Kapcsolat
Mobil:
Cím:

E-mail:
»
»

»
 +36 30 7262 647
 2040 Budaörs,
 Törökbálinti utca 42/B
 info@vitaminsziget.com

HÍR


Naponta megújuló nyereményjátékainkkal értékes ajándékokat nyerhet!

» Napi nyereményjátékok!
» Heti nyereményjáték!
» Havi nyereményjáték!
Küldés:  Küldés   Betűmérete:   Cikk betűmérete Kicsi Normál Nagy   Nyomtatás:  Nyomtatás

NAPI JÁTÉK! Az Év utolsó játéka!

Szeretné egészségesen " átvészelni" a telet? Naponta megújuló nyereményjátékainkkal nemcsak értékes ajándékokat nyerhet, hanem szervezetét is feltankolhatja! A nyereményjátékon részt vehet minden hírlevélre feliratkozott, már regisztrált és újonnan regisztrált olvasó, aki helyesen kitölti kérdőívünket.

Napi nyereményjátékok!

Kismamák, anyukák figyelem! A mai napi nyereményjátékunk ajándéka 1 db Highland Prental magzatvédő, komplex hatóanyagtartalmú természetes készítmény. Ha szeretné, hogy Ön legyen a szerencsés nyertes, regisztráljon oldalunkon, iratkozzon fel hírlevelünkre, és töltse ki helyesen kérdőívünket december 2-ig.

Játsszon, és akár Ön lehet a szerencsés nyertes! >>

A Highland Policosanol Plex az érrendszert alkotó artériák és vénák egészségének fenntartására szolgáló készítmény. Ha szeretné a terméket megnyerni, regisztráljon oldalunkon, iratkozzon fel hírlevelünkre, és töltse ki helyesen kérdőívünket december 2-ig.

Játsszon, és akár Ön lehet a szerencsés nyertes! >>

LEJÁRT! Játsszon és nyerjen egy Innerlight Belső Fény DVD-t!

A nyeremény tartalma 1 fő részére 1 db Innerlight Belső Fény: Beszélgetés egészségünk és belső egyensúlyunk helyreállításáról Katona Klárival!

Játsszon, és akár Ön lehet a szerencsés nyertes! >>

Heti nyereményjáték!

LEJÁRT! Iratkozzon fel hírlevelünkre november 27-ig, töltse ki helyesen kérdőívünket és megnyerheti a 2 db Grape Vital Grapefruit Mag-Kivonat egyikét!

Játsszon, és akár Ön lehet a szerencsés nyertes! >>

Havi nyereményjáték!

Ne feledje, a hét folyamán még lehetősége van beküldeni "egészséges" receptjét (leves, főétel, sütemény)! Egy szerencsés beküldőt egy Highland Women’s 30 Plus Multival vagy egy Highland Men’s 30 Plus Multival ajándékozzuk meg! Tovább >>





www.vitaminsziget.com © 2007-2024 - Minden jog fenntartva

MasterPass