Kapcsolat
Tel.:
Mobil:
Cím:


E-mail:
»
»
»


»
 +36 1 226 4179
 +36 30 7262 647
 1094 Budapest,
 Tűzoltó utca 54.
 Milestone udvar, Manta ház.
 info@vitaminsziget.com

SZAKÉRTŐ VÁLASZOL

Találatok száma: 1698
Kérdés 2008-01-23 16:25:19
Tisztelt Gulyás Dr Úr !
Manapság sokat hallani az őssejt beültetésről, mint különböző betegségek -néha csak egyetlen- gyógyítási lehetőségéről. 30 éves, súlyos hallássérült egyénnél is sikeres lehet-e a fenti beavatkozás? Van -e esély a teljes hallásrehabilitációra? ( a halláskárosodás koraszülés következményeként alakult ki.(( 6.5 hónapra. 1 kg 45 dkg)).Gyermekkora óta és jelenleg is hallókészüléket visel, amellyel hallása viszonylag jól javítható. Ha mód van őssejt beültetésre , hova lehet fordlni?
Válaszát köszönöm:
acustica
Válasz 2008-01-25 11:27:18
Kedves Acustica!

Kérdésére nem tudok felelős választ adni. Az őssejtkutatás ma még gyermekcipőben jár és nem ismerjük az árnyoldalait sem. A negatív eredmények, amik vannak kevésbé látnak napvilágot. Nem állítanám azonban, hogy nincs jövője, mert vannak nagyon ígéretes kísérletek is. A koraszülésnél valószínűleg oxigénhiányos idegkárosodás következett be, és ennyi idő alatt ez egy elég definitív állapotnak tűnik. Nem akarom semmilyen megoldásról lebeszélni, de óva intem, hogy vagyonokat költsön egy bizonytalan terápiára.

Üdvözlettel:
Dr. Gulyás Tamás
Kérdés 2008-01-23 17:20:22
Köszönöm szépen a választ megnyugodtam:D Mára szinte alig érezhető köszönöm:D
Gergő
Válasz 2008-01-25 11:26:37
Kedves Gergő!

Ennek én is örülök. Sokszor a félelem és a bizonytalanság az, ami rontja a betegségek tüneteit. A megnyugvás már fél gyógyulás

Üdv,

Dr. Gulyás Tamás
Kérdés 2008-01-22 13:53:23
Jónapot 13 éves vagyok. Az lenne a panaszom, hogy ahónaljamban ézek egy bab nagyságú nyirokcsomót tegnap óta, de már kezd csökkenni a mérete. Nos nem tudom, de lehet, hogy attól van, hogy allergiás vagyo ka sok fehérjére(csalán kiütéseim lesznek) és ilyen vízhólyagos és a kisujjamon van, és piros a környéke. Lehetséges, hogy a gyulladástól nőtt meg a nyirokcsomóm? Válazát előre is köszönöm!
Gergő
Válasz 2008-01-23 16:57:55
Kedves Gergő!

A hónalji nyirokcsomód biztosan gyulladás következtében duzzadt meg, főleg, hogy már megy is vissza. A kisujjadon lehet egy másodlagos gyulladás is, de néha maga az allergia is kiválthatja, így izgalomra semmi ok.
A fehérje allergia miatt érdemes lenne Super Enzimes-t szedni, hogy nem kerüljenek be nagyobb méretű fehérjék a szervezetedbe a bélrendszerből.

Üdv,
Dr. Gulyás Tamás
Kérdés 2008-01-10 19:22:09
Tisztelt Doktor úr !
A sztivia ( sztvia ) készítményt használhatja-e akinek magas a cukorszintje.

Üdvözlettel:
Feri
Válasz 2008-01-23 16:57:37
Kedves Feri!
Igen használhatja. A sztívia nincs hatással glukóz szintre.

Üdvözlettel,

Dr. Gulyás Tamás
Kérdés 2008-01-04 21:32:51
Tisztelt Doktor Úr!
Azzal a kérdéssel fordulok önhöz,hogy az oldal kozmetikai termékek közül melyiket ajánlaná:a Börlind vagy a Logona termékeit?
19 éves vagyok,és mind belsőleg, mind külsőleg elég érzékenynek érzem magam a mesterséges összetevőkkel szemben.Mindenben, amit használok legalább 1 káros és mérgező adalékanyagot találtam miután utána jártam mi micsoda.Ez úgy érzem magyarázat arra,miért vannak újabb és újabb begyulladt pattanásaim.
A válaszát előre is köszönöm.
Andrea
Válasz 2008-01-22 16:01:40
Tisztelt Andrea!

Engedje meg, hogy a Doktor Úr nevében én válaszoljak.

Ilyen problémára mindkét termékcsoportot ajánlom. Mivel mindkettő rendelkezik BDIH minősítéssel, ami azt jelenti, hogy természetes ellenőrzött kozmetikumok. Vagyis nem tartalmaz semmiféle kemikáliát.

Ha már kialakult pattanásai vannak, akkor különösen a következők lennének hasznosak:
http://www.vitaminsziget.com/termekeink.php?id=93

Remélem, segítettem.
Üdvözlettel:

Vetró Rita
Kérdés 2008-01-20 11:58:01
Kedves Válaszoló!Nekem nincsenk egészségügyi problémáim,viszont szereném megtudni,hogy mennyi vitamint kell megenni egy nap és ezt milyen és milyen mennyiségű hétköznapi ételekben lehet megenni?Kibróbáltam már sok étrendkiegészítőt de elég idegesítő minden nap tablettákat tömni magamba!!!Üdv.:StAmI
tAmArA
Válasz 2008-01-22 15:54:47
Kedves StAmI !

