Kapcsolat
Tel.:
Mobil:
Cím:


E-mail:
»
»
»


»
 +36 1 226 4179
 +36 30 7262 647
 1094 Budapest,
 Tűzoltó utca 54.
 Milestone udvar, Manta ház.
 info@vitaminsziget.com

SZAKÉRTŐ VÁLASZOL

Találatok száma: 1698
Kérdés 2009-09-18 16:24:36
Tisztelt Doktor Úr!

Néhányszor előfordul, hogy nagyon szorít a mellkasom,a szívem, hosszú percekig fájdalmat érzek. Általában magától elmúlik, de nagyon kellemetlen. Esténként van, hogy nem tudok elaludni, mert nehezen kapok levegőt, hányingerem is van. A vérnyomásom is magasabb a kelleténél. Mit tanácsol, mit tegyek?
Barbi
Válasz 2009-09-23 15:51:45
Kedves Barbi!
Ezekkel a tünetekkel keresse fel háziorvosát, mert mindenekelőtt ki kell zárni a szervi okokat.
Üdvözlettel:
Gulyás Tamás
Kérdés 2009-09-16 11:16:44
Tisztelt Doktor Úr!

Visszatérő hólyaghuruttól szenvedek. Sajnos évekkel ezelőtt kétoldali vesemendence gyulladásom is volt. Jelenleg pár hetes terhes vagyok, ezért tartok mindenféle gyógyszeres kezelétől. Eddig gyógyteával kezeltem magam, de most nem annyira vált be. Tudna ajánlani valamilyen természetes gyógymódot, amit terhesség alatt is lehet alkalmazni? (esetleg lapacho tea, zöld tea?)

Köszönettel várom válaszát.
Anna
Válasz 2009-09-16 15:08:33
Kedves Anna!
Ez esetben a Clearly Cranberry nevű készítményt javaslom 3x1 tabletta dózisban.
Üdvözlettel:
Gulyás Tamás
Kérdés 2009-09-15 17:57:49
Tisztelt Szakértő!

Az én kérdésem az lenne, hogy 3 éve szedem a SOLOMEDROL nevű szteroidot eleinte elég nagy dózisban (64mg naponta), de folyamatosan csökkentve most másnaponta 4mg-nál járok, mennyiben befolyásolhatja a spermiumok életképességét az elmúlt 3 év alatt beszedett mennyiségem ill. a barátnőmben okozhat-e valami kárt az én esetlegesen rossz vagy gyenge spermám?
Köszönettel: Gábor
Gábor
Válasz 2009-09-15 22:29:56
Kedves Gábor!
Mivel a szteroidok egy visszacsatolásos mechanizmussal hatással vannak a tesztoszteron anygacserére, az a spermiumok termelődésére is hatással van.
A spermimokat érintő közvetlen hatásról nincs tudomásom.
A barátnőjének azonban semmiféle baja nem lehet ettől.
Üdvözlettel:
Gulyás Tamás
Kérdés 2009-09-12 16:21:49
Tisztelt Dr.Úr!Kb.2 napja Verrumal oldattal ecseteltem a bal nagylábujjnál a körömágyhoz közeli szemölcsöt.De előtte fel volt sértve a bőr,és úgy tettem rá az oldatot.Kipirosodott,égett.Már nem ég.A kérdésem:ez nagyon roncsolja a bőrt,hogy így jártam el??Mert a körömágyba is belement.Válaszát előre is köszönöm!Tisztelettel:Mónika
névtelen
Válasz 2009-09-15 22:27:24
Kedves Mónika!
Nem szerencsés nyílt sebre tenni az oldatot, de nagy roncsolást bizotan nem végzett vele. Tartsa tisztán a sebet és szépen be fog gyógyulni.
Üdvözlettel:
Gulyás Tamás
Kérdés 2009-09-11 15:28:41
Kedves Doktor Úr!

Olvastam a PH Csoda c. könyvet és elég sok cikket lúgosítással kapcsolatban. Arról még nem olvastam, hogy szoptatás alatt el lehet-e kezdeni (és ha igen, akkor hogyan) a lúgosítást. Úgy tudom, fogyókúrát amiatt nem ajánlatos kezdeni szoptatás alatt, mivel a felszabaduló méreganyagok átjuthatnak az anyatejbe. A lúgosítás során ez hogy történik? Egyhelyütt azt olvastam, hogy nagyon is ajánlott a lúgosítás szoptatás alatt is, máshol pedig azt, hogy igyekezzünk elkerülni, hogy a felszabaduló méreganyagok az anyatejen át gyermekünk szervezetébe jussanak. Megköszönném, ha segítene megérteni, hogy kerülnek a méreganyagok az anyatejbe, és hogy lehet-e kezdeni egy \"light-os\" lúgosító programot, vagy inkább később. Köszönettel és üdvözlettel: Anna
Anna
Válasz 2009-09-15 22:24:32
Kedves Anna!
Terhes nő és szoptatóüs anya nyugodtan fogyaszthatja a supergreenst, ugyanis ezzel rengeteg értékes mikrotápanyagot juttat a szervezetébe, és a babának sem mellékes az anyag egészségi állapota.
Kezdetben azonban csak fele hígításban alkalmazza (fél kanál SG por/egy liter víz), hogy lassú legyen a méregtelenítés. Ha nincs méregtelenítési tünet, akkor biztosan nem megy a babába sem semmi olyan, és olyan mennyiségben, ami kéros. Itt azt kell megérteni, hogy ha bármilyen méreganyag van az anya szervezetébe, az bármikor előjöhet és bejuthat a babába. CSak azt kell elkerülni, hog yez a felszabadulás erőteljes legyen. Az adagot fokozatosan felemelheti, ha nincs semmilyen tünete. Ez ugyanis azt mutatja, hogy nincs olyan mennyiségű felszabaduló, keringő méreganyag, ami a tejbe, vagy a babába is bejuthatna.
Üdvözlettel:
Gulyás Tamás
Kérdés 2009-09-10 09:49:59
Tisztelt Doktor Ur! Évek óta szenvedek visszatérő hasmenéstől puffadástól és alhasi görsctől. A gyomor és béltükrözés semmi elváltozást nem mutatott. Epével mütöttek ami átmenetileg segített A hasmenés büzös nyálkás és a szine sárgás. Az elsó étkezés után rögtön jelentkezik. Ez az állapot több napig tart majd elmulik és utánna egész jól vagyok, van ugy hogy több hétig is ,majd kezdődik minden előről. Mit tegyek? Zsuzsa
Zsuzsa
Válasz 2009-09-11 09:10:49
Kedves Zsuzsa!

