Kapcsolat
Mobil:
Cím:

E-mail:
»
»

»
 +36 30 7262 647
 2040 Budaörs,
 Törökbálinti utca 42/B
 info@vitaminsziget.com

Forever Slim otthoni ultrahangos zsírbontó gép - vásárlói tapasztalatok 

Az alábbi tapasztalatokat, észrevételeket vásárlóink küldték be.

,,2013. január elején vásároltam egy db Forever Slim ultrahangos zsírbontó gépet, amelyet azóta hetente 2x használunk 3-an a családban. Édesanyám, édesapám és én. Anyukám 58, apukám 60 én 33 éves vagyok. Mind a hárman a hasunkat kezdtük el először kezelni. Mindenkinél látványos fogyás történt. 10 kezelés volt eddig a hasunkon, anyukám 2 ruhaméretet 50-esből 46-os lett, én is 2 ruha méretet tudtam ez idő alatt fogyni. Én 44-es nadrág helyett 40-es nadrágot viselek, ami a gép folyamatos használatával kezd bő lenni. Apukám tipikus pocakos férfi, csak pocakja van, nála mivel fizikai munkát végez, így kötöttebb az izomzata, lassabb a folyamat, de szorgalmasan végezzük a kezeléseket nála is. Apukám kb. 4 cm-t tudott a pocakjából fogyni. A kezelések 45 percesek, szerdán és vasárnap használjuk, sima zselével, melyből eddig hármunknak 3 db fogyott el. A kezelések nem kellemetlenek, a melegedés tapasztalható a gép használata közben. Folytatjuk a kezeléseket addig, amíg a kívánt eredményeket el nem érjük, mert anyukám is és én is autoimmun betegek vagyunk, de semmilyen negatív leletet nem okozott a gép használata. (Folyamatos, szoros orvosi vizsgálatokra járunk). Nagyon bízunk benne, hogy az egészségi állapotunk is javul a fogyással. Nem bántuk meg a gép vásárlását, bátran merem ajánlani bárkinek."

T.T.B., Szolnok

„31 éves nő vagyok, nőies testalkatú, itt-ott van egy kis feleslegem. A Forever Slimmel a derekamat és a csípőmet kezelem, heti 1-2X, vagy kéthetente, ahogy időm engedi. Eddig kb. 6-7 kezelést csináltam, és csak egy fél flakont használtam el az ultrahang gélből. Szerencsére könnyű használni a gépet. A kezelés alatt kellemes melegséget éreztem, már első kezelés után puha lett a bőröm és csökkent az adott területen lévő párna. Mellette hetente 2x- 3x  járok tornára, zumbára, és az étkezési szokásomon is változtattam, kevesebb szénhidrátot fogyasztok, valamint sok szénsavmentes vizet iszom (napi 2 L ). Szerintem a géppel hatékony és hosszantartó eredményt lehet elérni, ha rendszeres mozgással és megfelelő táplálkozással párosítjuk."

O.B., Budapest

„Eddig nagyjából 10 alkalommal használtam a gépet. A hasammal kezdtem, heti két alkalommal. Sajnos az én kötőszöveteim egy kissé meglazultak, ezért azokon a helyeken (has alsó részén)  csak a hatodik alkalom után mutatkozott látható eredmény. Feszesebb lett a bőröm és néhány centiméterrel kisebb is. Sok folyadékot iszom, nem változtattam az étkezésemen, de még így is jól látható az eredmény."

Adrienn, 53 éves

„A hasam mindig is kritikus terület volt. Heti két alkalommal használom a gépet, és már a 3. kezelés után látható volt az eredmény. A bőröm feszesebb lett és körülbelül 3 centiméterrel keskenyebb. A 10. alkalom után láthatóan kisebb lett a hasam. Most a csípőmön kezdtem el használni a gépet. Napi másfél liter zöld teát és másfél liter vizet iszom, szerintem ez is sokban hozzátett az eredményhez. Nyárra egész biztos elérem a célomat.”

