Kapcsolat
Tel.:
Mobil:
Cím:


E-mail:
»
»
»


»
 +36 1 226 4179
 +36 30 7262 647
 1094 Budapest,
 Tűzoltó utca 54.
 Milestone udvar, Manta ház.
 info@vitaminsziget.com

SZAKÉRTŐ VÁLASZOL

Találatok száma: 1698
Kérdés 2011-05-06 14:39:51
Tisztelt Doktor Úr!

Köszönöm szépen a válaszát, a caprilenic cseppel kapcsolatban ( amit a fülembe csepegtettem, és nem mostam ki utána, miután belecseppentettem )és még annyit kérdeznék ezzel kapcsolatban, hogy teljesen megnyugodjak, hogy a hallóidegeket sem károsítja ez a csepp? És bocsásson meg, hogy ilyen kérdésekkel kapcsolatban \"zaklatom\", de tényleg rettegek mindentől, és ígérem, hogy többet nem fogok ezzel kapcsolatban kérdezni, de szeretném, ha még erre a kérdésemre válaszolna!

Tisztelettel és köszönettel!

Katalin
névtelen
Válasz 2011-05-13 09:19:35
Kedves Katalin,

Azokat a cseppeket már régen elfelejthette.
A külső fül és a hallóidegek között hosszú az út, úgyhogy kérem tényleg nyugodjon meg!
A külső fül gombás folyamataira még javasolható is napi többszöri 1-2 csepp Caprilenic.
Üdvözlettel:
Dr. Gulyás Tamás
Kérdés 2011-05-04 20:47:17
Tisztelt Doktor Úr!

Szeretném megkérdezni, bár azt hiszem egyik hozzátartozóm megtette már telefonon, de Öntől szeretném én személyesen megkérdezni, olvasni, mert nagyon félek, hogy bajt okoztam, véletlenül a fülembe a caprilenic (Önök által forgalmazott) cseppből csepegtettem ...és félek, hogy valami bajt okoz a fülemben, dobhártyámban, vagy a hallásomban, vagy valami irritációt, mivel sav...forduljak orvoshoz?
Tudom, hogy ezt a kérdést már feltette egyik hozzátartozom Önnek, de ha itt válaszol nekem a kérdésemre, akkor megnyugszom, mert már annyi mindenen keresztül mentem, hogy mindentől félek...
Válaszát előre is köszönöm!

Katalin
névtelen
Válasz 2011-05-05 12:02:22
Kedves Katalin!
Nyugodjon meg, hogy ettől nem lesz semmi baja. Ez egy caprilsav tartalmú kolloidális csepp, mely az élesztőgombák szaporodását gátolja. A kaprilsav egy gyenge sav, melynek semmilyen maró hatása nincs. Egy csepp citromlével többet árthatna, de azzal sem árt.
Üdvözlettel:
Dr. Gulyás Tamás
Kérdés 2011-05-04 10:34:56
Kedves Doktor Úr!

Hosszabb ideje másnaposság szerű tüneteim vannak, noha alkoholt mindig csak mértékkel fogyasztok. Viszont korán felébredek,de a nap első feléig tompa vagyok, és nem fáj, inkább zsibbad a fejem hátsó fele. Ha sikerül zavartalanul aludnom, akkor csak kis mértékben vagy egyáltalán nem jelentkeznek a tünetek.
Szervi bajom nincs, vérnyomás, vércukor rendben van. Rendszeresen mozgok. Én pszichikai okokra vezetem vissza az egészet, de sajnos most szakembert nem tudok megengedni magamnak. Talán épp a munkanélküliség az egyik oka az egésznek.
3 mg-os folyamatos felszívódású Melatonint szedek és napközben 5-HTP-t. Nem tudom, esetleg érdemes-e valamivel még kiegészíteni, pl. orbáncfű kivonattal?

segítségét előre is köszönöm!
Tamás
Válasz 2011-05-05 12:00:09
Kedves Tamás!
A kialvatlanság izom feszültséggel is jár, éppúgy, mint a stressz. Bár a hátteret mindenképp érdemes lenne kivizsgálni (neurológus TB alapon is van), érdemes lenne nyaklazító jógagyakorlatokat elsajátítani. AZ alvás elősegítésére, még a Calm-R-Rest készítményt javaslom, illetve a Melatonin 9mg-ig emelhető.
Üdvözlettel:
Dr. Gulyás Tamás
Kérdés 2011-05-03 18:52:35
Tisztelt Doktor Úr!

