Kapcsolat
Tel.:
Mobil:
Cím:


E-mail:
»
»
»


»
 +36 1 226 4179
 +36 30 7262 647
 1094 Budapest,
 Tűzoltó utca 54.
 Milestone udvar, Manta ház.
 info@vitaminsziget.com

Probiotikus csomag: Fitline joghurtpor (60 napi) + Grape Vital Power Kids - grapefruitmag tabletta gyerekeknek (60db)

Probiotikus csomag: Fitline joghurtpor (60 napi) + Grape Vital Power Kids - grapefruitmag tabletta gyerekeknek (60db) » Termékek \
+  Probiotikus csomagok \
+  Probiotikus csomag: Fitline joghurtpor (60 napi) + Grape Vital Power Kids - grapefruitmag tabletta gyerekeknek (60db)

Pre- és probiotikumokat tartalmazó joghurtpor, gyermekek számára könnyen fogyasztható grapefruit mag tablettával.
+- A termék jelenleg nem kapható13.365 Ft/db
Szállítási információk
A házhozszállítás 15.000 Ft felett ingyenes.
Garancia
Hogy ne érje meglepetés
Tanácsadás
Hogy döntését segítsük.


Probiotikus csomag: Fitline joghurtpor (60 napi) + Grape Vital Power Kids - grapefruitmag tabletta gyerekeknek (60db)

Címkék: immunerősítő   prebiotikum   probiotikus joghurt   vírus és gombaölő  

Termék tartalom, összetétel, adagolás. Kattintson ide »

Tartalom:

A csomag tartalma 1 db Fitline pre-probiotikus joghurtpor (60 napi) + 1 db Grape Vital Power Kids - grapefruitmag tabletta gyermekeknek (60db).

Adagolás:

 • Fitline joghurtból 1-1,5 dl naponta (hatásosabb délután vagy este).
 • Grapefruit tablettából: 1 tabletta = 10 grapefruitmag csepp.
  • Megelőzésre: 30 kilogrammonként 1 tabletta.
  • Betegségre: 10 kilogrammonként naponta 1 tabletta. Pl. egy 30 kilogrammos gyermek esetén napi 3 tabletta fogyasztása ajánlott.

Összetétel:

Grapefruit tabletta összetétele:

Grape vital kivonat, növényi olaj, szilikon dioxid, C-vitamin kemény zselatin kapszula.

2 db tablettára vonatkoztatva:

Név Mennyiség/mg RDA%
Polifenol 76,94 -
C vitamin 34 56,6

Figyelmeztetés:

Ne alkalmazza a készítményt, ha túlérzékeny a készítmény hatóanyagára, vagy bármely segédanyagára. Nem ajánlatos citrusérzékenységnél a termék alkalmazása. Ez nagyon ritkán fordulhat elő, ebben az esetében kérjük forduljon orvosához további kivizsgálásra. További mellékhatás nem ismert. Túladagolás az előírt mennyiség 1000-szeresénél fordul elő.

 

A csomag tartalma 1 db Fitline pre-probiotikus joghurtpor (60 napi) + 1 db Grape Vital Power Kids - grapefruitmag tabletta gyermekeknek (60 db).

Miért szükséges?

 • A betegségek 80%-a a bélrendszerből indul ki. A bélflóra egyensúlya tehát természetes védekezőképességünk egyik alapköve!

 • A rohanó világ étkezési rendje számtalan tartósítószert, és szervezetünknek nehezen feldolgozható, sőt olykor feldolgozhatatlan, káros adalékot tartalmaz.

 • A bélflóra egyensúlyának felbomlása miatt nem jut elegendő oxigén a szövetekbe, a méreg- és salakanyagok nem választódnak ki kellő mértékben, ez a szervezet önmérgezéséhez és különféle betegségek kialakulásához vezet (fáradtság, kimerültség, koncentrációs nehézségek, valamint fertőzés, gennyes gyulladások, paraziták, férgek, stb.)

 • Az egészséges bélflóra lakói meggátolják a kórokozó baktériumok megtelepedését és elszaporodását, valamint csökkentik a gyulladást keltő anyagok termelődését.

