Kapcsolat
Tel.:
Mobil:
Cím:


E-mail:
»
»
»


»
 +36 1 226 4179
 +36 30 7262 647
 1094 Budapest,
 Tűzoltó utca 54.
 Milestone udvar, Manta ház.
 info@vitaminsziget.com

SZAKÉRTŐ VÁLASZOL

Találatok száma: 1698
Kérdés 2014-12-02 23:29:36
Tisztelt Dr.Úr !
Emlődaganattal műtöttek márc.ban.Egészséges életmód, egészséges gondolkodással a leleteim jók, kivéve azt, hogy 3kisebb ciszta van a jobb, műtött emlőben.Vitaminokat szedek, antioxidánsokat igyekszem fogyasztani.Érdeklődöm, hogy az L-Arginin és Lizin milyen hatást gyakorolna nálam ? Előre is köszönöm szépen megtisztelő válaszát!Krisztina
Krisztina
Válasz 2014-12-16 09:41:42
Kedves Krisztina!
Az argininnek nagy szerepe ebben az esetben nincs. Az L-lysine sem egy megelőző szer, de tumor esetén segít meggátolni annak tovaterjedését, a kötőszöveti bontó enzimek gátlásával.
Üdvözlettel:
Dr. Gulyás Tamás
Kérdés 2014-12-03 07:37:48
Kedves Zsolt!

Sajnos màr 8.hete pozitiv a szallmonela tenyésztésem.Igy dolgozni sem tudok.Szeretnèm megkèrdezni,hogy milyen adagolàsban szedjem a Grape Vitalt rà /kb.88kg vagyok/?
Köszönöm szèpen a vàlaszàt!
Üdv.
névtelen
Válasz 2014-12-06 20:58:11
Kedves Kérdező!

A szalmonella melyik típusa fertőzte meg Önt? Ha a Grape Vital cseppeket szeretné alkalmazni, akkor ajánlatos az első 10 napon át a napi 3x-os adagot beszedni, vagyis pontosabban, a napi adagot reggel, délben és este bevinni egy italban. Az adagolást 10kg testsúlyra 3-4 cseppet egy (88 kg-ra 35 cseppet ajánlok).

Ha további kérdése lenne, kérem keressen!

Jobbulást kívánok!



Szeretettel és üdvözlettel:



Dr. Csabai Zsolt Ph.D.
Kérdés 2014-11-20 18:11:23
Tisztelt Doktor Ur!

Nagyjabol 10 eve kuzkodok HPV fertozessel. Az en esetemben szemolcsrol szo sincs, ezel szemben egy (feltetelezhetoen HPV okozta) leukoplakia kerult eltavolitasra a vulvae teruletrol (ez 8 eve), illetve nehany honappal ezelott acervix felszinerol metszettek ki egy kisebb darabot, CIN2-CIN3 eredmeny miatt. A ket kisebb mutet kozott az evek folyamatos volt a hol megalapozott okbol, hogy latszolag ok nelkuli, idonent feher, idonkent atlatszo, ego-viszketo folyas. Alkalmankent talaltak bakterialis/gombas fertozest, valamikor azonban fertozes nem volt jelen. Augusztusi cervix mutetem utan 2 honapig -szamomra megdobbento modon- egy normalis egeszseges emebr eletet tudtam elni. Se folyas, se viszketes, se eges. Az orom nem tartott sokaig, ujabban megint a jol megszokott tunetek jelenleteben probalom normalis elet latszatat kelteni. HPV tipizalas 8 eve volt, abban 3 fele magas kockazatu torzset talaltak, es nehany alacsony kockazatut. Orvosoktol rendszerint antibiotikumot kapok az igen suru bakterialis felulfertozodesre, ezek rendszeres szedeset egyertelmu okok miatt nem gondolom jo megoldasnak, ellenben a tunetekkel egyutt elni sem tudok/vagyok hajlando tovabb.

Kerdeseim:

1. A HPV fertozes tavozik-e a szervezetbol a mutet utan (persze kerdes, hogy hany helyen fertozott az ember, gondolom, es ebbol hol talalnak nyilvanvalo elvaltozast?)

2. Van -e tudomasa sikeres gyogyulasrol a Grape Vital alkalmazasanak koszonhetoen ezen a teren?

3. Milyen rendszeressegu kurat ajanl az en esetemben?

Koszonettel es tisztelettel

Gabi
Válasz 2014-12-06 20:48:57

Kedves Gabi!

Köszönöm kérdését és egyben bizalmát. Természetesen válaszolok, de sajnos nem áll módomban egy átfogó választ adni úgy, hogy nem látom az anamnézist! Kérésem az lenne, ha ezeket el tudná küldeni nekem az utolsó vérképeket és leleteket. Szeretném ezeket átnézni, és Önnel, kedves Gabriella utána telefonon egyeztetni, mivel sok kölcsönös kérdéssel és sok válasszal szeretnék Önnek szolgálni.

