Kapcsolat
Tel.:
Mobil:
Cím:


E-mail:
»
»
»


»
 +36 1 226 4179
 +36 30 7262 647
 1094 Budapest,
 Tűzoltó utca 54.
 Milestone udvar, Manta ház.
 info@vitaminsziget.com

SZAKÉRTŐ VÁLASZOL

Találatok száma: 1691
Kérdés 2015-01-25 14:03:43
Tisztelt Doktor Úr!
Szeretném kikérni a véleményét egy problémával kapcsolatban. A páromnak egy hete gombás bőrelváltozás alakult ki a combtő területén A bőrgyógyász kenőcsöt írt fel, de ez hatástalannak bizonyult. Így jobb híján Chinofungin aerosollal kezeli magát. Szerintem a bajt tetézi, hogy antibiotikumot írtak fel neki légúti
megbetegedésére. Az ön nevéhez kapcsolódó grapefruit cseppet ismerjük, ezzel kapcsolatosan milyen gyógymódot tudna ajánlani.
A következő kérdésem az lenne, hogy amíg a páromnak ezek a problémái fennállnak az intim együttlétek nekem okozhatnak-e gombás fertőzést?
Válaszát előre is köszönöm!
névtelen
Válasz 2015-02-07 23:13:10

Kedves Kérdező!

Először is szeretném elnézésüket kérni, tudom, hogy mindenkinek sürgős, de én napi 24 órát tudok csak dolgozni! Sajnos felfoghatatlan és már lassan feldolgozhatatlan a hozzám érkező betegek leletei, így hát első szelektálás alapján a daganatos és az életmentő beavatkozást igénylő betegeket veszem előre, remélem ezt meg érti és elnézi nekem, hogy csak most jutottam el Önhöz!

Hálás köszönet a megértéséért!


Kedves párja és Ön minden féle képen védekezzen és kezdje meg a kezelést, hogy ne terjedjen tovább a fertőzés! A kedvese ügyeljen arra, hogy a combtőnél minél szárazabban tartsa a bőrfelületet, hordjon pamut alsóneműt, amely extrém nedvfelszívó hatással rendelkezik és bőrbarát. Így a gombának ne adjon szaporodási lehetőséget a meleg nedves közeggel. Itt lehet a Grape Vital ecsetelővel kezelni a felületet. Önnek pedig ajánlom a prevenció céljából a Grape Vital termékeket, a cseppeket orális alkalmazással és a LadyVita hüvelykúpot. Irrigálni is tud a cseppekkel, tegyen 7-15 csepp Grape Vitalt a 100 ml langyos vízzel töltött irrigátorba, és a vécén hátradőlve, kádban fekve, lassan irrigálja ki magát! Ez is egy plusz megoldás.
Így a továbbfertőzés és az elterjedés gátolva van.

További jobbulást kívánva!


Szeretettel és üdvözlettel:
Dr. Csabai Zsolt Ph.D.
Kérdés 2015-01-17 17:03:13
Tisztel Doktor Úr!
Azzal a kérdéssel fordulok Önhöz,hogy 6 hónapja hüvelygombát állapítottak meg nálam/antibiotikumos kezelés után /,kaptam rá két fajta kúpot: Lactinelle és Gynoxin,de egyiksem használt hosszabb távon.
Egy másik nőgyógyász ajánlotta a Borax glicerint (1ml hüvelybe feljuttatva),betegeinek használt.
Ön szerint is érdemes lenne belekezdeni egy ilyen kúrába?Ismerősöm is ezt ajánlotta,neki bevált. Sok jó tapasztalatot találtam az internetes fórumokon is.
Partnert hogy kezeljem? Ezzel a készítménnyel külsőleg lehet-e,illetve mivel lenne érdemes?
Egyéb természetes gyógymódok,amik segíthetnek?

Köszönöm válaszát. Szép napot!

Tisztelettel és köszönettel:
Kriszti
Válasz 2015-02-07 22:56:12

Kedves Krisztina!

Először is szeretném elnézésüket kérni, tudom, hogy mindenkinek sürgős, de én napi 24 órát tudok csak dolgozni! Sajnos felfoghatatlan és már lassan feldolgozhatatlan a hozzám érkező betegek leletei, így hát első szelektálás alapján a daganatos és az életmentő beavatkozást igénylő betegeket veszem előre, remélem ezt meg érti és elnézi nekem, hogy csak most jutottam el Önhöz!

