Kapcsolat
Mobil:
Cím:

E-mail:
»
»

»
 +36 30 7262 647
 2040 Budaörs,
 Törökbálinti utca 42/B
 info@vitaminsziget.com

Testápolás

Bőrünket nap mint nap ezernyi károsító hatás éri. Táplálékunkban, környezetünkben egyre több élő sejtet károsító anyag halmozódik fel. A háztartásban és a tisztálkodáshoz használt vegyi anyagok csökkentésével megelőzhetjük, hogy a bőrön át felszívódva elraktározódjanak szervezetünkben a sejtkárosító kemikáliák.

A tisztálkodó és testápolási termékekkel kapcsolatban nemcsak azt lenne fontos vizsgálni, hogy milyen anyagokat tartalmaznak, hanem arra is oda kellene figyelni, miket nem szabadna tartalmazniuk!

Számos szokványos szappanban, krémben és egyéb kozmetikai termékben vannak olyan összetevők, melyek bizonyítottan vagy alaposan vélelmezhetően károsak az egészségre, és nem kívánt reakciókat válthatnak ki.

Olyan kémiai anyagokat tartalmaznak, melyek egészségkárosító hatásukról ismertek. Az ilyen kémiai anyagoknak általában kicsi a molekulasúlyuk, így a bőrön keresztül a szervezetbe juthatnak, ahol a vérkeringés elszállítja őket a létfontosságú szervekhez és ott súlyos károsodásokat okozhatnak.

Az OSHA hivatala 1988-ban végzett egy olyan kutatást, melynek során 2.983, kozmetikumokban található kémiai anyagot vizsgáltak meg. Ezek közül 884 mérgezőnek bizonyult!

  • 146 daganatot/tumort okozhat
  • 376 a bőr és a szem irritációját idézheti elő
  • 314 biológiai elváltozásokat eredményezhet
  • 218 szaporodási problémákat okozhat (egy anyag akár több helyen is szerepelhet)!

A kiegyensúlyozott táplálkozás, a méregtelenítés és a táplálék-kiegészítők segítenek szervezetünket megtisztítani és működését egészségesebbé tenni

Ha belülről védjük és tisztán tartjuk testünket, akkor itt az ideje hogy kívülről is ugyanezt tegyük. Tudatos vásárlóként fordítsunk nagyobb gondot arra, milyen szereket használunk mi magunk, és gyermekeink is mindennapi tisztálkodásunk és bőrápolásunk során.

Amennyiben szeretné megtudni, hogy használatban lévő készítményeiben lévő összetevők károsak-e idekattintva ezt megteheti >>





www.vitaminsziget.com © 2007-2024 - Minden jog fenntartva

MasterPass