Kapcsolat
Tel.:
Mobil:
Cím:


E-mail:
»
»
»


»
 +36 1 226 4179
 +36 30 7262 647
 1094 Budapest,
 Tűzoltó utca 54.
 Milestone udvar, Manta ház.
 info@vitaminsziget.com

SZAKÉRTŐ VÁLASZOL

Találatok száma: 1691
Kérdés 2008-04-29 14:53:42
Kedves , drága Gulyás doki!Az arcomon rengeteg pettanás van , ez még nem is volna gond csak , hogy már a nyakamon is megjelentek. Mit tegyek ?
laura
Válasz 2008-05-05 11:29:23
Kedves Drága Laura!

A pattanások háttere lehet hormonális, ami a pubertáns korral függhet össze (de ezt ugye nem tudom), de ekkor is legtöbbször méregtelenítési tünet, főleg ha sok helyen jelenik meg. Fel kell azonban merülni a kérdésnek, hogy tényleg pattanásról van szó? HA igen, mindenképpen, egy méregtelenítő kúrát javaslok. Ezt teheti az Innerlight lúgosító programjával, vagy végezhet egy egyszerű böjtkúrát is, melyet mindenképpen érdemes kiegészíteni a máj méregtelenítését támogató anyagokkal pl Liv-R Support, illetve gondoskodni kell a mérgek megkötéséről, melyre egy speciális agyagkészítményt javaslok, de ezt weboldalunkról közvetlenül nem tudja megrendelni, csak ha betelefonál.

Üdvözlettel:
Dr. Gulyás Tamás
Kérdés 2008-04-29 14:13:54
Szedtem egy csokorral gyöngyvirágot.
Hallottam,hogy mérgező.
Lehet-e valami bajom tőle?
sz.k.
Válasz 2008-04-29 17:55:23
Kedves sz.k.!

Ha nem ette meg, nem. Ha igen, de ezt olvassa, akkor sem.

Üdvözlettel:

Dr. Gulyás Tamás
Kérdés 2008-04-15 18:42:05
A citológiai vizsgálat eredménye:kóros flóra,gyulladás reaktív hámelváltozással,LAPHÁMCARCINOMA. Papanicolau dg.:
P5 Mind ez mit jelent pontosan? Milyen kezelésre számíthatok?
névtelen
Válasz 2008-04-29 17:54:53
Kedves Kérdező!

Ez egy helyi műtétet jelent, melyet a nőgyógyásza pontosan el fog magyarázni. A cél, hogy épségben eltávolítsák a beteg területet, mert így teljes gyógyulás érhető el.

Üdvözlettel:
Dr. Gulyás Tamás
Kérdés 2008-04-14 20:14:06
Tisztelt Doktor Úr !
Szédülés miatt a neurológián azt állapították meg, hogy benignus paroxymalis szédülésem van.
Kérésemre azért még elküldtek MR vizsgálatra.
Ott a vélemény : Néhány apró fehérállományi laeio, mely valószínüleg vasculáris károsodás eredménye.
A kérdésem, hogy mennyiren kell megijednem, amikor az egyik orvos azt mondja hogy nagyon
komolyan kell figyelni, mert ez a diagnózis agyi infarktust jelent, viszont a másik orvos azt mondta humorosan hogy ez a pár miliméteres elhalás nem olyan nagy probléma elég nagy az agy nem kell ugy megijedeni.
Mi az Ön véleménye ?
Köszönöm előre is válaszát Irén
névtelen
Válasz 2008-04-29 17:54:24
Kedves Irén!

Nem tudom hány éves Ön. Mindkét orvosnak igazat adnék. Egyrészt nagyon sok emberben vannak kisebb elhalások, amik kis, úgynevezett mikroinfarktusok. Ezek, mivel nem érintenek komolyabb funkcióval bíró területeket, tünetmentesek, és így tényleg nem kellene félni tőlük.
Jelenlétük azonban felhívja a figyelmet arra, hogy kisebb agyi erek meszesedése lehet jelen, és mindenképpen oda kell figyelni az életmódra. A vércukor és koleszterin szint normál szinten tartása, zöldségdús diéta, sok-sok folyadék, és minden az érelmeszesedés és a szív-érrendszeri betegség kockázatát csökkentő elem betartása.

Üdvözlettel:
Dr. Gulyás Tamás
Kérdés 2008-04-27 14:26:11
T.Doktor Úr!Multiallergiás(és bizonytalan crohnos)13 éves fiam esetében mit tudna ajánlani a bélflóra megerősítésére ill, milyen vitaminokat szedjen?Tartalmaznak-e a készítények bármilyen adalékanyagot?(Mindenre érzékeny)Válaszát előre is köszönöm
Edina
Válasz 2008-04-28 15:59:26
Kedves Edina!

Gyermekének egyértelműen az Innerlight Supergreens és prime pH készítményét javasolnám, mellyel több multiallergiás gyermeknél szereztünk már igen jó tapasztalatokat. Ez csak növényi összetevőket tartalmaz, mindenféle adalék nélkül.
E mellett a bélflóra karbantartására a FitLine All in 1000 joghurtport ajánlom.

