Kapcsolat
Tel.:
Mobil:
Cím:


E-mail:
»
»
»


»
 +36 1 226 4179
 +36 30 7262 647
 1094 Budapest,
 Tűzoltó utca 54.
 Milestone udvar, Manta ház.
 info@vitaminsziget.com

SZAKÉRTŐ VÁLASZOL

Találatok száma: 1691
Kérdés 2016-01-11 13:17:40
Tisztelt Doktor Úr!!Boldog Új Évet kívánok!!
Ritkán járok orvoshoz, de most elkapott valami vírus dolog, fájt a gyomrom hánytam de ez 2-3 nap alatt lezajlott azért felkerestem egy sebészt és megvizsgált és azt mondta, h rendben van, ez vírus. diagnózis- Sine -morbo ac. Ez mit jelent. Edit

Edit
Válasz 2016-01-11 14:52:10
Kedves Edit!
Valószínűleg tényleg csak egy kis vírus érlelte az immunrendszerét.
A Sine Morbo azt jelenti, hogy semmi baja! Szó szerint "Baj nélkül"
Üdvözlettel:
Dr. Gulyás Tamás
Kérdés 2016-01-03 15:56:44
sűrűn volt hasmenésem kb3hetente ,2hetente voltam kivizsgáláson tükröztek ,sokgyomorsavat találtak kapok rá savlekötőt de nemjavult a hasmenésem ,javasolták a lugos vizet elkezdtem inni jóvolt eddig az ünnepek alatt mindent ehettemamit eddig nem ,most kb3hét után megint hasmenésem lett, mit javasol mit tegyek.
névtelen
Válasz 2016-01-06 10:47:50
Kedves Kérdező!
A hasmenésnek sok oka lehet. Így látatatlanban nem tudok kimerítő választ adni a kérdésére. Ellenben egy 4 hétig tartó probiotikum kúrát javasolnék. Egy sok törzset tartalamzó készítménnyel. pl.: Now perobiotic 10.
http://www.vitaminsziget.com/termek.php?id=1493&katId=1490
Üdvözlettel:
Dr. Gulyás Tamás
Kérdés 2015-12-28 17:12:54
Tisztelt Doktor Úr!
Szeretném véleményét kérni arról, hogy az emésztő enzimek fogyasztása javasolt-e abban az esetben, ha Leiden mutáció heterozygóta pozitív formában eredményt kaptam immunológiai vérvétel alkalmával.
Köszönettel,
L. Edina
Válasz 2016-01-06 10:45:16
Kedves Edina!
A Leiden mutáviónak semmi köze nincs az emésztéséhez. Annak a véralvadáshoz van köze, így ebből a célbóm nem javaslom az enzimeket. Ellenben indokolt esetben nyugodtan fogyaszthatja azokat.
Üdvözlettel:
Dr. Gulyás Tamás
Kérdés 2015-11-27 07:10:01
Tisztelt Doktor Úr!!
Évente járunk a nővéremmel és édesanyámmal szűrésekre, nőgyógyászhoz fél évente , de a labor és a többi szűrés eredménye is negatív. 24 éves hölgy vagyok a nővérem 37, édesanyám 56 éves ő évente jár nőgyógyászhoz, most voltunk laborban megint és negatív a laborunk sőt az enyém csillagmentes, egészségesek vagyunk és önszorgalomból tesszük ezt. Járjunk ezután is évente szűrésekre stb??? A nógyógyászat eredménye is citológia negatív p2-es folyamatosan... Köszönöm a válaszát!! Edina
Edina
Válasz 2016-01-06 10:42:59
Kedves Edina,
A méhszáj állapota nagyon gyorsan tud változni.
A korosabbakon a hormonális hatások is érdekesek, de a fertőzések mindenki érinthetnek. Ennek megfelelően javaslom a rendszeres évenkénti szűrést.

Üdvözlettel:
Dr. Gulyás Tamás
Kérdés 2015-11-25 14:38:55
Tisztelt Doktor úr!

A párom küzd már évek óta azzal, hogy nagyon száraz a bőre. Már volt bőrgyógyásznál is, kapott többféle kenőcsöt, de semmi nem használ. A testrészén több helyen is ki van száradva, pl. térd, nyak, arca. A keze kifejezetten ki van száradva, és már vérzik, annyira ki van repedve. Teljesen mértékben sosem gyógyul be. Mit tud javasolni? Milyen oka lehet ennek?

Válaszát előre is köszönöm!

Nikolett.
névtelen
Válasz 2016-01-06 10:41:05
Kedves Nikolett!

