Kapcsolat
Tel.:
Mobil:
Cím:


E-mail:
»
»
»


»
 +36 1 226 4179
 +36 30 7262 647
 1094 Budapest,
 Tűzoltó utca 54.
 Milestone udvar, Manta ház.
 info@vitaminsziget.com

Nyírfacukor (250 g)

Nyírfacukor (250 g) » Termékek \
+   \
+  Nyírfacukor (250 g)

Természetes nyírfacukor 250 g-os kiszerelésben. A többi édesítőszerrel ellentétben nincsen mellék- és utóíze.
+- A termék jelenleg nem kapható1.020 Ft/db
Szállítási információk
A házhozszállítás 15.000 Ft felett ingyenes.
Garancia
Hogy ne érje meglepetés
Tanácsadás
Hogy döntését segítsük.


Nyírfacukor (250 g)

Címkék: cukor   cukorbetegség   édesítés   édesség   egészséges életmód   fogyókúra   nyírfacukor   természetes édesítőszer   xilit  

Termék tartalom, összetétel, adagolás. Kattintson ide »

Tartalom:

250 g

Adagolás:

A nyírfacukor bármilyen mennyiségben fogyasztható természetes cukor. Jótékony egészség megőrzést elősegítő- és gyógyhatásai hosszú távú és rendszeres fogyasztás mellett érhetők el. Az egészséges és tudatos táplálkozás részeként a cukor helyettesítésére, elhagyására egyszerű, jó ízű, természetes és biztonságos megoldást nyújt.

Felhasználás:

A nyírfacukrot pontosan ugyanúgy kell használni, mint a finomított kristálycukrot. Édesítő ereje a hagyományos cukoréhoz képest 1:1. Mellék- és utóíze nincs.

A nyírfacukorból készíthetőek hideg-meleg ételek, italok, receptjei bármifajta megváltoztatása nélkül. Használható sütemények, torták, főtt és sült ételek, desszertek, fagylaltok, likőrök édesítésére. Antibakteriális hatásánál fogva nem nyújt táptalajt a gombaféléknek, így nem alkalmas élesztővel készült ételek, mint például kelt tészták készítésére.

A nyírfacukor korlátlan mennyiségben is biztonságosan fogyasztható, káros mellékhatása nincs.

Fogyasztása a hozzászokási periódusban gyorsítja az emésztési folyamatokat, az érzékenyebbeknél hasmenést is okozhat. Javasolt a 4-5 hetes hozzászoktatási időszak, mialatt a hagyományos cukorról fokozatosan térünk át a nyírfacukorra. A hashajtó hatás napi küszöbértéke felnőtteknél 150 g, gyermekek esetében 40 g. A nyírfacukor, csakúgy mint a csokoládé, kutyák és más háziállatok számára nem adható.

 

A nyírfacukor fehér, édes, kristályos szénhidrát, egy természetes cukorféle. Íze, megjelenése szinte teljesen azonos a hagyományos kristálycukoréval, az emberi szervezetre gyakorolt élettani hatása viszont épp az ellenkezője.

A nyírfacukor fogyasztása önmagában nem vezet elhízáshoz, jótékony hatással van fogainkra, lúgosítja szervezetünket, nem kell inzulin a hasznosításhoz, gyorsítja az emésztési folyamatokat és segíti a kiválasztást.

Felnőttek, gyermekek, cukorbetegek, várandós kismamák, fogyni vágyók és candida-diétán lévők is egyaránt biztonsággal fogyaszthatják.  Édesítő ereje a hagyományos cukoréhoz képest 1:1. Mellék- és utóíze nincs.

A nyírfacukor szervezetre gyakorolt hatásai:

+- A termék jelenleg nem kapható1.020 Ft/db

Hasonló termékek

www.vitaminsziget.com © 2007-2021 - Minden jog fenntartva

MasterPass