Kapcsolat
Tel.:
Mobil:
Cím:


E-mail:
»
»
»


»
 +36 1 226 4179
 +36 30 7262 647
 1094 Budapest,
 Tűzoltó utca 54.
 Milestone udvar, Manta ház.
 info@vitaminsziget.com

SZAKÉRTŐ VÁLASZOL

Találatok száma: 1698
Kérdés 2008-05-07 16:37:12
Kedves doktor úr!két stimulációs kezelésen vagyok tul mind a kétszer egy petesejtet tudtak leszívni!Ennek oka állitólag hogy 17-18FSH Mit lehet tenni hogy ez legalább 15alá essen!36éves vagyok!
névtelen
Válasz 2008-05-09 13:41:45
Kedves Kérdező!

Sajnos erre a kérdésre nem tudok Önnek kielégítő választ adni. Vannak gyógynövény kombinációk, amik képesek harmonizálni a női hormonális működéseket, de hogy konkrétan az FSH szintet mi befolyásolja ezt nem tudom.
Egyébként ez sajnos nem a szakterületem, és nem is értem, miért lefele kellene vinni az FSH, ami a folliculus stimuláló hormon, tehát pont a peteérés serkentését hívatott végezni.

Üdvözlettel:
Dr. Gulyás Tamás
Kérdés 2008-05-07 06:57:09
Tisztelt Doktor Úr!

Szeretném megkérdezni Öntől, hogy az inzulinrezisztencia eredményem jó vagy rossz?
Glucose terhelés 0 perc : 4.00 mmol/I
Glucose terhelés 120 perc : 3.50 mmol/I
Insulin terh 0 perc : 2.66 MIU/I
Insulin terh 120 perc : 15.94 MIU/I

Köszönettel: Judit
J Judit
Válasz 2008-05-09 13:40:55
Kedves Judit!

A 120 perces inzulin a felső tartományba esik, de az éholmi értékekből számolt index jó, így az eredménye rendben van.

Üdvözlettel:
Dr. Gulyás Tamás
Kérdés 2008-05-03 19:12:58
Tisztelt Dr.Úr!
Kérdésem a következő: 17 hetes terhes vagyok, és a citológia eredményem sajnos P3-as lett.Szeretném tudni,hogy milyen következményekkel jár ez. Válaszát előre is köszönöm!

Üdv. S.Gabriella
névtelen
Válasz 2008-05-05 11:35:04
Kedves Gabriella!

Ez az a lelet, amit meg kell majd ismételni. Sok hormonális változás zajlik a szervezetében, ezért terhességben előfordul ilyen, ami utána spontán rendeződik. Én javaslom Önnek így a terhesség alatt is a tejsavas hüvelyöblítést Colpo Cleanerrel, mert ezzel megerősíti a normál hüvelyflórát, ami középtávon is jelentősen befolyásolja a citológiai eredményt. AZ első pár napban Grape Vital Graipfruit cseppeket is tehet az öblítő folyadékba (20 cseppet). A méhszáj elváltozásai hátterében gyulladásos folyamat áll, és ha a normális tejsavbacillusok kiszorítanak onnan minden más betolakodót, azzal csökkena gyulladás és a sejtek növekedése is normális lesz. Ez a terhessége számára is jó, hisz ez az első védelmi vonal a méh felé.

Üdvözlettel:
Dr. Gulyás Tamás
Kérdés 2008-05-03 16:36:48
Tisztelt Szakértő!
Érdeklődni szeretnék hogy mit tegyek ? Olyan problémával küszködöm hogy ha ideges leszek azonnal vagy egy kis idővel később hasmenésem lesz és rosszul leszek. Mit tehetnék tudna -e ajánlani valami étrendkiegészítőt esetleg? Köszönöm a segítségét.
fehercica
Válasz 2008-05-05 11:34:38
Kedves Fehércica!

Most nehezet kérdezett. Problémáink legnagyobbrészt mindig pszichés eredetűek, még ha ezt a hagyományos orvoslás nem is hangsúlyozza eléggé. Önnél ez a kapcsolat sokkal közvetlenebb. A stresszkezelést kellene jobban megtanulni, és erre nem étrendkiegészítőt javasolnék, bár megjegyzem, hogy nagyon fontos ilyenkor a megfelelő omega 3 zsírsav ellátottság. Van egy biorezonanciával foglalkozó kedves ismerősöm, aki az ilyen pszichoszomatikus zavarokban otthon van. Ha ír nekem, megadom az elérhetőségét. drgulyas@vitaminsziget.com

Üdvözlettel:
Dr. Gulyás Tamás
Kérdés 2008-05-01 08:01:02
Tisztelt Doktor Úr!

Készülünk a 4.lombikra, és mivel 3 nem sikerült, teljesen megváltoztattam az életmódomat.
Minden nap kb 4 kmt futok, rengeteget iszom, 3 liter supergreenst, cickafark, palástfű, kamilla, citromfű gyógyteáket, lúgos vizet friss citrom levével/nap.
Ezen kívül bió ételeket eszem, és rengeteg zöldséget, csírát.
Nagyon szeretném ha a 4. sikerülne, és végre lehetne kisbabánk. Ön mit javasol mit tegyek még a siker érdekében?
Egyetért az életmód váltással?
Köszönettel: Judit.
J Judit
Válasz 2008-05-05 11:30:46
Kedves Judit!

Egyetértek az életmódváltással, de figyeljen arra, hogy ez ne járjon fogyással, ne legyen megszorító a szervezete számára. Bizonyított tény ugyanis, hogy a kalóriamegszorítás, a zsírszövet hiánya, csökkenti a teherbeesési esélyeket. Tehát jó, amit csinál, csak óvatosan, fokozatosan. Lehet, hogy a napi 4 km futás, most nem a legideálisabb, de a diéta mindenképpen jól hangzik.

