Kapcsolat
Tel.:
Mobil:
Cím:


E-mail:
»
»
»


»
 +36 1 226 4179
 +36 30 7262 647
 1094 Budapest,
 Tűzoltó utca 54.
 Milestone udvar, Manta ház.
 info@vitaminsziget.com

SZAKÉRTŐ VÁLASZOL

Találatok száma: 1691
Kérdés 2009-03-03 12:55:43
Tisztelt Gulyás Úr.

38 éves 2 gyerekes anya vagyok a problémám hogy éjjel sokszor erős rosszullétre ébredek.
Ilyenkor iszok egy kis vizet hidegvizzel megmosakszom Egy-két rosszullétnél megmértem a vérnyomásom és mindig magas értéket mutatott az utolsó mérés150/116 pulzus 150 volt.(felkaros mérővel) Általában 120/85 körüli a vérnyomásom a pulzus 80-90. Voltam orvosnál is de mindegyik csak nyugtatóval tömne mert szerintük ez stressztől idegességtől van. 38 évesen nem szeretnék nyugtatókon élni. Nem iszok nem dohányzok nem kávézok így erre sem szeretnék rászokni. Mit tanácsol.
Ez tényleg pánik betegség lenne? (ilyenkor tényleg halálfélelmem van) és ha az miért éjjel alvás közben jelentkezik? Várja válaszát egy anyuka.
A. Ilona
Válasz 2009-03-05 12:38:18
Kedves Ilona!
Nem is a vérnyomása, hanem inkább a pulzusa az, ami aggasztó. A pánikbetegség nem zárható ki, de azt akko rkell számításba venni, ha a szervi okokat már kizártuk. Jó lenne egy kardiológussal konzultánia, mert minimum egy EKG, esetleg egy 24 órás EKG vizsgálat indokolt lehetne, ugyanis ritmuszavar is állhat a háttérben.
A tünetek éjjel történő jelentkezése furcsa, minden esetben.
Ha küld nekem emailt (drgulyas@vitaminsziget.com), akkor további kérdéseket is tudok feltenni.
Üdvözlettel:
Gulyás Tamás
Kérdés 2009-03-02 10:18:39
Tisztelt doktor úr!

Tanácsát kérném kb. 2 hónapja a bal válamban erős fájdalmat érzek ami kisugárzik a karomba is. Esténként nehezen tudom felemelni és mozgatni. Innerlight fogyasztó vagyok kb. másfél éve.Korom 49 év.

ildikó
Válasz 2009-03-05 12:33:45
Kedves Ildikó!
Jó lenne megmutatni a vállát ortopéd szakorvosnak. Ha emailben megkeres javaslok is Önnek szakembert.
Üdvözlettel:
Gulyás Tamás
Kérdés 2009-02-28 21:17:46
Tisztelt Doktor Úr!

Már 3 éve küszködök visszatérő hüvelygombával. Próbálkoztak az orvosaim kúpokkal, gyógyszerrel, injekcióval, candida diétával valamint számos természetes szerrel. A probléma azonban mindig visszatért. Ön mit javasol?
Enikő
Válasz 2009-03-05 12:32:16
Kedves Enikő!
A visszatérő hüvelygomba egyik legfőbb oka az elsavasodás, tehát a lúgosító diéta alapvető ebből a szempontból. Ennek kiegészítésére nagyon jók az Innerlight alaptermékei (supergreens és prime pH). E mellett 3x5 csepp Caprilenic cseppet javaslok nyelv alá cseppenteni egy hónapig, és egy pár napig tartó Grape Vital graipfuitmag cseppel történő hüvelyöblítést (50 csepp/2 dl víz), majd ezt követően 2 két hétig és utána kúraszerűen havonta 1-2 hétig tartó tejsavas hüvelyöblítést.
Üdvözlettel:
Gulyás Tamás
Kérdés 2009-02-27 13:13:07
Tisztelt Gulyás Tamás Úr!

