Kapcsolat
Tel.:
Mobil:
Cím:


E-mail:
»
»
»


»
 +36 1 226 4179
 +36 30 7262 647
 1094 Budapest,
 Tűzoltó utca 54.
 Milestone udvar, Manta ház.
 info@vitaminsziget.com

Influenza elleni csomag: Zellschutz Antioxidáns Italpor Steviával (450 g) + Grape Vital Grapefruitmag Csepp (30 ml)

Influenza elleni csomag: Zellschutz Antioxidáns Italpor Steviával (450 g) + Grape Vital Grapefruitmag Csepp (30 ml) » Termékek \
+   \
+  Influenza elleni csomag: Zellschutz Antioxidáns Italpor Steviával (450 g) + Grape Vital Grapefruitmag Csepp (30 ml)

Sejtvédő,vírus, baktérium, gombaölő antioxidáns csomag. Segíthet a betegségek leküzdésében és lefolyásának rövidítésében.
+- A termék jelenleg nem kapható18.165 Ft/db
Szállítási információk
Ingyenes kiszállítás
Garancia
Hogy ne érje meglepetés
Tanácsadás
Hogy döntését segítsük.


Influenza elleni csomag: Zellschutz Antioxidáns Italpor Steviával (450 g) + Grape Vital Grapefruitmag Csepp (30 ml)

Címkék: antioxidáns   C vitamin   grapefruit csepp   immunerősítő   influenza   légúti betegségek  

Termék tartalom, összetétel, adagolás. Kattintson ide »

Tartalom:

1 db FitLine Zellschutz - antioxidáns italpor Steviával (450g) + 1db Grape Vital grapefruitmag kivonat - folyékony (30ml)

Zellschutz antioxidáns italpor adagolása:

Naponta egyszer 1 púpozott teáskanálnyi (7,5 g) port 1,5 dl szénsavmentes vízzel összekeverünk és pár perc alatt elfogyasztjuk.

Grapefruitmag csepp adagolása:

 • Megelőzésre folyamatosan: 10 testsúly kilogrammonként 3-4 csepp egy pohár gyümölcslébe, vagy tonikba csöpögtetve, mely az egész napi szükségletet fedezi. Ez naponta 2-3 adagra is osztható. Ajánlatos 10 cseppenként oldani, így nem annyira keserű.

 • Betegség esetén a testsúly kilogrammnak megfelelő vagy nagyobb cseppmennyiség is adható 4-5 napon keresztül egy pohár gyümölcslébe, vagy tonikba csöpögtetve.

A Fitline Zellschutz összetétele:

7,5 g-ra vonatkoztatva:

Név Mennyiség RDA %
Szelén 30 mcg 55
C vitamin 56 mg 70
E vitamin 9 mg α-TE 75
A vitamin 333 mcg RE 42
Bioflavonoid (narancskoncentrátumból) 50 mg -

Segédanyagok: fruktóz, maltodextrin, étkezési sav (citromsav), karotin por, narancskoncentrátum, C vitamin, nátrium-citrát, édesítő (Steviol glikozidok), calcium, ortofoszfátok, E vitamin, nátrium-szelenit.

Grapefruitmag csepp összetétele:

30 és 60 cseppre vonatkoztatva:

Cseppben 30 csepp 60 csepp
Polifenol: 513,0 mg 1026,0 mg
C-vitamin: 193,8 mg 387,6 mg
RDA C-vitamin: 323,0% 646,0%

Segédanyagok: növényi glicerin kb. 30%, 17% C vitamin, proteinek, nitrogénmentes adalékok

Figyelmeztetés:

Nem ajánlatos citrusérzékenységnél a termék alkalmazása. Ez nagyon ritkán fordulhat elő, ebben az esetében kérjük, forduljon orvosához további kivizsgálásra. További mellékhatás nem ismert. Túladagolás az előírt mennyiség ezerszeresénél fordul elő.

 

A csomag tartalma 1 db FitLine Zellschutz - antioxidáns italpor Steviával (450g) + 1db Grape Vital grapefruitmag kivonat - folyékony (30ml)

Miért szükséges immunerősítő étrendkiegészítőket fogyasztani?

