Kapcsolat
Tel.:
Mobil:
Cím:


E-mail:
»
»
»


»
 +36 1 226 4179
 +36 30 7262 647
 1094 Budapest,
 Tűzoltó utca 54.
 Milestone udvar, Manta ház.
 info@vitaminsziget.com

SZAKÉRTŐ VÁLASZOL

Találatok száma: 1698
Kérdés 2009-12-20 18:02:03
hogyan fogyhatok le 2 hét alatt???
névtelen
Válasz 2009-12-21 09:22:58
Ne egyen csak zöldséget és vizet, és mozogjon sokat!!!
Gulyás Tamás
Kérdés 2009-12-15 13:49:58
Tisztelt Doktor Úr!
23 éves vagyok és eddigi tapasztalataimból úgy tűnik, hogy könnyen kapok el hüvelygombát és hugyuti fertőzéseket, annak ellenére, hogy figyelek a tisztálkodásra, intimtusfürdő, rendszeres hüvelyöblítés, stb.Pár hónapja viszont amikor megint jelentkeztek a tünetek (általában menstruáció előtti pár napban, szinte elvielhetetlenül viszkető és égtő érzés) godoltam elég lesz a canesten kúp, vagy pevaryl, de nem tudtm őket végigszedni, mert hamarabb elkelzdtem menstrulni mint ahogy ezt befejezhettem vna. Amenstruáció alatt aztán eltünik a viszktő érzés és a követező hónapig olyan mintha miden rendben lenne..és aztán megint...nemrég nézetm ennek utána neten,mert furcsa volt, h mindig ugyanakkor jön elő.
Most antibiotokumot szedek a kihúzott fogam miatt és azóta még égetőbb és viszketőbb érzést érzek ezenkívűl nagyon enyhén véres i néha a hüvelyfal és nagyon erős folyásom is van (most is 3-4 nappal vagyok a menstruáció előtt sajnos. sajnos vizsgákkal vagyok tele úgyhogy megint itthoni gyóggykezelés lene jobb, ezrt szeretném kérdezni, hogy jó e az a megolds, hogyha először jódos hüvelöblítést csinálok (hány napig, 2?), utána laktózosat(hány nap?) és végül pevaryl G-t használok? bár sajnos a menstruáció miatt erre nem lesz elég napom..
Másik kérdésem, hogy a páromnak elég a Canesten krém, vagy kéne valami más is?
Elre is köszönöm a segítséget!
Réka
Válasz 2009-12-21 09:22:25
Kedves Réka!
Mindkettejüknek javaslom a Caprilenic csepp használatát (3x5 csepp nyelv alá).
Önnek két napig jódos, majd két hétig tejsavas öblítést javaslok (a tejsavas öblítőbe beletehet 5 csepp caprilenicet). A tejsavas öblítést minden menses előtt egy héttel kezdje el. A Prevarylt nem ajánlom, de helyette hüvelyi probiotikumot igen, amit párhuzamosan használhat a tejsavval.
Üdvözlettel:

Gulyás Tamás
Kérdés 2009-12-14 09:47:27
Kedves Doktor Úr!