Természetesen a három kérdésére tudom azt válaszolni, hogy a HPV teljesen tud távozni a szervezetből, de előfordulhat, hogy a szervezet Immunrendszere felismeri az egyes típust, és folyamatosan megsemmisíti azt.

A Grape Vital már több esetben bizonyította, hogy a HPV fertőzésből ki lehet gyógyulni.

A harmadik kérdésére szeretnék a leletek áttekintése után válaszolni, sajnos erre felelősséggel az adott helyzet nem ad lehetőséget.

Amit viszont már most tudok ajánlani, hogy az életmódon el kell kezdeni változtatni, hogy az immunrendszer egy olyan állapotba kerüljön, hogy Önt védje.

A Grape Vital, mint egy természetes Vitamin és Antibiotikum minden további nélkül alkalmazható az Ön esetében.

Kérem, olvassa el publikációmat a következő linkeken:

http://www.gmrgroup.eu/index.php?option=com_content&view=article&id=202:dr-csabai-a-sejtszint-taplalkozas&catid=31#JOSC_TOP


http://drcsabaipharma.eu/index.php?route=pavblog/blog&id=24




Szeretettel és üdvözlettel:
Dr. Csabai Zsolt Ph.D.
Kérdés 2014-12-01 13:11:57
Tisztelt Dr.Úr! Érdeklődnék, hogy milyen vitamin készítményt szedhetek egyidejűleg, most s b1 100 mg ot szedem. Gyógyszereim: concor 5 mg,merckformin xr 500 mg,frontin 0,5. Sajnos a pánikbetegség is elkapott ezért javasolták a b1 100 mg.van calcium zink magnesiumom,b komplex szedhetem e ezekkel a gyógyszerekkel? És Ön mit ajánlana,milyen szedjek? A frontinról leszeretnék szokni,van gyógynövényes Remotiv extra 500 mg os ha ezt elkezdeném szedni ez mellett is vehetnék be természetesen kevesebb frontint? Sajnos éjjelenként nemtudok aludni,fáradtan kelek,erre tudna e valami jó tanácsot mit szedjek,mert altatót nem szeretnék, válaszát előre is köszönöm!

Rozika
Válasz 2014-12-01 13:32:27
Kedves Rozika!
A pánikbetegség nem kapta el önt, ön pánikol. Jó amiket szed, kiegészítheti még 5 HTP- vel is, illetve minimum 1000mg napi DHA és EPA dózist tartalmazó halolajjal. A Frontint a Remotiv mellett megpróbálhatja csökkenteni, de hangsúlyozni szeretném, hogy ne csak a kémiai megoldásokat keresse. Számos légzésterápia, jóga, pszichoterápia stb. létezik a problémára.
Üdvözlettel:
Dr. Gulyás Tamás
Kérdés 2014-11-29 16:47:13
Tisztelt Doktor úr szeretném a segítséget kérni 17 éves vagyok 160 cm es 40 kg nagyon sovanynak látom magam es szeretnék pár kg hizni mitcsinaljak vagy esetleg van e valamilyen gyógyszer amitől hizhatok ?már voltam kivizsgáláson is hogy nincs e valami oka amiért nem hizok de minden rendbe. .nagyon szeretnék legalább pár kg hizni. .
Anett
Válasz 2014-12-01 13:27:53
Kedves Anett!
Nincs egyedül a problémájával. Ha minden okot kizártak, akkor valószínűleg alapból gyorsabb az anyagcseréje. Azt már boztos mondták, hogy egyen többet, aminek esetenként lehet létjogosultsága. Én azt javaslom, hogy:
1. Szedjen emésztőenzimet (Highland Super Enzymes) minden étkezéshez.
2. Egyen ritkábban többet, ezzel lassíthatja az anyagcserét.
3. Csak erősítő gyakorlatokkal edzzen, tehát ne fusson, biciklizzen, hanem súlyzózzon ( nagyobb súly kisebb széria)
4. Fogyasszon természetes növényi fehérjeporokat ( pl.: Garden of Life Raw protein)
És ne kezdjen el egészségtelenül magába tömni mindenféle cukrosat, zsírosat!
Nem beteg akar lenni, csak felszedni pár kilót.
Üdv:
Dr. Gulyás Tamás
Kérdés 2014-11-17 23:19:06
Tisztelt Doktor Úr!
Több fajta étrend kiegészítőt lehet egyszerre szedni?
A sok étrend kiegészitő nem bántja az emberi májat?
Üdvözlettel.Tibor
Tibor
Válasz 2014-11-18 10:16:11
Kedves Tibor!
A válaszom nagy általánosságban, hogy lehet szedni sokfélét is egyszerre, de el tudok képzelni olyan kombinációt is, ami már felesleges. A májat inkább bizonytalan forrású, kemikáliákat tartalmazó kiegészítővel lehetne kikészíteni, semmint pás nagyobb dózisú vitaminnal.
Üdvözlettel:
Dr. Gulyás Tamás
Kérdés 2014-10-20 22:20:49
Kedves Dr. UR. 45 éves vagyok. Enyhe Bassedow kór állapitottak meg nálam. Műtét nem szükséges, és gyógyszer sem. Rendszeres ellenőrzésre járok. Szövettan negativ. Autoimmun része a pajzsmirigyemnek időnként "dolgozik", majd leáll. Hideg göb található a jobb oldali mirigyben. Enyhe hyperthyreosissal, scinigrammon autonom adenoma nem volt. Vércsoportom A. Ritkán fogyasztok csirkét, halat, leginkább a vega étrend az amit egyre jobban igényel a szervezetem. Súlyom 168/58. Szeretnék teljesen meggyógyulni, műtét és gyógyszer nélkül. Szeretném tudni milyen alternativ módot ajánlana részemre? köszönöm. tisztelettel Magdolna
Magdaléna
Válasz 2014-11-18 10:13:24
Kedves Magdolna!

