Kapcsolat
Tel.:
Mobil:
Cím:


E-mail:
»
»
»


»
 +36 1 226 4179
 +36 30 7262 647
 1094 Budapest,
 Tűzoltó utca 54.
 Milestone udvar, Manta ház.
 info@vitaminsziget.com

Lúgosító sókeverék - Young pHorever pHour Salts (450 g)

Lúgosító sókeverék - Young pHorever pHour Salts (450 g) » Termékek \
+   \
+  Lúgosító sókeverék - Young pHorever pHour Salts (450 g)

A több mint húsz éves kutatás és klinikai munka eredményeként Dr. Robert O. Young és Shelley Redford Young kifejlesztették a pH csodát, a lúgosító étrendet és életmódot.
+- A termék jelenleg nem kapható6.594 Ft/db
Szállítási információk
A házhozszállítás 15.000 Ft felett ingyenes.
Garancia
Hogy ne érje meglepetés
Tanácsadás
Hogy döntését segítsük.


Lúgosító sókeverék - Young pHorever pHour Salts (450 g)

Címkék: Dr. Robert Young   fogyókúra   lúgosítás   lúgosító   méregtelenítés   Robert Young   supergreens   Young pHorever  

Termék tartalom, összetétel, adagolás. Kattintson ide »

Tartalom:

450 g 4só-kombináció

Adagolás:

Fogyassza maximum napi 3-szor, 1 órával étkezés előtt vagy után. Alkalmanként 1 teáskanál (6 g) port keverjen egy pohár tiszta vízhez, vagy más folyadékhoz. A javasolt adagot ne lépje túl! Száraz, hűvös helyen tartandó.

Összetétel:

nátrium-hidrogén-karbonát, kálium-hidrogén-karbonát, kalcium-karbonát, magnézium-karbonát

 

Miért szükséges lúgosítani?

  • A szervezetünk sejtközötti vízterei lúgos kémhatásúak. Ezzel szemben az anyagcsere folyamataink savas végtermékeket termelnek, melyek eltávolításának és semlegesítésének a kapacitása behatárolt. Sajnos a mai életmód, ezt az egyensúlyt a savasodás irányába tolja el. Ennek legfőbb oka a cukor, finomított szénhidrát és húsfogyasztás.
  • Minden sejtféleségnek van egy ideális kémhatású környezete. Ha szervezetünk egyes pontjain megváltozik ez a környezet, az jobban kedvezhet egyes mikroorganizmusok (baktériumok, élesztő és penész gombák) számára, így azok ezeken a helyeken könnyen megtelepednek. Ezt követően, már maguk képesek anyagcseréjük révén fenntartani a számukra ideális környezetet, és ennek során testidegen (károsító hatású) szerves savakat juttatnak szervezetünkbe. A mikroorganizmusok anyagcseretermékei számos megmagyarázhatatlan tünetet képesek produkálni a fejfájástól a hangulatzavarokon át a különböző fájdalmakig. Ráadásul az összes gyulladásos folyamat környezete is savas kémhatású.
  • A felszaporodó káros anyagcseretermékek egy részét szervezetünk úgy semlegesíti, hogy a zsírszövetekben raktározza el azokat. Ez egy részjelensége az zsírfelesleg felhalmozódásának, az elhízásos folyamatoknak. A lúgosítás segítségével szervezetünk könnyebben szabályozza a testsúlyt is, illetve bármely fogyókúra kiegészíthető vele.
  • A lúgosító termékek képesek segíteni ennek a finom sav-lúg egyensúlynak a helyreállításában, és ezáltal a savasodás kapcsán fellépő tünetek enyhítésében. Képesek ellensúlyozni a tejsav felszaporodás miatt fellépő izomlázat, enyhíteni a gyulladásos fájdalmat, ellensúlyozni a túlzott gyomorsav termelést.

Miért érdemes a Dr. Young lúgosító sókeveréket fogyasztani?

  • A kémiai alapú lúgosító termékek klasszikus képviselője a szódabikarbóna (nátrium-hidrogénkarbonát). Sajnos a mai táplálkozás mellett túl sok sót viszünk be szervezetünkbe, ami jelentős nátrium terhelést ró szervezetünkre és veséinkre. A szódabikarbónával történő lúgosítás, ezt a nátrium terhelést jelentősen megnöveli. A Young pHorever ennek kiváltására szolgál, melyet szükség esetén nagyobb mennyiségben is fogyaszthatunk.
  • A Young pHorever lúgosító sókeverék négy karbonát-só kombinációja (nátrium-hidrogén-karbonát, magnézium-karbonát, kálium-hidrogén-karbonát és a kalcium-karbonát), amely segít fenntartani a lúgos közeget az emberi szervezetben.
  • A négy összetevő megfelelő aránya garantálja az optimális hatékonyságot.
  • Nem csak létfontosságú fémionokkal látják el testünket, hanem közvetlen és erőteljes lúgosító hatást is kifejtenek.
  • A Dr. Young lúgosító sókeverék használható naponta, ételek vagy italok lúgosítására. Egyéb felhasználási formák: sütéshez, fogmosáshoz, fürdővízbe, lábfürdőbe és általános tisztítószerként.
+- A termék jelenleg nem kapható6.594 Ft/db

Hasonló termékek

Kapcsolódó enciklopédia bejegyzések

Kalcium-kálcium Kálium Nátrium Magnézium

Kapcsolódó cikkrovatok:

www.vitaminsziget.com © 2007-2021 - Minden jog fenntartva

MasterPass