Kapcsolat
Tel.:
Mobil:
Cím:


E-mail:
»
»
»


»
 +36 1 226 4179
 +36 30 7262 647
 1094 Budapest,
 Tűzoltó utca 54.
 Milestone udvar, Manta ház.
 info@vitaminsziget.com

SZAKÉRTŐ VÁLASZOL

Találatok száma: 1698
Kérdés 2015-06-24 08:45:35
Jo napot kivánok.nekem egy olyan kerdesem lenne hogy 2eve iszom refluxbetegsegre a Fülöpjakabi szárított bio ganoderma gomba port és érdeklődnek hogy ezt kismamakent is lehet e inni?köszönöm válaszát.
kitti
Válasz 2015-09-19 01:30:18
Kedves Kitti!

Nem látom az okát, hogy miért issza ezt a ganoderma gomba port 2 éve? Nem ismerem se az Ön hátterét, milyen az egészségi állapota, sem a terméket nem ismerem.

Ez ügyben véleményem az, hogy elviekben lehet a gombát terhesség alatt alkalmazni, de akkor van a biztonságban, ha ezt a kérdést a gyártónak is felteszi, mivel nem tudom kizárni, hogy milyen további adalékanyagokat, alkotóelemeket használnak fel, amelyekre akár allergiás is lehet, vagy rosszullétet okozhat.

Immunerősítésre ajánlom Önnek a Grape Vital termékcsaládot, ezt a terméket gondtalanul alkalmazhatja a terhesség alatt, és a magzat immunrendszere és anyagcseréje is pozitívan befolyásolva lesz!


További sok örömet a kis Gyöngyszemhez!

Szeretettel és üdvözlettel
Dr. Csabai Zsolt
Az Orvostudomány Doktora


Dr. Csabai Zsolt Ph.D.
Kérdés 2015-06-23 10:41:58
Kedves Doktor Úr!
Hasi uh-n voltam, 24 éves hölgy vagyok, mert évente járunk a családdal szűrésekre az egészségünk érdekében, belgyőgy, labor, nőgyógy. stb. de az eredmény mindig - negatív -
Hasi uh-n is voltam.
uh eredmény.
A máj normális nagyságú és szerkezetű az epehólyag vékonyfalu, kőmentes, a lép uh képes szabályos. A húgyhólyag szabályos kóros eltérés nincs.
A vesék normális nagyságúak paranchymájuk és üregrendszerük ép.
A belek és gyomorszakaszon bélfal megvastagodás nem látható.
A látható pleraűrben és a gyomorszakaszon kóros eltérés nem látható.
eredmény - negatív -
Ez így rendben van??
Köszönöm a megtisztelő válaszát!
Szeretettel--- Anita




Anita
Válasz 2015-09-19 01:14:24

Kedves Anita!

Köszönöm kérdését, és bizalmát!

Először is szeretném elnézésüket kérni, tudom, hogy mindenkinek sürgős, de én napi 24 órát tudok csak dolgozni! Sajnos felfoghatatlan és már lassan feldolgozhatatlan a hozzám érkező betegek leletei, így hát első szelektálás alapján a daganatos és az életmentő beavatkozást igénylő betegeket veszem előre, remélem ezt meg érti és elnézi nekem, hogy csak most jutottam el Önhöz!

Hálás köszönet a megértéséért!

A leírtak alapján nem látok okot az aggódásra. Ha gondolja, egy friss vérképet szívesen kielemzek.


Szeretettel és üdvözlettel
Dr. Csabai Zsolt
Az Orvostudomány Doktora



Dr. Csabai Zsolt Ph.D.
Kérdés 2015-06-23 10:33:19
Tisztelt Doktor Úr!!
Hálás köszönetemet szeretném kifejezni Önnek,a válaszaiért, nagyon megnyugtatott és köszönöm, Ön nagyon jó és emberszerető Orvos, hálás köszönetem, tehát akkor az ampulláris vese miatt nem kell aggódnom és megnyugodhatok???
Köszönöm a válaszát! Köszönöm-köszönöm-köszönöm!! Edit
Edit
Válasz 2015-09-19 00:59:17
Kedves Edit!

