Kapcsolat
Mobil:
Cím:

E-mail:
»
»

»
 +36 30 7262 647
 2040 Budaörs,
 Törökbálinti utca 42/B
 info@vitaminsziget.com

Gyártók

FitLine

A FitLine termékeket gyártó PM-International 11 évvel ezelőtt alakult Németországban azzal a céllal, hogy ráirányítsa az emberek figyelmét az egészséges életmód, a helyes táplálkozás és a megelőzés fontosságára.

A FitLine termékeket már nem forgalmazzuk, helyettük a NOW és a Highland gyártók termékeit ajánljuk!

A cég kizárólag természetes alapanyagokból bio-gyümölcsökből zöldségekből és növényi hatóanyagokból, tartósító- és színező anyagoktól mentesen állítja elő termékeit, saját üzemében. Nemzetközi ,,orvoscsapata" speciális szabadalmaztatott felszívódási és hatékonysági technológiát dolgozott ki.

Ennek segítségével az élettanilag nagyon értékes növényi anyagok csaknem 100%- ban felszívódva hozzájárulnak a szervezet védekező, önszabályozó, öngyógyító képességének támogatásához.

Az elégedett vásárlók (köztük rengeteg sportoló és élsportoló) magas száma, több mint 25 országban Európán át Észak-Amerikáig és Ázsiáig, bizonyítja a termékek minőségét és hatékonyságát.

A FitLine termékek rendelkeznek a következő minősítésekkel:

A GMP (Good Manufacturing Practice) egy állandó kémiai, mikrobiológiai illetve fizikális kontrollt jelent, amelyet a legszigorúbb minőségi és tisztasági kritériumok alapján hajtanak végre.

A FitLine cég annak érdekében, hogy termékei számára a legmagasabb minőséget, tisztaságot és biztonságot garantálhassa, széles körű biztonsági és minőségbiztosítási intézkedéseket vezetett be.

A vállalat a nemzetközi GMP- irányelvek alapján termel, ezek a létező legszigorúbb minőségi és tisztasági követelményeknek felelnek meg. A termékeken látható pecsét is ezt bizonyítja.

A FitLine vállalathoz tartozó termelők azonkívül, hogy betartják a legmagasabb minőségi és tisztasági irányelveket, maradéktalanul megfelelnek a nemzetközileg elismert GMP/ISO minőségbiztosítási normáknak is. (Mivel az említett minősítés megszerzése nem kötelező jellegű, így a táplálék kiegészítők csupán 5%-át állítják elő ezen kritériumrendszer alapján.) A FitLine termékek mindegyike megtalálható ebben az 5%-ban.

A neves Lausanne-i Swiss Vitamin Institute speciális kontrollját saját kérésre kezdeményezik a FitLine termelők.

A FitLine Vitamin termékek a Swiss Vitamin Institut állandó kontrollja alatt állnak. Az összetevő anyagok ellenőrzése sorána a VHO megállapította, hogy a termékek mentesek a pestizidenektől, a patogén csíráktól, a szennyeződésektől és NEM génmanipuláltak.

A termék megfelel a Németországban érvényes élelmiszerjogi előírásoknak, a farmakológiai hatású anyagokra vonatkozóan. Emellett ezek semmilyen nandrolont és más anaboikát vagy gyógyszerhatású anyagot NEM tartalmaznak.

Az említett eljárásokon túl, a FitLine vitamin termékeken mindmáig egyedülállónak mondható tesztet végez a kölni Sportfőiskola, valamint a Biokémiai Intézet nemzetközileg jól ismert antidopping laboratótiuma. Csakúgy mint a sportolóknál, itt is a dopping mentesség kiszűréséről kapnak hiteles bizonyítványt termékeik.

A FitLine termékek voltak az egyedüli táplálék-kiegészítők a 2004 –es athéni olimpián, amelyek fogyasztását a német sportszövetség a német atlétáknak engedélyezett. Németországban a sportolók több mint fele FitLine termékeket fogyaszt.

A 2007. februárjában világbajnoki címet szerzett német kézilabdázók szövetsége a tenisz , kerékpár, jéghoki, atlétikai szövetség is csak ezen termékek fogyasztását engedélyezi sportolóinak.

A cég a külső ellenőrzést kiegészíti még egy belső, a törvény szerint nem kötelező minőségvizsgálattal, mely intézkedések összessége ma világszerte egyedülállóvá teszi a FitLine termékek minőségi és biztonsági kontrollját. A FitLine termékek biztonságos használatát garantálja több mint 25 ország nemzetközi élelmiszerbiztonsági hatósága is, valamint számos partnerrel való eredményes hosszútávú együttműködés.