Érdeklődni szeretnék, Önöktől rendeltem caprilenic cseppet, illetve biolight cseppet, és véletlenül a caprilenic cseppből csepegtettem a fülembe, kérdésem az lenne, hogy okozhat-e valami bajt a fülben, a dobhártyában,illetve irritációt, mivel ez sav, és nagyon félek, hogy bajt csináltam ezzel! Nem kell-e esetleg orvoshoz fordulnom vele?
Aggódom!
Kata
Válasz 2011-05-04 09:45:26
Kedves Kata!

Köszönöm kérdését, az önöktől gondolom a Vitaminszigetre gondol és nem a GMR-Group-ra., mivel a GMR-nél nem kapható ez a termék.

Én bevallom őszintén, hogy nem ismerem a terméket, így ha a válaszom nem lenne az ön számára kielégítő, kérném, nézze el nekem és forduljon kérdésével Dr. Gulyás Tamás úrhoz.

Amennyiben a caprilenic felszívódik nem látok gondot, mivel a nyirokrendszer elszállítja a cseppeket. Gondolom azonnal kiöblítette langyos vízzel, így hígítódott a kivonat.

Amennyiben további panaszt észlel, ajánlatos sürgősen egy fül-orr-gégészt felkeresni panaszával!

Jobbulást kívánok!

Remélem tudtam segíteni információkkal.

Tisztelettel

Dr. Csabai Zsolt Ph.D.
Kérdés 2011-04-30 20:44:43
Tisztelt Doktor Úr!

Lányomnak, 11 éves, uszodavírusa van a könyökhajlatban jöttek elő. A bőrgyógyászati kezelés ellenére sem múlnak a szemölcsök. Mit javasolna külső-belső használatra?
Szilvia
Válasz 2011-05-04 09:35:42

Kedves Szilvia!

Kislánya ügyeljen arra, hogy a hajlatok ne legyenek nedvesek, hintőporral szárazon tartani fontos, hogy a szaporodást ne segítsük tovább. Teszteljék le a Grape Vital-t egy cseppel az ujjunkon, hogy a kislány bőre mennyire érzékeny, ha nem kezdi ki a bőrét, akkor így, napi 2 alkalommal nagyon vékonyan kenegesse be. Hígítani is lehet 20 cseppet egy kis 5 ml-es vízbe cseppegtettni és ezt elkenegetni.

Remélem tudtam segíteni információkkal.

Tisztelettel

Dr. Csabai Zsolt Ph.D.
Kérdés 2011-05-03 15:51:05
Tisztelt Doktor úr !
Szeretném őnt megkérdezni,melyik az a homeopátiás golyocska,ami hurutus köhögésnél kitisztitja a tűdőt.Egyszer ajánlotta nekem,de sajnos nem irtam fel.Megköszönném,ha mégegyszer megirná.KÖszönettel
Zsuzsa
Válasz 2011-05-04 08:29:41
Kedves Zsuzsa!

A homeopátiát ilyen tünet alapján nehéz alkalmazni, én nem is vagyok a téma szakértője.
Azonban a krónikus váladékok oldásában a Kalium Bicromicum gyakran segít.
Üdvözlettel:
Dr. Gulyás Tamás
Kérdés 2011-05-03 13:54:44
Tisztelt Gulyás doktor!

Leányom, aki 27 éves heti rendszerességgel rosszul érzi magát,hasa göcsök,hidegrázás, végtagjai elnehezednek., mindez kb. 1 percig tart. Utána napokig szédül,zsibog a feje.

Neurológus is kivizsgálata már, elküldte fej emerire,az eredményén megj.:rostsejtben mérsékelt foku gyulladásos nyálkahártya duzzanat.olvasható.
Tanácstalanok vagyunk, neurológus szerint minden rendben van, talán pánikbeteg.

Mit javasol doktor úr, ha szakembert megköszönöm.


Üdvözlettel:aggodó szülő

névtelen
Válasz 2011-05-04 08:28:04
Kedves aggódó szülő!

