Vitaminsziget Egészségről mindenkinek főoldalra

Karácsonyi könyvajánló II. - Jógázóknak szeretettel!

Mindegy, hogy valaki kacérkodik a jógázás gondolatával, vagy már mesterien űzi: ez a könyv mindannyióknak érdekességekkel szolgálhat. Elmélyülhetnek benne, és újabb pózokkal ismerkedhetnek meg.

Bálint János: Destressz jóga

A stresszhatások kezelését többféle modern módszer is segíti. Olyan ősi eszközöket és életmódbeli tanácsokat elevenít fel, amelyek kis gyakorlással bárki számára könnyedén elsajátíthatók.

Alkalmazva ezeket a technikákat, képessé válhatunk arra, hogy nyugodtak maradjuk, hogy lecsendesítsük a bennünk folyó zajt, hogy békésen aludjunk, és hogy életünk eseményeit pozitívabb szemlélettel közelítsük meg.

A titok az energia összegyűjtésében és helyes felhasználásában rejlik. Így lehetünk még aktívabbak, hatékonyabbak, energikusabbak és persze boldogabbak. Ára: 1.320,- Ft Tovább >>

Toldy Csilla: Kismamajóga

Ez a könyv azoknak a kismamáknak íródott, akik egészséges terhességre és könnyű szülésre vágynak, és ezért egészséges életmódot szeretnének kialakítani.

A szerző útmutatót ad a táplálkozás, a testedzés terén, és relaxációs technikákkal segít a szülésre való lelki felkészülésben.

Elmagyarázza a természetes szülés folyamatát, és egyénileg, illetve párral végezhető szülőpozíciókat mutat be, melyek megkönnyítik a vajúdást és a kitolást.

Ára: 1.320,- Ft Tovább >>

Toldy Csilla: Szex és Jóga

Testünk élvezete létjogunk. A jóga nem tiltások halmaza, hanem egy olyan választási lehetőség, melyen keresztül életünk minden területén sikeresebben valósíthatjuk meg önmagunkat. Azért születtünk erre a világra, hogy e valóság mestereivé váljunk, minden szinten. A jóga segít testünk elfogadásában, kapcsolatot teremt a test-lélek-szellem között, eggyé forrasztja létünk e három színterét.

S hogy mi köze mindennek a szexualitáshoz? Aki már volt szerelmes, jól tudja, milyen erős a vágy, mely a szeretett személy közegébe hajt, és a vele eggyé válást az élet céljává képes varázsolni. Mindez valóban lehetséges is azokban a percekben, amikor a partnerek a gyönyörön keresztül minden ellentét fölé kerekedve megérintik az istenit.

Ára: 1.320,- Ft Tovább >>