A táplálkozástan tudós Dr. Gerhard Schmitt a következőket írja:

„ A FitLine vitamin termékek különös hatása abban rejlik, hogy testünk legapróbb alapköveinek, sejtjeinknek azt adja meg, amire szükségük van, és úgy ahogy szükségük van rá. Ha a sejtjeink egészségesek, akkor mi magunk is egészségesek vagyunk. Az egyedülálló NTC illetve NGP koncepció segítségével a táp- ill. létfontosságú anyagok gyorsan és nagy mennyiségben jutnak el közvetlenül a sejtekhez. 2005 „Friends for life” (Wellness- és Egészségügyfórum)

A tápanyag-szállítási-eljárást (NTC), mint a FitLine termék egyedülálló hatásmódjának az oszlopát az utóbbi 11 évben folyamatosan fejlesztették. Az ayurvedikus orvoslásból eredő évezredes régi tudást a modern technológiát és kivonat-eljárásokat alkalmazva növelik a természetes úton való felszívódást és az értékes összetevők hatását.

A hatás és a természetesség érdekében a zsírban oldódó anyagok jobb bevitelét segítő micellázási-eljárást alkalmazzák három fejlesztési lépésben: micellázás, mikromicellázás, és NanoSolve-Technológia.

Az egyedileg kifejlesztett tápanyag-csoport-készítmények= NGP® segítségével sokkal magasabb hatásfokú illetve gyorsabb eredményt lehet elérni, mint a hagyományos termékekkel. Ezeket az eredményeket az egyes táp- illetve létfontosságú anyagok egymást erősítő (szinergikus) hatásával érik el. Az összetevők helyes kombinációjával olyan hatóanyagcsoport jön létre, amely a hatóanyagok egymásra kifejtett pozitív, erősítő (szinergikus) összjátékát eredményezi, mint egy igazi "csapatjáték".

Minden egyes FitLine termék ezen NGP® koncepció alapján lett kifejlesztve azért, hogy a táp- ill. létfontosságú anyagok legjobb csoportosításával a lehető legnagyobb hatást érjék el .

 
Kapcsolódó termékek
» FitLine Activize OXYPLUS Cassis - doppingmentes energia italpor (175g) - Véglegesen megszűnt!
» FitLine folyékony NanoLutein + A-vitamin - Szemvitamin A-vitaminnal (30ml)
» FitLine Folyékony Omega 3 halolaj E vitaminnal (50 ml)
» FitLine folyékony Q10 PLUS Emusol E vitaminnal (30 ml)
» FitLine Gelenk-fit ízületvédő italpor (270g)
» FitLine Optimal Szett multivitamin csomag
» FitLine PowerCocktail Junior – Cukormentes Narancs Ízű Multivitamin Italpor Gyerekeknek - Steviával (210 g)
» FitLineŸ Herbaslim lúgosító tea
» FitLineŸ ALL-IN-1000 Plus PRO-B-4 pre-probiotikus joghurtpor (60 napi adag)
» FitLineŸ Basics - antioxidáns, méregtelenítő italpor (360g)
» FitLineŸ Fitness Drink Izotóniás Multivitamin Italpor Sportolóknak Steviával (450g)
» FitLineŸ Restorate+vas - ásványi anyagpótló italpor (200g)
» FitLineŸ Shake Chocolat - nanotechnológiával (420g)
» FitLineŸ Zellschutz Antioxidáns Italpor Steviával (450g)
» Probiotikus csomag FitLine joghurtpor (60 napi) + joghurtkészítő gép
» Probiotikus csomag Fitline joghurtpor (60 napi)+joghurtkészítő gép
» Stressz csomag: Activize OXYPLUS Cassis - doppingmentes energiaital por (175g) + Folyékony Q10 Plus Emusol E vitaminnal (30ml)
» Szív csomag: Folyékony Q10 Plus Emusol E vitaminnal (30ml) + Omega 3 halolaj (180db)
» Szív csomag: Folyékony Q10 Plus Emusol E vitaminnal (30ml) + Super Citrus C vitamin 1000 mg - magas bioflavonoid tartalommal (90db)
» Yoghurt Maker for ALL-IN-1000 Plus PRO-B-4 Joghurtkészítő gép
www.vitaminsziget.com © 2007-2024 - Minden jog fenntartva

MasterPass