Bernadett, 28 éves

,,44 éves férfi vagyok. Testalkatom átlagos, hasi elhízással: 79 kg, 173 cm magasság. Csak a hasi területet kezeltem + deréktájon kétoldalt.(2x10 alkalom.) A kezelés számomra kellemes bizsergető érzés volt, néha egy kicsit helyenként csipkedős. Egy kúra alatt (10 alkalom) egy fél flakon gél fogyott el.  Nem sportoltam rendszeresen, a napi mozgáson kívül eseti jelleggel bicikliztem.  Az étrendemen nem változtattam, de jelentősen több vizet iszom.
A két kezeléssorozat során a hasam a 105 cm-ről 97 cm-re csökkent. Ezt nagyon fontosnak tartom, mivel a kritikus hasi elhízás jelentősen csökkent. (Most már be kellet több övet is szereznem, mivel a korábbi nadrágok lötyögősek lettek.). Ráadásul a feleségem is használja a készüléket, és az Ő derékmérete is egy kúra alatt 6 cm-t csökkent. Bevált. Köszönjük."

Kerekes Attila, Nyíregyháza

,,Gyógymasszőr vagyok, a vendégeimet kezelem a Forever Slim ultrahangos zsírbontó készülékkel. Nagyon jó eredményeket értem el hason és combon egyaránt! Van egy férfi vendégem, akinek a hasát kezelem. Megbeszéltük vele, hogy nem centizgetünk minden kezelés után, hanem csak a 8. kezelés után mérünk, de most, az 5. kezelés után már annyira szerette volna, hogy mérjük meg, hogy ráálltam. Eddig -6 cm az eredmény! Elég komoly súlyfeleslege van, 123 cm volt a hasa korábban, most pedig 117 cm, de nagyon jól haladunk! A Forever Slim narancsbőr ellen is nagyon hatásos. Van például egy olyan hölgy vendégem, akinek normál testsúlya van, egyáltalán nem dundi, de picit combos-popsis típus. 33 éves, októberben szült, és azért jött hozzám, mert narancsbőrös volt a combja. Az ő combja centiben nem változott sokat, mindössze 1,5 cm-rel lett vékonyabb, de a narancsbőre teljesen eltűnt! Úgy szoktam őt kezelni, hogy az ultrahangos zsírbontó kezelések közé beiktatok egy paprikaolajos masszázst is. Nagyon elégedett a kezelésekkel, mert a 6. kezelés után a férje megdicsérte, hogy milyen szép lett a lába, és azóta bátran hord rövidnadrágot is! Most tartunk a 9. kezelésnél, még egy van neki hátra, aztán készen is vagyunk!"

B-né Csilla, Tököl

,,Kedves ForeverSlim Csapat! Körülbelül 3 hete kezdtem el használni a ForeverSlim készüléket, eddig 4-szer használtam és nagyon elégedett vagyok. 27 éves, sportos alkatú lány vagyok, napi 8-10 órás ülőmunka mellett próbálom tartani a  heti 3-4-szeri 1 órás sportolást (spinning, úszás), de sajnos mindezek mellett én is küzdök cellulitis problémákkal, és az ülőmunka miatt 2-3 kilót felszedtem, amit nagyon nehezen tudok leadni. Nagyon megörültem, mikor olvastam, hogy a készülék a zsírbontás mellett a cellulitis problémára is megoldást nyújthat. A fenekem alatti részt és a hátsó combjaimat kezeltem eddig, (20perc egyik láb, 20perc másik láb) és már most sokkal jobban érzem magam, mert nagyon sokat javult, szerintem a kúra végére (10. alkalom) teljesen kisimul majd a bőröm, és biztosan a combom kerülete is csökkenni fog majd. Emellett odafigyelek arra, hogy napi 3 liter vizet megigyak, és tudatosan eszem (főként egészséges ételeket), mert koplalni sohasem tudtam, és az úgyis csak ideig-óráig tartható. Anyukám is elkezdte használni a készüléket a napokban, ő a belső combját kezeli. Ami nagyon jó ebben az egészben az az, hogy tényleg azt a területet kezelheti vele az ember, amit szeretne és nem csak 10 percig, mint ahogy általában a legtöbb kozmetikában és többen is használhatjuk, így pénzt spórolunk vele. Szerintem megéri beruházni egy ilyen készülékre! Köszönettel és üdvözlettel

