Kapcsolat
Tel.:
Mobil:
Cím:


E-mail:
»
»
»


»
 +36 1 226 4179
 +36 30 7262 647
 1094 Budapest,
 Tűzoltó utca 54.
 Milestone udvar, Manta ház.
 info@vitaminsziget.com

SZAKÉRTŐ VÁLASZOL

Találatok száma: 1691
Kérdés 2010-11-18 14:09:54
Tisztelt Doktor Úr!
Lányom vastagbél gyulladásban szenved, szalazopirit,budenot szed és szteroidot is kapottmár. Átmenetileg javult az állapota. Most újra véres a széklete, de közben kiderült, hogy terhes .
Azonkivül, hogy természetesen nőgyógyászát felfogja keresni ,kérdésem kezelhetjük-e bioptron lámpával a problémát,ha tényleg terhes
Köszönettel
Gabi
Gabi
Válasz 2010-11-23 10:32:39
Kedves GAbi!
A Bioptron lámpával kapcsolatban nincsenek terhességre vonatkozó adatok. Szmély szerint nem gondolom veszélyesnek, ellenben a vastagbél gyulladásra sem hiszem, hogy jó. Így akár elővigyázatottsági akár javallatt szempontjából nézem, nem javaslom.
Üdvözlettel:
Dr. Gulyás Tamás
Kérdés 2010-11-17 11:58:36
Kedves Doktor Úr!
Kb. 1,5 éve lichen sclerosus et atrophicus bőrbetegséget diagnosztizáltak nálam, a korábban írt kérdésemet még azzal egészíteném ki, hogy 58 éves nő vagyok a combomon alakult ki az első fehér pakk és ez most körben terjed a combomon. A nemi szerven nincs elváltozás. 2002-ben mióma miatt a méhemet és a petefészkeket eltávolították, de gondolom ez nincs összefüggéssel a betegségemre. Bőrbetegségemre Dermovate kenőccsel és más szteroid tartalmú szerekkel próbálkoztak nálam, amely nem segített, sőt a magas vérnyomásom állapotán rontott. Nincs erre valamilyen természetes vagy homeopátiás gyógymód? Köszönöm a segítségét.
zsózsi
Válasz 2010-11-23 10:30:00
Kedves Zsózsi!
A lichen sclerosis a bőrt és nyálkahártyákat érintő viszkető, gyulladt elváltozásokat okozó betegség. A tünetek jelentkezése és súlyossága változó, sokszor jönnek és mennek, és néha a stressz az ami rosszabbítja. Bár az igazi okot nem ismerik autoimmun természetű betegségnek tartják. Kapcsolatban állhat Hepatitis C vírus jelenlétével, ezért arra érdemes leteszteltetni magát.
Valóban szteroidos kenőcsöket adnak rá (mint a legtöbb ismeretlen bőrgyógyászati elváltozásra), néha az ultra ibolya fény szokott hatásos lenni. A vörös lézerrel is érdemes kísérletezni, melyről a drlaser.hu weboldalon találhat további infót.
Háttérben állhat bármilyen kemikália pl.: festék, nehézfém), ételallergia vagy intolerancia illetve pszichés tényezők is, amiket érdemes figyelembe venni az ok keresése során.
Étrend-kiegészítők közül a magas EPA és DHA tartalmú halolajat (Omega 30+), minimum napi 20.000 NE A-vitamint, és 3x1 tabletta Quercetin Nettle Plust javasolnék. Ez utóbbi nem csak allergiában, hanem bármely autoimmun folyamatban is alkalmazható. Érdemes lehet még az Arthrolactint megpróbálni 2x2 10 napig, majd 2x1 .
Ezek csak javaslatok, de mivel a betegség is az orvostudomány egyik sötét foltja, konkrét tanácsot én sem tudok adni.
Üdvözlettel:
Dr. Gulyás Tamás
Kérdés 2010-11-17 01:03:00
Jónapot!Azt szeretném kérdezni hogy hogyan fogyjak le,mert 20 évesen 102 kg vagyok és 170 cm,1,5 éve még csak 70 kg voltam sokat eszem szinte csak édességet és csak ezt kivánom ,de le szeretnék fogyni mert egészségileg sem jó ez igy nekem!!!Előre is köszönöm!
névtelen
Válasz 2010-11-23 09:34:03
Kedves Kérdező,

