Áruház
Otthoni professzionális szépségápolási készülékekForever Skin bőrfeszesítő és ránctalanítóForever Beauty 4TECH naracsbőr elleni készülék Dessa Plus IPL szőrtelenítésForever Slim - ultrahangos zsírbontásDEESS IPL tartós szőrtelenítés Forever Beauty narancsbőr elleni és bőrfeszesítő készülék 3TECH rendszerrelNewa™ ránctalanító - 3DEEP rádiófrekvenciaVitamin, étrend-kiegészítőAKCIÓ! Vitamin csomagok GYEREK» Multivitamin, Immunerősítő csomagok» Agyturbó csomagok» Probiotikus csomagok» Influenza elleni csomagokAKCIÓ! Vitamin csomagok FELNŐTT» Allergia csomagok» Energia csomagok» Méregtelenítő csomagok» Stressz csomagok» Szív csomagok» Női alapcsomagok» Férfi alapcsomagok» Agyturbó csomagok» Mozgásszervi csomagok» Influenza csomagok» Fogyókúrás csomagok» Intim csomagok» Probiotikus csomagok» Visszér csomagok» Prosztata csomagokVitamin ÖSSZETEVŐK szerint» A-D vitamin» B vitamin» C vitamin» E vitamin» Antioxidáns» Omega 3 halolaj, lenmagolaj» Q10 koenzimGyerek vitaminok» Kisgyerekeknek» TiniknekVitamin BETEGSÉGEK szerint» Felső légúti betegségek» Immunrendszer» Allergia» Bélbetegségek» Cukorbetegség» Depresszió» Fejfájás és migrén» Férfi problémák» Méregtelenítés» Mozgásszervi, ízületi probléma» Női problémák» Szemprobléma» Szív és érrendszeri probléma» StresszMultivitamin» Felnőtt multivitamin» Gyermek multivitaminGrape Vital Grapefruitmag cseppGrape Vital Bacto Ex természetes fertőtlenítőGyógynövény készítményekGyógygombaProbiotikum, prebiotikumÁsványi anyagok, nyomelemekIzületvédők, csonterősítőkLúgosító Young pHorever Fogyókúra, méregtelenítés» Fogyókúra» MéregtelenítésÉdesítőszer: nyírfacukorBio tea - gyógytea» Bio NEUNER'S gyógytea» Bio NEUNER'S gyógytea keverékek» Bio NEUNER'S Vöröstea - Pu-Erh tea - zöld Mate tea - Ginkgo tea» Bio NEUNER'S baba - anya teaAminosavak, fehérjékZepter Bioptron lámpaEgészségvédő, gyógyászati eszközökMágnesterápia ALMAG-01, MAGOFON-01Safe Laser Dr Laser -infra lézerMikroáramú fájdalomcsillapítóEgészségügyi gyorstesztekPulzusmérő órákZepter Bioptron lámpaAllergiakezelő Baba-gyerek termékekLégtisztítókInhaláló, ArcszaunaPárásítók AlkoholdetektorokVércukormérőkVíztisztító

Kapcsolat
Tel.:
Mobil:
Cím:


E-mail:
»
»
»


»
 +36 1 226 4179
 +36 30 7262 647
 1094 Budapest,
 Tűzoltó utca 54.
 Milestone udvar, Manta ház.
 info@vitaminsziget.com

Gyártók

FitLine

A FitLine termékeket gyártó PM-International 11 évvel ezelőtt alakult Németországban azzal a céllal, hogy ráirányítsa az emberek figyelmét az egészséges életmód, a helyes táplálkozás és a megelőzés fontosságára.

A FitLine termékeket már nem forgalmazzuk, helyettük a NOW és a Highland gyártók termékeit ajánljuk!

A cég kizárólag természetes alapanyagokból bio-gyümölcsökből zöldségekből és növényi hatóanyagokból, tartósító- és színező anyagoktól mentesen állítja elő termékeit, saját üzemében. Nemzetközi ,,orvoscsapata" speciális szabadalmaztatott felszívódási és hatékonysági technológiát dolgozott ki.