A bőrszárazságnak több oka is lehet, de ha repedezésig fajul, az lehet egy gyulladásos jelenség is, ami nem ekcémaként jelentkezik.
Belsőleg javaslom bő folyadék és sok növényi extraszűz olaj fogyasztását, és járjanak utána mindenféle étel intoleranciának és allergiának, illetve rejtett gyulladásnak.
Üdvözlettel:
Dr. Gulyás Tamás
Kérdés 2015-11-25 10:07:34
Kedves Tamás!
Hogy használhatom fel a régebbi zöldporomat a cseppekkel?(jól eldugtam annakkidején) 2012-es? jók még? és több a csepp mint a por, akkor leht a cseppet vizzel is felhasználni, az is jó az egészségre? köszönm a választ! szép napot
Erzsébet
Válasz 2015-11-25 10:53:51
Kedves Erzsébet!
Ha nem volt felbontva és/vagy nem kapott nedvességet a por, akkor használható. A csepp mindenképp jó vízben is.
Üdvözlettel:
Dr. Gulyás Tamás
Kérdés 2015-11-24 09:13:06
Tisztelt Tamás!

Szájzugrepedésre Grapfruit cseppet használok (Jutavit Grapefurit kivonat). Az lenne a kérdésem, hogy befolyásolja-e a fogamzásgátló felszívódását? Csak ecsetelésre használom, illetve öblögetésre. Ha esetleg befolyásolja, mennyi idő mire kiürül a szervezetből és nem befolyásolja a fogamzásgátló hatását?

Válaszát köszönöm!
névtelen
Válasz 2015-11-24 10:18:26
Kedves Kérdező!
A grapefruit képes hatással lenni azon májenzimekre, amik az ösztrogén lebontásában szerepet játszanaka, így a kérdése nem alaptalan. Azonban mégsincs oka félelemre, mert ez az alkalmazás nem okoz számottevő változást. Főként, hogy az alkalmazott készítmény hatóanyagtartalma elenyésző.
Üdvözlettel:
Dr. Gulyás Tamás
Kérdés 2015-11-10 17:30:23
Tisztelt Doktor Úr!
25 éves vagyok és ősztől tavaszig szedem a D vitamint és most az érdekelne, hogy szedhetek e hozzá K vitamint.
Üdvözlettel,
Marcsi
Válasz 2015-11-24 10:11:47
Kedves Marcsi,
Érdemes a D vitamin K2-vel kiegészíteni, de 25 évesen még nem feltétlenül indolokolt.
Üdvözlettel:
Dr. Gulyás Tamás
Kérdés 2015-11-09 14:18:59
Tisztelt Doktor Úr!
Változókorban vagyok és a nőgyógyászom az Ovestin krém használatát ajánlotta. Azonban a mellékhatásokat elolvasva, félek az alkalmazásától. Ugyanis szívritmus zavarom van, melyre volt egy beavatkozásom és aspirin protectet szedek. Köszönöm válaszát.
Gyöngyi
Válasz 2015-11-24 10:10:46
Kedves Gyöngyi
Nem tudom, milyen erős tünetei vannak. Indolokt esetben a hormonpótlás nem ördögtől való, de mindenképp csak természetazonos hormonnal. Az Ovestin ilyen, viszont szintjét érdemes méréssel konrollálni. A szívritmus zavarára mág pozitvan is hathat, ha a pszichés állapotát javítja, az Aspirin pedig védi az esetleges trombózis rizikótól.
Üdvözlettel:

Dr. Gulyás Tamás
Kérdés 2015-11-11 14:55:06
Üdvözlöm!
Nekem magas kockázatú hpv-vírusom van, jelenleg szedek rá gyógyszert.. kérdésem az lenne,hogyan tudnék még segíteni ezen kívül magamon, nekem lehet e használni ezt a grape vital cseppet a gyógyszer mellé? esetleg tud e nekem ajánlani bármi más gyógymódot?
Válaszát Nagyon Köszönöm!
névtelen
Válasz 2015-11-23 04:51:56
Kedves Névtelen!

Köszönöm kérdését és egyben bizalmát. Sajnos el kell keserítenem, mivel a HPV-re nincs pillanatnyilag gyógyszer a világon! Nem tudom mit írtak fel gyógyszerként magának, de az biztos, hogy máig nincs ellenszer az én fejlesztésemen kívül! Ezért kaptam az „Év kutatói címet”! a HPV egyetlen gyógymódjának a feltárásáért! Érdekelne, milyen gyógyszert írtak fel, vagyis mit alkalmaz! Főleg, hogy ezt egy szakorvostól kapta-e, vagy egy természetgyógyásztól!?!?!

Az előző kérdezőnek ez volt a válaszom! Ide ismét bemásolom Önnek:

Természetesen válaszolok, de sajnos nem áll módomban egy át fogó választ adni úgy, hogy nem látom az anamnézist! Nincs tipizálva a fertőzés, csak egy átlagos elváltozásról van szó, ami nem azt jelenti, hogy HPV fertőzésről van szó! Kérésem az lenne, ha a következő vizsgálaton egy kenetet venne a nőgyógyász a cervixváladékból és ezt egy PCR vizsgálatnak vetnék alá egy tipizálással. Ez adna egy 100%-kos eredményt. Ezeket el tudná küldeni nekem és az utolsó vérképeket és leleteket. Szeretném ezeket átnézni, és Önnel, kedves Névtelen utána telefonon egyeztetni, mivel sok kölcsönös kérdéssel és sok válasszal szeretnék Önnek szolgálni.