Úgy érzem belül Ön is tudja a választ: Hagyjon el minden édességet, és finomított szénhidrátot is!
Ebben segíthet az Innerlight Chromium/Vanadium cseppje (minden étkezés előtt 2-3 csepp), de nagyon fontos, hogy minden nap sokszor (bármennyiszer) egyen zöldséget, ritkábban gyümölcsöt. A vércukor ingadozást el kell kerülni. Ha egy hétig kibírja édesség nélkül, utána sokkkal jobb lesz. Ha nem, akkor egy intenzívebb méregtelenítéssel kell kezdeni, illetve a szervezetben a sok cukor miatt felszaporodott élesztőgombákat Caprilenic cseppel vissza kell szorítani. Ebben segít a prime pH-val kezelt víz fogyasztása is, ami nem csak lúgossága miatt fontos.
Üdvözlettel:
Dr. Gulyás Tamás
Kérdés 2010-11-16 11:08:54
Udvozlom Doktor Ur!
Kb fel eve hatfajassal,hasfajassal orvoshoz fordultam.A gyomorfekely kizarasara gyomortukrozest vegeztek,
fekelyt nem talaltak,a Vateri papillam volt lencse nagysagu helyett ujbegynyi es bedomborodott. Ultrahangos vizsgalattal a kovet kizartak,epetagulat nem volt,epeelfolyas zavartalan.Vereredmeny negativ.ERCP-t akartak vegezni amihez nem jarultam hozza.Hatfalyasom
azota sem szunt meg.2 hete elhataroztam etkezest valtoztatok.Azota nem eszem hust,feherlisztet,finomitott cukrot.Nem kaveztam,cigarettaztam es szensavas italokat,alkoholt sem fogyasztottam.Chlorella algaport iszom es egy feketeretek csepp kurat kezdtem,hatha megiscsak ko okozza az epecsatorna gyulladasat.Par napja talaltam ra a PH Csoda konyvre es elkezdtem ez alapjan etkezni+szeretnem a lugosito csomagot(por+cseppek)megrendelni.A kerdesem a kovetkezo lenne.Batran elkezdhetem inni a keszitmenyt es a teljes evesvaltoztatassal egyutt ez a szervezetemnek nem lesz \"tul sok\"?
Csak a lebojtok soran szabadulhat fel olyan sok mereganyag ami a szervezet onmergezesehez vezethet(olvastam).Gyermeklancfu teat kezdtem inni 2 cseszevel naponta a vese munkajanak segitesere,de az epe hajto is,ez esetemben nem problema?
Eloreis koszonom valaszat!
Udvozlettel!
Feherne Szilvia
Válasz 2010-11-23 09:26:46
Kedves Szilvia,
Először is gratulálni szeretnék az elkötelezettségéhez. A legjobb úton halad, hiszen bármilyen változtatás, csak úgy oldahtó meg, ha nem csak egy-egy étrend-kiegészítőtől várjuk a csodát. Sokan előbb a suoegreenst kezdik fogyasztani és nem változtatnak az étkezésen, ami helytelen.
Kérdésére a válaszom, hogy nyugodtan vágjon bele a dologba. Önmérgezést nem fog tapasztalni, esetleg csak méregtelenítési tüneteklet.
Ez esetben csökkenteni kell a por mennyiségét és növelni a napi folyadék adagot, ami kifuttatja a tüneteket.
A gyermekláncfű tea fogyasztása is folytatható.
Üdvözlettel:
Dr. Gulyás Tamás
Kérdés 2010-11-15 20:56:06
kedves doktor úr gyermekem tulsujal szenved 12 éves és 94 kg már nagyonsok mindent kiprobáltunk de kevés sikerrelcsináltunk anyagcsere kurát itt lement 2-3 kg de 1 honap és ismét vissza szedte és álandoan éhes mit lehetne még tenni nagyon kétségbe ejtő egy hejzek előre is köszönöm segitségét
mona
Válasz 2010-11-23 09:21:41
Kedves Mona!
Kérdésére nem tudok komplex választ adni, mert a probléma is olyan komplex, hogy több oldalról kell megközelíteni.
A Quntess Healthy Aging Club indított egy gyermek fogyasztó pille programot, ahol komplexen foglalkoznak a prolémával. A quintessclub.hu oldalon további információt talál.
Üdvözlettel:
Dr. Gulyás Tamás
Kérdés 2010-11-17 16:14:35
Kedves Bea!

57 éves nő vagyok.Vizelettartási problémáim még nincsenek, és azt szeretném ne is legyenek, a hüvelyi izmaim viszont gyengék.
Hol lehet intimtornára járni.
névtelen
Válasz 2010-11-18 22:00:37
Kedves Érdeklődő!
Nem tudom, hol lakik Ön?
Trénerek vannak az egész ország területén, Budapesten a legtöbben.
A tornát csoportban tudja megtanulni.
A www.intimtorna.hu weblapon található az ajánlott trénerek névsora.

Tisztelettel: BBea
Bibók Bea
Kérdés 2010-11-09 10:48:28
Tisztelt Doktor Úr!

