Kapcsolat
Mobil:
Cím:

E-mail:
»
»

»
 +36 30 7262 647
 2040 Budaörs,
 Törökbálinti utca 42/B
 info@vitaminsziget.com

HÍR


Ingyenes szűrővizsgálatokon vehetnek részt azok, akik ellátogatnak Debrecenbe.

Küldés:  Küldés   Betűmérete:   Cikk betűmérete Kicsi Normál Nagy   Nyomtatás:  Nyomtatás

Ingyenes szűrővizsgálatok Debrecenben

Ingyenes szűrővizsgálatokon, egészségügyi tanácsadáson, előadásokon vehetnek részt azok, akik május 23-án, szombaton ellátogatnak Debrecenbe a Baltazár térre az egész napos családi rendezvényére. A helyszínen tornával, fitnesz- és gyermekprogramokkal, helyi fellépőkkel várják a fiatalokat, felnőtteket és időseket egyaránt.

Az egész család számára nyújt egészséges szórakozást május 23-án Debrecenben a Kölcsey Központ melletti Baltazár téren az Egészségváros Program. A 10 órától 18 óráig tartó rendezvény keretében bárki évek óta halogatott egészségügyi ellenőrzéseken eshet túl, többek között prosztata-, csontritkulás- és bőrgyógyászati szűrést, koleszterinszint- és vérnyomásmérést végeztethetnek el szakemberekkel a rendezvényre látogatók. A szűrővizsgálatok mellett egészségügyi tanácsadásokon is részt vehetnek az érdeklődők: Alzheimer-kór, nőgyógyászati, kardiológiai és urológiai témában felmerülő kérdésekre kaphatnak választ.

A kampány védnöke, Rudolf Péter köszöntőjével, Katus Attila pedig ebéd utáni aerobic órájával igyekszik a lakosság figyelmét ráirányítani a megelőzés fontosságára, az egészség megőrzésének érdekében tett felelős lépésekre. A rendezvényen színpadra lépnek többek között a Debreceni Mazsorettek és a Valcer Táncstúdió, a Carmen Hip-Hop, az Abigél RSG csapata és a KIYOSUMI SE.

A helyszínen nemcsak saját egészségükért tehetnek a látogatók, hanem a város egészségügyi intézményének fejlesztéséhez is hozzájárulhatnak. Érkezéskor minden résztvevő pontgyűjtő füzetet kap. Valamennyi szűrővizsgálatért, tanácsadáson való részvételért, egy-egy előadás meghallgatásáért, teszt kitöltéséért vagy a fitneszeszközök használatáért adománypontok járnak. A saját szűrőadatokat tartalmazó füzetet a résztvevők megőrizhetik, és azt később megmutathatják háziorvosuknak.

A részletes programról, a kampányhoz kapcsolódó érdekességekről a kampány teljes ideje alatt a www.egeszsegvaros.hu honlapon olvashatnak bővebben az érdeklődők, javaslataikat vagy észrevételeiket pedig az info@egeszsegvaros.hu címre küldhetik el.





www.vitaminsziget.com © 2007-2024 - Minden jog fenntartva

MasterPass