Pikkelysömöröm és ebből eredő izületi gyulladásom van. Rendszeresen járok reumatológiai szakrendelésre ill. labor kontrollra. A GGT értékem emelkedett (legutóbbi 110 U/L). Jelenleg hetente 1/4 Medrol 4 mg-os tablettát szedek, ez kezdetben napi 3*1 volt, annyit javított az állapotomon, hogy csökkenteni lehetett erre a minimális szintre. Elsősorban a térdemet és az ujjaimat érinti az izületi gyulladás. A honlapon olvastam az Arthrolactin kapszuláról, ott az szerepel a leírásban, hogy \"klinikai vizsgálatok szerint hatékonynak bizonyult a mindennapi mozgással összefüggő átmeneti ízületi fájdalmak és az ízületi merevség csökkentésében\". Az enyém nem átmeneti fájdalom, hanem krónikus betegség.
Segíthet-e ez a kapszula az én esetemben? Milyen egyéb étrendkiegészítőket tudna javasolni a pikkelysömörre és az izületi gyulladásra, esetleg a májfunkció normalizálására? Segítségét köszönöm.
Rozi
Válasz 2009-12-21 09:09:21
Kedves Rozi!
Javaslom az Arthrolactin kipróbálását, mert már az első hónapban látszik, hogy hatékony e vagy sem, és egy olyan mechanizmusra hat, ami jelen van a reumatikus folyamatban is.
E mellett a Liv-R-Supportot ajánlanám két hétig 2x2, majd 2x1 fenntartó dózisban, akár hónapokon keresztül.
Fontos az állati fehérje visszaszorítása, és a zöldségek bőséges fogyasztása is.
E mellett javaslok még 3x20 csepp homoktövis olajat is (ez sajnos nálunk nem tudja beszerezni).
Üdvözlettel:
Gulyás Tamás
Kérdés 2009-12-11 08:58:02
Kedves Gulyás Tamás!
Apukám cukorbeteg,illetve orbánc volt a lábán és azóta teljesen nem jött helyre a lába.Érdekelne,hogy javasolja a Bioptron lámpa használatát a színterápiával kiegészítve,vagy elég esetleg a lámpa önmagában?Köszönöm válaszát.
Mónika
Válasz 2009-12-21 09:04:44
Kedves Mónika!
Igen, javaslom a Bioptron lámpa használatát, önállóan is, de a színterápia tovább növelheti az effektust.
Üdvözlettel:
Gulyás Tamás
Kérdés 2009-12-10 23:08:45
Kedves Doktor Ur!
Kulfoldon elek es 19 hetes terhes vagyok.
Ket napja beoltattam magam a H1N1 elleni vakcinaval. Kb 6 napja erzek szuro fajdalmat jobb oldali bordam alatt es a lapockam is ugyanott szurodik. Itt az orvosok konnyen lekezelnek es tovabb engednek. Segitseget elore is koszonom!
Agnes
Válasz 2009-12-21 09:03:37
Kedves Ágnes!
Vizsgálat nélkül nem tudok érdemben nyilatkozni a dolgoról, de ha nincs más tünete, nem kell félnie a H1N1-től.
Üdvözlettel:
Gulyás Tamás
Kérdés 2009-12-09 14:21:39
Kedves Dr Úr! 6éves kislányom 2ésfél éve cukorbeteg.Érdeklődnék Extend-et ő fogyaszthatja-e? 9órai pótvacsi 10-15gch mindig éhes marad. ha többet kap nagyon felmegy a cukra reggelre.Emelek az északai inzulinon akkor nagyon leesik. Ezért érdekelne hogy neki adható-e Extend. Előre is köszönöm válaszát. Tisztelettel
Pintér Erzsébet
Válasz 2009-12-21 09:02:20
Kedves Erzsébet!
Az ExtendBar-t ilyen korú gyermek nyugodtan fogyaszthatja. Igazából gyermek diabetológusok fejlesztették ki, és pont a reggeli hypoglikémia megelőzése volt a fő szempont, megfelelő inzulin adása mellett.
Üdvözlettel:
Gulyás Tamás
Kérdés 2009-12-08 22:08:20