Problémáinak oka a rossz emésztés, illetve a baktérium flóra felborulása lehet. E mellett lehetnek a bélfalon lerakódott méraganyagok is.
Érdemes lenne egy béltisztítást végezni Innerlight Sagrada, majd Fibrada kapszulával. Ezekből 4x2-t kell szedni, amíg el nem fogynak.
Ezzel párhuzamosan javaslom, hogy minden étkezés előtt vegyen be emésztőenzimeket tartalmazó készítményt (Digest Able).
Bélflórájának rendbetételére pedig a FitLine All in 1000 joghurtot, vagy a BioFlora nevű készítményt javaslom.
Üdvözlettel:
Gulyás Tamás
Kérdés 2009-08-28 23:45:19
Üdvözlöm Attila!
Én egy kis faluban vagyok élelmezésvezető.A bölcsödés gyerektől az idős emberekig főzünk. A volt főnöknőnk(a hivatalból csak ő és már nem is hozzá tartozunk)rendszeresen elégedetlen az étrenddel többek között kötelezővé teszi minden héten a sült tésztát.Mindig szoktunk figyelni,hogy változatos legyen az étel.Ön szerint mit tegyünk hogyan győzzük meg nincs szükség minden héten kelt tésztát dagasztanunk?
Köszönöm ha válaszol:üdv egy kérdező
névtelen
Válasz 2009-09-10 19:14:40
Kedves Kérdező!
Talán a tészta hizlaló hatására kéne rámutatniuk.Üdvözlettel:Huzsvár Attila
Huzsvár Attila
Kérdés 2009-09-01 16:29:39
Kedves doktor ur
az lenne a kérdésem ,hogy miyen ételekkel lehet novelni a spermák számát pl kulonféle magvak halak stb válaszát eloreis koszonom
judzsin1@azet.sk
Válasz 2009-09-04 16:50:22
Kedves Kérdező,
Inkább arra tudnék válaszolni, hogy milyen mikorelemekre van szükség.
Ilyen a Cink, a konezim q10, az E-vitamin, az L-karnitin, az L-Arginin, a fólsav, a szelén, a glutation és a kolin, melyek bizonyítottan képesek hatni a sperma számra, illetve a mozgékony alakok arányára.
Ezek nagy része a Brain Flex nevű készítményben található, amit érdemes napi 50mg Cinkkel kiegészíteni.
Üdvözlettel:
Gulyás Tamás
Kérdés 2009-07-07 14:22:41
A vizeletem negatív, de a PSA értékem 4,57. Mit tegyek
Tisza
Válasz 2009-09-02 16:38:25
Úgy tudom, a PSA érték 0,3-5-ig normális.
Forduljon urológushoz, ő meg tudná Önnek mondani, hogy van-e teendője.
Szerintem nem magas ez az érték, így nincs ok aggodalomra.
Ha nő az érték, mindenképpen keressen egy urológust, hiszen az emelkedett PSA érték a prosztatarák meglétére utal még akkor is, ha egyéb tünetek nincsenek.
Üdv: Bibók Bea
Bibók Bea
Kérdés 2009-07-07 14:20:31
A vizeletem negatív, de PSA-ám !4,57. Mit tegyek?
névtelen
Válasz 2009-09-02 16:38:20
Úgy tudom, a PSA érték 0,3-5-ig normális.
Forduljon urológushoz, ő meg tudná Önnek mondani, hogy van-e teendője.
Szerintem nem magas ez az érték, így nincs ok aggodalomra.
Ha nő az érték, mindenképpen keressen egy urológust, hiszen az emelkedett PSA érték a prosztatarák meglétére utal még akkor is, ha egyéb tünetek nincsenek.
Üdv: Bibók Bea
Bibók Bea
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170
Tegye fel kérdését 
Kérdés:
Aláírás:
Az alábbi sorok semmilyen kórt vagy betegséget nem szándékoznak megállapítani, megelőzni, vagy akár kezelni, ugyanakkor szintén nem szolgálnak egészségügyi szakértői tanács helyettesítéséül. Az oldalon leírt vélemények nem orvosi tanácsként értelmezendőek.




www.vitaminsziget.com © 2007-2019 - Minden jog fenntartva

MasterPass