Ennek segítségével az élettanilag nagyon értékes növényi anyagok csaknem 100%- ban felszívódva hozzájárulnak a szervezet védekező, önszabályozó, öngyógyító képességének támogatásához.

Az elégedett vásárlók (köztük rengeteg sportoló és élsportoló) magas száma, több mint 25 országban Európán át Észak-Amerikáig és Ázsiáig, bizonyítja a termékek minőségét és hatékonyságát.

A FitLine termékek rendelkeznek a következő minősítésekkel:

A GMP (Good Manufacturing Practice) egy állandó kémiai, mikrobiológiai illetve fizikális kontrollt jelent, amelyet a legszigorúbb minőségi és tisztasági kritériumok alapján hajtanak végre.

A FitLine cég annak érdekében, hogy termékei számára a legmagasabb minőséget, tisztaságot és biztonságot garantálhassa, széles körű biztonsági és minőségbiztosítási intézkedéseket vezetett be.

A vállalat a nemzetközi GMP- irányelvek alapján termel, ezek a létező legszigorúbb minőségi és tisztasági követelményeknek felelnek meg. A termékeken látható pecsét is ezt bizonyítja.

A FitLine vállalathoz tartozó termelők azonkívül, hogy betartják a legmagasabb minőségi és tisztasági irányelveket, maradéktalanul megfelelnek a nemzetközileg elismert GMP/ISO minőségbiztosítási normáknak is. (Mivel az említett minősítés megszerzése nem kötelező jellegű, így a táplálék kiegészítők csupán 5%-át állítják elő ezen kritériumrendszer alapján.) A FitLine termékek mindegyike megtalálható ebben az 5%-ban.

A neves Lausanne-i Swiss Vitamin Institute speciális kontrollját saját kérésre kezdeményezik a FitLine termelők.

A FitLine Vitamin termékek a Swiss Vitamin Institut állandó kontrollja alatt állnak. Az összetevő anyagok ellenőrzése sorána a VHO megállapította, hogy a termékek mentesek a pestizidenektől, a patogén csíráktól, a szennyeződésektől és NEM génmanipuláltak.

A termék megfelel a Németországban érvényes élelmiszerjogi előírásoknak, a farmakológiai hatású anyagokra vonatkozóan. Emellett ezek semmilyen nandrolont és más anaboikát vagy gyógyszerhatású anyagot NEM tartalmaznak.

Az említett eljárásokon túl, a FitLine vitamin termékeken mindmáig egyedülállónak mondható tesztet végez a kölni Sportfőiskola, valamint a Biokémiai Intézet nemzetközileg jól ismert antidopping laboratótiuma. Csakúgy mint a sportolóknál, itt is a dopping mentesség kiszűréséről kapnak hiteles bizonyítványt termékeik.

A FitLine termékek voltak az egyedüli táplálék-kiegészítők a 2004 –es athéni olimpián, amelyek fogyasztását a német sportszövetség a német atlétáknak engedélyezett. Németországban a sportolók több mint fele FitLine termékeket fogyaszt.

A 2007. februárjában világbajnoki címet szerzett német kézilabdázók szövetsége a tenisz , kerékpár, jéghoki, atlétikai szövetség is csak ezen termékek fogyasztását engedélyezi sportolóinak.

A cég a külső ellenőrzést kiegészíti még egy belső, a törvény szerint nem kötelező minőségvizsgálattal, mely intézkedések összessége ma világszerte egyedülállóvá teszi a FitLine termékek minőségi és biztonsági kontrollját. A FitLine termékek biztonságos használatát garantálja több mint 25 ország nemzetközi élelmiszerbiztonsági hatósága is, valamint számos partnerrel való eredményes hosszútávú együttműködés.

