Kapcsolat
Tel.:
Mobil:
Cím:


E-mail:
»
»
»


»
 +36 1 226 4179
 +36 30 7262 647
 1094 Budapest,
 Tűzoltó utca 54.
 Milestone udvar, Manta ház.
 info@vitaminsziget.com

SZAKÉRTŐ VÁLASZOL

Találatok száma: 1698
Kérdés 2010-04-13 14:43:05
Tisztelt doktor úr!
Szeretném megkérdezni mit jelent az, hogy b.ováriumban 24*15mm echomentes képlet.szabad folyadék nem látható.

Üdvözlettel:névtelen
névtelen
Válasz 2010-04-15 10:36:29
Kedves Kérdező!
Ez valószínűleg egy ciszta, de konzultáljon a vizsgálatot kérő vagy végző orvosával.
Üdvözlettel:
Gulyás Tamás
Kérdés 2010-04-08 10:25:12
Tisztelt Doktor úr!

Javaslatára közel egy éve szedem az ajánlott vitaminjait,ami sokat segített szorongásos betegségem legyőzésében.
Vita for you TM, készítményt Omega 30+ és 1000C vitamint szedek napi rendszerességgel.
Sajnos még mindig zavar egy probéma,a menstruációm elött egy héttel már nagyon feszült,rosszkedélyű vagyok.Szeretném megkérdezni,melyik vitamin szedését ajánja a Doktorúr.Olvastam a SAMe-ől, ami javíthatja a rossz kedélyállapotot,mi erről a Doktorúr véleménye.
u.i: Már nem szedek semmilyen gyógyszert!:)

Válaszát hálásan köszönöm!
Petronella
Válasz 2010-04-12 09:35:14
Kedves Petronella!
Örülök, hogy jobban van, az ilyen visszajelzésekért érdemes ezt a munkát végezni. A
Jó lenne végeztetni egy progeszteron szint mérést a ciklusa 3. és 21. napján, mert előbb annak a szintjének kellene rendben lenni.
E mellett napi 2x50 mg 5-HTP szedését javasolnám. Üdvözlettel:
Gulyás Tamás
Kérdés 2010-04-06 15:04:28
T.doktor úr!
3éve vagyok allergiás, bár tavaly nyáron vérből azt állapitották meg, hogy nem vagyok az.azt észre vettem, hogy a zeller levéltől vizkedett és kipirosodott a kezem, nem ehetek mogyorót,diót, mandulát ha nyomokban van akkor sem, mert viszkedek és szoritja a torkomat.
A kérdésem az, hogy én fogyaszthatom e a super greens-t az allergiám miatt.Egyébként a fűfélékre vagyok allergiás, bár én úgy értettem
a karcolásos vizsgálat után, hogy parlagfűves is vagyok sőt a háziorvosom azt mondta hogy ne fogyasszak tejtermékeket sem.Mert szerinte én arra is allergiás vagyok.S én neki áltam diétázni, jó is volt, fogytam is, de ezek után voltam a vérvizsgálaton, ami azt mutatta ki, hogy nincs bajom.El is voltam egy darabig, de aztán újra jött az allergia.Van olyan gyógyszer
amire egyszer allergiás vagyok, van amikor nem.
A legrosszabb az allergiában amikor elkezdi szorítani a torkom.S bizony nálam van állandóan a Medrol.Az viszont a vérnyomásomat rendezi és a bőrőm több napon át vörös.
Szeretném ha segítene abban, hogy javasolja e a super greens-t.Mivel nem olcsó,ezért meg kell gondolnom a megvételét.Előre is köszönöm a válaszadást! margó
Bekéné Margó
Válasz 2010-04-07 17:31:06
Kedves Margó!
Sok esetben látjuk többszörös allergiák megszűnését a supergreens fogyasztásakor, így érdemes vele próbálkoznia.
Írjon nekem a drgulyas@vitaminsziget.com címre és nézzük meg mit tehetünk konkrétabban.
Üdvözlettel:
Gulyás Tamás
Kérdés 2010-03-31 09:19:51
Köszönöm a válaszát!

Viszont nem tudom mi az az 5HTP, beírom a keresőbe és azt írja hogy nincs találat!
Részletesebben kérnék erről információt, vagy hogy hol találom?

Köszönöm!
névtelen
Válasz 2010-03-31 13:39:10
Kedves Kérdező!
Az 5HTP a szerotonin előanyaga. Webáruházunkban nincs bent, de ha telefonon keres minket, kérésére beszerezzük.
Üdvözlettel:
Gulyás Tamás
Kérdés 2010-03-29 13:14:33
Tisztelt Doktor Úr!

Köszönöm szíves válaszát. Megfogadom a tanácsát.

Üdvözlettel: Judinene
Judinene
Válasz 2010-03-29 13:23:25
:-)
Gulyás Tamás
Kérdés 2010-03-29 10:28:00
Kedves Doktor úr !