Kicsit fura kérdéssel keresem Önt.
Nem a legfiatalabb korosztályba tartozunk a párommal (43-46). Közös kisbabát szeretnénk. Novemberben meg is fogant, de sajnos a 11. héten meghalt a mi kis picurkánk. Nagyon fáj az elvesztése. Nekem már van két egészségs nagylányom, a páromnak Ő lett volna az első gyermeke.
Orvosom tanácsára 1-2 hó pihenés után próbálkozhatunk ismét. Nekem Closti támogatást és hormonvizsgálatot javasolt, páromnak egyenlőre semmit.
Mi viszont nagyon szeretnénk, ha Ő is kaphatna egy kis plusz vitamint, bármit, ami segitené az erősebb, egészségesebb, mozgékonyabb spermiumok termelődését.

Kérdésem tehát az lenne, hogy tudna-e valami ilyen készitményt ajánlani?
Fontos lennem hogy minél előbb Ő is el tudja kezdeni a kúrát, mivel legalább 72 nap kell a hatás eléréséhez.

Most olvastam a Prost-Tech kapszuláról, erről mi a véleménye?

Kérem, minden megoldás érdekel a legjobb hatás eléréséhez.
Üdvözlettel:

Closty
Válasz 2009-02-27 13:24:37
Kedves Kérdező,
Kérdése teljesen jogos. A szerencse az, hogy volt már terhességük, tehát a fogantatás útjában nem áll semmi. Önnek mindenképpen javaslom, hogy szerezzen be tejsavas hüvelyöblítőt (nalunk nem kapható) és a végezzen rendszeresen hüvelyöblítést, mert a hüvely normál flórája igen fontos, mint a terhesség létrejöttéhez, mind a fenntartásához.
Párjának a Prost Techet mindenképpen ajánlom, mert a prosztata egészsége fontos, ugyanis az ondó nagy része a prosztata mirigy váladéka. E mellett a spermiumok támogatására a Brain Flexet ajánlom, ami neve ellenére nem csak az agy támogatását szolgálja, hanem benne vannak azok az összetevők (egy tablettában), amik a spermiumok egézségéhez szükségesek.
Üdvözlettel:
Gulyás Tamás
Kérdés 2009-02-25 18:49:13
jobb oldalt enyhén kaparó érzés van a torkomban.Nem mondhatom,hogy fáj,csak kellemetlen M lehet a probléma?
névtelen
Válasz 2009-02-26 11:22:34
Kedves Kérdező!
Látatlanban nem tudok kérdésére válaszolni. Javaslom, hogy mutassa meg a torkát gégésznek.
Üdvözlettel:
Gulyás Tamás
Kérdés 2009-02-01 18:13:15
Tisztelt Bibók Bea!

Azzal a problémával fordulok Önhöz, hogy másfél éve szedek fogamzásgátló tablettát (Regulon). Időközben bőrgyógyászhoz fordultam,túlzottan zsíros bőröm problémájával. Ekkor javasolta egy másik fogamzásgátló tabletta szedését (Yadine)amelyik jótékony hatással volt a bőrömre,viszont a tabletta szedése alatt túlzott mértékben érzékeltem a szexuális vágy csökkenését. Ezt a készítményt 2 hónapig szedtem, majd nőgyógyász javaslatára visszatértem a Regulonra, amivel azelőtt semmi gondom nem volt. Már több hónapja szedem ismételtem a Regulont, viszont a szexuális \"étvágyam\" továbbra sem állt helyre. Ezzel kapcsoltaban szeretném megkérdezni, tudna-e esetleg valamilyen természetes gyógymódot ajánlani a problémámra? Esetleg gyógynövények formájában is..!

