Kapcsolat
Tel.:
Mobil:
Cím:


E-mail:
»
»
»


»
 +36 1 226 4179
 +36 30 7262 647
 1094 Budapest,
 Tűzoltó utca 54.
 Milestone udvar, Manta ház.
 info@vitaminsziget.com

Gyártók

Dr Kósnai

A Dr Kósnai bio zöldség mikroőrlemények kizárólag ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó összetevőket tartalmaznak.

Dr KÓSNAI FŰ - SZER RECEPTÚRA "...az életed fűszere"

A Fű-Szer elnevezés a mindennapos használatú fűszer szóból származik, melyet napjainkban a hagyományostól (történeti időkben használatostól) eltérő értelemmel társítunk. Egyszerű, konyhai kifejezéssé vált, az ételek ízesítésére szolgáló, változatos „dolgokat” értünk mögötte – legtöbbjükről mélyreható ismereteink nincsenek, ízviláguk miatt alkalmazzuk őket. A hajdan jól ismert gyógyhatásokról, arról, hogy ezek a szerek valójában gyógynövények, elfeledkeztünk. Holott nem is olyan régen az ételekbe nemcsak kulináris élmény miatt kerültek bele, hanem kedvező élettani, egészségügyi hatásaik kihasználására. Legegyszerűbben például azért, hogy az adott étel jobban, hatékonyabban emészthető legyen.

Magyar bio gazdák által termesztett speciális mikrőorlemény biozöldségekből

A Dr Kósnai bio zöldség mikroőrlemények elnevezése mindezekből következett: Fű – mint növény, Szer – mint valamire használatos anyag volt, vagyis egy bizonyos hatással bíró növényt jelentett. Igyekeztünk visszatérni e régi jelentéshez, mely mindennél jobban fejezi ki törekvésünket, azt, hogy természettel, természetes anyagokkal építsük fel az emberek fizikai jóllétét, egész-ségét.

A receptúra kifejezés azt jelöli, hogy saját recept szerint, tapasztalataink és vizsgálataink alapján, célzott problémákra állítottuk össze a megfelelő növényi kombinációkat, melyek egymásra hatva a legkedvezőbb élettani hatást képesek kifejteni az adott problémacsoporton belül.

Tartósítószerek, ízfokozók, mesterséges aromák nélkül

Nem gyógyszer, hanem élelmiszer, mely bio-zöldségek hatóanyagait tartalmazza, kedvező élettani hatású növényi alkaloidák, vitaminok és ásványi anyagok formájában. Ezen felül nem tartalmaznak tartósítószereket, kémiai színezéket, ízfokozókat, mesterséges aromákat, édesítőszert és nem utolsósorban nem tartalmaznak káros „E- betűket”.

 
Kapcsolódó termékek
» Dr Kósnai Barna bőr receptúra (150 g)
» Dr Kósnai Lúgosító receptúra (150 g)
» Dr Kósnai Méregtelenítő receptúra(150 g)
www.vitaminsziget.com © 2007-2023 - Minden jog fenntartva

MasterPass