Kapcsolat
Tel.:
Mobil:
Cím:


E-mail:
»
»
»


»
 +36 1 226 4179
 +36 30 7262 647
 1094 Budapest,
 Tűzoltó utca 54.
 Milestone udvar, Manta ház.
 info@vitaminsziget.com

SZAKÉRTŐ VÁLASZOL

Találatok száma: 1698
Kérdés 2008-10-10 17:52:35
Tisztelt Doktor Úr!

Édesanyám cukorbeteg, magas a vérnyomása, csontritkulása is van és sajnos szívproblémái is vannak! Szeretnék tanácsot kérni Öntől, hogy milyen multivitamint vagy vitaminkészítményt rendeljünk számára! Segítségét előre is köszönöm!
Tarsoly Andrea
Válasz 2008-10-13 16:12:49
Kedves Andrea!
Ilyen komlex esetben az Innerlight supergreens, primepH és Chromium/vanadium készítményeit javasolom.
Csontritkulása szempontjából pedig az előbbi kérdésre adott válasz legyen irányadó.
A magas vérnyomás mindenképp a szív terhelését jelenti, mely maitt vagy az innerlight Bioligth cseppjét, vagy a FotLine Q10 plus E-vitamin emulsolt kellene fogyasztani.
Üdvözlettel:
Gulyás Tamás
Kérdés 2008-10-10 13:37:53
Tisztelt doktor úr!
Az elmult napokban 2 leletet kaptam kézhez,melyet szeretnék ismertetni Önnel, és tanácsát kérni ezekkel kapcsolatosan.
Csontritkulás vizsgálati leletem, hátgerinc totál:T-score -2.6 /73%-os lett. javaslatát kérem milyen növényi,vagy más eredetű kálcium szedését javasolja!
Nőgyógyászati leletem P-II.Atrophia.Mit jelent ez? Mit javasol,ez a normál flóra felborulását jelenti.

Köszönettel: 49- éves nő


köszönettel:
névtelen
Válasz 2008-10-13 16:09:11
Kedves Kérdező!
Csontritkulására mindenképpen napi 1000Ne D-vitamint és 1200mg Kalciumot, illetve 60mg Magnziumot javaslok, de vannak olyan kiegészítő elemek, amik szintén fontosak a csontépítéshez. Az Osteo-Guard nevű Highland készítményt javaslom ezen összetevők pótlására, de ez nem fedezi a D-vitamin és Kalcium/Magnézium igényét. Ezért azt a Super Cal-Mag, illetvea D-vitamin készítményekkel javasolt kiagészíteni. A legtöbb D-vitaminhoz azonban a dél körüli 10-20 perces napozással juthat.
Igen fontos az Ön esetében a lúgosítás is, mert a savak kioldják a csontokból a beépülő ásványokat.
A nőgyógyászati lelete korának megfelelő, bár minden p1 feletti ellet esetén javasolt a flóra karbantartása időnkénti tejsavas hüvelyöblítéssel.
Üdvözlettel:
Gulyás Tamás
Kérdés 2008-10-09 13:15:57
Tisztelt Doktor úr!
Nőgyógyászati rákszűrésem eredménye: P2.
A leleten az alábbiakat is olvasom: Benignus sejtelváltozások, kóros flóra
Állítólag jó ez eredmény, én mégis aggódom egy kicsit. Van rá okom? - erre szeretném a válaszát, melyet előre is köszönök:
Marcsi
névtelen
Válasz 2008-10-13 15:54:36
Kedves Marcsi!
Ez alapján nincs oka az aggodalomra. De érdemes rendszeresen, tejsavas öblögetést végeznie.
Üdvözlettel:
Gulyás Tamás
Kérdés 2008-10-09 01:02:32
Tisztelt Doktor Úr.

20 éves vagyok, szeptemberben a méhszálysebemet eltávolították. Az eredményem P2 lett.
A kérdésem az lenne, hogy lehetséges-e hogy a műtét miatt vannak görcseim alhas tájékon.(bár már ezelött is voltak) A nőgyógyászom azt mondta hogy ez lehetetlen. Elmentem egy gasztroenterológushoz is, aki nemtalált semmilyen elváltozást. Sajnos akkora görcsrohamok jönnek rám, hogy a legerősebb fájdalom csillapító sem segít. A háziorvosom elküldött vizsgálatokra, ahol a minták alapján emésztetlen zsírcseppeket találtak. Egyik orvos a másikra keni a dolgot. Ön szerint mit tegyek?

Köszönettel
Kalocsai Lilla
Válasz 2008-10-13 15:52:23
Kedves Lilla!
Írjon nekem a drgulyas@vitaminsziget.com-ra, és írja le részletesen a panaszait, esetleg csatolja leleteit.
Üdvözlettel:
Gulyás Tamás
Kérdés 2008-10-08 17:18:40
Tisztelt Doktor Úr!