Tisztelt Dr Úr!Lassan több mint 2 éve visszatérő petefészek és méhfüggelék gyulladásom van, amire szinte 2havonta antibiotikumot kapok.Ideig óráig segít csak,de már több nőgyógyász orvosnál is jártam különböző diagnózist kapva.Ciszta,gyulladás,laparoszkópia/hogy megnézzék összenövést,endometriozist.Urológián is voltam ott szerintük nincs gond.Ultrahangos orvos szerint nőgyógyászati és visszaküldött a kezelőorvoshoz.Clamidia?Már nem tudom mitévő legyek kihez forduljak,mert a tüneteim néha elég fájdalmasak és ijesztőnek találom,hogy 30évesen napi szinten fáj valamim.Legtöbbször jobb alhasi fájdalom mozgáskor,rendszeres izom izületi fájdalom keresztcsont tájékon,epe tájéki szúrás szurkálás.Ez az állapot már két éve folyamatosan fennáll,hol belobban és türhetetlen ,hol némán kevés tünettel lappang.A házasélet alatt szokott fájdalmas lenni az eggyütlét,mintha egy tüvel szúrkálnának az alhasamban.Mandulagyulladásom volt mostanában leoltották és staphylokokkus aureust találtak benne.antibiotikum kaptam újra.Kérem mondja meg mit tegyek,hogy meggyógyuljak!Sok mindennel próbálkoztam természetes úton,de mint laikus lehet nem a megfelelő szert választottam.Várom a válaszát
Segitséget várva!
Válasz 2009-12-21 09:00:25
Kedves Kérdező!
Először is egy nagyfokú méregtelenítést és lúgosítást javasolnék. Fontos lenne a bélflórát, legalább egy hónapig tartó probiotikum szedéssel helyreállítani, illetve egy Candida elleni kúrát is végezni, mert ennyi antibitikum után szinte kötelezően jelen van.
A pontos menetről emailben szívesen tájékoztatom.
Üdvözlettel:
Gulyás Tamás
Kérdés 2009-12-08 20:47:31
Tisztelt Doktor Úr!
Allergiámra 1/2 Xyzált szedek naponta 17 éve. Jelenleg 16 hetes terhes vagyok kérdésem a következő lenne: Ez a gyógyszer okozhat e maradandó fejlödési rendeleneséget mert 16 hetes 4D vizsgálatnál a szonográfus szerint a gyógyszer blokkolja a központi idegrendszer fejlődését : Szeretném kérdezni Önnek mi a véleménye esetleg hová forduljak vizsgálat céljából.
Köszönöm: Szabóné
Xyzal
Válasz 2009-12-10 15:43:12
Kedves Szabóné!
Érdemes lenne genetikai tanácsadásra elmenni, ahol a szakemberek pontosan ismerik, hogy melyik gyógyszernek milyen hatása van pontosan és terhességi idő függvényében is, a magzatra. Erre a kérdésre én nem tudok felelős választ adni.
Üdvözlettel:
Gulyás Tamás
Kérdés 2009-12-07 19:20:43
Üdvözlöm.Olyan kérdéssel fordulok önhöz hogy rendszeresen tornázom hetente három alkalommal de csak dvd-re. 40-60 perc átmozgatás.azt szeretném kérdezni hogy milyen vitamint érdemes szednem hogy hosszútávon ne sérüljenek a csontjaim a szervezetem.Centrum,supradyn vitaking multi plusz? Honnan tudom melyik a jó? Elöre is köszönöm.
névtelen
Válasz 2009-12-10 15:41:37
Kedves Kérdező!
Mivel egy széleskörű pótlásra van szüksége, a vita for you személyre szabott multivitamint javaslom az Ön számára.
Üdvözlettel:
Gulyás Tamás
Kérdés 2009-12-05 19:02:21
Kedves Doktor uŕ abban szeretném tanácsát kérni hogy-- szeptember elején meg huztam magamat fájt a derekam és egy csopet a bal herém elmentem orvoshoz majd ki írt tablettát a derekamre mert az nagyon fájt.Majd kb oktober végén a bal herém el kezdet fájni szerencsére az ultrahang és a vér eredmény-ek is rendben voltak vagyis hogy kizárták a daganatos megetegedést de még mindig fáj a bal herém .Orvoságot szedeka voltaren tablettát és elotte a derekamra szedttem a voltarent és a mydokalm tabbletát
Tanácsát elore is koszonom
judzsin
Válasz 2009-12-07 08:58:37
Kedves Judzsin!
A heretáji fájdalom, sokszor kisugárzó is lehet (pl.: vese, deréktáj oda tud suározni). E mellett azonban, ha egy megerőltetés volt az előzmény, lágyéksérve is kialakulhatott, ami ha kicsi, csak alapos vizsgálattal deríthető fel. Épp ezért érdemes lenne a vizsgálatot megismételni.
Üdvözlettel:
Gulyás Tamás
Tegye fel kérdését 
Kérdés:
Aláírás:




www.vitaminsziget.com © 2007-2019 - Minden jog fenntartva

MasterPass