Hálás köszönet a megértéséért!


Önnek és kedves párjának a Grape Vital termékek, a cseppek és a LadyVita is tud segíteni a fertőzésen, fontos, hogy a szervezet immunitása javuljon és a hüvelybeli problémát is megoldják. Ez egy teljesen természetes szer, ami mellékhatások nélkül meghozza a kívánt eredményt.

További jobbulást kívánva!


Szeretettel és üdvözlettel:
Dr. Csabai Zsolt Ph.D.
Kérdés 2015-01-08 19:09:01
Tisztelt doktorúr! 20 hetes terhes vagyok,és 1 condyloma szerű kinövésem van a hüvelybemenetemnél.Az orvosom semmiféle mintát nem vett róla,mondván várjunk,hogy nagyobb lesz-e,vagy változik-e?Úgy tudom,hogy ez szülésnél gondot okozhat majd.Kérdésem,hogy ha elkezdem használni a GrapeVital cseppet,attól elmúlhat-e a problémám és szülhetek-e majd természetes módon?Illetve,hogy szedhetem-e baba-mama vitminnal egyszerre?
szb30
Válasz 2015-02-07 22:46:21
Kedves Kérdező!

Először is szeretném elnézésüket kérni, tudom, hogy mindenkinek sürgős, de én napi 24 órát tudok csak dolgozni! Sajnos felfoghatatlan és már lassan feldolgozhatatlan a hozzám érkező betegek leletei, így hát első szelektálás alapján a daganatos és az életmentő beavatkozást igénylő betegeket veszem előre, remélem ezt meg érti és elnézi nekem, hogy csak most jutottam el Önhöz!

Hálás köszönet a megértéséért!

Továbbá szeretnék Önnek az áldott állapotához gratulálni!!

Önmagában, ha a condyloma nagysága nem túl méretes, akkor a szülésnél nem biztos, hogy zavarni fog. Aggasztóbb inkább, hogy ez nem-e a HPV vírusnak egy LR, vagyis egy Low Risk típusa!?! Jó lenne, ha egy HPV vizsgálatot végezne el, a nőgyógyász vegyen mintát a cervix váladékból, és küldje be PCR vizsgálatra és egy tipizálásra! Az LR típus szokott condylomát okozni, viszont fontos tudni, mert akkor a kedvese is fertőzött lehet!

A Grape Vital termékek a cseppek és a LadyVita is tud önnek segíteni a panaszán, de a visszafertőzésre nagyon oda kell figyelni a párjával. Fontosnak tartom, hogy párja is kivizsgáltassa magát!

Kérem olvassa el a következő linket:

http://www.gmrgroup.eu/index.php?option=com_content&view=article&id=208:hpv-es-a-tevhitek-dr-csabai-zsolt-phd&catid=20&Itemid=12

Elviekben, ha az immunitás javul, akkor a szervezet is képes a condylomát önmaga leépíteni.

Szeretnék Önöknek sok örömet kívánni a kis Gyöngyszemhez!

További jobbulást kívánva!


Szeretettel és üdvözlettel:
Dr. Csabai Zsolt Ph.D.
Kérdés 2015-01-20 17:18:36
Kedves Gulyás Doktor!
Örülök, hogy a minap láttam nyilatkozni az Aszkorbinsavval kapcsolatban, mert mi ezt fogyasztjuk télen vitaminforrásként pl. reszelt almába elkeverve, langyos teába, stb.
Kisbabáknak mikortól adható és mekkora mennyiségben? A kislányom 6 hónapos és már háromszor volt náthás, mert úgy néz ki, szűkebb az orrjárata az átlagnál. Szeretném elkerülni jövőben az orrporszívós kínzását, ezért megelőzném aszkorbinsavval. Lehet valamilyen formában?
Válaszát köszönöm!
Tisztelettel,
ZM Amarilla
Válasz 2015-01-20 18:22:59
Kedves Annamária!
Minden további nélkül adhatja a babának is.
Facsart almalébe 3x100mg -ot biztonsággal adhat.
Üdvözlettel:
Dr. Gulyás Tamás
Kérdés 2015-01-16 16:54:18
Tisztelt Doktor Úr!

Érdeklődni szeretnék, hogy a Grape Vital cseppet Refluxra lehet- e használni ?

