Kapcsolat
Tel.:
Mobil:
Cím:


E-mail:
»
»
»


»
 +36 1 226 4179
 +36 30 7262 647
 1094 Budapest,
 Tűzoltó utca 54.
 Milestone udvar, Manta ház.
 info@vitaminsziget.com

Dr Kósnai Méregtelenítő receptúra(150 g)

Dr Kósnai Méregtelenítő receptúra(150 g) » Termékek \
+  Lúgosító Dr Kósnai \
+  Dr Kósnai Méregtelenítő receptúra(150 g)

A magyarországi bio gazdák által termesztett speciális mikroőrleményből napi 1 teáskanálnyi mennyiség megegyezik 500 g zöldség elfogyasztásával.
+- A termék jelenleg nem kapható6.820 Ft/db
Szállítási információk
A házhozszállítás 15.000 Ft felett ingyenes.
Garancia
Hogy ne érje meglepetés
Tanácsadás
Hogy döntését segítsük.


Dr Kósnai Méregtelenítő receptúra(150 g)

Címkék: búzafű   dr kosnai   lúgosítás   méregtelenítés   zöldség  

Termék tartalom, összetétel, adagolás. Kattintson ide »

Tartalom:

150 gramm

Adagolás:

Napi 1-2 teáskanálnyi Dr. Kósnai méregtelenítő mikrőorlemény 2 dl vízben vagy zöldség-, gyümölcslében feloldva (esetleg joghurtban, lekvárban elkeverve a könnyebb lenyelhetőség kedvéért).

Önmagában, porként, hígítatlanul lenyelni tilos, mert mint minden száraz por, irritálja a nyálkahártyát!

Összetevők:

Búzafű, petrezselyemlevél, spenót, zsázsa, zellergumó, zellerlevél, brokkoli, citromfű, paszternák

Figyelmeztetés:

A vonatkozó ágazati jogszabályok szerint a Dr. Kósnai termékek étkezést kiegészítő élelmiszerek (superfood). Nem minősülnek gyógyszernek, tilos gyógyításra használni! Fontos megjegyezni, hogy az egészségre és az emberi szervezetre ható termékek esetén a különféle betegségben szenvedő vagy azt megelőzni szándékozó emberek konzultáljanak kezelő orvosukkal!

 

Ez a termék már nem kapható.

Helyette ajánljuk a Young pHorever pH Miracle Greens termékcsalád lúgosító porát (220 g)!

A Young pHorever pH Miracle Greens lúgosító zöld por több, mint 40 különböző szárba-szökkent zöldség, zöld fű, levél és csíráztatott gabonaszem egyedülálló keveréke.

Miért szükséges a méregtelenítés?

  • Időszakosan szükségünk van tisztulásra, szervezetünk nagytakarítására, mert nap mint nap testünk számára idegen anyagok kerülnek szervezetünkbe, tartósítók, színező, ízfokozók, antibiotikumok, hormonok, nehézfémek. Ezen kívül saját szervezetünk is termel méreganyagokat.
  • A méreganyagok hatástalanításában a máj központi szerepet játszik. A máj kiszűri és hatástalanítja a méreganyagokat, miközben feldolgozza a tápanyagokat. Kivonja a test sérült vagy elöregedett vörösvérsejtjeit, és segít a fölös mennyiségű koleszterin kiválasztásában.
  • A vese támogatása a hatékony méregtelenítés másik fő eleme. Szabályozza a vérben levő ionok összetételét, gondoskodik a megfelelő vízháztartásról, szabályozza a sav-bázis háztartást. Számos a máj által átalakított végtermék a vesén keresztül távozik.

Miért érdemes a Dr. Kósnai méregtelenítő receptúrát fogyasztani?

  • A dr Kósnai magyar bio gazdák által termesztett speciális mikrőorlemény biozöldségekből.
  • A mikroőrlemény hatékonysága: 1 teáskanálnyi napi mennyiség nagyjából megegyezik 500 g zöldség elfogyasztásával.
  • A méregtelenítő receptúrát csupa magas klorofilltartalmú zöld növényből állították össze, melyek hozzájárulhatnak a méregtelenítéshez, a jó pH fenntartásához. A klorofillt a növények „vérének" is nevezik, mert molekulaszerkezete és kémiai összetétele csaknem azonos a vér hemoglobinjáéval. klorofill erőteljes természetes méregtelenítő anyag, valamint antibakteriális hatása is van. (A klorofill méregtelenítő és tisztító tulajdonságát jól mutatja, hogy pl. az Oregon State University kutatói szerint a klorofill képes hatásosan blokkolni az aflatoxin felszívódását.)
  • A dr Kósnaiban lévő búzafű kiváló antioxidáns, sok vitamin (A-, E-, F-, K-, és B-vitamin), ásványi anyag (kalcium, magnézium, stb.), enzim, fehérje és klorofill gazdag természetes forrása. A búzafű lúgosító hatású is. 
  • A benne lévő brokkoli tartalmaz A-, C-, E- vitamint, vasat, kalciumot, foszfort, káliumot, valamint kitűnő folsav-, klorofill és ß-karotin-forrás.
+- A termék jelenleg nem kapható6.820 Ft/db

Hasonló termékek

Kapcsolódó enciklopédia bejegyzések

Segíthet a Cvitamin a máj méregtelenítésében?

Kapcsolódó cikkrovatok:

Méregtelenítés
www.vitaminsziget.com © 2007-2019 - Minden jog fenntartva

MasterPass