Áruház
Otthoni professzionális szépségápolási készülékekForever Beauty 4TECH naracsbőr elleni készülék Dessa Plus IPL szőrtelenítésForever Slim - ultrahangos zsírbontásDEESS IPL tartós szőrtelenítés Forever Beauty narancsbőr elleni és bőrfeszesítő készülék 3TECH rendszerrelNewa™ ránctalanító - 3DEEP rádiófrekvenciaVitamin, étrend-kiegészítőAKCIÓ! Vitamin csomagok GYEREK» Multivitamin, Immunerősítő csomagok» Agyturbó csomagok» Probiotikus csomagok» Influenza elleni csomagokAKCIÓ! Vitamin csomagok FELNŐTT» Allergia csomagok» Energia csomagok» Méregtelenítő csomagok» Stressz csomagok» Szív csomagok» Női alapcsomagok» Férfi alapcsomagok» Agyturbó csomagok» Mozgásszervi csomagok» Influenza csomagok» Fogyókúrás csomagok» Intim csomagok» Probiotikus csomagok» Visszér csomagok» Prosztata csomagokVitamin ÖSSZETEVŐK szerint» A-D vitamin» B vitamin» C vitamin» E vitamin» Antioxidáns» Omega 3 halolaj, lenmagolaj» Q10 koenzimGyerek vitaminok» Kisgyerekeknek» TiniknekVitamin BETEGSÉGEK szerint» Felső légúti betegségek» Immunrendszer» Allergia» Bélbetegségek» Cukorbetegség» Depresszió» Fejfájás és migrén» Férfi problémák» Méregtelenítés» Mozgásszervi, ízületi probléma» Női problémák» Szemprobléma» Szív és érrendszeri probléma» StresszMultivitamin» Felnőtt multivitamin» Gyermek multivitaminGrape Vital Grapefruitmag cseppGrape Vital Bacto Ex természetes fertőtlenítőGyógynövény készítményekGyógygombaProbiotikum, prebiotikumÁsványi anyagok, nyomelemekIzületvédők, csonterősítőkLúgosító Young pHorever Fogyókúra, méregtelenítés» Fogyókúra» MéregtelenítésÉdesítőszer: nyírfacukorBio tea - gyógytea» Bio NEUNER'S gyógytea» Bio NEUNER'S gyógytea keverékek» Bio NEUNER'S Vöröstea - Pu-Erh tea - zöld Mate tea - Ginkgo tea» Bio NEUNER'S baba - anya teaAminosavak, fehérjékZepter Bioptron lámpaEgészségvédő, gyógyászati eszközökMágnesterápia ALMAG-01, MAGOFON-01Safe Laser Dr Laser -infra lézerMikroáramú fájdalomcsillapítóEgészségügyi gyorstesztekPulzusmérő órákZepter Bioptron lámpaAllergiakezelő Baba-gyerek termékekLégtisztítókInhaláló, ArcszaunaPárásítók AlkoholdetektorokVércukormérőkVíztisztító

Kapcsolat
Tel.:
Mobil:
Cím:


E-mail:
»
»
»


»
 +36 1 226 4179
 +36 30 7262 647
 1094 Budapest,
 Tűzoltó utca 54.
 Milestone udvar, Manta ház.
 info@vitaminsziget.com

Gyártók

Innerlight

Mi az InnerLight vállalatnál elköteleztük magunkat amellett, hogy csakis olyan termékeket kínáljunk, amelyek révén mindenki megtapasztalhatja, mit is jelent a jelmondatunk: „Belső egészség és külső szépség”.

Mi az InnerLight vállalatnál elköteleztük magunkat amellett, hogy csakis olyan termékeket kínáljunk, amelyek révén mindenki megtapasztalhatja, mit is jelent a jelmondatunk: „Belső egészség és külső szépség”. Pontosan tudjuk, hogy a következő két dolog nagyon szorosan összefügg: a jó közérzet egyenesen elengedhetetlen ahhoz, hogy magunkhoz képest a lehető legjobban nézzünk ki. Célunk, hogy kiváló minőségű termékeket biztosítsunk az Ön számára. Olyan termékeket, amelyek hatékonysága tudományosan bizonyított, illetve amelyek teljesen természetes alapúak. Olyan termékeket, amelyek alapvető és pozitív változást hoznak mindenki életébe, aki Önnek fontos. Ezért ha megvásárolja a termékeinket, egyrészt a legjobb minőséget kapja, másrészt a lehető legjobban jár.

Az InnerLight az Ön számára olyan lehetőség, amelynek révén rendkívüli mértékben segíthet mindenkinek, akinek fontos az egészsége, a külső megjelenése és az élete minősége.

Gyártási és minőségbiztosítási elveink:

Az InnerLight Inc. alapvető irányelve, hogy a legmagasabb színvonalon tartsa a minőséget. Az InnerLight a termékeit a manapság elvárt gyártási technológiákkal, illetve jogszabályokkal, szabályozásokkal összhangban állítja elő, sőt sok esetben ezeket a követelményeket még meg is haladja. A gyártási eljárások, folyamatok engedélyezett és minősített egységekben zajlanak az Egyesült Államokban.