Üdvözlettel:

Dr. Gulyás Tamás
Kérdés 2008-04-26 22:51:36
Tisztelt doktor Úr!
nekem az a problémám lenne hogy február óta 2szer kezeltek hüvelygomba és bakteriális fertözzéssel.az utólsó kezelés április elején volt.most ismét kezdenek kialakulni a tünetek.a páromat is lekezeltük minden alkalommal.Mi lehet az oka hogy ilyen sűrűn leszek beteg? fogamzásgátló tablettát szedek 3 hónapja mert allergiás vagyok az óvszerre.most próbálok természetes úton megszabadulni a tünetektől. minden reggel cickafark teát iszok magába és most kamilla és cickafark teába ülök és ugy mosom meg magam.ez segíthet?kérem segítsen nagyon tanácstalan vagyok.köszönöm
Dalma
Válasz 2008-04-28 15:58:39
Kedves Dalma!

A kórokozókat nem elég kiirtani mindenféle vegyszerekkel, de nem is szabad azokat hagyni megtelepedni. Fontos lenne hosszabb távon alkalmaznia a Kleopátra hüvelyöblítőt. E mellett Lúgosító diétát javaslok, illetve Caprilenic cseppet, mely az Innerlight cég terméke, webáruházunkban közvetlen nem vásárolható.

Üdvözlettel:
Dr. Gulyás Tamás
Kérdés 2008-04-24 13:02:44
Szeretném megtudni, hogy a diabest nevű étrendkiegészítő milyen hatással van a vérnyomásra? Mennyire veszélyes magas vérnyomás esetén? Mit okoz, ha esetleg magas vérnyomású ember szedi?
Krisztina
Válasz 2008-04-28 15:58:06
Kedves Krisztina!

Nincsenek tapasztalataim az említett étrend-kiegészítővel, érdemes lenne a forgalmazónak feltenni a kérdését. Logikusan egyébként ne kellene, hogy befolyással legyen a vérnyomásra. Egyedül a ginseng lehetne rá hatással, de nem valószínű.

Üdvözlettel:

Dr. Gulyás Tamás
Kérdés 2008-04-23 14:44:11
Tisztelt Szakértő!
Immár 6.hónapja fogyasztom az innerligt terméket 57.kg.vagyok napi 3 litert 16 cseppel.
Tisztítókúrát kezdtem el, de a zöldfélékből készült lé,uborka,zöldségzöld,zellerlevél fogyasztásakor az epehólyagomnál erős fájdalmat éreztem. Lehet ez a zöldfélékből készül lé miatt,vagy a kolloidok miatt most mycodetox I. caprilenic-et,megavitamint, és spectrazyme-t szedek.
Mit javasol?
katalin
Válasz 2008-04-28 15:57:44
Kedves Katalin!

Kicsit megdolgoztatta a máját. Olajakat fogyaszt eleget? Jó lenne napi 2-3 evőkanálnyi hidegen sajtolt olajat fogyasztani a méregtelenítő kúra alatt. A zöldségek, pedig képesek epés panaszokat kiváltani. Vegye vissza azok mennyiségét és nézze meg, hogyan változnak a panaszai.

Üdvözlettel:
Dr. Gulyás Tamás
Kérdés 2008-04-20 19:37:26
Kedves Doktor úr!
Két éve kivették az epehólyagomat,de időnként rendkivül heves iszonyú fájdalmakkal járó rohamaim vannak,ami néha eltart 2 hétig is.már a nospa-forte se használ.Mit lehet ilyenkor tenni?Még valami: a pajzsmirigy alulmükődés vagy a cukorbetegség kihozhat -e ilyen hosszantartó és fájdalmas görcsöléseket?Köszönöm a válaszát.
Lissek Timea
Válasz 2008-04-21 15:16:36
Kedves Tímea!

Ezek alatt a rohamok alatt vizsgálták önt? Milyenek a laborjai ebben az időszakban (bilirubin, májenzimek)? Jó lenne ezt jobban körüljárni. A másik két kórkép nehezen hozható össze ezekkel a panaszokkal, inkább az epeelfolyás milyenségét kellene megnézni.

Üdvözlettel:

Dr. Gulyás Tamás
Kérdés 2008-04-19 12:44:30
Tisztelt Szakértő Édesanyámnál most derült ki hogy krónikus vastagbél gyulladásban szenved.Szeretném megkérdezni a Doktorurat,hogy mennyi ideig tart aszékletürités utáni vérzéses idöszak. Milyen étrend kiegészitőt javasol. köszönettel
Gyöngyi
Válasz 2008-04-21 15:15:42
Kedves Gyöngyi!

AZ említett kórkép lefolyása mindenkinél változó, és pszichés tényezők is befolyásolják. Igen jó eredményeink vannak a FitLine All in 1000 joghurttal, az Innerlight supergreens és prime pH-val, illetve az Earth Clay Essence vulkáni agyagporral az említett betegségben.

Üdvözlettel:

Dr. Gulyás Tamás
Tegye fel kérdését 
Kérdés:
Aláírás:




www.vitaminsziget.com © 2007-2021 - Minden jog fenntartva

MasterPass