Kapcsolat
Tel.:
Mobil:
Cím:


E-mail:
»
»
»


»
 +36 1 226 4179
 +36 30 7262 647
 1094 Budapest,
 Tűzoltó utca 54.
 Milestone udvar, Manta ház.
 info@vitaminsziget.com

SZAKÉRTŐ VÁLASZOL

Találatok száma: 1698
Kérdés 2014-04-14 12:53:08
T.Doktor Úr !
A tanácsát szeretném kérni.Január 2-án elestem
az autóm mellett és a kerék a jobb combomat a térd felett becsipte.Mikor felálltam ugy éreztem nincs komolyabb baj,de megröngeneztettem
mivel protézis van a térdemben 1 éve.Szerencsére a protézisnek nem lett baja,de a combon csunya dagadt volt elszineződöt,de más
probléma nem volt vele. Január végén még mindig meg volt duzzadva megmutattam ujrA Az orvosnak aki lecsapolta,kiderült folyadékkal van feltelve. 4 dcl.folyadékot szivtak le,ami sajnos utána is visszatermelődött ezért hetente kétszer leszivták.Felvettem a kapcsolatot a protézist beültelő orvossal,aki egy bursectomia mütét csinált,de ez sem oldotta meg a problémát,ugyanugy feltellik mint addig.A mütétem Budapesten volt én Nagykanizsán lakom szeretném itt helyben kezeltetni magam, hallottam,hogy a feketenadály tinktura valakinek segitett egy ilyen problémán érdeklődni szeretnék,hogy érdemes e megpróbálni,vagy esetleg valami más gyógymódot megpróbálni.
Válaszát előre is köszönöm.
Tisztelette
Mózes Erika
Somogyiné Mózes Erika.
Válasz 2014-05-07 00:27:52
Kedves Erika!

Köszönöm megtisztelő kérdését és bizalmát. Fontosnak tartom, hogy ne csak leszívogassák, hanem az okot kellene kideríteni. Egy helyes gyógymód csak ez után lehet eredményes.

Fontosnak tartom, hogy más lehetőséget is figyelembe vegyünk, lehetséges a nyirokrendszer megbetegedése, kérdéses lehet, hogy a szívműködése rendben van-e? – stb…. Nem biztos, hogy a valódi ok, nem a balesetre vezethető vissza. Lehet, hogy egy új kialakult betegség van a háttérben, Ön és kezelő orvosai csak a jelenlegi szimptómát veszi csak elsődleges okként, és ezért nem szabad egyből a balesetnek a javára írni az állapotot.
Vannak speciális krémek, amelyek zúzódások kezelésére vannak kifejlesztve, ebbe a kategóriába tartozik a feketenadály is.

Szeretettel és tisztelettel:
Dr. Csabai Zsolt Ph.D.
Kérdés 2014-04-08 19:37:19
T, Doktor Úr!
Köszönöm válaszát az email cimére elküldtem amit tudtam adatot remélem jókat küldtem.
Köszönöm előre is majd a válaszát
Üdvözlettel
Palóczné Vica
Válasz 2014-05-06 23:55:39

Kedves Vica!

Meg kaptam, kérem keressen!


Szeretettel és tisztelettel:
Dr. Csabai Zsolt Ph.D.
Kérdés 2014-04-06 22:50:18
Üdvözlöm!
Bartholin mirigy gyulladása esetén,a kúpot milyen mennyiségbe ajálja alkalmazni
névtelen
Válasz 2014-05-06 23:53:08

Kedves Kérdező!

A kúp alkalmazása nem változik a más betegségekkel szemben. Kérem alkalmazza a leírtak szerint. Ha lehetősége engedi, akkor reggelente irrigáljon Grape Vital cseppekkel. Tegyen 100 ml langyos vizet egy irrigátorba és 7-15 csepp Grape Vitalt. Lassan, ha lehet, vízszintes pozícióban irrigáljon. Este pedig alkalmazza a kúpot.

Ha kérdése lenne, kérem keressen mobilomon.


