Kapcsolat
Tel.:
Mobil:
Cím:


E-mail:
»
»
»


»
 +36 1 226 4179
 +36 30 7262 647
 1094 Budapest,
 Tűzoltó utca 54.
 Milestone udvar, Manta ház.
 info@vitaminsziget.com

Lúgosító zöld por - Young pHorever pH Miracle Greens (110 g)

Lúgosító zöld por - Young pHorever pH Miracle Greens (110 g) » Termékek \
+   \
+  Lúgosító zöld por - Young pHorever pH Miracle Greens (110 g)

Több, mint 40 különböző szárba-szökkent zöldség, zöld fű, levél és csíráztatott gabonaszem egyedülálló keveréke.
+- A termék jelenleg nem kapható6.490 Ft/db
Szállítási információk
A házhozszállítás 15.000 Ft felett ingyenes.
Garancia
Hogy ne érje meglepetés
Tanácsadás
Hogy döntését segítsük.


Lúgosító zöld por - Young pHorever pH Miracle Greens (110 g)

Címkék: biozöldség   böjt   csíra   diéta   Dr. Robert Young   egészséges táplálkozás   gyógynövény   gyógynövények   lúgos víz   lúgosítás   lúgosító   méregtelenítés   pH   rákmegelőző étrend   Robert Young   savasodás   táplálkozás   Young pHorever   zöldség  

Termék tartalom, összetétel, adagolás. Kattintson ide »

Tartalom:

110 gramm = 55 adag (1 adag = 2 g por + 1 l víz)

Adagolás:

1 evőkanál (2 g) port keverjünk egy liter tiszta vízhez. Száraz, hűvös helyen tartandó. Felbontás után 2-3 hónapon belül elfogyasztandó.

Összetétel:

béta-karotin, kamut csíra, paradicsom, citromfű, búzafű, gyermekláncfű levél, lándzsás útifű levél, feketeáfonya levél, áfonya levél, orvosi zilíz gyökér, fehér fűz levél, réti legyezőfű, zabfű, kelkáposzta, okra, zeller gyökér, brokkoli csíra, lucerna, lucerna csíra, fodormenta levél, zsálya levél, rozmaring levél, árpafű por, karfiol csíra, mezei zsúrló, retek csíra, szeder levél, málnalevél, papaya levél, tarackbúza, szilfakéreg, napraforgó csíra, csipkebogyó, szójacsíra, spenót, káposzta, petrezselyem levél, orvosi vízitorma, borsmenta levél, Gaultheria procumbens, kakukkfű por.

 

A több mint húsz éves kutatás és klinikai munka eredményeként Dr. Robert O. Young és Shelley Redford Young kifejlesztették a pH csodát, a lúgosító étrendet és életmódot. Dr Young zöld pora eddig csak az Innerlight termékcsalád részeként, SuperGreens néven volt elérhető a magyar fogyasztók számára. A mostani új néven változtatott összetevőkkel és főképp európai növényekből előállított Young pHorever Miracle lúgosító por pontosan az a zöld por, melyről Dr Young a pH csoda című könyvben ír, és emberek tízereit indította el egy tudatosabb, egészségesebb élet útján.

A Young Phorever pH Miracle Greens lúgosító termékkeverék mostantól:

 • kizárólag, európai alapanyagokból készül, ez azért fontos, mert szervezetünk számára a velünk azonos éghajlaton termő növények a legközelebbállóak.
 • sokkal kedvezőbb áron érhető el.

Miért szükséges lúgosítani?

 • A nem megfelelő táplálkozás, a környezet­szennyezés (szennyezett víz, dohányfüst, kipufogógázok) stressz károsan befolyásolja szervezetünket.
 • Ennek köszönhetően nagyon könnyen és gyakran előfordul az, hogy a testi szövetek elsavasodnak. Ez az egyensúlyhiány káoszhoz vezethet, és megnyithatja az utat a betegségekhez.
 • A jó egészség feltétele, hogy a testünk sav-bázis egyensúlya megfelelő legyen. Ezt pedig csak a helyes táplálkozás révén lehet elérni.

Miért érdemes Dr. Young lúgosító zöld port fogyasztani?

 • Több, mint 40 különböző szárba-szökkent zöldség, zöld fű, levél és csíráztatott gabonaszem egyedülálló keveréke. Ezek a növények több, mint 100 szerves, természetes vitamint, ásványi anyagot, aminosavat és flavonoidot tartalmaznak.
 • A zöldet vízbe rakva számos hatóanyaga kolloidként viselkedik, teljesen egyenletesen oszlik le a folyadékban így a legkedvezőbb felszívódást biztosítva.
 • A Dr. Young féle Young pHorever pH Miracle Greens lúgosító porban levő növények rendkívül gazdagok tápanyagokban, vitaminokban és ásványi anyagokban és jelentős klorofill források. A zöldségek zöld színe a klorofillnak köszönhető. Dr. Young a növények vérének hívja, mert molekuláris szerkezete és kémiai összetevői az emberi vérhez hasonlóak. A vérben levő hemoglobin és a növényekben található klorofill ugyanolyen felépítésű - azzal az eltéréssel, hogy a klorofill esetében a központi atom nem a vas, hanem a magnézium. A klorofill segíti a vérképzést, javítja a sejtek oxigén ellátását. Vérszegénységben pótlása így alapvető fontosságú. Az egészséges vér egyenlő az egészséges testtel.
 • E mellett rengeteg növényi színanyagot (pl.: karotenoidot és flavonidot) tartalmaznak, melyek számos anyagcserefolymatot befolyásolnak, illetve kivédik a káros anyagcseretermékek negatív hatásait.
 • A Dr. Young lúgosító zöld por összetevőit csírázást követően szárba-szökkent növényekből vonják ki, melyek enzimtartalma is magasabb.
 • Könnyen emészthető szerves összetevői tehát lúgosítják, energizálják és táplálják az Ön sejtjeit, miközben segítenek egyensúlyba hozni testének pH-szintjét.
 • Ha több energiára van szüksége, ha egészségesebb életet szeretne élni, a Young pHorever pH Miracle Greens a legjobb mód arra, hogy megadja a szervezetének mindazt, amire szüksége van.
 • Nemcsak az egészségre gyakorolt hatásai, hanem remek íze miatt is rendkívüli ez a termék, amely egyszerre selymes, könnyed és finom.
+- A termék jelenleg nem kapható6.490 Ft/db

Hasonló termékek

Kapcsolódó cikkrovatok:

Lúgosítás-supergreens
www.vitaminsziget.com © 2007-2021 - Minden jog fenntartva

MasterPass