Előre is köszönet!
Az én problémám az, hogy súlyos szorongásos depresszióm van elég régóta.
Két hónapja kezelnek.
A kérdésem az lenne, hogy erre egy hónapig 30mg cymbaltát kaptam, nem segített.
A második hónapra 60mg-ra növelték, ezt most 2 hete szedem, és nem érzek szinte semmi javulást.
Az Orvosom azt tanácsolta várjak még, mert nagyon az elején járok.
Ön szerint érdemes még várnom,vagy gyógyszercsere szükséges?
Köszönöm!
Minden jót!
Üdvözlettel!
Barbara
Válasz 2010-11-16 14:46:41
Kedves Barbara!

Én a gyógyszerelésbe nem szeretnék beleszólni és belenyúlni. AZ biztos, hogy ez önmagában nem hoz megoldást. Mindenképp keressen pszihoterápiás szakembert, akinek nem a gyógyszerelés az elsődleges. Ha kívánja emailben javaslatot is tudok tenni.
Üdvözlettel:
Dr. Gulyás Tamás
Kérdés 2010-10-13 14:38:09
jonapot !
arrol szeretnék kérdezni hogy mi lehet a baj hoy nem esek teherbe én 18 vagyok a párom 41 és nagyon szeretnénk babát és nemjönn össze mi lehet a baj kérem ha tud tanácsoljon valamit köszönöm elörre is
kata151
Válasz 2010-11-11 09:00:20
Sok oka lehet ennek a problémának, én azt gondolom, legelőször is egy orvosi kivizsgálással kellene kezdeni.
Üdv: BBea
Bibók Bea
Kérdés 2010-11-07 10:44:53
Tisztelt Doktor Úr!
Az előző kérdéshez kapcsolódva szeretném kérdezni, gomba fertőzés esetén a gyógygomba szedése ajánlott-e?
Tisztelettel
Klára
Válasz 2010-11-10 11:17:28
Kedves Klára!

Itt inkább Lactobaktériumról lenne szó, de ez nem gomba. Szerintem nem fontos, de nem árt attól függetlenül az orvosi felügyeletet a biztonság kedvéért igénybe venni. Óva intek mindenkit az öngyógyíthatásoktól. Sajnos olykor egy enyhe kórkép mögött lehet egy súlyos kialakuló betegség, melynek enyhe és más kórképre utaló megtévesztő jelei vannak!!


Dr. Csabai Zsolt Ph.D.
Kérdés 2010-11-07 10:11:15
Tisztelt Doktor Úr!
Két éve kaptam el egy fertőzést, aminek igazán nem tudták kideríteni az okát. Ami a vérképből kimutatható alacsonyabb lett a fehérvérsejtszámom (4.2) A mileodplasya gyanúja merült fel. 10kg-ot fogytam. Néhány napja torok váladékot vettek és candida gombát mutatott ki fluconer kapszulát kaptam, de attól nagyon legyengültem. Az ajkam szélén is folyamatos a soor gombás fertőzés. Közben kiderült, hogy a terheléses cukrom is magas. Már fehér lisztet, cukrot,hús is alig eszem és folyamatosa fogyok.
Kérem szíves tanácsát!
klára
Válasz 2010-11-10 11:12:38
Kedves Klára!

A leírtak alapján úgy vélem, hogy a Candidát kell elsődlegesen megszüntettni a szervezetében. Utána a következő lépés az, hogy az immunrendszerét újra felépítse. Természetesen ebben a Grape Vital termékek tudnak segíteni. A Grape Vital bevizsgáltan elpusztítja 10 perc alatt a Candida gombát. Szintén segít Önnek az immunrendszer megerősítésében is.

A szájban lévő gombákat és fertőzéseket öblögetéssel oldja meg, vagyis tegyen 20 csepp Grape Vital kivonatot egy pohár vízbe és öblögessen kiadósan. Nem kell kiköpni, hanem nyugodtan lenyelheti, így belsőleg is megkezdődik a tisztítás. Amint a szervezetében elindúl a tisztulás, úgy fogja jobban érezni magát. Ön írja, hogy a fehérvérsejtszáma 4,2! 5 típusú fehérvérsejtet szoktunk nézni a vérképben, gondolom itt a Limfocitára gondol. Ez egy immungyengeségre utal.

Ajánlatos szájon át napi 8 csepp/ 10 kg testsúly fogyasztása 2 héten át elosztva 20-30 csepp per alkalom. Két hét után vigye le a dózist 4 cseppre.

Jobbulást kívánok!


Remélem kapott elég választ kérdéseire!


Dr. Csabai Zsolt Ph.D.
Tegye fel kérdését 
Kérdés:
Aláírás:




www.vitaminsziget.com © 2007-2021 - Minden jog fenntartva

MasterPass