 • Az anyatejjel táplált csecsemőknél a hasznos baktériumok, főleg bifidobaktériumok alkotják a bélflóra zömét ( 95-98%), addig a felnőtt lakosságnál ez az arány nem éri el a 10%-ot sem.

 • A grapefruit mag tabletta teljesen természetes anyagokat tartalmazó, a grapefruit magjából sajtolt kivonat, amely sejtregeneráló,  antioxidáns hatású, vírus és gombaölő, sterilizáló és immunerősítő, táplálék kiegészítő készítmény! Ezeket a hatásokat, klinikai és egyetemi laboratóriumok tesztjei is igazolják!

 • Klinikai vizsgálatokon ez a készítmény 800 féle vírus és baktérium, 100 fajta gomba, illetve bizonyos paraziták ellen bizonyult eredményesnek.

Miért érdemes Fitline joghurtport és Highland Highland Chewable Black Cherry C vitamint fogyasztani?

 • Klinikailag alátámasztott hatékonyságú.

 • Napi 1 dl (napi kb.150 Ft / dl) Fitline joghurt elfogyasztásával ténylegesen 10 milliárd hasznos csíra jut a bélrendszerbe.

 • A hagyományos probiotikus joghurtokkal ellentétben a Fitline joghurt 40°C-on, hősokk nélkül, lassú érleléssel, egy speciálisan kifejlesztett tartályban készül. A hagyományos joghurtokat ezzel szemben a tartósítás miatt 78°C fölé hevítik, elpusztítva a hasznos csírákat.

 • Tartalmaz prebiotikus Inulint, melynek köszönhetően ellenáll a gyomorsavnak és az emésztőenzimeknek, így élve képes eljutni a bélrendszer alsóbb részébe, hogy kifejtse jótékony hatását.

 • Finom íze és krémes állaga miatt gyermekek is szívesen fogyasztják.

 • Öt egymással teljesen összefüggő probiotikus mikroorganizmust tartalmaz: lactobacillus acidofilus La-5 , bifidusbaktérium Bp-12 , streptococcus thermophilus , lactobacillusdelbrueckli cubsp. és bulgaricus, felszívódást segítő, B3 vitamint tartalmaz.

 • Ezek a mikroorganizmusok gátolják a kórokozó mikroorganizmusok növekedését, és támogatják a hasznos baktériumok szaporodását. Így fokozzák a szervezet természetes ellenálló képességét.

 • Mesterséges színező- és aromaanyag mentes, stabilizálószer nélkül készül (hűtőszekrényben tíz napig eltartható).

 • A bio vitaminos grapefruit csepp tabletta kifejezetten előnyös kis és serdülő korban lévő gyerekek immunrendszerének erősítésére.

 • Alkalmas lehet kialakulóban lévő vírusos, bakteriális és gombás fertőzések megelőzésére. A közösségben lévő gyerekek könnyen megfertőződhetnek, a C-vitaminban gazdag Power Kids ezért elősegítheti a gyermekek gyorsabb felépülését.

 • A gyermekek számára könnyen fogyasztható apró kis tabletta.

 • Nem tartalmaz hozzáadott cukrot, mesterséges színezéket és tartósítószert.

Mikor ajánlott fogyasztani a Fitline Joghurtot?

A joghurt természetes segítséget nyújt minden olyan esetben, amikor a bélflóra egyensúlyának megőrzésére, vagy annak helyreállítására van szükség.

Mennyi ideig kell fogyasztani a Fitline Joghurtot?

Heveny tünetek esetén már 5-10 napos kúra is elegendő a normál flóra helyreállításához, elhúzódó panaszok esetén azonban akár több hónapon át is célszerű fogyasztani.

A Fitlien joghurtpor használatához szükség van joghurtkészítő gépre >>

+- A termék jelenleg nem kapható13.365 Ft/db

Hasonló termékek

Kapcsolódó enciklopédia bejegyzések

A prebiotikumok Probiotikumok Grapefruit
www.vitaminsziget.com © 2007-2020 - Minden jog fenntartva

MasterPass