Kapcsolat
Tel.:
Mobil:
Cím:


E-mail:
»
»
»


»
 +36 1 226 4179
 +36 30 7262 647
 1094 Budapest,
 Tűzoltó utca 54.
 Milestone udvar, Manta ház.
 info@vitaminsziget.com

Folyékony klorofill - Young pHorever Liquid ChloropHeal (120 ml)

Folyékony klorofill - Young pHorever Liquid ChloropHeal (120 ml) » Termékek \
+   \
+  Folyékony klorofill - Young pHorever Liquid ChloropHeal (120 ml)

A klorofill azonos a vérünkben lévő hemoglobinnal, az egyetlen központi atomot kivéve (ami magnézium, nem pedig vas).
+- A termék jelenleg nem kapható6.290 Ft/db
Szállítási információk
A házhozszállítás 15.000 Ft felett ingyenes.
Garancia
Hogy ne érje meglepetés
Tanácsadás
Hogy döntését segítsük.


Folyékony klorofill - Young pHorever Liquid ChloropHeal (120 ml)

Címkék: Dr. Robert Young   Dr. Robert Young   fogyókúra   klorofill   lúgosítás   lúgosító   méregtelenítés   pH   Young pHorever  

Termék tartalom, összetétel, adagolás. Kattintson ide »

Tartalom

120 ml

Adagolás

Napi 10-15 csepp/1 teáskanál ChloropHeal vízbe vagy más folyadékba keverve. Száraz, hűvös helyen tartandó.

Összetétel

100 % lucerna juice

 

Folyékony klorofill

A klorofill azonos a vérünkben lévő hemoglobinnal, az egyetlen központi atomot kivéve (ami magnézium, nem pedig vas). Dr. Young kutatásai azt mutatják, hogy amikor valaki megnöveli a klorofill fogyasztását, akkor megnövekszik a vörösvérsejtek száma, és javul azok minősége is. Ezt vérkép vizsgálat is igazolja, a vérképen az egészséges sávba kerül mind a vörösvérsejtek, mind a hemoglobinok száma. A folyékony klorofill cseppenthető vízbe, vagy Young pHorever zöld porba, és javítja e nagyszerű vérképző ital koncentrációját. Kiváló módszer arra, hogy egy kezdő érdeklődőt átvezessünk a „zöld” életmódra.

Étrendünkben központi helyet kell elfoglalniuk a zöldségeknek, minden étkezésnek nagyobb részt ezekből kellene állnia. Ezek, bolygónk leginkább kalóriaszegény, szénhidrátszegény és tápanyagokban egyik leggazdagabb élelmiszerei. Ráadásul vitaminokat és ásványi anyagokat, rostokat, klorofillt, enzimeket tartalmaznak.

A zöldségek zöld színe a klorofillnak köszönhető. Ezt az anyagot a "növények véreként" is szoktuk emlegetni, mert molekuláris szerkezete és kémiai összetevői az emberi vérhez hasonlóak. A vérben lévő hemoglobin szénből, oxigénből és nitrogénből épül fel, amelyek egy vas atomot fognak közre. A klorofill hasonló felépítésű - de esetében a központi atom nem a vas, hanem a magnézium

A klorofill a zöld növényeknek azon anyaga, amely a napsugárzás energiáját elnyeli, és közvetíti a növényi sejtben végbemenő szintetikus folyamatoknak. Neve a görög chloros (zöld) és a phyllon (levél) szavakból származik. 

A Young pHorever ChloropHeal csepp kiváló kiegészítője a pH Miracle Greens italnak, különösen ajánlott arra az átmeneti időszakra, amíg nem tudják a szükséges mennyiséget elfogyasztani a pH Miracle Greens italból.

+- A termék jelenleg nem kapható6.290 Ft/db

Hasonló termékek

Bio NEUNER'S Méregtelenítés gyógytea-keverék - a szervezet tisztításáhozBio NEUNER'S Méregtelenítés gyógytea-keverék - a szervezet tisztításához (Neuner's)
Kíméletesen salaktalanít, élénkít, elnyomja az éhséget és vízhajtó hatása van. Ideális tisztítókúrák, diéták, fogyókúrák esetén.
+- 2.490 Ft/db db Beteszem a kosárba

Kapcsolódó enciklopédia bejegyzések

Klorofill Búzafű Chlorella Vérszegénység esetén

Kapcsolódó cikkrovatok:

www.vitaminsziget.com © 2007-2021 - Minden jog fenntartva

MasterPass