Kapcsolat
Tel.:
Mobil:
Cím:


E-mail:
»
»
»


»
 +36 1 226 4179
 +36 30 7262 647
 1094 Budapest,
 Tűzoltó utca 54.
 Milestone udvar, Manta ház.
 info@vitaminsziget.com

Allergia csomag: Folyékony Quercetin - allergia, hisztamin gátló (113ml) + N0640 Kid C vitamin 500mg cseresznye ízű rágótabletta (100 db)

» Termékek \
+  Allergia csomagok \
+  Allergia csomag: Folyékony Quercetin - allergia, hisztamin gátló (113ml) + N0640 Kid C vitamin 500mg cseresznye ízű rágótabletta (100 db)

Természetes összetételű folyékony Quercetin, gyermek C-vitaminnal.
+- A termék jelenleg nem kapható10.067 Ft/db
Szállítási információk
A házhozszállítás 15.000 Ft felett ingyenes.
Garancia
Hogy ne érje meglepetés
Tanácsadás
Hogy döntését segítsük.


Allergia csomag: Folyékony Quercetin - allergia, hisztamin gátló (113ml) + N0640 Kid C vitamin 500mg cseresznye ízű rágótabletta (100 db)

Címkék: acerola   allergia   C vitamin   gyerekvitamin   hisztamin   quercetin  

Termék tartalom, összetétel, adagolás. Kattintson ide »

Tartalom:

A csomag tartalma 1 db Highland Folyékony Quercetin allergia, hisztamin gátló és 1 db N0640 Kid C vitamin 500mg cseresznye ízű rágótabletta (100 db)

Adagolás:

Quercetinből: naponta 2-3 teáskanállal.

NOW Kid Chewable C-500-ból: 1db rágótabletta étkezés közben.

Folyékony Quercetin összetétele:

1 teáskanálra vonatkoztatva

Név Mennyiség
C Vitamin (ascorbid acid) 100 mg
Quercetin (from Dimorphandra mollis seed pods) 200 mg
Csalán levél (freeze dried Urtica dioica) 30 mg

NOW Kid Chewable C-500 összetétele:

1 tablettára vonatkoztatva:

Név Mennyiség
Nátrium 30 mg
C vitamin (aszkorbinsav nátrium-és aszkorbinsav) 500 mg
Acerola 5 mg
Citrus bioflavonidok (37%-a heszperidin) 5 mg

Egyéb összetevők: xilit, szorbit, cellulóz, sztearinsav (növényi forrásból), természetes ízesítők, cékla por, szilícium-dioxid, magnézium-sztearát (növényi forrásból). Vegetáriánus / vegán termék.

 

A csomag tartalma 1 db Highland Folyékony Quercetin allergia, hisztamin gátló és 1 db N0640 Kid C vitamin 500mg cseresznye ízű rágótabletta (100 db)

Miért szükséges?

 • Mert az emberek több mint egynegyede szenved valamilyen allergiában, és az allergiások száma folyamatosan növekszik. Sajnos ez növekedés a gyerekek között még jelentősebb. 

 • Testünk különböző hatásoknak van kitéve nap mint nap (irritáns anyagok, mint a por, a penész, a pollen és a környezeti szennyeződések).Míg egyesek fel vannak készülve ezekre a támadásokra, mások nem. 

 • Vannak bizonyos allergiás reakciók, melyeket a nem megfelelően emésztett fehérjék okoznak, melyek a pollenekkel akár keresztreakciót is kiválthatnak.

 • Bár a gyermekkorban kezdődő allergia általában kinőhető, minél később kezdődik egy allergiás megbetegedés, annál kisebb az esély a gyógyulásra!

 • Mert a megfelelő, természetes anyagok bevitelével és az immunrendszer egyensúlyi állapotának helyreállításával jelentősen enyhíthetőek az allergiás tünetek.

Miért érdemes ezt a termékcsomagot választania?

 • Mert a NOW Kid Chewable C-500 finom, cseresznye ízű rágótabletta, így gyermekeknek is könnyen beadható. Az 500 mg C vitamin mellett acerola cseresznye és citrus bioflavonoid is található benne és ez hatékony mennyiséget biztosít a gyerekek immunrendszerének működéséhez.

 • A Folyékony Quercetin gyermekeknek is könnyen beadható.

 • A Quercetinnel kapcsolatban igen sok adat és tapasztalat áll rendelkezésre. Leghatékonyabbként tartják számon a növényi flavonoidok közül az immunrendszer csillapítására. 

 • A hagyományos orvoslásban használatos, „allergia-ellenes” készítményekkel ellentétben a Quercetin és a NOW Kid Chewable C-500 cseresznyés C-vitamin alkalmazásakor nem kell kellemetlen mellékhatásokkal (például hízás, álmosság, reakcióidő megnyúlása) számolni.

 • Mindkét termék kiváló antioxidáns, ezért semlegesíti a káros szabadgyököket az agyban, a vérben, a sejtekben és a sejtmagban.

 • Növényi fehérjebontó az ananász szárában található bromelain. Mivel az allergiát kiváltó anyagok fehérje természetűek, az allergia elleni küzdelem másik fontos eleme a jó emésztés. A pollenek ugyanis bélrendszerünkbe is lejutnak, és jobb, ha onnan már csak lebontva jutnak testünkbe. 

 • GMP Ténylegesen bevizsgált, garantált összetételű (mennyiség, minőség)

 • Kizárólag természetes összetevőket tartalmaz. 

 • Hozzáadott cukrot, mesterséges színezéket és tartósítószert nem tartalmaz.

+- A termék jelenleg nem kapható10.067 Ft/db

Hasonló termékek

Kapcsolódó enciklopédia bejegyzések

C vitaminok hatása Quercetin

Kapcsolódó cikkrovatok:

Allergia
www.vitaminsziget.com © 2007-2020 - Minden jog fenntartva

MasterPass