Mivel a tünet ilyen gyorsan oldódik, (persze másodlagos tünetekkel), én is inkább pszichés okra gyanakodnék.
Emailben szívesen javaslok Önöknek szakembert.
drgulyas@vitaminsziget.com

Üdvözlettel:
Dr. Gulyás Tamás
Kérdés 2011-04-15 14:19:23
Tisztelt Dr Csaba Zsolt !

31 éves vagyok, ( M Buerder kór, Kevert szorondásos Depresszió, és Skizofréniában szenvedek.) Szedett Gyógyszereim: (Trombex 75Mg 1*1, Astrix 100Mg 1*1, Pentoxyl-EP 400Mg 3*1, Clonazepam TC 0,5Mg 2*1 ) Sokat olvastam a betegségeimről, Buerger kór 2004-ben jelentkezett, három éve stagnál. Félévente egy Angilologiai kontrollal jár, három éve Trentálos infuzió sem kellett. Az Idegrendszeri probléma 2010-ben jelentkezett, elöszőr a Kevert szorongásos Depressziót diagnosztizálták, aztán két hónapra rá, lett a Skizofrénia a Depresszió helyett. A lecitinről sokat olvastam hogy foszfor származék és két féle B-vitamint tartalmaz ami az agy fontos vitaminja. A ( Highland PR802 Lecitin 1200 mg (120db) ) kapszuláról szeretnék érdeklődni hogy ajánlja-e nekem, s milyen adagban ? Publikus E-mail címem: hajas79@freemail.hu

Segítségét előre is köszönöm, Tisztelettel: Juhász István
Tisztelettel: Juhász István
Válasz 2011-05-03 10:43:55
Kedves István!

Elnézést, hogy csak most jutok el Önnek válaszolni. Sajnos már nem látok ki az e-mailekből és nagy precizitással kell mindent kielemeznem. Itt nem játék, hanem életről van szó! Nincs ideje senkinek a tüneti kezelések és találgatásokra!

Az M Buerder kór-t nem ismerem, de a leírás szerint a Bleurer Kórra gondolt. Ez egy szorongásos betegség, mely az agyban zajlik le. A Grape Vital, ha erre gondol, segíthet a neurotransmitterek képződésében, ami az agy impulzusokat szállítja. Itt a noradrelanin és a dopaminra gondolok.

Kérem, bízza magát továbbra is a kezelő orvosára, ez nem egy egyszerű megfázás.

Remélem tudtam segíteni információkkal.

Tisztelettel:

Dr. Csabai Zsolt Ph.D.
Kérdés 2011-05-01 18:18:32
Tisztelt doktor Úr!

Érdeklődni szeretnék, hogy napi 1200 mcg folsav szedhető-e hosszú távon biztonságosan, mivel a rendes multivitaminom mellé kinéztem magamnak egy bőrszépítő terméket, azonban az is tartalmaz folsavat.
Válaszát előre is köszönöm!
Tamás
Válasz 2011-05-02 09:08:19
Keves Tamás!

A folsav napi adagját 800microgramm/nap fölé vinni nem tanácsos hosszú távon. 1000mcg/nap feletti dózisok (hosszú távon) ugyanis megnövelhetik a vastagbélrák kockázatát. Üdvözlettel:
Dr. Gulyás Tamás
Kérdés 2011-04-29 11:09:39
Tisztelt Tamás!

Érdeklődnék, hogy milyen szert tudna ajánlani belsőleg és külsőleg, 11 éves lányomnak akit 3 hónapja kezelünk uszodavírussal.A szemölcsök a könyökhajlatban vannak és nem javulnak.
névtelen
Válasz 2011-04-29 12:22:56
Kedves Kérdező!
A Grape Vital Graipfruit magcseppet javaslom belsőleg 3x20 csepp vagy 3x1 kapszula. Külsőleg napi többször kenegetve.
Javaslom, hogy írjon Dr Csabai Zsoltnak, mert ezzel neki több tapasztalata van.
Üdvözlettel:
Dr. Gulyás Tamás
Tegye fel kérdését 
Kérdés:
Aláírás:




www.vitaminsziget.com © 2007-2019 - Minden jog fenntartva

MasterPass