Kapcsolat
Tel.:
Mobil:
Cím:


E-mail:
»
»
»


»
 +36 1 226 4179
 +36 30 7262 647
 1094 Budapest,
 Tűzoltó utca 54.
 Milestone udvar, Manta ház.
 info@vitaminsziget.com

SZAKÉRTŐ VÁLASZOL

Találatok száma: 1698
Kérdés 2010-04-23 15:12:14
Tisztelt Doktor ur !
2 honapja influenzás lettem,az antibiotikum kura után az éjszakai izzadás nem mult el,háziorvosom vérleletből megállapitotta pajzsmirigytulmüködésem van,az éjszakai izzadásomnak ez az oka.Sajnos a beutalóval csak junius 3-i időpontot kaptam a pajzsmirigyamvizsgálatra.Minden éjszaka 1 orakor arra ébredek szakad rolam a viz a fejemtetejéről a talpamig,a szivem majd kiugrik annyira dobog.Utánna már nem tudok aludni,teljesen kimerült vagyok,már nappal is rám jön az izzadás.Esténként 0.25 frontint szedek kb 1 éve alvászavarom miatt,de ez sem használ már.Kérem ha tud segitsen,hogy kibirjam junius 3-ig,megszünjenek ezek a borzasztó éjszakai izzadások.
Válaszát előre is köszönöm
Mária
Válasz 2010-04-27 09:43:00
Kedves Marika!
Ha pajzsmirigy túlműködése van, azt azonnal el kell kezdeni kezelni. Ezt a háziorvosa is megteheti, amíg a vizsgálatra el nem kerül.
Üdvözlettel:
Gulyás Tamás
Kérdés 2010-04-22 17:26:26
Tisztelt Doktor ur !
54 éves vagyok.Tüdőgyulladásomra több antibiotikumot szedtem mire nagynehezen elmult,az utolso leflokin volt.A szedése alatt nem volt mellékhatás,de amiota beszedtem az utolsot,vizelési nehézségeim vannak.Ugy érzem kell és csak pár csepp jön,Nem vagyok felfázva.Reggel és délelött érzem ezt,de délutánra amikor már sokat ittam ez az érzés elmulik.Szeretném öntöl megkérdezni mivel lehet helyrehozni,mert én már nem akarok antibiotikumot szedni.
Válaszát és segitségét köszönöm.
Ildiko
Ildiko
Válasz 2010-04-24 23:57:30
Kedves Ildikó!
A Clearly Cranberry nevű készítményt javasolnám 2x2 tabletta dózisban 2-3 hétig, ami makacs hólyaghurut esetén is sikerrel alkalmazható.
Üdvözlettel:
Gulyás Tamás
Kérdés 2010-04-21 23:37:28
Tisztelt Doktor Úr!
Sajnos január elején a bal szememen hullámos, torz látást észleltem: a szemészeti vizsgálat eredménye:Deg.mac.lut.1s.Amblyopia 1.s. anggiop.hypert.ret.st.I.o.u.
javasolt:Vitalux Plus 6 1x1 szedése.
Részben tisztában vagyok azzal, hogy a fenti diagnózis mit jelent, de Ön milyen gyógymódot javasolna.
Tisztelettel várom válaszát.
/napi 4000mg C vitamint is szedek/
Szandro
Válasz 2010-04-22 11:10:15
Kedves Szandro!
Mindenképp erősebb védelemre lenne szüksége a további romlás késleltetésére. Így az Eye Complete készítményt javaslom 4x1 tabletta dózisban. A Vitalax Plus-t összetétele alapján csak látszat megoldásnak látom.
Üdvözlettel:
Gulyás Tamás
Kérdés 2010-04-21 11:35:42
Tisztelt Doktor ur !
Elfelejtettem!kb 3-4 napja a gyomorfájásom olyan érzést ad mintha gombás fertőzésem lenne.Viz ivás után penész izt érzek.Mit tehetek ellene gyogyszer szedése nélkül,hogy elmuljon ez az iz és gyomorégés.
Válaszát köszönöm tisztelettel Zsuzsanna
Zsuzsanna
Válasz 2010-04-22 11:06:03
Kedves Zsuzsa!
Az antibiotikumok mellett a beleiben bizonyos élesztőgombák (pl.: Candida) túlburjánozhattak, ami természetes folyamat. Ez azonban nem okoz penészes szájízt.
A probiotikum igen fontos ennek orvoslására is, amit Caprilenic cseppel egészíthet ki.
Üdvözlettel:
Gulyás Tamás
Kérdés 2010-04-21 11:14:38
Tisztelt doktor ur !