Cs. Diána, Szentendre

,,49 éves vagyok, 38-as a méretem. Bizony, ennyi idősen vannak helyek, ahol akad némi makacs háj, legfőképpen a hasamon, és sajnos narancsbőr is van a combomon. Azért kezdtem érdeklődni a Forever Slim gép iránt, mert tavaly nyáron jártam kozmetikushoz ultrahangos zsírbontásra, és 10-12 alkalom látványosan sokat segített! Általában hetente egyszer használom a Forever Slim gépet, néha, ha több időm van, akkor szoktam gyakrabban, de ilyenkor rengeteget iszom, még éjszaka is felkelek vagy kétszer. A kezelések után szobabiciklizni és infraszaunázni szoktam. Leginkább a hasamat kezelem, mert mindig oda szoktam először hízni, és a külső combomat, a narancsbőr miatt. Amikor elkezdtem a kezeléseket, akkor éppen rajtam volt a karácsonyi kajálásból néhány plusz kiló. Az ebből adódó laza zsírpárnát a készülék könnyen levitte, sikerült leadnom azt a felesleget, amit az ünnepek alatt felszedtem, de utána viszont már kissé lelassult a hatás. De nem adom fel, folytatom tovább!"

S. Éva, Budapest

„A lányom, Hodosi Anita topmodell, jelenleg éppen Tokióban dolgozik. De mielőtt Japánba utazott volna, úgy érezte, hogy pár cm-t szeretne ledolgozni a csípőjéről egy ilyen fontos munka előtt, ezért kipróbálta a Forever Slim otthoni ultrahangos zsírbontó készüléket. Anita nagyon feldobódott a Forever Slim kezelésektől, hiszen 5-ös fokozatot használva, összesen két kezelés alatt 3 cm-t karcsúsodott! Ráadásul maradandónak tűnik a méretcsökkenés, hiszen ez a felesleges 3 cm hetekkel később sem jött vissza! És ha valaki azt hinné, hogy a Forever Slim csak modellkülsejű, fiatal lányoknak használ, biztosíthatom, hogy ez nincs így: én a hasamra használom a gépet, és érzem, hogy egyre inkább lötyögnek a szoknyáim!”

Hodosi Anita és édesanyja Hodosiné Eszter, Budapest

Kattintson ide, ha szeretné elolvasni a Hodosi Anitáról szóló cikket! >>>

„Bár sokan alkalmanként más testrészüket vetik az ultrahang hatása alá, én egy-egy testtájékot vettem támadás alá addig, míg el nem értem a kívánt eredményt. Ez azért is jó módszer, mert így valóban látható a változás. Nem is kicsit! Már az első kezelés után kisimult a combom. (Oké, nem volt túl durva a kinézete, de az ülőmunka és az összevissza evés azért nem tett túl jót még nekem sem.) A harmadik etap utáni napon a farmerom mintha nem feszült volna annyira rajtam. (Ezt azért írom így, mert magam sem akartam elhinni, hogy megtörténhet!) A nyolcadik alkalom után pedig – ha nem is lötyögött – de szinte már tökéletesen állt a nadrágom! Ez centikbe átszámolva pedig nem kevesebb, mint 3-3 centi combonként! Ez azért nem semmi, főleg annak fényében, hogy nem koplaltam és nem készítettem ki magam az edzőteremben! Érdekes módon a pocakrészen terpeszkedő kis zsírpárna – amit nem nevezünk nevén – sokkal gyorsabban megadta magát a szerkentyű erejének. Ott már 4-5 kezelés után látványos volt a változás. (Lehet, hogy ez azért is történt így, mert hasra sokkal könnyebben és gyorsabban hízom nőként, mint pl. combra, így talán nem volt olyan kötött ott a zsírszövet.)”