Üdvözlettel:

Dr. Gulyás Tamás
Kérdés 2008-04-30 09:24:43
Parlagfű,penészgomba,feketeüröm,háziporatka,és candida allergiám van.Ami nagyon zavar ég a számszéle a szájzug és nagyon száraz az orrnyálkahártyám és viszket,száraz a bőröm.Vérvétel, vizelet negatív.Doktor ur vitamint javasolt de két hónp allat semmi javulás.Én ugy gondolom elvan a szervezet savasodva.Jól gondolom-e? Mit tegyek?
Marika
Válasz 2008-05-05 11:30:15
Kedves Marika!

Én is hasonlóan látom a helyzetet, és mivel pont az említett esetekben (allergiák, candida) látjuk a legfeltűnőbb javulásokat az Innerlighttal, mindenképpen az Innerlight supergreens és primePh termékeit javaslom. Ezekből egy italt kell keverni, amiből a nap folyamán sokat kell inni. Nem csak lúgosít, de számtalan mikrotápanyaggal is ellátja a szervezetét. Ezért is gondoljuk, hogy bár hatása nagy részét a sejtszintű lúgosítás adja, igen fontos a benne található növényi színanyagok (flavonoidok, karotenoidok, terpének) és vitaminok jelenléte. Ha Candida felmerül, azt a Caprilenic nevű cseppel lehet kiegészíteni, ami egy természetes gombaölő hatású zsírsavakat tartalmazó kolloid oldat.

Üdvözlettel:
Dr. Gulyás Tamás
Kérdés 2008-04-29 14:53:42
Kedves , drága Gulyás doki!Az arcomon rengeteg pettanás van , ez még nem is volna gond csak , hogy már a nyakamon is megjelentek. Mit tegyek ?
laura
Válasz 2008-05-05 11:29:23
Kedves Drága Laura!

A pattanások háttere lehet hormonális, ami a pubertáns korral függhet össze (de ezt ugye nem tudom), de ekkor is legtöbbször méregtelenítési tünet, főleg ha sok helyen jelenik meg. Fel kell azonban merülni a kérdésnek, hogy tényleg pattanásról van szó? HA igen, mindenképpen, egy méregtelenítő kúrát javaslok. Ezt teheti az Innerlight lúgosító programjával, vagy végezhet egy egyszerű böjtkúrát is, melyet mindenképpen érdemes kiegészíteni a máj méregtelenítését támogató anyagokkal pl Liv-R Support, illetve gondoskodni kell a mérgek megkötéséről, melyre egy speciális agyagkészítményt javaslok, de ezt weboldalunkról közvetlenül nem tudja megrendelni, csak ha betelefonál.

Üdvözlettel:
Dr. Gulyás Tamás
Kérdés 2008-04-29 14:13:54
Szedtem egy csokorral gyöngyvirágot.
Hallottam,hogy mérgező.
Lehet-e valami bajom tőle?
sz.k.
Válasz 2008-04-29 17:55:23
Kedves sz.k.!

Ha nem ette meg, nem. Ha igen, de ezt olvassa, akkor sem.

Üdvözlettel:

Dr. Gulyás Tamás
Kérdés 2008-04-15 18:42:05
A citológiai vizsgálat eredménye:kóros flóra,gyulladás reaktív hámelváltozással,LAPHÁMCARCINOMA. Papanicolau dg.:
P5 Mind ez mit jelent pontosan? Milyen kezelésre számíthatok?
névtelen
Válasz 2008-04-29 17:54:53
Kedves Kérdező!

Ez egy helyi műtétet jelent, melyet a nőgyógyásza pontosan el fog magyarázni. A cél, hogy épségben eltávolítsák a beteg területet, mert így teljes gyógyulás érhető el.

Üdvözlettel:
Dr. Gulyás Tamás
Kérdés 2008-04-14 20:14:06
Tisztelt Doktor Úr !
Szédülés miatt a neurológián azt állapították meg, hogy benignus paroxymalis szédülésem van.
Kérésemre azért még elküldtek MR vizsgálatra.
Ott a vélemény : Néhány apró fehérállományi laeio, mely valószínüleg vasculáris károsodás eredménye.
A kérdésem, hogy mennyiren kell megijednem, amikor az egyik orvos azt mondja hogy nagyon
komolyan kell figyelni, mert ez a diagnózis agyi infarktust jelent, viszont a másik orvos azt mondta humorosan hogy ez a pár miliméteres elhalás nem olyan nagy probléma elég nagy az agy nem kell ugy megijedeni.
Mi az Ön véleménye ?
Köszönöm előre is válaszát Irén
névtelen
Válasz 2008-04-29 17:54:24
Kedves Irén!

Nem tudom hány éves Ön. Mindkét orvosnak igazat adnék. Egyrészt nagyon sok emberben vannak kisebb elhalások, amik kis, úgynevezett mikroinfarktusok. Ezek, mivel nem érintenek komolyabb funkcióval bíró területeket, tünetmentesek, és így tényleg nem kellene félni tőlük.
Jelenlétük azonban felhívja a figyelmet arra, hogy kisebb agyi erek meszesedése lehet jelen, és mindenképpen oda kell figyelni az életmódra. A vércukor és koleszterin szint normál szinten tartása, zöldségdús diéta, sok-sok folyadék, és minden az érelmeszesedés és a szív-érrendszeri betegség kockázatát csökkentő elem betartása.

Üdvözlettel:
Dr. Gulyás Tamás
Tegye fel kérdését 
Kérdés:
Aláírás:




www.vitaminsziget.com © 2007-2019 - Minden jog fenntartva

MasterPass