2 honapja kezdődőtt a tödőgyulladásom,az első antibiotikum után 2 héttel ujbol visszajött a betegség a 2,antibiotikum olyan volt mintha be se szedtem volna.Tüdöszürés,tüdöröntgen nem mutatott ki gyulladást,csak a hallgatozásra lehetett hallani,ahol fáj a hátam ott szürcsögö hang hallhato.3.antibiotikum leflokin állitolag ennél erősebb nincs.és még sok sok köptető,mert nem akart feljönni.3.antibiotikum után elkezbett felszakadozni,már 1 hete szedtem be és még mindig szakadozik.Egy ismerősőm bevitt egy korház röntgenosztályára ahol kimutatta a gyulladást.De azt mondták mulofélben van.2 honapja éjjel nappal izzadok,levagyok gyengülve,az antibiotikumoktol kikészült a gyomrom.Az éjszakai izzadás miatt vérvételt és nyaki ultrahangot végeztek,kiderült pajzsmirigygyulladásom,és tulmüködésem van.Állitolag ezért nem használt az antibiotikum.Most várnom kell a szakorvosra aki kezelni tudja a pajzsmirigyet.A hátam még fáj,igaz már nem folyamatosan,föleg akkor amikor dolgozom,még köhögös is,de már ezzel nem foglalkoznak az orvosok.Azt mondták majd elmulik.A kérdésem befolyásolja e a pajzsmirigygyulladása a tüdőgyulladást.Félek az izzadás miatt ne hogy ujra visszaessek.Már nem szeretnék visszaesni és antibiotikumot szedni,mert a gyomrom nagyon ég fáj.Sajnos a c vitaminttol hasmenésem van nem tudom szedni,sok savat csinál.Joghurtot iszom napi 1-et.Előre is köszönöm válaszát Zsuzsanna.
névtelen
Válasz 2010-04-22 10:48:39
Kedves Zsuzsanna!
A tüdőgyulladása valószínűleg tényleg visszahúzódóban van. Ha még van köpete, homeopátiás kalium bichromicummal javíthat a dolgon.
A pajzsmirigy gyulladás nem fertőzéses eredetű, de hatása valóban kellemetlen. Azt minél hamarabb kezelni kell, egyensúlyba kell hozni.
A Fit Line All in 1000 joghurt nem olyan savas, mint a hagyományos joghurtok, ezért azt javaslom probiotikum pótlásra. Ha ez nem tetszik, akkor Bioflorát mindenképpen érdemes szedni az antibiotikumok hatásának ellensúlyozására, legalább két hónapig.
Üdvözlettel:
Gulyás Tamás
Kérdés 2010-04-21 00:02:50
T. Doktor Úr,
Az alvásvizsgálat során alvási rendellenességet apnoe-t állapítottak meg. Javasolt kezelés a légsines maszk készülék. Ezzel a készülékkel - pedig nagyon jó alvó vagyok - éjszakákat nem tudok aludni. Próbáltam rákérdezni, hogy mi okozza az éjszakai légzéskimaradást és szeretnék a végére járni. A készüléktől idegenkedek és nem tudom megszokni. Információim szerint nőgyógyászati, orr-fül-gégészeti és központi idegrendszeri probléma is okozhatja a légzéskimaradást.
60 éves vagyok, két éve maradt el a menstruációm, két éve egy balesetben az orr-száj vonalában sérülést szenvedtem. A műtét kapcsán az orr belsejében a légutak szűkültek.
Kérdésem, hogyan kezdjem el annak kiderítését, hogy mi okozza a légzéskimaradást éjszakánként?
Amíg kiderül a betegségem valódi okozója szeretném az agy valószinüsíthető oxigén és véráram hiányát, valamint az ösztrogén hiányt természetes anyagokkal pótolni.
Olvastam ezen a fórumon a melatonin-ról.
Q10-ről, Szójavitről...Melyiket javasolná doktor úr a kivizsgálások végéig?
Álmos
Válasz 2010-04-22 10:44:45
Kedves "Álmos"!
A melatonin használatát javaslom az alvászavarára. Esténként 3mg, ami 9mgis is emelhető. Ebből van folyamatos felszívódású is.
Ezt azonban csak a maszkkal együtt használja!
A menopausa tüneteire én az EstroFem nevű készítményünket javaslom, ami szója izoflavonok mellett sok értékes gyógynövényt tartalmaz, a hormonegyensúly céljából.
Üdvözlettel:
Gulyás Tamás
Kérdés 2010-04-15 13:58:44
TISZELT DOKTOR UR!
28 ÉVES VAGYOK NAPOKBAN VOLTAM NŐGYÓGYÁSZNÁL TELJESEN EGÉSZSÉGES VAGYOK.
A PÁROM 35 ÉVES ES HÁTSÓFALI SZIVINFARKTUSA VOLT,A TROMBOCITA SZÁMA 600.MINDEZ JANUARBAN TÖRTÉNT ES TANACSOT SZERETNEK KERNI,HOGY KISBABAT SZERETNÉNK ÉS MENNYI AZ ESÉLYE,HOGY ÖRÖKÖLJE.ERRE LENNE VALAMI GYÓGYMÓD VAGY VITAMIN ,HOGY EZZEL KOZKÁZATÁT CSÖKKENTSÜK.

