Kapcsolat
Mobil:
Cím:

E-mail:
»
»

»
 +36 30 7262 647
 2040 Budaörs,
 Törökbálinti utca 42/B
 info@vitaminsziget.com

HÍR


Az Egy Csepp Figyelem Alapítvány az egyik budapesti bevásárlóközpontban, és az egyik vezető női magazin egészségügyi melléklete pedig vasárnap a Margitszigeten szervez ingyenes szűréseket.

Küldés:  Küldés   Betűmérete:   Cikk betűmérete Kicsi Normál Nagy   Nyomtatás:  Nyomtatás

Ingyenes egészségügyi szűrések a hétvégén

Az Egy Csepp Figyelem Alapítvány az egyik budapesti bevásárlóközpontban, és az egyik vezető női magazin egészségügyi melléklete pedig vasárnap a Margitszigeten szervez ingyenes szűréseket.

Az Erős Antónia által létrehozott szervezet, az Egy Csepp Figyelem Alapítvány munkatársai pénteken és szombaton délután 2 és este 6 óra között várják az Árkád bevásárlóközpontban mindazokat, akik kíváncsiak a vérnyomásukra és a koleszterinszintjükre. Szombaton délután ugyanebben az időpontban, ugyanott vércukorszint- és vérnyomásmérés lesz.

Egy vezető női magazin szintén egy sokrétű, ingyenes szűrővizsgálatokat szervez vasárnap a Margitszigeti Nagyréten. A látogatók bőrgyógyászati, fogászati, rizikófaktor-, allergia-, anyajegy- és méhnyakrák-szűrésen, valamint vérnyomás-, vércukor-, testzsír-izomtömeg és koleszterinmérésen, illetve szemészeti és hallásvizsgálaton vehetnek részt.

A szűrőnapon túl pontgyűjtő akcióval szeretné a kiadvány rávenni az embereket, hogy járjanak egészségügyi szűrésekre.

Egy felmérésből kiderült, hogy: a magyarok 80 százaléka tudja ugyan, hogy milyen vizsgálatokon kellene időnként részt vennie, azonban kevesen vannak, akik el is mennek a szűrésekre.

A felmérés azt jelezte, hogy általában nem betegségmegelőzés céljából járnak a magyarok szűrővizsgálatra, hanem csak akkor szánják rá magukat, ha az orvos küldi el őket. A megkérdezettek kétharmada ugyanakkor tudja, hová kellene fordulnia a megelőzéssel kapcsolatos információért.

Forrás: MTI/STOP





www.vitaminsziget.com © 2007-2024 - Minden jog fenntartva

MasterPass