Egyfajta gyógymódot nem tudok javasolni. Érdemes több oldalról körüljárni a témát.Biztosan azonban nem lehet ígérni, hogy teljesen meg lehet gyógyítani betegségét. A gyógyszers kezelés ez eseteben sokszor hormon pótlást vagy gátlást jelent, aminek az elutasítása komolyabb problémákhoz vezethet.
Üdvözlettel:
Dr. Gulyás Tamás
Kérdés 2014-11-15 12:19:44
Üdv. Doktor Úr! Végbél (rossz indulatú) daganatom van, műtétre megyek!Kérdésem, hogy műtét után szabad-e a biotron lámpát használni a seb mielőbbi gyógyulásához, vagy ekkora műtétnél nem szabad?! Valamint szeretném tudni, hogy milyen vitaminokat vagy készítményeket javasol a daganatos beteségek megelőzésére? Mi a véleménye az AVEMAR italporról? Mióta tudom a problémámat, C, D3,K2, Omega3 és gránátalma koncentrátumot fogyasztok. Előre is köszönöm a válaszát.Üdv. Klára
névtelen
Válasz 2014-11-17 22:40:37
Kedves Klára!
A bioptron lámpát nyugodtan használhatja. Hogy mit javaslok az sokszor teljesen egyéni. Az Avemar vastagbél daganat esetében javasolt. C-vitamin, L-lysinnel szintén, és zöld tea kivonat (EGCG). Multivitamint csak normál dózisban javaslok a diéta azonban elengedhetetlen. A hal kivételével az állati termékeket el kell felejtenie, illetve a cukrot, édességet és finimított szénhidrátokat is.
Üdvözlettel:
Dr. Gulyás Tamás
Kérdés 2014-10-21 21:51:40
Tisztelt Doktor Úr!

Gyakran jelentkeznek nálam migrénszerű tünetek. Azért írtam hogy szerű tünetek, mert szerencsére nem erős, hasogató fejfájás formájában jelentkezik, hanem gyengébb fejfájás, zsibbadás fordul elő, de az gyakran. Frontok hatására jön elő, frontmentes időben (anticiklonális időjárási helyzet)általában nem. Jellemzően a délelőtti órákban tör rám. Azt szeretném kérdezni, hogy az 5-HTP rendszeres szedése esetemben ajánlható-e? Eddig alkalomszerűen szedtem, amikor kimaradt, azt megéreztem. 100%-ra nem szünteti meg a tüneteket, de azért érezek hatást, főleg, ha 500-100 mg magnéziummal kombinálom.

Válaszát előre is nagyon köszönöm!
Gábor
Válasz 2014-11-17 22:28:19
Kedves Gábor!
Ajánlható az 5-HTP, nem okoz vele bajt sem. De önmagában biztosan nem az okot kezeli vele, ezért jobb lenne jobban körüljárni a dolgot.
Üdvözlettel:
Dr. Gulyás Tamás
Kérdés 2014-10-27 19:54:39
Tisztelt Doktor Úr.A Grape Vitalt lehet vitaminokkal és ásványi anyagokkal együtt szedni?A választ köszönöm
névtelen
Válasz 2014-11-13 03:23:11
Kedves Kérdéző!

A Grape Vital mint egy természetes Vitamin és Antibiotikum minden további nélkül megfér a többi vitaminok és ásványok mellett.

Kérném, olvassa el publikációmat a következő linkeken:

http://www.gmrgroup.eu/index.php?option=com_content&view=article&id=202:dr-csabai-a-sejtszint-taplalkozas&catid=31#JOSC_TOP


http://drcsabaipharma.eu/index.php?route=pavblog/blog&id=24




Szeretettel és üdvözlettel:
Dr. Csabai Zsolt Ph.D.
Tegye fel kérdését 
Kérdés:
Aláírás:




www.vitaminsziget.com © 2007-2019 - Minden jog fenntartva

MasterPass