Kapcsolat
Tel.:
Mobil:
Cím:


E-mail:
»
»
»


»
 +36 1 226 4179
 +36 30 7262 647
 1094 Budapest,
 Tűzoltó utca 54.
 Milestone udvar, Manta ház.
 info@vitaminsziget.com

HUNZA sárgabarackmag kivonat búzafűvel és acerola C vitaminnal (120 db)

HUNZA sárgabarackmag kivonat búzafűvel és acerola C vitaminnal (120 db) » Termékek \
+  Immunrendszer \
+  HUNZA sárgabarackmag kivonat búzafűvel és acerola C vitaminnal (120 db)

Sárgabarackmag kivonatot, búzafűvet és acerola C vitamint tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény.
+- A termék jelenleg nem kapható5.340 Ft/db
Szállítási információk
A házhozszállítás 15.000 Ft felett ingyenes.
Garancia
Hogy ne érje meglepetés
Tanácsadás
Hogy döntését segítsük.


HUNZA sárgabarackmag kivonat búzafűvel és acerola C vitaminnal (120 db)

Címkék: acerola   b17 vitamin   C vitamin   hunza   sárgabarackmag kivonat  

Termék tartalom, összetétel, adagolás. Kattintson ide »

Tartalom:

120 db kapszula (Nettó tömeg: 62,4 g / 120 kapszula)

Adagolás:

4 x 1 kapszula/nap. Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

Összetétel:

sárgabarackmag kivonat; acerola kivonat; zöld búzafű kivonat; csomósodásgátló anyagok: magnézium sztearát, aerosil: kolloid szilícium dioxid; kapszula anyaga: HPMC (hidroxi-propil-metil-cellulóz)

4 kapszulára vonatkoztatva:

Sárgabarackmag kivonat

1200 mg

Zöld búzafű kivonat

240 mg

C-vitamin

40,8 mg (51 % NRV*)

*NRV: felnőttekre vonatkozó napi referencia érték

 

Miért szükséges sárgabarackmag kivonatot, búzafűvet és acerola C-vitamint fogyasztani?

  • A hunza népcsoport sárgabarackmagban gazdag étrendje kb. 200X több B17 vitamint tartalmaz, mint egy átlagos amerikai, európai étrend. A pakisztáni-afgán-kínai határvidéken élő hunza népcsoport legfontosabb tápláléka a kajszibarack. A hunzák arról lettek híresek, hogy rendkívül sokáig élnek, és körükben nem fedezhetőek fel az olyan modern civilizációs betegségek, mint rák, szív- és érrendszeri megbetegedések, cukorbetegség, stb.
  • A búzafű kiváló antioxidáns, sok vitamin (A-, E-, F-, K-, és B-vitamin), ásványi anyag (kalcium, magnézium, stb.), enzim, fehérje és klorofill gazdag természetes forrása. A búzafű lúgosító hatású is. A klorofillt a növények „vérének" is nevezik, mert molekulaszerkezete és kémiai összetétele csaknem azonos a vér hemoglobinjáéval. A klorofill erőteljes természetes méregtelenítő anyag, valamint antibakteriális hatása is van. 
  • Az acerola vagy más néven barbadoszi cseresznye 100X több C vitamint tartalmaz, mint egy narancs. Az acerolában lévő C vitamin elengedhetetlen az egészséges immunműködéshez; fokozza az ellenállóképességet. Az acerola tartalmaz még A-, B1-, B2-, B3-vitamint, valamint vasat, kalciumot, magnéziumot, foszfort, káliumot. Általánosan javallt immunerősítésre, gyulladáscsillapításra; cukorbetegség, magas koleszterinszint, májprobléma, reuma vagy felső légúti problémákra esetén segítséget nyújthat.

Miért érdemes a HUNZA sárgabarackmag kivonatot, bűzafűvet és acerola C-vitamint fogyasztani?

  • A gondosan válogatott és minőségi alapanyagokból előállított Hunza étrend-kiegészítők koncentrált formában tartalmazzák a tápanyagokat, ezáltal pótolhatóvá válnak a rosszabb minőségű, feldolgozott élelmiszerekből hiányzó, ámbár szervezetünk számára nélkülözhetetlen vitaminok és egyéb tápanyagok.
  • A Hunza termékekhez a világ minden tájáról válogatták össze a legértékesebb alapanyagokat. A Hunza termékcsalád története egészen a Pakisztán legészakibb részén, a Karakorum hegységben, a Hunza folyó melletti, nehezen megközelíthető hegyvidéki részen élő Hunza népcsoporthoz vezethető vissza. A kutatók a 20. század elejétől az elért magas életkoruk és a kiváló egészségi állapotuk miatt figyeltek fel rájuk.  A napjainkban hivatalosan is elfogadott orvostudomány nem tud választ adni arra, miért mentesek a Hunzák a civilizáció betegségeitől. Talán a sárgabarackfákban rejlik a hunza emberek hosszú életének titka? Nem tudni, ám a barackmag készítmények széles körben terjedtek el világszerte. A VitaFreeNet Kft. saját gyártás során többféle kiszerelésben, és mára már új csomagolásban forgalmaz Hunza barackmag készítményeket.
+- A termék jelenleg nem kapható5.340 Ft/db

Hasonló termékek

Kapcsolódó enciklopédia bejegyzések

C vitamin Búzafű Acerola cseresznye B17 vitamin

Kapcsolódó cikkek

Gyógyító sárgabarack

Kapcsolódó cikkrovatok:

egészséges életmód gyógynövények
www.vitaminsziget.com © 2007-2020 - Minden jog fenntartva

MasterPass