19 hetes terhes vagyok és alhasi görcseim vannak !
Ezek néha erösebbek néha nem . lehet az oka az , hogy tegnap és tagnap elött bicikliztem és sétáltam? válaszát elöre is köszönöm! Tisztelettel :Tímea
névtelen
Válasz 2010-03-29 13:23:12
Kedves Tímea!
Lehet ez az ok, de lehet, hogy nincs összefüggés.
Javaslom, hogy konzultáljon nőgyógyászával (ha a panaszok erősebbekk, mint korábban) és semmiképpen sem terhelje túl magát.
Üdvözlettel:
Gulyás Tamás
Kérdés 2010-03-28 21:39:00
Tisztelt doktor úr!
A párom testépítő és kipróbálta az anabolikus szereket a napozint és valami depót nem értek ezekhez,kb.12 hétig szedte ez volt neki az első de már abba hagyta 3 hónapja.Na most lett egy pozitív terhességi tesztem.Lehet valami baja magzatnak?
köszönettel:
névtelen
névtelen
Válasz 2010-03-29 13:21:20
Kedves Kérdező!
A magzatnak nem árthat a dolog, de a párját azért óvja ezektől a szerektől, a hosszútávú kimenetel miatt. Ezek a szerek ugyanis visszahatnak az agyalapi mirigy hormon termelésére, és megzavarják a saját hormonháztartását.
Üdvözlettel:
Gulyás Tamás
Kérdés 2010-03-27 08:37:34
Kedves Tamás!

39 éves vagyok, cukorbeteg (mercformin xr),gyomorsavam lett(rabyprex)szedek és január óta valószinű a stressztől nehézlégzésem van,(frontin) és többszőr előfordult hogy magas a pulzusom és ingadozik a vérnyomásom amit én nem érzek csak a vizsgálatok mutatták ki!
Ajánlották a Guarana-t és azt szeretném megtudni ,hogy ez segítene nekem vagy valami mást ajánlana?!

köszönöm
zsuzsa
Válasz 2010-03-29 13:18:56
Kedves Zsuzsa!
Tünetei inkább stressz eredetűek, melynek esetleg egy kezdődő pánikszindróma is részjelensége lehet. A Guarana-t nem javaslom. Inkább napi 50mg kezdő dózisban 5HTP-t, amit napi 2x150mg is emelhet.
E mellett javasolnám valamilyen stresszkezelés (jóga , relaxáció, EFT) elsajátítását.
A cukoranyagcsere szempontjából pedig a diéta, a finomított szénhidrátok kerülése, króm, vanádium extra bevitele javasolt. A Highland Glucose Response nevű készítmény, vagy az Innerlight Chromium/Vanadium szedését javasolnám.
Üdvözlettel:
Gulyás Tamás
Kérdés 2010-03-26 14:23:45
Én 19 éves lány vagyok szeretném tudni hogy szedhetek-e növekedési hormon tablettát. Más gyógyszert nem szedek.
szilvia
Válasz 2010-03-29 13:11:20
Kedves Szilvia!
AZ ön korában, ha nincs orvosi indoka, nem javaslok semmilyen hormonkészítményt, főként növekedési hormont nem.
Üdvözlettel:
Gulyás Tamás
Kérdés 2010-03-25 16:14:32
Hat éve, 58 éves koromban csípőnekrózist diagnosztizáltak, valamint kisebb mértékű csontritkulást. A reumatológus sem gyógyfürdővel, sem glukózamin, sem más készítmény szedésével nem prognosztizált javulást. Ortopédus szakorvos csípőprotézis műtétet javasolt, és biorezinencia kezelést. A tíz hetes biorezinencia kúra óta - a biorenoncia felmérést végző orvos táplálkozási tanácsait részben követve -, itthon még különböző fizikoterápiás eszközök (bioptron lámpa, infravörös fejű masszírozó készülék, energiapsirál, chi-gép ) használatával igyekszem gyógyulgatni. Állapotom nem romlott, hanem javult, csípőfájdalmaim csökkentek, illetve másik irányú mozgatásra helyeződtek át.
Jelenleg már semmiféle gyógyhatású készítményt sem szedek. Legfőképpen sok finom házitejet fogyasztok, heti 4-6 litert, főleg kefírként, aludtejként.
Kérdésem: az általa szervezetbe jutó sok kálciumnak nincs-e káros mellékhatása? Miket kell még hozzá feltétlenül a szervezetbe juttatni, hogy a hatása optimális legyen?
Judinene
Válasz 2010-03-29 13:10:13
Kedves Judinene!
Sajnos a nekrotizált (elhalt) csípőízület rendbe már nem fog jönni, de a protézis műtét javallata mindig a panaszok szerint alakul. Tehát akkor kell végezni, ha a betegség a mindennapi életét annyira megkeseríti.
Üdvözlöm a kitartó, munkáját, amihez a továbbiakban is sok sikert kívánok.
Önnek a Kalcium nem okozhat bajt, sőt a jobb felszívódás és beépülés érdekében napi 1000 NE D-vitamin bevitele javasolt folyamatosan.
Panasz esetén érdemes az Arthrolactint kipróbálnia, ami egy speciális tejfehérje kivonat, megfelelő immunfehérjékkel, a gyulladás csökkentése céljából.
Üdvözlettel:
Gulyás Tamás
Tegye fel kérdését 
Kérdés:
Aláírás:




www.vitaminsziget.com © 2007-2019 - Minden jog fenntartva

MasterPass