Köszönöm kedves szavait, ritkán kapok ilyet!!! Ha gondolja, kérem, ossza meg véleményét a www.drcsabaipharma.eu oldalon.


Szeretettel és üdvözlettel
Dr. Csabai Zsolt
Az Orvostudomány Doktora

Dr. Csabai Zsolt Ph.D.
Kérdés 2015-09-18 06:59:05
Kedves Doktor Úr!
A prananadival azt szeretném kérdezni Öntől, hogy a Petrezselyem József prananadi mester oldalán, ,hogy gyógyítja a testet és a lelket és harmóniába hozza és egészséges is, és elkerülhetők vele a betegségek. Egészséges ember vagyok, de szeretném megtapasztalni a hatását, mert néha keresem az útam, mivel özvegy vagyok már 5 éve és valami hiányzik, és úgy érzem, hogy erre lenne szűkségem, akik már járnak prananadira ajánlották, hogy teljesen megváltozott az életük és boldogok, és türelmesebbek, sőt sokan ez által a betegségük és rendbe jött, sőt eltünt. Köszönöm a válaszát!! Tisztelettel-- Edina
névtelen
Válasz 2015-09-18 10:06:28
Kedves Edina!
Azt még mindig nem tudom, hogy mit szertne kérdezni. Azonban nem is én a legmegfelelőbb kérsének a megválaszolására, mivel személyesen nem foglalkozom prananadival. De próbálja ki! A puding próbája az evés!
Üdvözlettel:
Dr. Gulyás Tamás
Kérdés 2015-09-07 16:57:20
Tisztelt Doktor Ur!

Kerdesem az lenne,hogy verhigito szedese mellett,ehetek-e,es mennyi hazilag keszitett kefirt?

Valaszat koszonom!
Zsuzsa
Válasz 2015-09-08 11:16:19
Kedves Zsuzsa!
Bármennyit ehet.
Üdvözlettel:
Dr. Gulyás Tamás
Kérdés 2015-09-05 10:03:12
Tisztelt Dr. úr! 41 éves nő vagyok, kb 6 éve pigmenthiányos jellegű betegséggel küszködök. A betegségem neve idiophatic guttata hypomelanosis, ami nálam leginkább az alsó lábszáramon alakult ki. Ezek kb. 2-6 mm-es kis fehér foltok.Valószínű,hogy ez nálam genetikai probléma, édesapám lábai is ilyenek. Egy vitiligos ismerősöm ajánlására elkezdtem szedni napi 500 mg PABÁ-t, b vitamin komplex-el, és úgymond csoda történt nálam,mert szépen visszapigmentálódott sok fehér foltom, és úgy veszem észre, hogy nem is lett rajtam több fehér pötty! Vszon mások óva intettek a PABÁTÓL, hogy bőrrák keltő, máj-vese károsító, stb. Mások szerint csak a fényvédőszerekben alkalmazva van rákkeltő hatása. Én semmilyen fényvédő szert nem használok, mivel fokozatosan szoktatom magam a naphoz, így soha nem égek le,érdekes módon még a fehér pöttyök is teljesen fehérek maradnak,még halvány rózsaszínek sem lesznek, extra erős uv sugárzás hatásra sem! Azt szeretném megkérdezni, hogy most akkor mennyi PABA "vitamint" szabad szedni folyamatosan, hogy ezek az esztétikai bőrproblémáim rendeződjenek,vagy stagnáljanak, úgy hogy ne legyen mellékhatása?Vagy feletsem el a PABÁT, és nyugodjak bele, hogy barna-fehér pöttyös lesz a bőröm ahogy öregszem? ui: Még csak annyit, hogy a vitiligos ismerösöm 5 éve szed megszakítás nélkül napi 100 mg pabát, és az összes laborlelete jó, egyébként az enyém is, én napi 500 mg-t szedek 3 éve. Azért a kérdésem mégis az, hogy szedjem-vagy ne szedjem?
Bocsánat a hosszúra nyúlt levelemért, válaszát előre is köszönöm,
Tisztelettel: Vargáné Mészáros Krisztina
vmkriszti
Válasz 2015-09-08 11:15:55
Kedves Krisztina!
Nincs gond az 500mg-os PABA szedésével. Érdemes azonban egy kis dózisú B-komplexet tartalmazó multivitaminnal kiegészíteni. A nem reagáló foltokra 310Nm körüli UV lézer működhet, de nem tudom, hogy valaki itthon alkalmaz e ilyet.
Üdvözlettel:
Dr. Gulyás Tamás
Kérdés 2015-08-26 08:05:51
Kedves Doktor Úr!!
A pránanadival kapcsolatban szeretnék tanácsot kérni, mert szeretném elkezdeni, sok jót hallottam róla, és gyógyítja a testet és a lelket és harmóniába hozza szervezetet.
Köszönöm a válaszát--- Edina
Edina
Válasz 2015-09-08 11:13:20
Kedves Edina!
Azt nem írta, hogy milyen tanácsot szeretne kérni. De alkalmazza nyugodtan, esetenként nagyon hatásos.
Üdvözlettel:
Dr. Gulyás Tamás
Kérdés 2015-08-14 14:31:41
Tisztelt Doktor Úr!!