A táplálkozástan tudós Dr. Gerhard Schmitt a következőket írja:

„ A FitLine vitamin termékek különös hatása abban rejlik, hogy testünk legapróbb alapköveinek, sejtjeinknek azt adja meg, amire szükségük van, és úgy ahogy szükségük van rá. Ha a sejtjeink egészségesek, akkor mi magunk is egészségesek vagyunk. Az egyedülálló NTC illetve NGP koncepció segítségével a táp- ill. létfontosságú anyagok gyorsan és nagy mennyiségben jutnak el közvetlenül a sejtekhez. 2005 „Friends for life” (Wellness- és Egészségügyfórum)

A tápanyag-szállítási-eljárást (NTC), mint a FitLine termék egyedülálló hatásmódjának az oszlopát az utóbbi 11 évben folyamatosan fejlesztették. Az ayurvedikus orvoslásból eredő évezredes régi tudást a modern technológiát és kivonat-eljárásokat alkalmazva növelik a természetes úton való felszívódást és az értékes összetevők hatását.

A hatás és a természetesség érdekében a zsírban oldódó anyagok jobb bevitelét segítő micellázási-eljárást alkalmazzák három fejlesztési lépésben: micellázás, mikromicellázás, és NanoSolve-Technológia.

Az egyedileg kifejlesztett tápanyag-csoport-készítmények= NGP® segítségével sokkal magasabb hatásfokú illetve gyorsabb eredményt lehet elérni, mint a hagyományos termékekkel. Ezeket az eredményeket az egyes táp- illetve létfontosságú anyagok egymást erősítő (szinergikus) hatásával érik el. Az összetevők helyes kombinációjával olyan hatóanyagcsoport jön létre, amely a hatóanyagok egymásra kifejtett pozitív, erősítő (szinergikus) összjátékát eredményezi, mint egy igazi "csapatjáték".

Minden egyes FitLine termék ezen NGP® koncepció alapján lett kifejlesztve azért, hogy a táp- ill. létfontosságú anyagok legjobb csoportosításával a lehető legnagyobb hatást érjék el .

 
Kapcsolódó termékek
» FitLine Activize OXYPLUS Cassis - doppingmentes energia italpor (175g)
» FitLine folyékony NanoLutein + A-vitamin - Szemvitamin A-vitaminnal (30ml)
» FitLine Folyékony Omega 3 halolaj E vitaminnal (50 ml)
» FitLine folyékony Q10 PLUS Emusol E vitaminnal (30 ml)
» FitLine Gelenk-fit ízületvédő italpor (270g)
» FitLine Optimal Szett multivitamin csomag
» FitLine PowerCocktail Junior – Cukormentes Narancs Ízű Multivitamin Italpor Gyerekeknek - Steviával (210 g)
» FitLineŸ Herbaslim lúgosító tea
» FitLineŸ ALL-IN-1000 Plus PRO-B-4 pre-probiotikus joghurtpor (60 napi adag)
» FitLineŸ Basics - antioxidáns, méregtelenítő italpor (360g)
» FitLineŸ Fitness Drink Izotóniás Multivitamin Italpor Sportolóknak Steviával (450g)
» FitLineŸ Restorate+vas - ásványi anyagpótló italpor (200g)
» FitLineŸ Shake Chocolat - nanotechnológiával (420g)
» FitLineŸ Zellschutz Antioxidáns Italpor Steviával (450g)
» Probiotikus csomag FitLine joghurtpor (60 napi) + joghurtkészítő gép
» Probiotikus csomag Fitline joghurtpor (60 napi)+joghurtkészítő gép
» Stressz csomag: Activize OXYPLUS Cassis - doppingmentes energiaital por (175g) + Folyékony Q10 Plus Emusol E vitaminnal (30ml)
» Szív csomag: Folyékony Q10 Plus Emusol E vitaminnal (30ml) + Omega 3 halolaj (180db)
» Szív csomag: Folyékony Q10 Plus Emusol E vitaminnal (30ml) + Super Citrus C vitamin 1000 mg - magas bioflavonoid tartalommal (90db)
» Yoghurt Maker for ALL-IN-1000 Plus PRO-B-4 Joghurtkészítő gép
www.vitaminsziget.com © 2007-2019 - Minden jog fenntartva

MasterPass