Köszönöm

Gigi
Válasz 2009-02-23 21:53:49
Kedvese Gigi!
Én azt gondolom, a szexuális vágy mértékét a bennünk lévő ösztrogén szintje határozza meg. Az sem jó, ha túl alacsony, de az sem, ha túl magas az ösztrogén szintünk. A fogamzásgátló tabletták általában nagy mennyiségű ösztrogént tartalmaznak, ami csökkentheti a szexuális vágyat.
Ajánlanám neked az intimtornát. Ha napi rendszerességgel végzed,a hormonszinted kiegyensúlyozottá válik. A tapasztalatom az, hogy a tornát végző nők szexuálisan aktívabbakká válnak, amikor a tornát elkezdik és végzik, mint előtte.
A hormonháztartásra gyakorolt hatáson kívül van még a tornának egy jótékony pszichés hatása. Az a tény, hogy a nőiségeddel foglalkozol teszel magadért, a párodért mindenképpen oldottabbá és magabiztosabbá varázsol, izgalommal tölt el.Ennek hatása a szexuális együttlétek alkalmával is érződik majd.
Sok sikert kívánok hozzá!
BBea
Bibók Bea
Kérdés 2009-01-27 12:16:34
51 eves vagyok,tobb mint 5eve javasoljak orvosaim amutetet,a meglevo cysto-rectocele miatt,szeretnem megkerdezni hogy a kit segitsegevel javithato-e az allapotomon? koszonettel dodo
névtelen
Válasz 2009-02-23 21:43:14
Igen, mindenképpen javaslom a tornát. Javul az állapotod, a vizelettartó képességed, ami gyengülhetett a hólyag süllyedése miatt. Ha kitartó vagy, még a műtét is elkerülhető. Javaslom, keress egy trénert, menj el csoprtba, ahol 10 óra alatt elsajátíthatóak ezek a gyakorlatok. Napi 10-12 perces tornával megszüntethetőek ezek a gondok, és a műtét is elkerülhető.
Mindenképpen javaslom!
Jó egészséget kívánok: Bibók Bea
Bibók Bea
Kérdés 2009-02-22 09:55:00
Tisztelt Doktor Úr!

Most olvastam a horkolásról szóló cikküket, ami eléggé megijesztett. Régebben is hallottam róla, hogy nem egészséges, de most kifejezetten zavar a cikk, olyan szempontból, hogy a párom mostanában elég sokat horkol. Van olyan időszak az alvásában, amikor konkrétan hallom, hogy pár másodpercig nem vesz levegőt. A Doktor úr mit javasol, mit tegyünk, hová lehet ezzel fordulni, a háziorvoson kívül? Válaszát nagyon köszönöm, Üdvözlettel.
Edit
Válasz 2009-02-23 09:40:39
Kedves Edit!
Pár másodperces szünetek normálisnak mondhatók.
Ettől függetlenül, az ilyen irányú kivizsgálásokat alvásambulanciákon végzik.
Üdvözlettel:
Gulyás Tamás
Kérdés 2009-02-20 16:00:40
Tisztelt Doktorúr!

Tdom,hogy kérdésem butaságnak hangzik de 4napja volt a 3.transzferem és tudni szeretném vajon mitől érezhettem a jobb oldalamon tüsszentéskor erős szúró érzést és befolyásolhatja ez a tehesség kimenetelét?
névtelen
Válasz 2009-02-23 09:38:55
Kedves Kérdező!
Valószínűleg egy bordaközi izom fájdalmát érezte. Nem valószínű, hogy ez befolyásolná a terhességét.
Üdvözlettel:
Gulyás Tamás
Kérdés 2009-02-18 12:37:40
Tisztelt Doktor úr!
Legyen kedves adjon nekem tanácsot,hogy mi okozhatja,(vagy milyen anyag hiánya),a körmeim rugalmatlanságát,töredezettségét,kiszáradását.
Emlékszem,édesapámnak is hasonló problémái voltak.Talán a korral jár?(Én57éves vagyok.)Előre is köszönöm megtisztelő válaszát!
Debreceni Gábor
Debreceni Gábor
Válasz 2009-02-19 09:42:31
Kedves Gábor!
A kérdéskör nem is olyan egyszerű. Nem csak vitaminok, de ásványok, nyomelemek hiánya is okozhatja a problémát. Bár többet ezek közül kikiáltanak főbűnösnek, én mégis a hatások erősítése mellett teszem le a voksomat. A FitLine Restorate készítményének fogyasztását javasolnám napi szinten, amit kiegszítenék napi 1 Nutrisilkkel (ami így 3 hónapra elegendő).
Üdvözlettel:
Gulyás Tamás
Tegye fel kérdését 
Kérdés:
Aláírás:




www.vitaminsziget.com © 2007-2021 - Minden jog fenntartva

MasterPass