Három éve hogy változókorban vagyok, 55 éves hölgy vagyok és voltam pajzsmirigy ultrahangon és találtak 4x8 mm-es cisztát, de viszont a tsh értékem viszont a határértéken belül van most is 0,9 lett, és azt mondta a szakorvos, hogy a tsh nagyon jó, és a pajzsmirigyem teljesen le van nyugodva, nincs vele teendő és gyógyszert sem kell szednem, és most már évente kell járnom ellenőrzésre, a ciszta nem szívódhat fel???A tsh eredményem mindig jó és határértéken belül van, és a ciszta sem nőtt.
Köszönöm a válaszát---
Edit
Válasz 2015-09-08 11:12:20
Kedves Edit!
Valóban nincs teendő, csak ellenőrizgetni kell. ...AKár fel is szívódhat.
Üdvözlettel:
Dr. Gulyás Tamás
Kérdés 2015-08-10 13:02:39
Tisztelt Doktor Úr!!
Mint írtam már önnek, hogy mi egészséges emberek vagyunk és fogyasztjuk a gyógygombákat és mellé még az 1000 mg-os csipkebogyós c vitamint, egy gyógyszerész ismerősöm azt mondta, hogy elég az 500 mg. és nem kell nyáron szedni, elég ősztől - tavaszig, hát mi minden nap szedjük a gyógygombával együtt és nem hagyunk ki szünetet, úgy , hogy télen-nyáron is folyamatosan és egészségesek vagyunk, természetesen a gyógygombát és a c vitamint megelőzésképpen fogyasztjuk. Ön is írta, hogy nyugodtan fogyasztjuk a gyógygombát is mert egészséges.-Az 1000 mg. c vitamint is szedhetjük folyamatosan, ártani nem árt??
Köszönöm a válaszát- Edit
Edit
Válasz 2015-09-08 11:11:16
Kedves Edit!

Az 1000mg C-vitamin folyamatos fogyasztása nem árt!
Nyugodtan szedhetik.
Dr. Gulyás Tamás
Kérdés 2015-07-15 15:38:26
Tisztel Szakértő!
Innerlight por és csepp mellett alkalmazható izületre pro-vitál-c, és szedek még omega 3-tabl.Valamint ásványi anyag tart.táplálék kiegészitőt is szeretnék fogyasztani,mivel 50 éves elmultam.Mindezeket az innerligttel párhuzamosan lehet-e szedni.?
Fruzsina
Válasz 2015-07-20 13:38:56
Kedves Fruzsina!

Nyugodtan mellé tehet bármit az Innerlinght supergreens porának, bár a Young phorever termék ugyanolyan jó és olcsóbb. A bennük található mikrotápanyagok nem olyan mennyiségűek, hogy ne tehetne mellé bármit.
Üdvözlettel:
Dr. Gulyás Tamás
Tegye fel kérdését 
Kérdés:
Aláírás:




www.vitaminsziget.com © 2007-2019 - Minden jog fenntartva

MasterPass