Kapcsolat
Tel.:
Mobil:
Cím:


E-mail:
»
»
»


»
 +36 1 226 4179
 +36 30 7262 647
 1094 Budapest,
 Tűzoltó utca 54.
 Milestone udvar, Manta ház.
 info@vitaminsziget.com

SZAKÉRTŐ VÁLASZOL

Találatok száma: 1691
Kérdés 2009-09-10 09:49:59
Tisztelt Doktor Ur! Évek óta szenvedek visszatérő hasmenéstől puffadástól és alhasi görsctől. A gyomor és béltükrözés semmi elváltozást nem mutatott. Epével mütöttek ami átmenetileg segített A hasmenés büzös nyálkás és a szine sárgás. Az elsó étkezés után rögtön jelentkezik. Ez az állapot több napig tart majd elmulik és utánna egész jól vagyok, van ugy hogy több hétig is ,majd kezdődik minden előről. Mit tegyek? Zsuzsa
Zsuzsa
Válasz 2009-09-11 09:10:49
Kedves Zsuzsa!

Problémáinak oka a rossz emésztés, illetve a baktérium flóra felborulása lehet. E mellett lehetnek a bélfalon lerakódott méraganyagok is.
Érdemes lenne egy béltisztítást végezni Innerlight Sagrada, majd Fibrada kapszulával. Ezekből 4x2-t kell szedni, amíg el nem fogynak.
Ezzel párhuzamosan javaslom, hogy minden étkezés előtt vegyen be emésztőenzimeket tartalmazó készítményt (Digest Able).
Bélflórájának rendbetételére pedig a FitLine All in 1000 joghurtot, vagy a BioFlora nevű készítményt javaslom.
Üdvözlettel:
Gulyás Tamás
Kérdés 2009-08-28 23:45:19
Üdvözlöm Attila!
Én egy kis faluban vagyok élelmezésvezető.A bölcsödés gyerektől az idős emberekig főzünk. A volt főnöknőnk(a hivatalból csak ő és már nem is hozzá tartozunk)rendszeresen elégedetlen az étrenddel többek között kötelezővé teszi minden héten a sült tésztát.Mindig szoktunk figyelni,hogy változatos legyen az étel.Ön szerint mit tegyünk hogyan győzzük meg nincs szükség minden héten kelt tésztát dagasztanunk?
Köszönöm ha válaszol:üdv egy kérdező
névtelen
Válasz 2009-09-10 19:14:40
Kedves Kérdező!
Talán a tészta hizlaló hatására kéne rámutatniuk.Üdvözlettel:Huzsvár Attila
Huzsvár Attila
Kérdés 2009-09-01 16:29:39
Kedves doktor ur
az lenne a kérdésem ,hogy miyen ételekkel lehet novelni a spermák számát pl kulonféle magvak halak stb válaszát eloreis koszonom
judzsin1@azet.sk
Válasz 2009-09-04 16:50:22
Kedves Kérdező,
Inkább arra tudnék válaszolni, hogy milyen mikorelemekre van szükség.
Ilyen a Cink, a konezim q10, az E-vitamin, az L-karnitin, az L-Arginin, a fólsav, a szelén, a glutation és a kolin, melyek bizonyítottan képesek hatni a sperma számra, illetve a mozgékony alakok arányára.
Ezek nagy része a Brain Flex nevű készítményben található, amit érdemes napi 50mg Cinkkel kiegészíteni.
Üdvözlettel:
Gulyás Tamás
Kérdés 2009-07-07 14:22:41
A vizeletem negatív, de a PSA értékem 4,57. Mit tegyek
Tisza
Válasz 2009-09-02 16:38:25
Úgy tudom, a PSA érték 0,3-5-ig normális.
Forduljon urológushoz, ő meg tudná Önnek mondani, hogy van-e teendője.
Szerintem nem magas ez az érték, így nincs ok aggodalomra.
Ha nő az érték, mindenképpen keressen egy urológust, hiszen az emelkedett PSA érték a prosztatarák meglétére utal még akkor is, ha egyéb tünetek nincsenek.
Üdv: Bibók Bea
Bibók Bea
Kérdés 2009-07-07 14:20:31
A vizeletem negatív, de PSA-ám !4,57. Mit tegyek?
névtelen
Válasz 2009-09-02 16:38:20
Úgy tudom, a PSA érték 0,3-5-ig normális.
Forduljon urológushoz, ő meg tudná Önnek mondani, hogy van-e teendője.
Szerintem nem magas ez az érték, így nincs ok aggodalomra.
Ha nő az érték, mindenképpen keressen egy urológust, hiszen az emelkedett PSA érték a prosztatarák meglétére utal még akkor is, ha egyéb tünetek nincsenek.
Üdv: Bibók Bea
Bibók Bea
Kérdés 2009-08-31 00:23:58
Én egy a Romániábann lévö Hargita megyébenn élő fiatal ember vagyok és szeretném ezt a tornát megismerni.Hogyann juthatna el hozzám ez a tréning? KÖSZÖNÖM.
N Laszló
Válasz 2009-09-02 16:32:39
Emailt küldtem, kedves László.
nem tudok arról, hogy Hargitában lenne tréner.
Esetleg könyvből próbálkozzon. Kriston Andrea: Intimtorna férfiaknak
üdv: Bibók Bea
Bibók Bea
Kérdés 2009-06-12 07:06:52
Teljes nögyogyászati mütétem volt, azt szeretném kérdezni, hogy a nemi életnek tud-e káros hatása lenniés elég gyakran érzem mintha fel lennék fázval, de ez általába az eggyüttlétek után érzem
Rozsika
Válasz 2009-09-02 16:31:45
Kedves Rózsika!
valószínűnek tartom, hogy a fokozott vizelési inger azért alakult ki, mert hólyagsüllyedése lehet. javaslom az orvosi vizsgálatot.
A házaséletnek nincs káros következménye, amennyiben az orvosa már engedélyezte azt a gyógyulás után.
Mindenképpen érdemes megtanulnia az intimtornát, így a nőgyógyászati műtét utáni regenerálódás is és az esetleges hólyagsüllyedés helyreállítása is megtörténik.
Üdv: Bibók Bea
Bibók Bea
Kérdés 2009-08-18 22:19:35
Kedves Attila! 39 éves, tejfehérje allergiás nő vagyok. Két szülés után elkezdtem újra sportolni, futok (heti 20-25 km), ill. kiegészítésként túrázok, bringázok és röplabdázom. A kérdésem az lenne, hogy mivel az allergiám miatt semmiféle tejterméket és tejet tartalmazó élelmiszert nem fogyaszthatok kell-e pótolnom a kalcium bevitelt vagy elég, ha egészségesen táplálkozom? Ha kell szednem vmit elég-e a kalcium vagy más is javasolt mellé? És milyen termékek vannak, amelyek természetes formában vannak, mert nem vagyok hajlandó mesterségesen előállított táplálékkiegészítőket szedni! Előre is köszönöm válaszát, üdvözlettel:
Irma
Válasz 2009-08-27 17:39:45
Kedves Irma!
Nagyon jó hozzá állás,hogy a mesterséges dolgokat kerüli. Természetes formában a kálcium megtalálható a tojásban, káposztában és a gabona készítményekben.
Huzsvár Attila
Kérdés 2009-08-14 14:27:18
Kedves attila!29 éves vagyok érdeklödni szeretnék vettem kinai zöld teát hogy naponta mennyit kell meginni belöle hogy fogyak töle mert 3rom gyerekem van és az elsö kezzövel vissza tudtam fogyni most a harmadik szülés ota meghiztam és nem mennek le a kilók 73kg vagyok és elötte 62 voltam .fogyaszt télleg a zöd tea ?kérem segitsen ?igaz e?tisztelettel :Szilvia. erre tessék választ küldeni:okrosszilvia@freemail.hu
szilvi
Válasz 2009-08-27 17:28:31
Kedves Szilvia!
A zöld tea konkrétan nem fogyaszt. Fogyni a megfelelő táplálkozással és mozgással lehet. A zöld tea inkább erős antioxidánsokat tartalmaz amitől erősebb lesz az immunrendszere. Ha fogyást segítő készítményt szeretne nézzen körül ezen az oldalon.
Huzsvár Attila
Kérdés 2009-08-26 16:17:10
Tisztelt szakértő!