Természetesen a HPV teljesen tud távozni a szervezetből, de előfordulhat, hogy a szervezet Immunrendszere is felismeri az egyes típust, és folyamatosan megsemmisíti azt. A Grape Vital® már több esetben bizonyította, hogy a HPV fertőzésből ki lehet gyógyulni. Amit viszont már most tudok ajánlani, hogy az életmódon el kell kezdeni változtatni, hogy az immunrendszer egy olyan állapotba kerüljön, hogy Önt védje.

A Grape Vital, mint egy természetes Vitamin és Antibiotikum minden további nélkül alkalmazható az Ön esetében.

Ajánlanám önnek a Grape Vital® cseppeket, mivel ez aktiválhatja a csontvelőben az őssejtképződést, továbbá segíti az immunrendszer erősödését, javítja a szervezete védekező képességét.

Az összes jótékony hatású Grape-Vital® termékben, megtalálható ugyanaz a hatóanyag. Két terméket lehet külön-külön, de kombinálva is alkalmazni, ez a pénztárca kímélő változat. A leghatásosabb természetesen a kúp.

HPV esetén alkalmazhatja a hüvelyben a Ladyvita kúpot, mely egy fertőtlenítő folyamatot indít el. A legjobb a reggeli irrigálás és az esti kúp. A kúpot ajánlatos heti egy-két alkalommal alkalmazni. Ajánlani tudom önnek az irrigálást is. Tegyen egy irrigátorba 100 ml langyos vizet és 7-15 csepp Grape Vital®-t, ez attól függ, hogy mennyire érzékeny a hüvelye (hengerhámsejtek). Kádban fekve, lassan irrigáljon, hogy lassan folyjon ki az öblített váladék. Ezt akár minden este is megismételheti. Lehet viszont úgy is jó eredményt elérni, és a költségeket is figyelembe véve, ha minden reggel és este irrigálás és a 3. nap este az irrigálást egy kúp alkalmazásával váltja le, és ismét két nap irrigálás alkalmazása. Ezt természetesen egymás utáni 2 esti kúpra is módosíthatja!

A két termék kombinálva sem okoz túladagolást, de ajánlatos a szervezetet belülről is kezelni, így a szájon át való bevitel is ajánlott, főleg egy már diagnosztizált fertőzés esetén, mint önnél. Az első 10 nap a megadott napi adag 3x–sát étkezés közben vagy az után. A szervezet immunitását ez megnöveli és önmaga is megkezdi a kórokozó pusztítását, nem csak maga a csepp pusztítja a vírust. Ez egy lényeges faktor.

A HPV előadásomat ajánlanám itt, ez nem egy nátha, amit kiheverünk, az idő és a gyógyulás sok tényezőtől függ! Ha nincs partner, sterilitás van, akkor természetesen rövidebb az idő, de ha a szexuális élet aktív, és a partner/ek nem figyel/nek a sterilitásra addig, amíg nem tünetmentes mindkét partner, a gyógyulási idő nem behatárolható, mivel a jó-jó effektus lép életbe. Normális odafigyelés már 4 hét után javulást hoz, általában 3-4 hónap a gyógyulás, de ez is a fertőzés aktuális stádiumától függ. Fontosnak tartanám a partner kivizsgálását is! Csak akkor lehetnek biztosak, ha ő is tünetmentes.

Szeretném megnyugtatni, hogy egy konizáció után még lehet gyermekáldás!

Továbbá ha még van kérdése, mivel ez egy kicsit bonyolultabb, mivel ezt olykor telefonon szoktam kérni, hogy keressenek, hogy egy beszélgetésben minden kérdésre választ kapjon, akár a beszélgetést követően újabb kérdésekre is kapjon választ! Erre kérem, keressen a 06-20-9928941-es számon! Keressen bármikor, ha éppen nem tudom felvenni, kérem hagyjon üzenetet és visszahívom! Szeretném minden kérdését megfelelni, a HPV nem játék, egy veszélyes betegség, amely tüneteit és kezelését én nem tudom leírni, főleg nem, ha minimum egy fél órás beszélgetésre számíthat. Nem mindegy milyen típus fertőzte meg önöket, milyen stádiumban van, mire vigyázzanak közösülés közben……. szóval nem egyszerű!!!

Kérem, ha kérdése van keressen, várom hívását!

Továbbá javaslom, hogy egy életmódváltást iktasson be életébe. Ami a táplálkozást illeti, kérem, olvassa el a publikációmat „A sejtszintű táplálkozás!” címmel, megtalálhatja a becsatolt linken:

http://drcsabaipharma.eu/index.php?route=pavblog/blog&id=24


„HPV és a Tévhitek!”

http://drcsabaipharma.eu/index.php?route=pavblog/blog&id=23


vagy keresse új weblapomat a www.drcsabaipharma.eu oldalt.


Szeretettel és üdvözlettel

Dr. Csabai Zsolt Ph.D.
Tegye fel kérdését 
Kérdés:
Aláírás:




www.vitaminsziget.com © 2007-2021 - Minden jog fenntartva

MasterPass