Kapcsolat
Tel.:
Mobil:
Cím:


E-mail:
»
»
»


»
 +36 1 226 4179
 +36 30 7262 647
 1094 Budapest,
 Tűzoltó utca 54.
 Milestone udvar, Manta ház.
 info@vitaminsziget.com

SZAKÉRTŐ VÁLASZOL

Találatok száma: 1691
Kérdés 2008-02-13 12:16:35
szeretném megtudni milyen készítményt ajánljak szüleimnek.Apukám 64 éves magasvérnyomása van alacsony pulzussal+cukorbeteg.Nemrég volt veseköve.Anyukám 57 éves.különösebb problémája nincs.Nagyon sokat dolgozik és fájnak az izületei.Szeretném egy kicsit \"rendbeszedni\" Őket.várom válaszát.tisztelettel.
éva
Válasz 2008-02-14 09:53:44
Kedves Éva!

Édesapja nyilván szed valamilyen vérnyomáscsökkentőt, ami pulzuslassító hatással is rendelkezik. Ez nem is baj. Én a FitLine Q10 emulsol+E-vitamint ajánlom számára, Gllucose response-zal kiegészítve. Mellette napi egy Nature's One a Day-t.
Édesanyjának szintén a Nature's One a Day-t ajánlom. Bár ez utóbbit helyett mindkettőjüknek a FitLine fito és Restorate készítményeket javasolnám, de ezek ára magasabb.

Üdvözlettel,
Dr. Gulyás Tamás
Kérdés 2008-02-12 16:52:25
Tisztelt Cím...
Hogyan tudhatom meg utólag, évekkel korábbi operációm
milyen hold állásban volt. Szives válaszukat köszönöm
Üdvözlettel: Tóth Lászlóné
Tóth Lászlóné
Válasz 2008-02-14 08:35:22
Kedves Kérdező!

Szerezzen egy évekkel korábbi (a megfelelő évre szóló) holdnaptárat és egyeztesse a dátumot.

Üdvözlettel:
Dr. Gulyás Tamás
Kérdés 2008-02-12 15:17:45
Tisztelt doktor úr!
Azzal a problémával fordulok Önhöz,hogy van egy 3 éves kislányom,aki szinte egésznap enne!Már ebéd után 10percel újra enni szeretne,már nagyon elvagyok keseredve,mert szinte sosem lakik jól!Félek,hogy ez nem vezet jóra!Tudna nekem ajánlani valamit?Esetleg valami étvágycsökkentő szert?Köszönettel
Krisztina
Válasz 2008-02-14 08:33:52
Kedves Krisztina!

Mindenképpen fontos lenne cukor-anyagcserezavar irányába kivizsgálni kislányát. E mellett egy krómot és vanádiumot tartalmazó kolloidális csepp kipróbálását javasolnám. Erről emailben tudom tájékoztatni. drgulyas@vitaminsziget.com

Üdvözlettel;

Dr. Gulyás Tamás
Kérdés 2008-02-12 09:03:34
Tisztelt Doktor Úr!
Két kérdésem lenne:
- Gyomorfekélyes tünetek esetén is használ a SuperGreens+ph termék?
- Egészséges, de kevés gyomorsavval rendelkező embernél is tanácsos a lugosító étrend, vagy káros lehet?
Köszönettel
Kati
Válasz 2008-02-14 08:32:56
Kedves Kati!

-Igen, gyomorfekély esetén is mindenképp javaslom a Supergreens+primepH-t, tekintettel arra, hogy ilyen esetben mindenképp vissza kell szorítani a gyomor savasságát.
- A kérdés jogos. Vannak emberek, akik nem szorulnak külön lúgosításra, de a kevés gyomorsav oka nem ez. Ott a termeléssel van a baj. Lúgosító étrendet ez esetben is javaslok, mert tapasztalatunk szerint sok sejttípus működése helyreáll ennek hatására. Az étkezésre azonban igen komolyan oda kell figyelni. Kevés fehérje (főleg állati) fogyasztását javaslom. De fehérjebevitel esetén ne igyon az illető legalább előtte fél, utána egy-két óráig, hogy ne hígítsa fel a gyomorbennéket.

Üdvözlettel:
Dr. Gulyás Tamás
Kérdés 2008-02-09 13:12:36
T.Doktor Úr!
A február 3-án küldött kérdésemre (csíp a vizelet) várható-e,hogy választ, tájékoztatást kapok? tisztelettel: tomi1939@citromail.hu
/február kilenc/
tamás
Válasz 2008-02-13 10:46:59
Kedves Tamás!

Elnézését kérjük, de azért nem válaszolt a szakértőnk a kérdésére, mert nem kapta meg a rendszerünk az Ön levelét. Kérem, küldje el még egyszer az oldalunkra vagy Dr. Gulyás Tamás e-mail címére: drgulyas@vitaminsziget.com

Üdvözlettel:
Judit
Kérdés 2008-02-09 15:29:29
2 éves kislányom most kezd kigyogyulni egy virusos betegségből ami hányással kezdödött utána magas lázza volt és egy hete megy a hasa nagyon lefogyott azt szeretném kérdezni hogy milyen imunerösitöt vagy vitamint adjak neki
iza
Válasz 2008-02-12 15:26:08
Kedves Iza!

Mindenképp a FitLine All in 1000 joghurt fogyasztását javaslom, akár napi többszöri adagban, amíg a hasmenés nem rendeződik.