Szeretettel és tisztelettel:
Dr. Csabai Zsolt Ph.D.
Kérdés 2014-05-04 18:29:20
Tisztelt Doktor Úr! Panaszom elég régi keletű. Körülbelül 4 évvel ezelőtt kezdődtek a tünetek.Egyik napról a másikra nyelés közben fájdalmat éreztem a nyelőcsövemben.Az előző nap fogyasztott tökmagra gyanakodtam, hogy megsérthette a nyelőcsövemet. Kb fél év múltán sem szüntek a panaszaim így édesanyám 2010-ben elvitt egy gyomortükrözésre. Ott megállapították, hogy a gyomorszájam kissé nyitottabb a kelleténél a pontos diagnózis: Gastrooesophagealis reflux,oesophagitis nélkül.Ép nyelőcső a cardia lazán zár,refluxra utaló macroscopos jel nincs.A gyomorban kp.menny. tiszta secretum, ép redőzet, szabályos nyh.látható.Pylorus, bulbus negatív. Mivel épp szoptattam az orvos által javasolt Pantoprazol tablettát nem kezdtem el szedni. Azóta folyamatosan éreztem a fájdalmat, de csak nyelés közben általában erős vagy túl darabos ételek fogyasztásakor. Sajnos a panaszaim kb. egy hónappal ezelőtt, egy hétvégi pálinkázás után felerősödtek. A szegycsontom mögött a középtájtól kicsit jobbra, a vállárokkal egy vonalban éreztem szúró fájdalmat ami a hátamba és a karomba is kisugárzott és nem csak evés közben, valamint gombócot éreztem a torkomban, ha üres volt a gyomrom akkor a panaszok enyhültek de evés után felerősödtek. Torkomban gombóc és nyilaló fájdalom a szegycsont mögött. Azóta próbálok minden falatot nagyon alaposan megrágni, diétázom, akácvirág teát iszom, libapimpó bálintcseppet szedek, és ülve alszom salvusvízet iszom rengeteg uborkát eszem. Valamicskét javult a helyzet. Ha balra dőlök és így nyelem le a falatot akkor szinte nem is érzem, de eléggé aggaszt a dolog. Pár napja már szinte el is múlt aztán a borsőfőzelék után ismét rosszabb lett. Olvastam, hogy nyelőcsőgyulladásra (ha ez az,) jó a homoktövis olaj, meg az aloe vera is.De már nem tudom mi tévő legyek és hogy mi használna igazán. Legyen szíves tanácsot adni, mitől lehet ez? Valami komoly bajra utalhat? Menjek megint csövet nyelni?-nem szeretnék!!! Nyelési nehézségem talán nincs bár nem tudom pontosan milyen is az. Leteszteltem magam egy kb.6mmx6mm-es darab főtt krumplival úgy éreztem lement, nem akadt meg. :) Kérem szakértő válaszával segítsen bizonytalanságomban. Előre is nagyon szépen köszönöm!!
Nagy Andi
Válasz 2014-05-06 11:08:00
Kedves Andi!
Sajnos a 2010-es vizsgálat elég régen volt ahhoz, hogy a mostani panaszokat értékeljük vele. Ettől függetlenül egy gyulladásos terület, vagy fekélyecske is okozhatja a tüneteket. A helyzet nem olyan riasztó, hogy rögtön tükröztesse.
Diólevél és kamilla teát kortyolgasson lassan lefekvés előtt 6 hétig. Mellette a homoktövis a Vitafree bio homoktövis velőt javaslom.
Ha a tünetek nem szűnnek 6 hét múlva, akkor érdemes tükröztetni.
Üdvözlettel:
Dr. Gulyás Tamás
Kérdés 2014-04-29 11:41:28
T. Dr.Gulyás Tamás !
Tisztelt Doktor Úr! 14 éves fiam rossz alvó, lassan fejlődő. Érdeklődni szeretnék Öntől a GABA aminósav adható-e neki, vagy inkább tartózkodjunk tőle.Ilyen esetben mint ajánl.Üdvözlettel: Magdolna
Magdolna
Válasz 2014-04-29 12:27:02
Kedves Magdolna!
Nem tudnak sokat ártani a GABA-val, de érdemes inkább a stressz faktorokat figyelembe venni. A lassú fejlődést nem tudom értelmezni, de ilyen esetben az egész állapot feltárása szükséges, így felelőtlenség lenne bármilyen javaslatot is tenni.
Üdvözlettel:
Dr. Gulyás Tamás
Kérdés 2014-04-29 07:10:50
Tisztelt doktor,