Kérdése túl általános. Valóban nem jó minden nap tablettákat, kapszulákat bekapdosni, főleg, ha nincs semmi bajunk. Bár a mai embernek sok panasza van, ami mutatja, hogy nincs minden rendben (ingadozó testsúly, allergiák, kiütések, fáradtság stb.). Helyesen étkezni azért nehéz, mert egyrészt sokminden nem tartalmazza azt a mennyiségű mikroelemet, amit évekkel, évtizedekkel ezelőtt, másrészt nem tudjuk, hogy éppen milyen adalékot, gyomirtó, tartósító stb. maradványt viszünk be a szervezetünkbe, amivel annak meg kell küzdenie.
Javaslatom ennek ellenére a napi 3-4szeri bőséges zöldség, kétnaponta gyümölcs fogyasztás, és tisztított vízből 2-3-4 liter fogyasztása naponta. Ezzel már elég sokat tehet egészségéért. Probléma esetén azonban érdemes kiegészítőkhöz nyúlni.

Üdvözlettel:

Dr. Gulyás Tamás
Kérdés 2008-01-19 23:27:31
Tisztelt Doktor Úr!
Elmúltam 30 éves és még mind a mai napig pattanásokkal küszködöm!Már vannak rajtam ráncok is a szemem és a szám körül...Sok mindent kipróbáltam már,de semmilyen készítmény sem hozta meg a kívánt eredményt.Lehet,hogy azért van ez mert olyan termékeket használtam,amiket a boltok polcain lehet találni és tele vannak káros anyagokkal.
Tudna nekem javasolni valamilyen \"csodaszert\",ezek közül a természetes alapanyagú termékek közül?Nagyon-nagyon érdekelnének!!!
Válaszát előre is nagyon szépen köszönöm!!!
Krisztina
Válasz 2008-01-22 15:52:25
Kedves Krisztina!

Csodaszer nem létezik, azonban mindenképpen belső egyensúlyzavarról lehet szó, és nem feltétlenül külső készítményekkel kell megoldani a problémát. Jó lenne tudni több részletet, hogy eddig mit próbált.
A méregtelenítés gondolom mondanom sem kell, hogy nagyon fontos lenne. E mellett napi 25000 NE A-vitaminhasználatát javasolnám 3 hétig, Napi 2x1 Nutrisilkkel kiegészítve.
De ha megírja nekem, mit próbált eddig, annak mentén haladunk tovább. (drgulyas@vitaminsziget.com)

Üdvözlettel,
Dr. Gulyás Tamás
Kérdés 2008-01-19 19:08:45
Tisztelt doktor úr ! Gyermeket szeretnénk a párommal de sajnos már több mint 1 éve nem sikerül. Én voltam orvosnál ő most szándékozik elmenni. Nekem van peteérésem és hüvelyultrahangal is megnéztek . Viszont volt egy komoly petefészek gyulladásom amit még a mai napig megérzek néha . nagyon aggódom hogy emiatt nem sikerül. mennyire biztat ön , mennyi esélye van annak hogy sikerül teherbe esnem ? Tisztelettel Z.Mónika
névtelen
Válasz 2008-01-22 15:51:52
Kedves Mónika!

Esély mindig van még évek elteltével is. Először azonban essenek át a szokásos vizsgálatokon. Ha a tuba átjárható, akkor a korábbi gyulladásnak nincs sok jelentősége. A hüvelyflóra épsége azonban nagyon fontos, ezért a rendszeres tejsavas öblítést mindenképpen javaslom. Ha peteérés van, az igen bíztató jel, hiszen ez nagy eséllyel kizárja a hormonális zavarokat. E mellett érdemes végiggondolni a pszichés tényezőket és a stresszt is.
Párjának, ha jó a spermaképe, akkor is javasolt a FitLine Q10+E vitamin emulsol, mely a spermiumok energiaszintjét javítja.

Üdvözlettel,

Dr. Gulyás Tamás
Kérdés 2008-01-18 15:12:40
Mit csináljak, hogy a bőröm ellenállhatatlanul sima,puha, szép legyen? És a hajam fényes legyen? Kérlek válaszolj! Előre is köszönöm!
névtelen
Válasz 2008-01-22 15:49:31
Kedves Kérdező!

Lúgosíts, használd a Börlind termékeket, egyél napi 3x1 Omega 30+ kapszulát és napi 2x1 Nutrisilket, és legelább napi két evőkanál hidegen sajtolt olajat (szezám, oliva, tökmag napraforgó, búzacsíra, lenmag stb) salátára téve, vagy magában egy-két hónapig.

Üdv,

Dr. Gulyás Tamás
Kérdés 2008-01-17 09:24:13
Kedves dr. Úr!
25 éves vagyok és közel 2 éve hüvelygombám van, ami csak a párommal történő közösülést követően jelentkezik. A páromnál nem találtak semmi rendellenességet. Engem már két nőgyógyász is kezelt eredménytelenül. Rengeteg gyógyszert, hüvelykúpot, kenőcsöt használtam már. Tudna nekem esetleg segíteni?
névtelen
Válasz 2008-01-22 15:46:59
Kedves Kérdező!

Igen lenne javaslatom. Mindenképp ki kell irtani a gombát, rendezni a flórát, mind a hüvelyben, mind a bélben, és e mellett lúgosítást javaslok. Ezzel a módszerrel többen értek el gyorsan eredményt.
Keressen meg emailben és pontos javaslatot is adjak Önnek ( drgulyas@vitaminsziget.com ).

Üdvözlettel,

Dr. Gulyás Tamás
Tegye fel kérdését 
Kérdés:
Aláírás:




www.vitaminsziget.com © 2007-2019 - Minden jog fenntartva

MasterPass