Kapcsolat
Tel.:
Mobil:
Cím:


E-mail:
»
»
»


»
 +36 1 226 4179
 +36 30 7262 647
 1094 Budapest,
 Tűzoltó utca 54.
 Milestone udvar, Manta ház.
 info@vitaminsziget.com

Csodálatos utazás: a fogantatástól a születésig

Csodálatos utazás: a fogantatástól a születésig » Termékek \
+  Baba-gyerek termékek \
+  Csodálatos utazás: a fogantatástól a születésig

A "Csodálatos utazás a fogantatástól a születésig" című könyv egy elképesztően izgalmas kirándulás az Élet eredetén át, egy varázslatos és emlékezetes felfedezőút egy ismeretlen és gyönyörű „kontinensen”.
+- A termék jelenleg nem kapható9.000 Ft/db
Szállítási információk
A házhozszállítás 15.000 Ft felett ingyenes.
Garancia
Hogy ne érje meglepetés
Tanácsadás
Hogy döntését segítsük.


Csodálatos utazás: a fogantatástól a születésig

Címkék: terhesség   várandósság  

 

A Csodálatos utazás a fogantatástól a születésig című könyv egy elképesztően izgalmas kirándulás az Élet eredetén át, egy varázslatos és emlékezetes felfedezőút egy ismeretlen és gyönyörű „kontinensen”. Világsiker, Magyarországon már a 2. kiadással!

Barry Werth és Alexander Tsiaras könyve rendkívüli, mindezidáig szokatlan tanulmányozása a kisbaba fejlődésének.

A könyvet lapozgatva mindvégig nyomon követik a terhesség egyes fejlődési fázisait, lehetőségünk nyílik más szempontból is szemlélni azokat a dolgokat, melyek felett korábban átsiklott figyelmünk, vagy ezidáig nem vettünk róluk tudomást.

A Csodálatos utazás: a fogantatástól a születésig a világ első számú „babakönyve”, ami 9 hónapon át mindennapos útitársa lehet a kismamának.

A várandósság mérföldköveit most először követhetjük nyomon: a fogantatást, a szervek kialakulását, a kicsi szív első dobbanását, a szemszín és az apró ujjak kialakulását, a lábak és kezek első megmozdulását...A kismama napról-napra nyomon követheti a baba fejlődését a fogantatástól egészen a világrajövetelig, megtudhatja, mi történik éppen a terhessége adott napján.

Ajánljuk ezt az albumot mindenkinek, hiszen nagyszerű és hasznos olvasmány azon fiatal párok illetve leendő szülők számára is, akik gyermeket szeretnének vagy már kisbabát várnak!

 

A könyv a káprázatos fotóanyag mellett rendkívül bőséges információval is ellátja az olvasót.

 

Legyen Ön is szemtanúja  egy új élet létrejöttének, a fogantatástól egészen a születés pillanatáig!

A gyermek fejlődése, növekedése az anyaméhben – annak minden szépsége és csodája itt van ezeken a felejthetetlen képeken, amiket a képi megjelenítés technológiájának forradalmi újításai képesek a szemünk elé tárni.

Vajon mi történik most éppen a babával? Minden várandós kismama és kispapa ezt kérdezgeti a terhesség boldog hónapjai alatt. A homályos ultrahang képek és homályos orvosi magyarázatok ellátnak minket ugyan az alap információkkal, de a szerzőnek, Alexander Tsiaras-nak az orvosi képalkotó technológia területén elért rendkívüli teljesítménye lehetővé teszi, hogy a szülők – most először – valóban lássák azt a lenyűgözően érdekes folyamatot, annak minden elképesztően eleven mozzanatát, ahogyan létrejön egy új élet.  Végre a saját szemünkkel láthatjuk a terhesség főbb állomásait, amikor először dobban meg a szíve; amikor kialakul a szeme színe; amikor megjelennek a lábujjai, a fogai; ahogyan az agy és az idegrendszer irányítani kezdi a fejlődést; amikor láthatóvá válnak nemének első jelei; ahogyan anya és gyermeke között csodálatos szimbiózis jön létre.

Mindezt két tudományág (szinte egyidejűleg bekövetkezett) forradalmi változásai teszik lehetővé.

Amint a biológusok megfejtették az élet molekuláris alapját, a számítógépes szakemberek kifejlesztették azokat a képalkotó technikákat, amelyek a test feltárása nélkül mutatják meg annak minden titkát. Alexander Tsiaras úttörő volt, aki az elsők között egyesítette ezeket a kutatási eredményeket és felfedezéseket.

Megalkotta saját virtuális kamera stúdióját, melynek segítségével kedvére tanulmányozhatja az emberi testet, hogy betekinthessünk egy élő szervezetbe. Ezáltal válik képessé arra a csodára, hogy fényt tud deríteni az emberi test láthatatlan alkotóelemeire. Az eredmény ennek a könyvnek a lapjain látható – csodálatos képek a fogantatástól a születésig.

Prof. Dr. Czeizel Endre orvos genetikus gondolatai a könyv kapcsán:

„Emberségünk legfontosabb tulajdonságai közé tartozik a tudatosság, a felelősség és az igény sorsunk alakítására. Az elmúlt években számos könyv segítette ennek az elvárásnak a kielégítését, de ez a most kezükbe vehető és tanulmányozható ’képeskönyv’ egészen új lehetőséget kínál a magzatok fogamzás utáni és születés előtti életének a megismerésére.

A tudós szerző a legmodernebb képalkotási technika segítségével mutatja be életünknek ezt a csodálatos és meghatározó fontosságú szakaszát, amikor a megtermékenyített petesejtből ’ember’ lesz, és így világra jöttünkkor valóban elmondható az elhíresült szállóige: Ecce Homo. A fogamzásra történő tudatos és szakszerű felkészülés után azután szinte napról napra nyomon követhetik a magzat méhen belüli fejlődését az ebben a szép könyvben látható ábrák révén. Így még nagyobb öröm várható az áldott állapottól és annak gyümölcsétől, az egészséges kisbabától.”

Library Journal:

„A Csodálatos utazás: a fogantatástól a születésig című könyv nem útikalauz, sokkal inkább egyfajta vizuális napló, mely a magzat fejlődését kíséri nyomon számítógépes képalkotó technikák alkalmazásával, segítségével.”

Newsweek:

„Elbűvölő, megragadó tanulmányozása az emberi test belső működésének.”

+- A termék jelenleg nem kapható9.000 Ft/db

Hasonló termékek

Kapcsolódó enciklopédia bejegyzések

Kapcsolódó cikkek

Villámakció 3 napig

Kapcsolódó cikkrovatok:

www.vitaminsziget.com © 2007-2019 - Minden jog fenntartva

MasterPass