Az InnerLight független tesztelési módszerek segítségével biztosítja, hogy a termékek minőségi színvonala a legmagasabb legyen. A standard teszteken túl, amelyek ahhoz szükségesek, hogy eleget tegyen a laboratóriumi biztonsági előírásoknak (MSDS), az InnerLight további alapos tesztelésnek veti alá az összes nyersanyagot és kész terméket is. Ilyenek pl. a folyadék- és gázkromatográfia, valamint a tömegspektrometria. Összesen 45-féle tesztnél és eljárásnál is többet alkalmaz az InnerLight.

A minőség ott kezdődik, hogy csak a legjobb minőségű gyógynövényeket és alapanyagokat használják. A vállalat a világ több tájáról szerzi be a megfelelő alapanyagokat, de csak a legjobb minőségű szállítmányokat veszi át. Miután ezek a szállítmányok megérkeznek, a gyártóegységbe csak egy igen szigorú tesztsorozat után kerülnek. Biztosítani kell ugyanis, hogy tiszta és hatóanyag-tartalom szempontjából kifogástalan minőségű lesz a termék. A minőségbiztosítási célzatú tesztek azonban itt még nem érnek véget, hanem a gyártási folyamat alatt végig folytatódnak.

Amikor egy termék gyártása befejeződött, további tesztek következnek, amelyek célja az egyforma hatékonyság és minőség fenntartása. A kész terméket ellenőrök vizsgálják, hogy bennük van-e a kellő mennyiség, vagy a töltőtömeg, a megfelelő számú üveg vagy doboz, a zárás megfelelő-e, illetve hogy a gyártási szám és a szavatossági idő olvasható-e. Mintákat vesznek és adnak át a minőségbiztosítási laboratóriumok tudós szakembereinek, hogy ők is meg tudják nézni, a termék megfelel-e a késztermék irányában támasztott követelményeknek. Csak azt követően ad zöld lámpát a minőségbiztosítási laboratórium a termék kereskedelmi forgalomba hozásához, hogy az átment az összes teszten és szúrópróbaszerűen végzett vizsgálaton. A mintákat és a gyártási számokat együtt tárolják, hogy amennyiben a jövőben egy vásárlónak bármilyen kérdése lenne, azt a minőségbiztosítási laboratórium könnyen megválaszolhassa.

Minden egyes elvégzett teszt ahhoz járul hozzá, hogy termékeink minősége még jobb legyen. Az egyre jobb minőség az a tényező, ami segített eljutnunk oda, ahol ma vagyunk. Ön pedig biztos lehet abban, hogy minden újonnan kifejlesztett és legyártott termékünkkel újra meg újra elkötelezzük magunkat a kiváló minőség mellett.

Mi azon vagyunk, hogy Ön egészséges legyen!

InnerLight Incorporated

 
Kapcsolódó termékek
» BioLight 1 oz (kolloidális csepp)
» Caps MycoDetox II (kapszula)
» Chromium/Vanadium - Króm/Vanádium (kolloidális csepp)
» Folyékony klorofill
» Innerlight 4 pHour Só 454 gramm
» Innerlight Caprilenic - Kaprilsav, kolloidális csepp (30ml)
» Innerlight Earth Essence Agyag (113g)
» Innerlight Earth Essence Agyag (226g)
» Innerlight Fibrada Plus, kolloid kapszula (90db)
» Innerlight LL pH 4 oz (120ml)
» Innerlight pH tesztcsík
» Innerlight SuperGreens - lúgosító kapszula (90db)
» Innerlight Supergreens - lúgosító por (110g) +1l-es flakonnal
» Innerlight Supergreens - lúgosító por (180g)
» Innerlight SuperGreens - lúgosító por (420g)
» Innerlight SuperGreens flakon (1l)
» Innerlight SuperGreens lúgosító kapszula (180db)
» Innerlight Supergreens PH csoda lúgosító - 2 havi adag (180g+60ml)
» Innerlight Supergreens PH csoda lúgosító - Családi csomag (420 g + 2 X 60 ml)
» Innerlight Supergreens PH csoda lúgosító kapszulaszett (180db+30ml)
» Innerlight Supergreens PH csoda lúgosító kapszulaszett (90db+30ml)
» Innerlight Supergreens PH csoda lúgosító próbacsomag + flakonnal (110g+30ml+1l flakon)
» LL MycoDetox I
» LL OrthoPlex I
» MycoDetox 1 és MycoDetox 2 (kolloidiális csepp + kolloid kapszula)
» Orthoplex II kapszula
» Power Plants 420 g
» Sagrada Plus (kolloid kapszula)
» SpectraZyme - Enzimspektrum (kolloid kapszula)
» SuperSoy/Szójacsíra
www.vitaminsziget.com © 2007-2018 - Minden jog fenntartva

MasterPass