Tóth Tímea, a Kiskegyed szerzője, Budapest

„Nekem hosszú távon bevált a készülék, türelmesen, rendszeresen kell használni. Be kell tartani az egyéb előírásokat (sok víz fogyasztása, étkezési szokások megváltoztatása), valamint javítja a hatásfokot az infraszauna használata is. Mindenképpen jobb a készülék megvétele, mivel a bérletek általában csak 10 alkalomra szólnak, a készüléket pedig rendszeresen lehet használni.”

Retezi Katalin, Budapest

„50 éves, 4 gyermekes anyuka vagyok. A klimax miatt az utóbbi időben nem tudtam fogyni, hiszen már lassabb az anyagcserém. Sokat sportoltam, de hiába – pedig rendszeresen úsztam, kerékpároztam, napi 200 felülést csináltam, naponta elvégeztem az 5 tibeti gyakorlatot – de a pocakom csak megmaradt. A Forever Slim gép nekem nagyon bevált, első alkalommal 6 cm ment le a derekamról, másodszorra további 2 cm, az azt követő alkalmakkor pedig még 1-1 cm-t sikerült lefaragnom: összesen 10 cm-t! A narancsbőrrel nem volt korábban sem problémám, a bőröm állaga nekem eddig is megfelelt, de az, hogy ilyen látványosan sikerült karcsúsodnom a Forever Slim ultrahangos zsírbontóval, az számomra nagyon meggyőző eredmény!”

Sifter Edit, Pákozd

„60 éves nő vagyok, telt testalkatú. Főleg a has-kerületem növekedett meg, ide rakódott le nagy mennyiségű zsír. Ezt a területet, a combomat és a felkaromat kezelem. Egy hónapig 3 naponta, 5 hónapja heti egy alkalommal használom a gépet, 5 flakon gélt használtam el. A 45 perces kezelési időt betartom. A kezelés alatt semmilyen rossz tapasztalatom nincs, a gép üzemeltetése nagyon egyszerű és kényelmes. Sajnos infraszaunát nem tudok használni, és az étkezési szokásaimon nem változtattam, de naponta 2-3 liter vizet megiszom, és rendszeresen gyalogolok reggel-este 2-3 km-t. Az itthoni kezelések számomra sokkal kényelmesebbek és hatékonyabbak, mint a szalonokban, jó, hogy itthon végezhetem a kúrát! Az első jele a változásnak az volt, hogy simább, bársonyosabb lett a bőröm, és felpuhult a zsír-réteg. Igaz, lazább lett a hasam, de hiszem, hogy később, egy hosszabb kezeléssel ez is el fog tűnni. (Ez pontosan így van, kötött zsírsejteknél az első lépés, hogy fellazul az érintett terület! A Szerk. ) Végre reményem van rá, hogy eltűnik a csúnya hájam!”

L. Gézáné, Nyíregyháza

„Nem vagyok, és soha nem is voltam molett típus, viszont a hasamon mindig volt egy kis zsírpárna, amit sehogy nem tudtam ledolgozni. Sem a futás, sem az úszás, sem a hosszú séták, sem a felülések, sem a hasprés nem segített. A Forever Slim használatával sikerült megszabadulnom a pocakomtól, és ezt az új állapotot meg is tudom tartani. Nagyon elégedett vagyok az eredménnyel, megérte az árát, többszörösen megtérült azóta ez az összeg, egy fogyasztószalonban már a sokszorosát kifizettem volna!

Gábor Józsefné, Szeged

„A munkám miatt jól kell kinéznem, és a sörhasam nem igazán passzolt az öltönyeimhez. Az állandó üzleti utak és a szoros napirendem lehetetlenné tették a rendszeres edzést. Amikor a feleségem megvásárolta a Forever Slim otthoni ultrahangos zsírbontó készüléket, először csak annak örültem, hogy csinosabb lett, mint valaha! Eltűntek a zsírpárnák a dereka körül, a megfelelő helyeken pedig megmaradtak a domborulatai. Az az igazság, hogy erre vérszemet kaptam, és én is kipróbáltam a Forever Slim gépet a hasamon. És most, egészen elképesztő módon, 54 évesen végre megmutathatom a hasizmaimat!”

