Kapcsolat
Tel.:
Mobil:
Cím:


E-mail:
»
»
»


»
 +36 1 226 4179
 +36 30 7262 647
 1094 Budapest,
 Tűzoltó utca 54.
 Milestone udvar, Manta ház.
 info@vitaminsziget.com

Allergia csomag: Folyékony Quercetin - allergia, hisztamin gátló (113ml) + Dr Csabai Grape Vital Grapefruitmag gyermek tabletta (60db)

Allergia csomag: Folyékony Quercetin - allergia, hisztamin gátló (113ml) + Dr Csabai Grape Vital Grapefruitmag gyermek tabletta (60db) » Termékek \
+   \
+  Allergia csomag: Folyékony Quercetin - allergia, hisztamin gátló (113ml) + Dr Csabai Grape Vital Grapefruitmag gyermek tabletta (60db)

Természetes összetételű folyékony Quercetin, gyermekek számára fogyasztható grapefruit tablettával.
+- A termék jelenleg nem kapható9.695 Ft/db
Szállítási információk
A házhozszállítás 15.000 Ft felett ingyenes.
Garancia
Hogy ne érje meglepetés
Tanácsadás
Hogy döntését segítsük.


Allergia csomag: Folyékony Quercetin - allergia, hisztamin gátló (113ml) + Dr Csabai Grape Vital Grapefruitmag gyermek tabletta (60db)

Címkék: allergia   grapefruitmag   hisztamin   quercetin  

Termék tartalom, összetétel, adagolás. Kattintson ide »

Tartalom:

A csomag tartalma 1 db Highland Folyékony Quercetin allergia, hisztamin gátló (113ml) és 1 db Dr Csabai Grape Vital Grapefruitmag gyermek tabletta (60 db).

Adagolás:

Quercetinből naponta 2-3 teáskanállal.

Dr Csabai Grape Vital Grapefruitmag gyermek tablettából:

 • Megelőzésre: 30 kilogrammonként 1 tabletta.
 • Betegségre: 10 kilogrammonként naponta 1 tabletta. (Pl. egy 30 kilogrammos gyermek esetén napi 3 tabletta fogyasztása ajánlott.)

Folyékony Quercetin összetétele:

1 teáskanálra vonatkoztatva:

Név Mennyiség
C Vitamin (ascorbid acid) 100 mg
Quercetin (from Dimorphandra mollis seed pods) 200 mg
Csalán levél (freeze dried Urtica dioica) 30 mg

Dr Csabai Grape Vital Grapefruitmag gyermek tabletta összetétele:

2 db tablettára vonatkoztatva:

Név Mennyiség/mg RDA%
Polifenol 76,94 -
C vitamin 34 113,2

Segédanyagok: növényi olaj, szilikon dioxid

 

A csomag tartalma 1 db Highland Folyékony Quercetin allergia, hisztamin gátló (113ml) és 1 db Dr Csabai Grape Vital Grapefruitmag gyermek tabletta (60 db).

Miért szükséges?

 • Mert az emberek több mint egynegyede szenved valamilyen allergiában, és az allergiások száma folyamatosan növekszik. Sajnos ez növekedés a gyerekek között még jelentősebb. 

 • Testünk különböző hatásoknak van kitéve nap mint nap (irritáns anyagok, mint a por, a penész, a pollen és a környezeti szennyeződések).Míg egyesek fel vannak készülve ezekre a támadásokra, mások nem. 

 • Vannak bizonyos allergiás reakciók, melyeket a nem megfelelően emésztett fehérjék okoznak, melyek a pollenekkel akár keresztreakciót is kiválthatnak.

 • Bár a gyermekkorban kezdődő allergia általában kinőhető, minél később kezdődik egy allergiás megbetegedés, annál kisebb az esély a gyógyulásra!

 • Mert a megfelelő, természetes anyagok bevitelével és az immunrendszer egyensúlyi állapotának helyreállításával jelentősen enyhíthetőek az allergiás tünetek.

Miért érdemes ezt a termékcsomagot választania?

 • Az apró Grapefruitmag gyermek tabletta - kis méretéből adódóan - gyermekeknek is könnyen beadható. Kifejezetten előnyös kis és serdülő korban lévő gyerekek immunrendszerének erősítésére. (1 db tabletta = 10 grapefruitmag csepp)

 • A Folyékony Quercetin gyermekeknek is könnyen beadható.

 • A Quercetinnel kapcsolatban igen sok adat és tapasztalat áll rendelkezésre, és leghatékonyabbként tartják számon a növényi flavonoidok közül az immunrendszer csillapítására. 

 • A hagyományos orvoslásban használatos készítményekkel ellentétben a Quercetin és a Grapefruitmag tabletta alkalmazásakor nem kell kellemetlen mellékhatásokkal (például hízás, álmosság, reakcióidő megnyúlása) számolni.

 • Mindkét termék kiváló antioxidáns, ezért semlegesíti a káros szabadgyököket az agyban, a vérben, a sejtekben és a sejtmagban.

 • Növényi fehérjebontó az ananász szárában található bromelain. Mivel az allergiát kiváltó anyagok fehérje természetűek, az allergia elleni küzdelem másik fontos eleme a jó emésztés. A pollenek ugyanis bélrendszerünkbe is lejutnak, és jobb, ha onnan már csak lebontva jutnak testünkbe. 

 • GMP Ténylegesen bevizsgált, garantált összetételű (mennyiség, minőség)

 • Kizárólag természetes összetevőket tartalmaz. 

 • Hozzáadott cukrot, mesterséges színezéket és tartósítószert nem tartalmaz.

+- A termék jelenleg nem kapható9.695 Ft/db

Hasonló termékek

Kapcsolódó enciklopédia bejegyzések

C vitaminok hatása Quercetin

Kapcsolódó cikkrovatok:

Allergia
www.vitaminsziget.com © 2007-2021 - Minden jog fenntartva

MasterPass