Kapcsolat
Tel.:
Mobil:
Cím:


E-mail:
»
»
»


»
 +36 1 226 4179
 +36 30 7262 647
 1094 Budapest,
 Tűzoltó utca 54.
 Milestone udvar, Manta ház.
 info@vitaminsziget.com

SZAKÉRTŐ VÁLASZOL

Találatok száma: 1691
Kérdés 2008-04-18 13:21:26
Kedves Doktorúr. Hosszú ideje szenvedek a candida albicans nevű gombától, mivel állandó folyást és hüvelygyulladást okoz. Rengeteg gombaellenes gyógyszert kipróbáltam (helyi kezelés+szájon át is,hasztalanul. Van valami megoldás?
névtelen
Válasz 2008-04-21 15:15:12
Kedves Kérdező!

Van egy természetes gombaölő hatású zsírsavakat tartalmazó készítmény a Caprilenic, amivel igen jó hatásokat lehet elérni. Ezt lúgosítás mellett javasolt alkalmazni, mellette pedig helyileg tejsavas hüvelyöblítést javaslok.

Üdvözlettel:
Dr. Gulyás Tamás
Kérdés 2008-04-18 12:02:57
Kedves Doktor ur!

Màr a ph csoda honlapjàra is leirtam a kérdésem, de sajnos nem kaptam semmi vàlaszt. Allapotos vagyok és a 8. honapban jàrok...nagyon vigyàzok a tàplàlkozàsomra pl: nem fogyasztok tejtermékeket màr honapok ota és rengeteg biodolgot eszem,tovàbbà spirulinàtol a buzafüléig, vitaminokat.... sokmindent fogyasztok. A kérdésem az lenne, hogy elkezdhetem-e még a szülés elött a SuperGreens szedését és milyen dozisban..tovàbbà nem megy-e àt a méregtelenités a baba szervezetébe is, mert természetesen most ö a legfontosabbb nekem és nem szeretném kàrositani vagy megterhelni a kicsi szervezetét. Tovàbbà lehet-e igy szoptatnom majd, nehogy az anyatejbe is àtmenjenek a lebontàsra vàro méreganyagok! Nagyon vàrom a vàlaszàt és elöre is köszönöm!
üdvézlettel:
Agnes
Válasz 2008-04-21 15:14:39
Kedves Ágnes!

Az Innerlight méregtelenítése egy szelíd folyamat. Sok esetben észlelhetők méregtelenítési tünetek, melyeken át kell esni. Terhesség esetén fogyaszthatók a termékek, de nagyon fontos, hogy olyan híg dózisban, hogy ne jöjjenek elő méregtelenítési tünetek, hisz ez esetben olyan mértékű toxin felszabadulással sem kell számolni, ami ártalmas lehet. Mivel eleve egy ideje lúgosan táplálkozik, nem gondolom, hogy elő fognak jönni tünetek, de mindenképp csak fél kanál supergrens por és 12 csepp prime pH/egy liter víz adagban kezdje. Ezzel a híg oldattal menjen fel 3 literig, majd utána lehet megemelni a pro adagját egy kanálra, egy-két hét elteltével, ha nincs semmilyen zavaró tünete.A szoptatásra ugyanez vonatkozik, de addigra, már nem kell ezzel számolnia.
Ha további kérdése van, írjon bátran emailt is. drgulyas@vitaminsziget.com

Üdvözlettel:
Dr. Gulyás Tamás
Kérdés 2008-04-17 20:50:18
Kedves Dr. Úr! Bőröm régebben pattanásos volt, mára már kevésbé vannak jelen.Egy éve, megjelentek a fülem mögött,a nyakam felé és az alsó állkapcsom bőrén nagyon csúnya pattanások.Először piros duzzanat,majd megérik,besárgul,elmúlik,de a helye ott marad,és rettentő csúnya.Közeleg a nyár, bőrgyógyásznál is voltam,arclemosót ajánlott,de nem megyek a lemosókkal semmire.TUdna nekem valamit ajánlani vagy valami féle tanácsot adni? Segitségét megköszönném.
Imola
Válasz 2008-04-21 15:13:17
Kedves Imola!

