Kapcsolat
Tel.:
Mobil:
Cím:


E-mail:
»
»
»


»
 +36 1 226 4179
 +36 30 7262 647
 1094 Budapest,
 Tűzoltó utca 54.
 Milestone udvar, Manta ház.
 info@vitaminsziget.com

SZAKÉRTŐ VÁLASZOL

Találatok száma: 1698
Kérdés 2009-12-04 18:15:42
Üdvözlöm!

Sikerrel használtam a palástfű teát, november 28-án végre pozitív lett a tesztem :) Most vettem még palástfüvet, mivel úgy tudom, hogy 12. hétig érdemes iszogatni. Viszont a teára az van írva, hogy 3 hétig szabad folyamatosan inni, utána 6 nap szünetet kell tartani.

Erről szeretném kérdezni a véleményét, hogy miért szükséges a szünet és valóban be kell ezt tartani?

Válaszát előre is köszönöm!

Berencsiné Anita
Válasz 2009-12-07 08:54:33
Kedves Anita!
A gyógyteákkal kapcsolatban általában a szünetet azért javasolják, mert a bennük lévő rengeteg értékes hatóanyag hatásait is érdemes kipihenni, érdemes a szervezetnek hagyni időt a megnyugvásra, egyes anyagok ürülésére.
A palástfű tea ismert hatása, hogy megerősíti a méhnyálkahártyát. De arra vonatkozó adat nincs, hogy elhagyása visszacsapó hatást eredményezne. 6 nap szünet különben sem olyan hosszú, érdemes betartani, főként, hogy ott fejlődik egy kics csöppség a pocakjában.
Üdvözlettel:
Gulyás Tamás
Kérdés 2009-12-03 23:47:09
Udvozletem!

A lecitin kapszulat nem tudom lenyelni, mert tul nagy. Mindenkeppen ezt szeretnem szedni, mit tud tanacsolni.



Judit
Válasz 2009-12-07 08:46:32
Kedves Judit!
Felvághatja a kapszulát és úgy is megeheti a tartalmát. Ez esetben azonban a nap legzsírosabb étkezéséhez igazítsa a bevételt. Íly módon a felszívódása is jobb és ez a kapszula bevételére is vonatkozik.

Üdvözlettel:
Gulyás Tamás
Kérdés 2009-11-30 18:07:58
Üdvözlöm! Kérdésem az lenne: kislányom 2-éves veleszületett hypotóniát állapítottak meg,későn kezdett el mindent csinálni,nagyon értelmes beszéde jóval az ő életkorát meghaladó.Kaphat q-10 pluszt csepp formájában? Válaszát előre is köszönöm!
Jambrikné
Válasz 2009-12-02 15:08:11
Kedves Jambrikné!
Bevallom nem értem mit értenek veleszületett hypotonián. Hogy melyik gyermek mikor mit kezd el, ez nagyon egyéni, és ha végül elkezdi, nincs nagy jelentősége.
Q10 bármilyen életkorban adható, bár nem értem miért akarja a kislányának adni.
Ilyen korban a legfontosabb az omega 3 zsírsav pótlás, mely bizonyítottan hozzájárul a szellemi fejlődéshez. Ebből sajnos gyermekeknek való kiszerelésünk nincs, de az omega 30+ kapszula kiszúrható és azt bele lehet keverni bármibe (pl.: joghurt) ha a kicsi bírja az ízét.
Üdvözlettel:
Gulyás Tamás
Kérdés 2009-11-29 14:45:14
Kedves Tamás!Arról szeretnék érdeklódni milyen terméket ajánlana.A gondom az hogy sajnos nem esem teherbe se természetes és egyenlóre lombikosan sem.Eléggé el vagyok keseredve.Egy kicsit lehetne valamilyen lugosítással befolyásolni?Köszönöm elóre is válaszát!Üdvözlettel Liliom
Liliom
Válasz 2009-11-30 15:29:06
Kedves Liliom!
A probléma sokrétű, ön is sokmindenen túl van, így egy rövid válasszal nem tudnám Önt kielégíteni. Kérem keressen meg emailben.
drgulyas@vitaminsziget.com
Üdvözlettel:
Gulyás Tamás
Kérdés 2009-11-27 17:44:26
Tisztelt Doktor Úr!

Pr521 Garlic Soft Gel tablettáról szeretnék kérdezni.

A dobozon 1500mg található, az tablettánként értendő?

Valamint más forrásból olvastam, hogy \"az allicin a fokhagyma alkotórésze erős baktérium,vírus- és gombaölő szer. Ezért felveheti a harcot az új influenza szövődményei ellen.\"
Ez igaz-e? És mennyit kell szedni belőle, ha elkaptuk a H1N1-et?