Köszönettel G.
Gábor69
Válasz 2015-01-20 18:21:19
Kedves Gábor!
Refluxra nem annyira, de helicobacterre igen.
Üdvözlettel:
Dr. Gulyás Tamás
Kérdés 2015-01-14 11:14:37
Tisztelt Dr.Úr!
24 éves férfi vagyok, és már pár hónapja magas vérnyomással küzdök.Augusztusban voltam a helyi belgyógyásznál, voltam vérvételen, hasi áttekintő UH vizsgálaton. Mindegyik vizsgálat negatív lett. A doktornő Tritace 5mg, és Nebivolol 5mg gyógyszert írt fel. Szedem is hűségesen, igaz nyáron sok stressz ért, édesanyám beteg lett, pszichiátriára be kellett feküdjön, a tünetei sokszor kikészítettek. Amúgy is egy izgulós vagyok, hamar felkapom a vizet. Hiába szedtem a gyógyszert, nem érzem a hatását, csak rövid ideig maximum. Amikor fáj a fejem, enyhe nyomást érzek a fejembe vagy nyilalló fájdalmat a fejem több pontján, enyhe szédülés és enyhe látászavarom van, rossz a közérzetem, már egyből tudom, hogy felment a vérnyomásom. Ma voltam reggel megint a belgyógyászaton a háziorvosomnál (már régebben el kellett volna, hogy menjek), megmérte a vérnyomásomat, és azt mondta hogy felet szedjek be a Nebivolol-ból, meg naponta 1 szemet a Cocerex AS 5meg gyógyszerből(ezt írta fel nekem). Ma bevettem a gyógyszereket és így is enyhe fejfájás gyötör. Igaz, olvastam, hogy kell néhány hét az új gyógyszernek, míg beáll, vagyis akkor jó, ha jó a gyógyszer is. Minden nap megmérem a vérnyomásom. Változó szokott lenni, valamikor 120/70, de van olyan is, amikor 160/90. Amikor olyan magas, már rosszul érzem magam.Van olyan is, amikor hidegrázást érzek, de az nem tart sokáig. A multkor felment a vérnyomásom, elmentem az ügyeletre, erősen lüktető fejfájásom volt, gyorsan vert a szívem is. Az ügyeletes orvos adott egy szem pulzuscsökkentőt, de az nem sokat javított hamar a helyzetemen. Kaptam egy injekciót, már nem tudom, hogy mi volt a neve, annyit tudok, hogy valamilyen vízhajtó volt, és azt mondták rá, hogy ez leviszi a vérnyomást. Nemsokra rá már jobban is éreztem magam, elmúlt a fejembe a lüktető érzés. Akkor biztos egy fronthatás miatt éreztem magam ilyen rosszul. Azt is meg szeretném kérdezni, hogy szedhetek-e valamilyenféle nyugtatót, mert sokszor elég stresszes vagyok.?Igaz, édesanyámnak is felvetettem már, de ő nem nagyon támogatja a nyugtató szedését így 24 évesen, igaz, én is félek tőle egy kicsit. Várom válaszát!! Üdv.: Gyuri.
Gyuri
Válasz 2015-01-14 12:03:22
Kedves Gyuri!
Az ön esete tipikusan olyan, ami komplex megoldást kíván. A vérnyomás problémájában elsődegesen a stressz, illetve annak rossz feldoolgozását tartom.
A nyugatató szedését én sem támogatom. Távolról nehéz tanácsokat osztogatni, de javasolnám, hogy keressen egy relaxációs technikát vagy jógát és kezdje el minél hamarabb, naponta alkalmazni a tanultakat. Sima légzés technika is sokat segíthet.
Mellett reggel egy este 2 Calm R Rest, napi 1000mg Magnézium, és 100 mg Q 10 koenzim szedését tanácsolom első körben.
Üdvözlettel:
Dr. Gulyás Tamás
Kérdés 2015-01-11 16:19:36
Kedves Doktor Úr! A legutolsó nőgyógyászati vizsgálaton (néhány hete) méhszájsebet diagnostizáltak, de tájékoztatást nem kaptam. Érdeklődnék, hogy a C zónáig terjedő ectopium - vérzékeny megjegyzés mit takar pontosan. Igazából azt nem tudom a C zóna alatt mekkora területet kellene elképzelnem.A vizsgálat ill. rákszűrés a menstruáció kezdete előtt 3 nappal történt. Ez befolyásolja a diagnózist? Milyen kezelést igényel egy ilyen diagnózis? Fogamzásgátlótól kialakulhat méhszájseb, ha igen érdemes lenne abbahagyni? 3 éve szedem. Válaszát előre is köszönöm!
Andrea
Válasz 2015-01-13 15:41:02
Kedves Andrea!
Kérdéseit egy nőgyógyászati fórumon tegye fel, mert ennek részletei nem az én kompetenciakörönbe tartoznak, így nem is célom ezt a felületet ebbe az irányba elvinni. Hüvelyi probiotikum és tejsavas hüvelyöblítés mindenképpen szóba jön az állapot rendezésére.
Üdvözlettel:
Dr. Gulyás Tamás
Kérdés 2015-01-09 20:20:16
Tisztelt doktor úr!!