A Supergreens és az ezüstkolloid szedhető-e egyidőben, ha nem, akkor milyen időközönként válthatják egymást?

Üdvözlettel

Mária
névtelen
Válasz 2008-10-13 15:50:26
Kedves Mária!
Igen szedhető.
Üdvözlettel:
Gulyás Tamás
Kérdés 2008-10-08 13:13:45
Tisztelt Doktor úr!2 hete iszom a szupergreenst a cseppekkel,de mára már émelygek tőle,hányingerem van.Átválthatok-e a kapszulákra,ugyanolyan-e a hatása,és mennyit kell belőle szednem?168 cm vagyok,61 kg,ésfogyni szeretnék tőle kb.5 kg-ot.11 éves a gyermekem,31 kg ,elég sürün beteg,szedheti-e ő is a kapszulát,mert a löttyöt nem igazán birja inni.Ő mennyit szedjen?Köszönöm a vbálaszát előre is!
Julcsi
Válasz 2008-10-13 15:50:01
Kedves Julcsi!
Önnek 3x2, gyermekének 3x1 kapszula supergreenst javaslok, mely ugyanolyan hatékony, de mellette nem szabad megspórolni a folyadékfogyasztsát sem. Így a prime pH cseppeket csak tiszta vízbe kell rakni, mely nem is érződik az ízén (Önnek 3 liter, fiának 1,5 liter a minimálsi adag).
Üdvözlettel:
Gulyás Tamás
Kérdés 2008-10-06 15:49:07
Tisztelt doktor úr!
Reumatológia leletemben leírtakhoz,mely a következő:St.kp.kötött nyak,trap.izomzat spast kézháton ganglion jobb kéz III.ujjban kisebb flexiós kötöttség a PIP izületben.DgSpond.cerv.tendinitis sten carpi l.d. Diagnózisok -spondylosis, k.m.n.
Tanácsát kérném fenti leletemmel kapcsolatban,
mit javasol, milyen vitaminokat,táplálékkiegészitők szedését sorgalmazná.
Köszönettel: 2.éves innerlight fogyasztó
névtelen
Válasz 2008-10-13 15:46:13
Kedves Kérdező!
Egészítse ki a terápiát 2x1000mg C-vitamnal és napi 1 tabletta Vioflex-szel, Illetve 3x25 csepp Homoktövis olajjal!
Üdvözlettel:
Gulyás Tamás
Kérdés 2008-10-06 09:03:52
Tisztelt Gulyán Tamás!
Egy ismerősöm, aki issza a SuperGreens-t arról panaszkodik, hogy mióta elkezdte inni (két hónapja), nagyon ég tőle a gyomra, holott azért kezdte el, hogy enyhüljenek ezek a tünetek.Most abbahagyta, enyhültek is a tünetei. Kérdése, hogy ez miért van és mit csináljon? Hagyja abba, mert ezek szerint neki nem vált be?
Bea
Válasz 2008-10-13 15:41:14
Kedves Bea!
Kezdetben ez természetes jelenség, de ilyen hosszan nem. Javaslom, hogy hagyja ki a prime pH cseppeket és helyette használjon reggelente egy kiskanál szódabikarbónát, de a zöldet igya tovább.
Üdvözlettel:
Gulyás Tamás
Kérdés 2008-10-05 21:16:45
Fogyaszthat-e a feketeribizli szörpöt a végbéldaganatos beteg, aki kemo-és sugárterápia alatt van.
tisztelettel Balázsné
névtelen
Válasz 2008-10-13 15:39:26
Kedves Balázsné!
Igen fogyaszthat. Bár jobb lene, ha fekete ribizlit, vagy koncentrátumot fogyasztana, mert tumoros betegségben a cukor minden formájának fogyasztása tilos. A tumorsejtek ugyanis cukorból nyerik az energiájuk nagy részét.
Üdvözlettel:
Gulyás Tamás
Kérdés 2008-10-05 13:21:18
Tisztelt Doktor Úr!
Most fogom elkezdeni inni a Supergreens terméket.
Azt szeretném kérdezni, hogy emelet szedhetem e a Noacid tablettát amit a gyomorsavamra kaptam és ha iszom a terméket idővel elhagyhatom e a gyógyszert?
Válaszát előre is köszönöm!
Enikő
Válasz 2008-10-13 15:37:16
Kedves Enikő!
Kérdéseiben benne volt a válasz. Használhatja a gyógyszert és a terméket párhuzamosan. AZ elhagyás idővel lehetséges lehet, melyre nagyon sok példa van.
Üdvözlettel:
Gulyás Tamás
Tegye fel kérdését 
Kérdés:
Aláírás:




www.vitaminsziget.com © 2007-2019 - Minden jog fenntartva

MasterPass