Kérdésem azzal kapcsolatos lenne, hogy szombat este óta van gyomorfájásom, hol tompa, hol görcsös, hol szúró. Szombaton kezdődött, úgy érzem, kicsit összeettem, mert azt tudni kell, hogy épp egy hete estem át vastagbél-és gyomortükrözésen, és a gyomor szintjén találták a következőket: kis hiatus hernia, GERD LA:A, hypersecretio ventriculi, epés reflux, ki foltos gyulladás, kaptam rá motiliumot, meg refluxont. A vizsgálat után minden rendben ment, óvatosan próbáltam visszatérni az étrendre.(lehet nem sikerült, mert egy - két nap után úgy ettem, mint előtte, vagyis normál étrend szerint). De szombaton kissé összeettem, a zsíros bundáskenyértől kezdve a nyers vöröshagymán át a pici füstölt szalonnáig, és madártejjel, vörösborral fűszeres csirkével, zöldborsófőzelékkel bezárólag,(persze nem egyszerre), de nem túl sok mennyiséget, csak úgy érzem, összeehettem. Aznap elég erős pszichés behatásnak is ki lettem téve, stressz, idegeskedés, dühöngés. Azóta fájdogál a gyomrom, nagyon kis émelygésem van de sem hányás, sem hasmenés, sem láz vagy hőemelkedés nincs. Nincs éhségérzetem, a székletem kevés, de nem tűnik kórosnak,és néha mennek apró szelek. Csak pici főtt krumplit meg almabefőttet eszem. Ön szerint normális, hogy ez szombat este óta nem javult? Meg kellene nézetni? Hisz most volt gyomortükrözésem, de máskor egy gyomorrontás ennyi idő alatt már kezdett helyreállni. Vagy nagyon elronthattam így a tükrözés után? A gyomorszájamnál érzek kis émelyítő nyomásérzést és elég sokat böfögök. Iszom gyógyteákat, elkezdtem a refluxont szedni, de azt sem túl jó éhgyomorra. Mit javasolna, mi lehet ez? Válaszát köszönöm!
babó
Válasz 2014-04-29 11:18:43
Kedves Babó!
Javaslom, hogy keresse fel kezelőorvosát, ha panaszai nem múlnak. Ezen a fórumon nem tudom megoldani problémáját.
Üdvözlettel:
Dr. Gulyás Tamás
Kérdés 2014-04-13 22:14:26
Tisztelt Gulyás Doktor!
Sikerült szert tennem egy lichen-nek nevezett betegségre.Ezt Ezzel egyidejűen : foghullás,csontritkulás, a szem üvegtest szétesése. Kb. 800.000 Ft ment el családi segítséggel, de alapvetően nincs javulás. Azt kérdezném, hogy mit gondol, az innerlight ital nekem is segítene-e, vagy csak további életszínvonal csökkenést eredményez, mint az eddigi csodaszerek.
B. Márta
Válasz 2014-04-14 09:03:59
Kedves Márta!
A teljes állapota ismerete nélkül nem javaslom az Innerlightot. Biztos, hogy önmagában nem elég, ártani sem árt. Ez a betegség tipikusan olyan, amit több oldalról, a Blanced Life Medicine szemlélete felől kell megközelíteni. Javaslom, hogy a drgulyas.hu oldalamon olvassa el az ezzel kapcsolatos írásaimat.
Üdvözlettel:
Dr. Gulyás Tamás
Kérdés 2014-03-25 13:00:01
Kedves Doktor Úr!
Háziorvosom vérnyomásom csökkentésére Vidotin+Frontin 0,25 tabletták szedését rendelte el.
Pajzsmirigynagyobbodás miatt galajtea fogyasztása a fent említett gyógyszerek mellett megengedhető?
Válaszát köszönöm: Márta
névtelen
Válasz 2014-04-14 09:01:21
Kedves Márta!
Fogyaszthatja a galaj teát. Javaslok azonban egy stresszcsökkentő módszert is, mer nem tartom normálisnak, hogy a vérnyomását nyugtatóval történő kezelését.
Üdvözlettel:
Dr. Gulyás Tamás
Kérdés 2014-04-06 17:04:46
T.Dr.Úr!
Szeretném kérdezni hogy elég sokat ingadozik a vérnyomásom az utóbbi időbe hetekig 130/7O/72 aztán felugrik 152/72/69-re.Mikor felugrik akkor elzsibbad az arcom és rossz a közérzetem.A háziorvos azt mondta hogy örüljek hogy megérzem mikor felugrik.Voltam ellenőrzésen a kardiologián ott adtak Tesiomint szükség esetén 1/2-et kell bevenni és Frontin napi 3x1-et.Mellette szedek még procoralant 7,5 mg-ost napi 1/2 szemet mert évekkel ezelött volt nagyon sokszor magas pulzusom 120.Szivultrahangon is voltam ott a koromnak megfelelő. Szedek vitaminokat a Vitamin Station termékeit ::C1000, ginkgo biloba,D3, Bio flavone C,Q10 Forte 100 mg, Alga komplex,kurkuma, 400 mg magnézium+B6. Ezeket a vitaminokat meddig lehet szedni, nem nagyon szeretem a gyógyszereket.???? Du-án iszom cékla,s,répa,alma,citrom,méz turmixát.Vacsora semmi. A sulyomból sikerült leadni 14 kg. Nem dohányzom, nem iszom, nem eszem zsiros ételt, főzni oliva olajjal fözök. 60 éves vagyok. Az a kérdésem hogy miért ugrál a vérnyomásom és a vitaminokat meddig szedhetem. A házi orvosom ajánlja a vitaminokat. A gyógyszerek rendbe teszik az ugráló vérnyomást.?? Elnézést a sok irásért. Elöre is köszönöm megtisztelő válaszát üdv.
Vica
Válasz 2014-04-06 19:10:55