Köszönöm a válaszát!
Erzsébet
Válasz 2009-11-30 15:27:27
Kedves Erzsébet!
Igen, egy kapszula 1500mg fokhagyma kivonatát tartalmazza.
A fokhagyma valóban értékes vírus és baktérium ellenes anyagkat tartalmaz, de önmagában nem hiszem, hogy elégséges, egy vírusfertőzés esetén. Én mindenképp kiegészíteném azt 3-5x 1000mg C-vitaminnal. E mellett az újabb kutatások, a szövődmények megelőzésére flavonoidokat ajánlanak. Ezért a Quercetin nettel plust vagy a Body by green tea-t javaslom, még kiegészítésként.
Üdvözlettel:
Gulyás Tamás
Kérdés 2009-11-24 17:06:09
Tisztelt doktor úr! Meg lehet fertőződni HIV vírussal csókolózás útján, ha a partnernek közvetlenül előtte vérzett az orra? Elég ehhez a garatba folyt vér? Éreztem a vér ízt a számban. Szexuális kapcsolat nem volt. Köszönettel:C
névtelen
Válasz 2009-11-30 15:22:55
Kedves Kérdező!
Igen van esély a fertőzésre, hisz a szánkban mikrosérülések mindig lehetnek. Ha a partnere HIV pozitív, érdemes egy tesztet végeztetnie, de teljen el legalább 4 hét a teszt elvégzéséig.
Üdvözlettel:
Gulyás Tamás
Kérdés 2009-11-23 08:01:48
Szegedről jelentkezem tanácsért.Folyamatosan 10 kg lefogytam (73-ól 61-)re.Stresszhatások értek egy pár alkalommal.Komplett orvosi kivizsgálás után az egészségi állapotomban nem találtak rendellenességet,kézujjaim deformálódtak.
Mindent elolvastam a Supergreens-PH csoda-Lúgosítással kapcsolatban.Mostanában gyengének érzem magam.Normálisan alszom és eszem.
Boros Éva 57 éves
Válasz 2009-11-30 15:21:13
Kedves Éva!
Így pár mondatban nehéz lenne válaszolni Önnek. Sok adatot nem ismerek és nem is tett fel konkrét kérdést. Kérem keressen emailben ( drgulyas@vitaminsziget.com ).
Üdvözlettel:
Gulyás Tamás
Kérdés 2009-11-22 18:18:47
szedhető-e együtt a béres 500-as c-vitamin és a béres b6 vitamin
névtelen
Válasz 2009-11-30 15:18:48
igen
Gulyás Tamás
Kérdés 2009-11-18 09:58:10
Tisztelt Doktor Úr!

Tanácsot szeretnék kérni. 67 éves vagyok.
Rosszindulatú tüdőtumor miatt eltávolították a bal tüdőmet.
A máj Mr képen is foltot láttak, az epém csupa köves, januárban műteni fogják és ott dől el, hogy a májban gyulladás vagy ciszta van.
Milyen immunerősítőt szedhetnék, vitamint, mi javítana az állapotomon?
Az altatás óta a nyelőcső irritált, köhécselek, néha félrenyelek. Ezen lehet-e javítani?
C vitamin-t nem tudok szedni az epém miatt, rögtön elkezdz csipkedni, mozogni a kő és hányingerem lesz tőle, étvágyam telejesen megszűnik. Sok a savam, azt érzem. Vár rám a beígért, biztonsági kemo- és sugárterápia január után.


Hálásan köszönöm a segítségét
Erzsébet
Válasz 2009-11-19 10:15:11
Kedves Erzsébet!
Az előzmények és a panaszok alapján, mindenképp lúgosítást javaslok, és mivel elképzelhető, hogy bármilyen vitamin tabletta is hasonló panaszokat okozna, mint a C-vitamin, a Supergreens és pirme PH-t javaslom, méghozzá teljes adagban (3-4 liter bekevert oldat naponta!)

A nyelészavar idővel magától rendeződni fog.
Üdvözlettel:
Gulyás Tamás
Kérdés 2009-11-04 22:58:29
Kedves István!

Nem rég vettünk egy RO típusú víztisztító berendezést és nem tudjuk eldönteni a feleségemmel, hogy használjunk-e ásványi anyag visszasózó patront. Én azt mondom nem a feleségem azt, hogy igen. Bevizsgáltattuk a vizet és azt mondták, hogy ne igyunk belőle, mert nem jó a mikrobiológiai eredménye!!!??? Bevallom kicsit elbizonytalanodtam. Kíváncsi lennék az Ön véleményére. Válaszát várom a privát e-mail címemre is: belo63@freemail.hu
Köszönettel:
István
Válasz 2009-11-16 08:38:35
Tisztelt Kérdező!

Kérésének megfelelően válaszomat elküldöm az itt feltűntetett címére.

Üdvözlettel:
Barna István
Barna István
Tegye fel kérdését 
Kérdés:
Aláírás:




www.vitaminsziget.com © 2007-2019 - Minden jog fenntartva

MasterPass