VÁLASZÁT ELÖRE IS KÖSZÖNÖM!B.B
névtelen
Válasz 2010-04-15 14:56:23
Kedves B.B.!
Ennek a thrombocyta emelkedésnek több oka lehet. Ha genetikai eredete van, akkor van esély az öröklődésre, de akkor sem biztosan. Ez azonban semmilyen módszerrel nem előzhető meg, így nem érdemes vele foglalkozni. A férjét érdemes kivizsgáltatni a pontos ok irányába, de ez nem lehet akadálya a gyermekvállalásnak.
Üdvözlettel:
Gulyás Tamás
Kérdés 2010-04-14 13:34:39
Tisztelt dr Úr

Szeretném tudni a véleményét a PURIDEN nevü készitményről.
Nekem azt mondták ugyan az a hatása mint a SUPER GREENS lúgosíto,méregtelenítő készítménynek,csak sokkal olcsóbb.
Ezzel szemben semmilyen hatást nem éreztem.Mintha a vízcsapba öntöttem vola az egészet.A használati utasítás alapján fogyasztottam és napi kb:2 liter vizet ittam.
Nagymértékü szorulásom lett tőle.
Van egy másik kérdésem is.
Diétázni nem tudok két okból.
Útálom a zőldségeket és minden K betüstől rosszúl vagyok + a hagymáktól./felpuffadok,erősen émejgek,órákon át szelek távoznak tőlem elviselhetetlen légkőrt okozva körülöttem./
De szeretnék nyersen brokkolit fogyasztani jótékony hatésai miatt.
Sehol nem találtam utalást arra vonatkozóan mennyit és milyen időközönként lehet enni.
Az A vitamin tartalma segíteni tudna a beleim állapotán,a látásom is javulna és az agyműködésre is jótékony hatással van.Úgy tudom.

válaszát köszönettel várom

Irén
névtelen
Válasz 2010-04-15 10:45:02
Kedves Irén!
A puridentet nem ismerem. Ahogy látom egy méregtelenítő gyógynövény keverék. Az Innerligth nem gyógynövények, hanem hagyományos zöldségek koncentrátuma.
A Brokkoli tényleg az egyik legjobb zöldség.
Ha puffad vagy a Digest Able, vagy SpektryZyme készítményt javaslom (utóbbi drágább ugyan, de több funkciót is segít). Minden étkezés előtt 1-2 kapszula dózisban.
Üdvözlettel:
Gulyás Tamás
Kérdés 2010-04-14 10:59:26
Tiszelt doktok ur!
Azzal a problémával fordulok önhöz,hogy naponta minimum 2szer kell wc-re mennem.Ami nem is lenne olyan nagy dolog,de utána ingereim vannak,mintha még kellene.Van olyan is amikor evés után párorával már kellene mennem wc-re.Illetve ha valami féle stressz ér az is egyböl wc-re késztet.Mit tudok tenni ezek ellen?Mit tud tanácsolni?
Elöre is köszönöm válaszát.
pepo
Válasz 2010-04-15 10:41:28
Kedves Pepo!
Ez egy irritábilis bél szindrómának tűnik így első hallásra, de persze több oka is lehet. javaslom, hogy keressen fel egy gasztroenterológust!
Amit mindenképp érdemes tenni, az probiotikum fogyasztás (4x2 egy hétig, majd 2x1 pl.: BioFlora), illetve esténként egy kanál Earth Clay Essence agyagpor szedése.
Üdvözlettel:
Gulyás Tamás
Kérdés 2010-04-13 16:21:48
Tisztelt Dr. Úr!

Három hónapja kzdődtek a problémáim,42 éves nő vagyok. Szédüléssel indul majd kb. 10 perc múlva öklendezés, vagy hányás követi. 30 perc-1 óra alatt elmúlik. Heti 3-4 alkalommal fordul elő.
voltam neurológusnál aki csináltatott Ct-t, kaptam nootropil infúziót kúra szerűen. Hasi ultrahangon is voltam, nyaki ereimet és a nyakcsigolyáimat is megnézték nem meszesek-e.Készülök szemészetre, fülészetre és bejelentkeztem a Szigony utcába Budapestre egynsúly vizsgálatra is. Egyébként hátom éve volt strokom, gyógyszerrel kezlt cukorbeteg vagyok és magas a vérnyomásom is. Nagyon zavar mert már táncolni sem tudok járni nehogy akkor jöjjön rám. Nagyon kellemetlen.
Előe is köszönöm válaszát! Üdvözlettel:
Marika
Válasz 2010-04-15 10:37:46
Kedves Marika!
Várjuk meg a vizsgálatok eredményét, és is ezeket javasoltam volna.
Üdvözlettel:
Gulyás Tamás
Tegye fel kérdését 
Kérdés:
Aláírás:




www.vitaminsziget.com © 2007-2019 - Minden jog fenntartva

MasterPass