Mindenképpen első körben egy nagyfokú méregtelenítést javaslok, béltisztítás, lúgosítás, sok-sok folyadék, fogyasztásával. Ezek együtt az Innerlight termékcsaládban találhatók meg, melyről e-mailben tudnák további tájékoztatót küldeni. Feltétlen javaslok egy vulkanikus agyagkészítményt az Earth Clay Essence-t, mely sok toxin megkötésére képes már a bélrendszerében.
Ez nincs kitéve a webáruházunkba, de meg tudja tőlünk e-mailben vagy telefonon rendelni.

Üdvözlettel:
Dr. Gulyás Tamás
Kérdés 2008-04-17 20:43:51
Tisztelt doktor Ur!
Zsuzsa vagyok, 54 eves, Romaniabol irok Onnek. $ napja a laboreredmenyeim szerint 139mg volt, es a vizeletben is kimutattak. Kerdesem az lenne, hogy ennel a vercukorszintnel mar a vizeletben is jelen lehet a cukor, tudtommal csak nagyobb erteknel szuri csak ki a vese...Esetleg tudna nekem valamilyen keszitmenyt ajanlani,ami vercukorszint csokkento? Megtisztelo valaszat mihamarabb varom, udvozlettel> Zsuzsa
ZSuzsa
Válasz 2008-04-21 15:12:40
Kedves Zsuzsa!

Gondolom a vércukorértéke volt 139mg/dl (ez kb 7,8 mmol/l). Ez egy egyszeri mérés, ami nem mutatja meg, hogy az azt megelőző pár órában volt e magasabb ez az érték, de a vizeletbeli jelenlét szerint igen. Érdemes lenne egy
cukorterheléses vizsgálatot végezni Önnél.
A sejtek inzulinérzékenységének fokozására a Glucose Response nevű készítményt ajánlom Önnek. E mellett az Innerlight Chromium/Vanadium nevű kolloidáli s cseppjének használatát javasolnám. Ezt közvetlenül Ön is meg tudja rendelni. Jó lenne azért körüljárni ezt a dolgot. Miért csinálták a labort?, Van e valamilyen panasza? Hány éves?... Ha közvetlenül ír a drgulyas@vitaminsziget.com -ra át tudjuk ezt részletesebben is tárgyalni.

Üdvözlettel:

Dr. Gulyás Tamás
Kérdés 2008-04-17 13:37:09
Kedves dr úr! A kérdésem az lenne,hogy nagyon vizesedek. Szoktam szedni kb 2havonta HYPOTIZAYD (100mg)vízhajtót. Remélem jól írtam a nevét. Olyankor minden ok, a víz lemegy,két hét alatt általában 7kg. De ahogy abba hagyom a szedését máris visszajön az egész víz 2-3nap alatt. Azt hozzáteszem,hogy a súlyom 138kg,a vérnyomásom az itthonival 135/80 körűl mozog. Orvosnál pedig 150/100. Ez hogy lehet amikor ugyan azt a márkát használom én is mint a doktornőm. De nem ez a lényeg. Mivel akadályozhatnám meg,hogy a víz visszajöjjön? Nem tudom szedni folyamatosan a gyógyszert mert egy idő után nagyon szédülök. Próbáltam ugyanennek a gyógyszernek az 50mg-os változatát,de az semmit nem használt. Kérem adjon tanácsot,mert ez így nem mehet tovább,tudom az lenne a megoldás ha lefogynék de az nem megy olyan egyszerűen nekem. Van valami olyan szer amit mindig szedhetek hogy ne kelljen ennyit szenvednem? Előre köszönöm a segítségét!
Alíz
Válasz 2008-04-21 15:12:07
Kedves Aliz!