Érdeklődnék hogy a grape vital ladyvita hüvelykúpot szeretném használni és hogy napi 1 et kell ebből is este??mert vhol azt olvastam akár napi 2 is felhelyezhető!a másik kérdésem pedig hogy lehet e a használata közben sexuális életet élni??
Köszönettel
Linda
névtelen
Válasz 2015-01-09 23:01:13
Kedves Linda!
Fokozott fertőzés esetén alkalmazhat akár kettőt is. Szexuális élet nem kizárt, de használjanak óvszert, a kereszt ( illetve vissza) fertőzés megelőzésére.
Üdvözlettel:
Dr. Gulyás Tamás
Kérdés 2015-01-09 15:01:00
Kedves Tamás!
28 éves autoimmun pajzsmirigy alulműködéses lány vagyok, pm cisztákkal, 3000 ezres anti TPOval. Lassan két hónapja szedek gyógyszert a problémára, most vitamint is szeretnék választani a gyógyszer mellé. Azt a tanácsot kaptam, hogy a jódot ebben az esetben kerülni kell ... így olyan vitamint keresek, amiben nincs jód. A Supradynt javasolták, de abban nincs szelén. Multivitamin mellé, pl. Supradyn, szedhetek szelént? Vagy jobb olyan szelént választani, ami komplexebb, és akkor meg hagyjam a multivitamint? Nagyon köszönöm a segítségét! Szép napot kívánok!
Nikolett
Válasz 2015-01-09 22:59:23
Kedves Nikolett!

Önnek most a szelén pótlás a legfontosabb, illetve a gyulladás megszüntetése. Nem multivitaminra kell koncentrálni, az állapot lenyugtatására. Ez esetben a gluténmentes étrend alapvető, mivel a glutén keresztreakciót adhat a pajzsmiriggyel. E mellett a bélflóra rendbetétele szintén fontos, mert egyes baktériumok szintén keresztreakciót mutathatnak.
Érdemes lenne kizárni mindenféle ételreakciót ( allergia, intolerancia).
A gyulladás csökkentésére a quercetin nettle plus készítményből javaslok 2x1-et, szelénből 400microgrammot szedjen, érdemes egy 4 hetes probiotikum kúrát tartani (pl Bioflorával). A fertőzéses gulladások kontrolljára pedig Immunity C 21-et javaslok, ami nálunk még nem kapható. Ez utóbbiból egy dobozzal kellene kúrát csinálni, tehát nem folyamatosan szedni.
Üdvözlettel:
Dr. Gulyás Tamás
Kérdés 2015-01-05 17:30:38
Tisztelt Doktor Úr!
ITP-s beteg vagyok, a medrol szedése különböző adagokban csak időlegesen oldja meg a trombocitaszám emelését. A medrol szedését abbahagyva újra csökken a THR számom. Milyen étrend, vitamin vagy étrend kiegészítő szedését javasolja?
Válaszát előre is köszönöm
Jné Fruzsina
Válasz 2015-01-06 10:05:16
Kedves Fruzsina!
Mivel egy automimun betegségről van szó, sokkal komplexebb megoldásra van szükség, mint pusztán egy étrend-kiegészítő alkalmazása. Fontos lenne mindenféle étel allergia és intolerancia felferítése, a bél és immunrendszer általános állapotjavítása.
Üdvözlettel
Dr. Gulyás Tamás
Tegye fel kérdését 
Kérdés:
Aláírás:




www.vitaminsziget.com © 2007-2021 - Minden jog fenntartva

MasterPass