Zséda. Kezdettől fogva érzem: vele kellemes élmény lesz beszélgetni.

Mesélj nekünk légy szíves arról, hogyan telik egy átlagos napod.

Teljesen változó, nincsenek egyforma napok. Édesanyaként nyilván a kisfiamról szól minden, hozzá igazítva élem az életem. Szerencsére sikerült megtalálnunk azt az egyensúlyt a családban, amivel össze tudom egyeztetni a hivatásomat és az édesanyai teendőket, tehát megvan a balansz a családi és az énekesnői teendők között.

Hogy jut mindenre időd?

Különböző időszakok vannak az életemben. Most például az éve eleje egy kicsit nyugalmasabb volt, de jön majd egy pörgősebb időszak, ugyanis hamarosan elkezdem az új lemezem előkészületeit, a koncertezés pedig szerencsére állandó program. Igazából az a nehéz, hogy reggel nagyon korán indul a nap, a koncertek viszont késő este vannak. A koncert szezon májustól februárig tart, emiatt a március-április picit lazább, úgyhogy most van idő a lemezre, illetve készül az aktuális - immár ötödik éve megjelenő - Kalendáriumom is.

Mivel tartod fent az energiaszinted a nagy pörgésben?

Muszáj, hogy az ember jó kondiban legyen, ezért edzésre mindig kerítek időt és odafigyelek az étkezésemre is. Ezen kívül azt is fontosnak tartom, hogy az ember pozitívan gondolkodjon, és zárja ki azokat az energiákat, amik esetleg lehúzzák. Amikor pörgés van, akkor gyors egymásutánban mennek a dolgok, egyik döntés követi a másikat, egy felfokozott állapotban van az ember. Egy ilyen időszak után a pihenésre is időt kell szánni. De engem ez a pörgés feltölt, úgyhogy nem úgy kell elképzelni, hogy számomra ez egy olyan munka, amit muszáj megcsinálnom. Nagyon szeretem a közönséget. Azt, hogy dalokon át érzelmeket közvetíthetek. Nagyon jó látni az emberek szemében, hogy ez nekik tényleg jelent valamit. Jó tudni, hogy egyes dalokhoz mások számára is élmények, érzések, emlékek kötődnek. Hiszek abban, hogy amikor találkozunk egy koncerten, az a nap, más, mint a többi. Nekik is és nekem is. Ott és akkor születik valami, amire emlékezni fogunk. Ez olyan energia, amit százszorosan visszakapok. A zene szinte minden ember számára örömforrás. Az, hogy én ezzel hivatásszerűen foglalkozhatom, a világ legjobb dolga. Úgyhogy ezt tartja fent az energiaszintem. (mosolyog)

Minden évben egy különleges naptárral rukkolsz elő, teles-teli szuper tanácsokkal. Az ötlet úgy született, hogy rajongóid sűrűn megkerestek téged, hogy adj nekik tanácsokat?

Igen, azt vettem észre, hogy érdekli az embereket, az hogy: hogyan élek, hogyan gondolkodom, hogyan öltözködöm. Ezért szerettem volna egy kiadványt, ami az év minden napján ott van a gazdájával, ami pozitív gondolatokkal, energiákkal és esztétikummal tölti meg a mindennapjait. Most kezdtük el a következő naptár előkészületeit, de sok ötletem már tavaly megszületett. Mindig van egy tematika, ez már elég jól kialakult az elmúlt négy év során. A legutolsóban Pápa, a szülővárosom volt a központi téma. A 4 évszakhoz társítottunk 4 értéket – a szülővárosomhoz kapcsolódva, de minden helyre és korra érvényesen. Szerintem a legutolsó lett az összes közül a legkerekebb, mert most forrott ki, hogy mi kell egy egész évben használható könyvbe. Én is minden nap használom. (mosolyog)

Szeretsz főzni?

Igen, nagyon! Tegnap például sütöttem egy toszkán csokitortát, aminek nagy sikere volt, nagyon ízlett a fiúknak. Egyszer voltam egy toszkán főzőtanfolyamon, ott tanultam ezt a receptet, és most arra gondoltam, hogy nőnapra elkészítem. Amúgy rendszeresen főzök. A bevásárlás része nehezebb, de amikor már ott van minden, akkor nem jelent gondot a főzés. Próbálok egészséges, minőségi alapanyagokat összeválogatni. Szerencsére a kisfiam mindent szeret, a zöldségeket is, az édesség pedig nem központi téma nála. Szerettem volna, hogy ne legyen az édességnek különös ereje, ne jutalom legyen. Persze ebben a nagymamák nem segítettek annyira. (nevet) A lényeg, hogyha kap édességet, akkor is jó minőségűt, erre odafigyelek. Tehát az egészséges táplálkozás a mindennapok része, érdekel is a téma, de azért fanatikus nem vagyok.

Milyen sportot űzöl?

Mindig csinálok valamit. Most váltogatom a body artot és az edzőtermi edzést. Ha jó idő van, akkor pedig futok. De utóbbira van, hogy rá kell venni magamat. (nevet)

Társasági vagy inkább magányos sportoló vagy?

Nem szeretek egyedül edzeni, jó, hogyha húznak a többiek.

Mi az a beauty trükk, amire esküszöl?