A túlsúlyt egyértelműen meg kellene szüntetni, ebben segítségére lehetnek az Innerlight termékek, mivel az elsavasodás fontos oka az állapotnak. A vizesedés oka, a keringésének zavara, egy enyhe fokú szívelégtelenség. A gyógyszer beállítását a háziorvosára bízom. A szédülés az alacsony vérnyomása miatt van, mely a vízhajtó hatása. Az orvosnál egyénként sokaknak magasabb a vérnyomása, melynek az izgalom az oka. Az ön 138 kg-jára nem is kell alacsonyabb vérnyomás, mert az már nem látná el megfelelően a szerveit.
Tudom, hogy nehéz fogyni, de ilyen panaszokkal, ekkora túlsúly életveszélyes állapotot jelent.

Üdvözlettel:
Dr. Gulyás Tamás
Kérdés 2008-04-16 16:52:43
Tisztelt DoktorÚr!Hevesen ver a szívem Mit tegyek?
Rena
Válasz 2008-04-21 15:11:29
Kedves Rena!

A heves szívdobogás érzésnek több oka lehet. Leggyakrabban szívritmuszavar vagy pajzsmirigy túlműködés állhat a háttérben, de lehet, hogy csak pszichés hatásról van szó. Mindenképp érdemes utánajárni a dolognak.

Üdvözlettel:
Dr. Gulyás Tamás
Kérdés 2008-04-16 16:50:33
Gyomorgörcsöm van mit csináljak???????
kira
Válasz 2008-04-21 15:11:03
Kedves Kira!

Ne haragudjon, de erre a kérdésre interneten nem tudok értelmes választ adni, és az felelőtlenség is lenne, így javaslom keresse fel háziorvosát.

Üdvözlettel:
Dr. Gulyás Tamás
Kérdés 2008-04-16 16:48:32
Kérem segítsen!Az elmúlt időben túl sok grapefruitot ittam . Szinte minden nap, és most kiütések jelentek meg rajtam, amik nagyon viszketnek.Egyre nagyobbak leznek . Mit tegyek most?
Laura
Válasz 2008-04-21 15:10:22
Kedves Laura!

A graipfruit hatással van bizonyos májenzimekre, mely által a méregtelenítési, lebontási, hormon átalakítási folyamatok megváltoznak. Ez egyrészt pozitív, mert a méregtelenítés fokozódik, másrész negatív is lehet, mert bizonyos közti termékek felszaporodnak, amik nem képesek olyan ütemben tovább alakulni.
A kiütések vagy öszefüggésben vannak ezzel vagy nem. Javaslom, hogy hagyja abba most egy időre a graipfruit fogyasztást és nézze meg változik e valami. E mellet bármilyen allergia is felmerül, ezért gondolja végig, hogy mi minden újat evett az utóbbi időben. Válaszát a drgulyas@vitaminsziget.com-ra várom.

Üdvözlettel;
Dr. Gulyás Tamás
Kérdés 2008-04-14 14:11:30
Tisztelt Doktor Úr!

Evés után gyomorgörcseim vannak, nehéznek érzem a gyomrom. Tegnap este már aludni sem tudtam a fájdalomtól. Reggel hányingerrel ébredtem, aztán hánytam. Egyáltalán nem emésztettem meg az ételt, mi lehet a probléma, és mit tegyek?
Tess
Válasz 2008-04-15 12:29:49
Kedves Tess!

Ha ilyen heves tünetei vannak keresse fel háziorvosát, mert ezt interneten nehéz lenne megoldanunk.

Üdvözlettel:

Dr. Gulyás Tamás
Kérdés 2008-04-14 11:30:29
igaz-e hogy a soskafőzelékkel ill.spenóttal fogyasztott főt tojás veszélyes ?
tibor
Válasz 2008-04-15 12:29:01
Kedves Tibor!

Nem igaz.

Üdvözlettel:

Dr. Gulyás Tamás
Tegye fel kérdését 
Kérdés:
Aláírás:




www.vitaminsziget.com © 2007-2021 - Minden jog fenntartva

MasterPass