forgó szédüléssel kerülem kórházba, ahol két hétig vizsgáltak. Minden leletem negativ lett. Valószínüsitették, hogy ez egy felső léguti fertőzés szövödménye lehetett., nem tudom.
Mielőtt a szédülés jelentkezett volna előző nap epét hánytam,eléggé legyengültem-e miatt., és reggelre jelentkezett jobbról balra forgó szédülés. Arcom jobb oldala elzsibbadt. CT-Emeri minden volt., negativ leletekkel. Nem szeretném,hogy megismétlődjön ez a fajta szédülés,borzalmas.Tanácsát kérném!

üdvölettel: Mária
névtelen
Válasz 2009-08-27 08:17:40
Kedves Mária!

Az ilyen típusú szédülésnek többfajta oka lehet, és vannak esetek, amikor ki sem derül az.
Az eredet az októl függetlenül neurológiai, melynek helye lehet a belső fül, vagy az agy bizonyos területei.
Vannak esetek, amikor a migrén okozza a szédülést (fejfájás helyett), és ez hányingerrel is járhat, így azt sem lehet tudni, hogy mi volt előbb, a tyúk vagy a tojás.
Részemről felelőtlenség lenne egy étrend-kiegészítő ajánlással elintézni ezt a dolgot.
Lehet, hogy soha nem jön elő újra a tünet, de ha megismétlődik, akkor továb kell vizsgálódni. Épp ezért azt javasolom, próbálja meg leírni, hogy az eset előtt 2-3 napban mit csinált, hol volt, mit evett, milyen volt az idő és bármit ami eszébe jut.
Üdvözlettel:
Gulyás Tamás
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170
Tegye fel kérdését 
Kérdés:
Aláírás:
Az alábbi sorok semmilyen kórt vagy betegséget nem szándékoznak megállapítani, megelőzni, vagy akár kezelni, ugyanakkor szintén nem szolgálnak egészségügyi szakértői tanács helyettesítéséül. Az oldalon leírt vélemények nem orvosi tanácsként értelmezendőek.




www.vitaminsziget.com © 2007-2021 - Minden jog fenntartva

MasterPass