Van egy reggeli-esti arcápolási rituálém, amikor főként La Mer termékeket használok: krém, szérum, pakolás, stb.. De ezt nem úgy kell elképzelni, hogy leülök fél órára és csak magammal foglalkozom, hanem készülődés, rohanás közben csinálom. Háromhavonta elmegyek kozmetikushoz, és figyelek az évszaknak megfelelő apró szokásokra. Most, hogy jön a tavasz és a nyár, gyakran használok fényvédő krémeket. Ezen kívül sok vizet iszom, ezt nagyon fontosnak tartom.

Alakformáló szalonokba szoktál járni?

Soha nem voltam még, de nem zárkózom el tőle. Szerencsére sporttal és étkezéssel eddig mindig elértem, amit szerettem volna, de elképzelhető, hogy egyszer majd ilyesmire is sor kerül.

Plasztikai műtétre vállalkoznál valaha?

Nagyon félek attól, hogy egy műtét eredményeképpen elvesztem a lényegemet, úgyhogy nem valószínű. Sajnos ritkán látni jól sikerült beavatkozást. Egyébként szerintem a gondolatnak gyógyító ereje van – ha az ember mindig mosolyog, akkor azok a bizonyos vonalak felfelé mutatnak majd. (mosolyog)

Mi volt a legjobb szépség tanács életedben, amit kaptál?

Anyukámtól tanultam a mosolyt, szerintem ez a legjobb trükk, mindig használ. (mosolyog)

Finom, elegáns, kecses, kifinomult, franciás. Ezek jutnak eszembe rólad. Ez a stílus adott vagy kialakított?

Köszönöm! (mosolyog) A stílus maga az ember, ami mögött egy élet van, gondolatok, és sok minden más. Nyílván azt sugárzom kifelé is, ahogyan a mindennapokban élek. Hosszú távon nem lehet szerepjátékot játszani, előbb-utóbb kilógna a lóláb. Egy francia nőtől soha nem kérdezik meg, hogy a keresetlen eleganciája honnan jön. Van és kész. Nekem viszont ezt gyakran magyaráznom kell. Egy idézet jut eszembe Dosztojevszkijtől: „A szépség váltja meg a világot” – én ebben hiszek. Az ember mindig a szépség törvényei szerint alakítja az életét, akkor is, ha ez nehéz.

Úgy tűnik, hogy kifejezetten nagy nyugalom van benned. Szoktál azért stresszelni?

Persze, szoktam, de például soha nem viszem mások elé, ha bármi bajom van. Alapvetően pozitív gondolkodású vagyok, de ez nem jelenti azt, hogy nem szokott rossz kedvem lenni. Ha készülök valami nagy dologra, akkor szoktam stresszelni, de szerintem ez nem feltétlenül rossz. Kényszeres tetszeni vágyás nincs bennem, de mindig úgy szeretnék énekelni, ahogy a legjobban tudok, mindig a legnagyobb örömöt szeretném adni a közönségnek és magamnak is. Egyfajta színészet is, amit csinálok, fontos, hogy megtörténjen és átmenjen azon az estén az üzenetem. Ha stressz van, az sem baj, át kell fordítani jó energiákká. Belőlem a stressz helyzetek általában jót hoznak ki. Úgy gondolom, hogy meg kell érni bizonyos helyzetekhez, de ezt csak magának tudja az ember kialakítani az évek során. Persze mindig lesznek új szituációk.

Toplistás slágerek, platina és aranylemezek, díjak, különböző elismerések, rengeteg koncert. Ezek közül mi ad neked igazi sikerélményt?

Nagyon jó, ha az ember díjat kap, de az a legjobb, amikor személyesen találkozom a közönséggel. Amikor eljönnek egy koncertemre, hogy lássanak, halljanak. Nekik ez fontos, ez egy esemény az életükben, kifizetik a jegyet, ami manapság nem mindegy egy családnak. Nekem ez a legnagyobb elismerés.

Honnan inspirálódsz?

Könyvekből, a saját, a barátaim életéből. Nyitott szemmel, füllel és szívvel járok. (mosolyog)

Mit teszel azért, hogy megőrizd a lelki békédet?

Egy nőnek szerintem a kibeszélés a legjobb gyógyír. Ha beszélsz róla, már feldolgozod, más szemszögből látod a szituációt. Aki ezt a szakmát választja, annak megvan arra a lehetősége, hogy egy kérdést vagy problémát, amin nehezen megy át, beletegye az alkotásaiba, úgy dolgozzza fel. Én is ezt teszem.

Ha holnap egy új tulajdonsággal vagy képességgel ébredhetnél, mit választanál?

Perfektül beszélnék franciául és olaszul. (nevet)

Ha bárkit választhatnál a világon, kivel vacsoráznál együtt?

Oprah Winfrey-vel. Sok mindenen ment át és mégis pozitívan áll az élethez. Rá kíváncsi lennék. Vele biztos, nagyon jót lehetne beszélgetni.

Veled is jó volt beszélgetni! Köszönöm szépen! :)

Az interjút készítette: Kató Iringó

A fotókat készítette: Zsólyomi Norbert


Kérdésével, észrevételével forduljon a szerkesztoseg@vitaminsziget.com hoz.
Megosztás:
  Küldés:  Küldés   Betűméret:   Betűméret Kicsi Normál Nagy   Nyomtatás:  Nyomtatás

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó enciklopédia bejegyzések

Kapcsolódó termék-kategóriák


www.vitaminsziget.com © 2007-2021 - Minden jog fenntartva

MasterPass