 • Megfelelő életmóddal, valamint vitamin- és ásványianyag-fogyasztással bizonyos esetekben megelőzhető az influenza kialakulása.

 • Hazánkban az óvodás és iskoláskorú gyermekek táplálkozása távolról sem ideális. A helyes és minden szempontból megfelelő táplálkozás azonban éppen ebben a korban játszik meghatározó szerepet! Ennek hiánya komoly problémákat okozhat a gyermek egészségében, egyszersmind nagymértékben befolyásolhatja felnőtt életvitelét.

 • Külső tényezők (mesterséges fény, környezetszennyezés, radioaktív sugárzás, tartósítószerek, gyógyszerek stb.) ugyancsak nagymértékben megnövelik a fejlődésben lévő szervezet vitaminszükségletét.

 • Azok a tápanyagok, amelyek alapvetően befolyásolják az immunrendszer működését, nem kellő mennyiségben jutnak a gyermekek szervezetébe. A helytelen ételkészítési technikákkal (főzés, hámozás, fagyasztás) szinte "kifőzzük" ételeinkből a létfontosságú tápanyagokat.

 • A C vitamin nélkülözhetetlen az egészséges immunműködéshez; fokozza az ellenállóképességet. Az emberi szervezet nem tudja előállítani, így elengedhetetlen külső forrásból történő pótlása!

 • Az antioxidánsok nélkülözhetetlenek a szabad gyökök képződésének megfékezéséhez és hatástalanításához, fogyasztásuk tehát nagyban hozzájárulhat az egészség megőrzéséhez. Emellett számos betegség kiegészítő terápiájaként alkalmazva is jótékony hatást fejthetnek ki.

 • Erős légszennyezettség esetén, valamint betegségek idején a szervezetnek több antioxidánsra van szüksége.

 • Nagyobb mennyiségben, étrend kiegészítésként fogyasztva a C vitamin megelőzheti egyebek közt a rák, szívbetegség, nátha, influenza, vagy akár az allergia kialakulását is.

Miért érdemes a FitLine Zellschutz antioxidáns italport és a Grape Vital grapefruitmag kivonatot választani?

 • A FitLine Zellschutz az összetevőket optimális arányban tartalmazza (NGP).

 • Egyedülálló módszerrel, az úgynevezett micellálással  (NTC) készül. A folyamat során a vitaminok mindegyike vízben oldódóvá válik, ezért 100%-os felszívódásuk garantált!

 • A komplex antioxidáns csoportot tartalmazza (C, - E vitamin, béta-karotin, bioflavonoid és szelén), így leköti a szabad gyököket, lassítja a sejtöregedést, fokozza az immunrendszer ellenállóképességét.

 • A Grape Vital grapefruitmag csepp a világon igen kevés, minőségre bevizsgált grapefruitmag kivonatok egyike. Ez a világ egyik legerősebb grapefruitmag cseppje (hatóanyag tartalom: 1026 mg), valamint az egyetlen vírus-, baktérium, gombaölő és sporicid koncentrátum!

 • Nem tartalmaz alkoholt.

 • Gyümölcslébe csepegtetve gyerekeknek is könnyen beadható.

 • Kisgyermekek és kismamák egyaránt fogyaszthatják.

 • Gomba, vírus és baktériumölő hatása klinikailag igazolt. Alkalmas lehet kialakulóban lévő vírusos, bakteriális és gombás fertőzések megelőzésére. Fogyasztása nemcsak a víruselleni küzdelemben segít, hanem a szövődmények kialakulásának esélyét is csökkenti.

 • C vitaminban gazdag, ezért segíti az immunerősítést és a gyorsabb felépülést.

 • Polifenol (antioxidáns) tartalma egyedülállóan magas (30 cseppben 513 mg).

 • GMP ténylegesen bevizsgált, garantált összetételű (mennyiség, minőség)

 • Komplex, az összetevőket arányosan tartalmazó termék.

+- A termék jelenleg nem kapható18.165 Ft/db

Hasonló termékek

Kapcsolódó cikkrovatok:

Légzőszervi betegségek
www.vitaminsziget.com © 2007-2020 - Minden jog fenntartva

MasterPass