Kovács Krisztián, Budapest

A pocakom tinédzser korom óta problémát jelentett számomra. Mérföldeket futottam le, és hihetetlen mennyiségű hasizom gyakorlatot csináltam meg, de a fölösleg nem mozdult. Utáltam! A Forever Slim használatával végre megszabadultam tőle, és nem is tartott sokáig, mivel csupán néhány alkalomra volt szükségem, hogy beinduljon a folyamat, és néhány hétre, hogy az eredmény láthatóvá váljon. Remélem, mások tanulnak a hibáimból és makacsságomból, és nem pazarolnak éveket hatástalan és drága módszerekre.”

Kelemenné Vértes Mária, Budapest

„Június elején vásároltam a készüléket, mert 36 évesen több helyen narancsbőr alakult ki a testemen, ráadásul a fenekemen, a combom belső részén, és a hasamon is megjelent pár centi felesleg. (154 cm vagyok és 55 kg, 36-38 ruhamérettel.) Az első kezelés után éreztem, hogy feszesebb lett a bőröm, a második kezelés utáni harmadik napon a térdem fölött levő cellulit teljesen eltűnt, és a hátsó combon levő cellulit  mélysége is csökkent. Most vagyok túl a 8. kezelésen, és a narancsbőr szerencsére mindenhonnan eltűnt. A fenekem és a hasam méretében való változás oly mértékű, hogy a fenék részen korábban nagyon szűk és nehezen begombolható nadrágom szépen áll rajtam, és étkezés után sem okoz gondot a gomb begombolása. Nagyon elégedett vagyok az eredménnyel! Köszönöm!”

K. Sarolta, Biatorbágy

56 éves vagyok, és az utóbbi időben elég sokat híztam a hasamra és a csípőmre. Az étkezésekre próbálok jobban figyelni, kevesebb szénhidrátot eszek, de a zsírpárnáim ettől nem nagyon csökkentek. A lányom, aki narancsbőrrel küzd, vett egy ilyen gépet és rávett, hogy én is kipróbáljam. A tapasztalataim eddig teljesen pozitívak! Jelenleg öt alkalmon vagyok túl, mindig a hasamat és a csípőmet kezeltem. Már két alkalom után kisebbek lettek a zsírpárnák a hasamon, mostanra pedig elég jelentős mennyiségű felesleg eltűnt. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy általában nagyon kevés folyadékot fogyasztok napközben, viszont a kezelés miatt most rá voltam kényszerítve, hogy sokat igyak. Valószínűleg ez is segített abban, hogy ilyen gyorsan, viszonylag nagy mennyiségű zsírt sikerült eltüntetnem. A kezeléseket tovább folytatom, viszont most már a feszesítés (is) a cél, ezért hosszabb szüneteket tartok, és hasizomgyakorlatokat is elkezdtem végezni.”

N. Zsuzsa, Budapest

A terhesség és a szoptatás alatt nagyon sok helyen narancsbőr jelent meg a testemen. Kisebb narancsbőr korábban is volt rajtam, de nem volt annyira látható, csak ha összecsippentettem a bőrömet. Nyárra viszont a gödröcskék olyan mértékűek lettek, hogy már normális fürdőruhát is szégyelltem miattuk felvenni. A narancsbőr elleni géppel főleg a hátsó combomat és a fenekem alját ultrahangoztam, és már 2 kezelés után simább lett a bőröm. Most tartok ott (7 kezelés után) hogy a strandra is szívesen kimegyek.”

Hajni, Budapest

Végre megszabadultam a bosszantó sörhasamtól, ami ellen hosszú éveken át hiába harcoltam! A Forever Slim készülék használata egyszerű, kényelmes, és nincs káros mellékhatása. 8-9 hét használat után 7 és fél cm-rel csökkent a derekam kerülete! Lassan kezdenek látszani az izmok is a hasamon, sokkal szálkásabb lettem, jobban nézek ki, és egészségesebbnek érzem magam.”

G. Imre, Pécs





www.vitaminsziget.com © 2007-2024 - Minden jog fenntartva

MasterPass