Kedves Vica!

Köszönöm kérdését, és szeretném, hogy több adatot kapjak, ezeket kérném nekem e-mailben elküldeni szíveskedjen. Címem dr.csabai@gmrgroup.eu . Szeretném megértetni, hogy sok adatra lenne szükségem, hogy a szervezete biokémiai pillanatnyi helyzetét felmérjem.

A vitaminok és ásványok szedése nap mint nap létfontos a szervezetnek. Szeretném látni, hogy a hasnyálmirigy, a szervezete elsavasodása milyen állapotban van. A vérnyomást természetesen az időjárás is befolyásolja, de ez főleg akkor jelentkezik, ha erre vérnyomást szabályzó gyógyszert szed.

A gyógyszerek rendbe teszik-e a vérnyomást? – kérem, az okot kellene megtalálni és megszüntetni, én ezt szeretném! Nem a tüneteket ecsetelni.

Várom a további információkat!


Szeretettel és tisztelettel:
Dr. Csabai Zsolt Ph.D.
Kérdés 2014-04-03 20:13:02
Bartholin mirigy gyulladása esetén milyen kúrát javasolna
névtelen
Válasz 2014-04-03 23:41:03

Kedves Kérdező!

Köszönöm kérdését, valahol értem, hogy név nélkül írt. Nem sokat írt és így csak találgatni tudok a betegség aktuális állapotáról. A felületet lehet Grape Vital cseppekkel fertőtleníteni, vagy a Lady Vita kúppal kezelni. Önmagába a ciszta egy kis mérettől akár citromnyi nagyságot is elérhet, mely olykor panaszokat okozhat, a kisebb méretűeket nőgyógyászati vizsgálatoknál csak ritkán fedezi fel az orvos. Ciszta is ki alakulhat, mely a szexuális életet zavarja, akkor ezt egy kis műtéti beavatkozással eltávolítható. A kisajak belső felszínén egy rövid metszéssel, s a ciszta teljes egészében falával együtt eltávolításra kerül, hogy ne tudjon ismét újra telítődni váladékkal. Fontos, hogy ha lehet, a fertőtlenítéssel vissza húzódjon, hogy ne kerüljön orvosi beavatkozásra.

A gyógyulás ebben az esetben is csak néhány napot vesz igénybe.

Fontos a gondos higiénia és a rendszeres tisztálkodás, az alsótest szellőzésének biztosítása, az alsónemű rendszeres váltása! A kórokozók terjedése a nedves és meleg közegben fokozottabban jelentkezik. Az elzáródott kivezető nyílás megfertőződése nem megfelelő higiénia esetén sajnos gyakrabban fordulhat elő.

Szeretettel és tisztelettel:
Dr. Csabai Zsolt Ph.D.
Tegye fel kérdését 
Kérdés:
Aláírás:




www.vitaminsziget.com © 2007-2019 - Minden jog fenntartva

MasterPass