Vitaminsziget Egészségről mindenkinek főoldalra

Ultrahangos zsírbontás, narancsbőr kezelés otthon

Manapság már nem kell feltétlenül kés alá feküdnie annak, aki gyorsan szabadulna narancsbőrétől vagy zsírpárnáitól. A nemkívánatos zsírsejtek ugyanis néhány ultrahangos kezeléssel eltüntethetőek, sőt újabban ezt a műveletet akár otthon, saját kezűleg is elvégezhetjük!

A rendszertelen sportolásnak, a helytelen táplálkozásnak és a kevés folyadékfogyasztásnak maradandó következményei lehetnek, és ez sajnos a legtöbb emberen meg is látszik. 10 nőből 9 biztosan a narancsbőrt, a túlsúlyt és a bőr kontúrvesztését nevezi meg az őt leginkább zavaró esztétikai problémaként.

Új reménysugár: ultrahangos zsírbontás

A közhiedelemmel ellentétben a narancsbőr nemcsak idősebb és túlsúlyos hölgyeknél jelentkezik; nagyon sok vékony és fiatal nő - sőt manapság férfi is - szenved a jelenségtől. Egy viszonylag új eljárás, az ultrahangos zsírbontás (kavitáció) azonban reménysugár lehet azoknak, akik gyorsan és látványosan, ám sebészi beavatkozás nélkül szeretnének megszabadulni a problémától.

Az eljárás során a zsírszöveteket egy kavitáció néven ismert fizikai jelenség során ultrahang rezgés segítségével elfolyósítják. A gondosan megválasztott frekvenciának megfelelően a károsodás kizárólag a zsírszövetekre korlátozódik, így más szövetek és szervek biztosan nem sérülnek.

Tipp: zsírbontógép otthonra

Az ultrahangos zsírbontók legújabb generációját otthoni használatra fejlesztették ki, így szakképesítés nélkül bárki, akár otthon is elvégezheti a kezelést.

Ráadásul a készülék már mindössze 10-15 kavitációs kezelés árának megfelelő összegért megvásárolható. Bővebb információ itt! >>>

Zsírbontás már otthon is!

A kavitációt alakformáló és kozmetikai szalonokban néhány éve már alkalmazzák, ám egy-egy kúra igen drága - sokak számára szinte megfizethetetlen. Szerencsére azonban az ultrahangos zsírbontó készülékek legújabb generációja már otthoni kezelésre is alkalmas, így a kavitáció - az alacsonyabb költségeknek köszönhetően - egyre szélesebb kör számára válik elérhetővé.

Mivel a computer által irányított kezelések nem igénylik szakember jelenlétét, bárki otthoni körülmények között is gyorsan megszabadulhat az életét megkeserítő zsírpárnáktól és a combját, fenekét göröngyössé tevő narancsbőrtől.

Hogyan működik az ultrahangos zsírbontás?

Kinek ajánlott az ultrahangos zsírbontás?

Ez az eljárás a normál, illetve az enyhén túlsúlyos emberek számára ideális, akik célzottan szeretnének az egyes testtájakról fogyni, és önmagában sem a diéta, sem pedig a mozgás nem hozta meg számukra a kívánt eredményt. Az ultrahangos alakformálás elsődleges célterületei a hát, has, csípő, fenék, comb, illetve felkar területén felhalmozódott lokális zsírréteg.

Az ultrahangos alakformálás hatására a test kontúrja gyorsan változtatható. Ugyanakkor azt is tudnunk kell, hogy az ultrahangos zsírbontás hatása a kezelt területre korlátozódik, így nem helyettesíthetjük vele a rendszeres testmozgást, a helyes táplálkozást, és semmilyen fogyókúrát sem.

A Forever Slim géppel nagyon hatásos narancsbőr-kezelés is végezhető! A nők 90%-a szenved a narancsbőrtől (köztük fiatal lányok is), és még a rendszeres sport vagy a diéta sem véd meg feltétlenül a kialakulásától. A Forever Slim élen jár a narancsbőr eltüntetésében: már 1-2 alkalom után látványos eredményt hoz!

Zsírleszívás kés nélkül?

Az ultrahangos zsírbontás hatékonysága abban rejlik, hogy a sebészeti zsírleszíváshoz hasonlóan tartós eredményt érhetünk el segítségével. Míg más alakformáló módszerekkel (pl. fogyókúra, diéta) csupán a zsírsejtek méretét csökkentjük, a kavitációs zsirbontás végleg képes ezeket eltüntetni. Az elpusztult zsírsejtek helyére nem kerülnek újak, a zsírsejtek ugyanis nem osztódnak, csak méretük növekszik, vagy csökken életünk folyamán.

Az ultrahangos alakformáló előnye a sebészeti zsírleszíváshoz képest, hogy azonos eredmény elérése mellett szövődmények nem alakulnak ki, és szinte bárkinél alkalmazható. További előnyt jelent, hogy a kezelés teljesen fájdalommentes, és időtartama alatt nem kell változtatni a napi rutinunkon, hisz nem okoz bőrelváltozásokat.

A kavitációs zsírbontás hatása

Általában már az első kezelést követően érzékelhető, de az igazi eredmény 6-8 kezelést követően kezd láthatóvá válni. A szükséges kezelési szám azonban egyéntől és a kezelt terület helyétől is függ.

Bővebb információs a ZsirStop.hu vagy a SzepitoGepek.hu weboldalon!