Üdvözlettel:

Dr. Gulyás Tamás
Kérdés 2008-02-08 11:38:20
Tisztelt doktor úr!
2008.01.17.óta fogyasztom a FitLine 1000 joghurtot.Tulajdonképpen laktóz intolaranciám van ezért a bélflóra helyreállitására kezdtem el fogyasztani a fenti terméket.Azóta székrekedésem alakult ki.Ez a joghurt miatt van, ha igen mi a megoldás?2008.01.08.
mária
Válasz 2008-02-12 15:25:46
Kedves Mária!

A probiotikum pótlás javíthat ugyan átmenetileg a laktóz intolerancián, de azt orvosolni nem fogja. Ebből a célból nem javaslom a joghurtot, de az immunrendszer működésének harmonizálása és az emésztőrendszer általános működése szempontjából fontos a bélflóra rendbetétele.
Van akinek a joghurt összetételénél fogva székrekedést okoz, lehet, hogy Önnél is ez a helyzet. Próbálja meg vízből megcsinálni, vagy szedjen helyette BioFlorát (Highland).

Üdvözlettel:
Dr. Gulyás Tamás
Kérdés 2008-02-07 10:55:55
Kedves Doktor Úr!

18 hetes terhes vagyok, visszatérő gombás hüvelyfertőzéstől szenvedek. A kérdésem, hogy Colpo-Cleaner jóddal való irrigálás megengedett e ilyen esetben?A jód káros hatással van-e a kisbabámra?
Köszönöm válaszát!
Üdvözlettel:
Panna
Válasz 2008-02-12 15:25:02
Kedves Panna!

A Jódot nem javasolnám,mert nem tudhatjuk mennyi szívódik fel belőle. Az első trimeszterben semmiképp sem szabad alkalmazni, de később sem javaslom, mert a kis pajzsmirigyének a funkcióját nagy mértékben befolyásolhatja. A Tejsavas öblítést azonban folyamatosan javaslom, amíg a tünetek nem szűnnek meg.

Üdvözlettel:

Dr. Gulyás Tamás
Kérdés 2008-02-06 10:24:12
Kedves Doktor Úr!

Colitis Ulcerosa-s beteg vagyok. Március elejére babát várok és pozitív lett a streptococcus tesztem. Vénásan penicillint kellene kapjak szülés előtt, viszont az antibiotikum eddig mindig rossz hatással volt a bélbetegségemre. Jobb lenne-e ha inkább a gyerek kapná a penicillint? Jelenleg sem vagyok teljesen tünetmentes, de gyógyszert nem szedek a szoptatás miatt csak a Fit Line joghurtot iszom. Aggódom, hogy ha a penicillintől újra nagyon begyulladna a belem, gyógyszeres kezelésre szorulnék, és így nem szoptathatnám a babát. Tudom, hogy bizonyos esetekben a gyereknek adják be az antibiotikumot. Az én esetemben kérhtő ez?

Köszönettel,
NHE
Válasz 2008-02-07 10:10:22
Kedves Kérdező!

A Penicillint szüléskor nem is a gyermek, hanem az ön védelme érdekében kell kapni, hisz a méhlepény leválásakor egy hatalmas sebfelület keletkezik. Annyit lehetne tenni, hogy szülés előtt meg kellene ismételni a tesztet. A Joghurtot pedig intenzíven fogyassza, akár egészítse ki a Bioflora nevű készítménnyel ( a penicillines időszakban napi 4-6 kapszulával).
E mellet javasolnék egy agyagkészítményt, mely visszaszoríthatná a bélgyulladást, erről e-mailben tudok további felvilágosítást adni. drgulyas@vitaminsziget.com

Üdvözlettel,

Dr. Gulyás Tamás
Kérdés 2008-02-05 20:46:38
Kedves Doktor Úr,

Márciusban leszek 39 és szeretnénk egy második gyereket. Ez a kilencedik hónap, hogy próbálkozunk. A páromat már kivizsgálták, találtak problémát, a spermaszám kevés volt, de már gyógyszerrel kikezelték. Én augusztus óta használok ovulációs tesztet és e szerint kb. 3x nem volt ovulációm. Az orvosom vizsgálat nélkül írt fel peteérést segítő gyógyszert a clostylbegyt. Nem is hajlandó semmilyen vizsgálatot elvégezni amíg le nem telik az egy év. Nem értem mire várunk hiszen hamarosan kifutok az időből. Szeretném megtudni, hogy mi a véleménye erről az egy éves kivárásról,a fenti gyógyszerről és hogy van e valamilyen más peteérést segítő módszer?

Előre is köszönön:

Katy
névtelen
Válasz 2008-02-07 10:09:37
Kedves Katy!

Másfél év próbálkozás elfogadott, azonban az ön esetében valóban érdemes lenne viszgálódni. Bár azt is jó lenne tudni, hogy mennyi idő telt el a spermaszám rendeződése óta. Sajnos a tesztek nem mindig megbízhatóak, de három anovulatórikus ciklus már mutat valamit. A zavar oka hormonális lehet, ezért lehetne egy hormon profilt nézni. Azonban ha ennek kóros az eredménye, úgyis a Clostylbegyt jönne szóba, így a hagyományos értelemben orvosa nem hozott rossz döntést. Az ovuláció kimaradások is azt sugallják, hogy nem más irányba (elzárt petevezeték stb.) kell vizsgálódni.
Ha nem akar hormonális beavatkozást, még várjanak egy kicsit. Esetleg az ayurvédikus Shilajit nevű készítmény fogyasztását javasolnám, mely többek között alkalmas a női reprodukciós szervek egyensúlyának rendbetételére. És vannak vele ilyen irányú pozitív vizsgálati eredmények.


Üdvözlettel,


Dr. Gulyás Tamás
Tegye fel kérdését 
Kérdés:
Aláírás:




www.vitaminsziget.com © 2007-2021 - Minden jog fenntartva

MasterPass