Vitaminsziget Egészségről mindenkinek főoldalra

Bios Life Slim - a természetes fogyás

 

A Bios Life Slim terméket cégünk már nem forgalmazza. Ha hatékony fogyasztó módszert keres, ismerje meg a Forever Slim otthoni ultrahangos zsírbontót!

Sokan szeretnénk fogyni, de tapasztalatból tudjuk, hogy a fogyókúra nehéz dolog. A fogyás elérésére sokféle módszer létezik, minthogy az elhízásnak is több oka van. Vannak azonban módszerek, melyek elviselhetővé teszik a folyamatot.

A jó fogyókúra három alappillére:

 

A nehézséget azonban minden esetben a vércukor ingadozása okozza, hiszen egy zsírfelesleggel rendelkező szervezet vércukorszint szabályozása sérült. Részben már sérült is volt, és ez vezetett az elhízáshoz, részben pont a zsír az, ami a szabályozó folyamatokat gátolja.

Ha a vércukorszintünk folyamatosan ingadozik, az állandóan ránk törő éhségérzethez vezet, mely sok esetben kontrollálhatatlan nassoláshoz vezet. Ez rontja önbecsülésünket, lelombozza kitartásunkat. E mellett normális fizikai edzést sem tudunk végezni, mert indokolatlanul hamar elfáradunk.

Mi okozza ezt az ingadozást?

Elsősorban a finomított szénhidrátok bevitele, melyek hirtelen bejutva a keringésbe, gyors inzulintermelésre késztetik a hasnyálmirigyet. A túlzott mértékű inzulin hatására hirtelen esik a vércukorszint, ami újra éhségérzetet okoz. Egy idő után a nagy inzulinbombázás miatt a sejtek inzulin érzékenysége csökken, és ekkor már nem olyan mértékű a vércukorszint esés sem. Ez az állapot azonban már a cukorbetegség előszobája.

Elhízás esetén a képet egy másik hormon jelenléte is rontja. Ez a leptin. A leptin fő szerepe éhezés esetén van, mert alacsony szintje a szervezetet táplálék felvételre készteti. A leptint a zsírsejtek termelik és szintje arányos a zsírszövet nagyságával. A magas leptin szint csökkenti a sejtek inzulin érzékenységét, ez a hatás kezdetben a zsírsejteken kifejezettebb, és célja, hogy a zsírszövet ne nőjön tovább. Ez azonban a fenti az inzulinszabályozás további romlását okozza, és megint csak a vércukorszint ingadozását eredményezi. A leptin az inzulinnal közösen a zsíranyagcserében is részt vesz, és szabályozásuk zavara, elvezet a kóros triglicerid és koleszterin értékekhez is.

A fő probléma

A fő probléma az, hogy elhízás esetén a magas leptin szint miatt az agysejtek érzéketlenné válnak a leptinnel szemben, és így a leptin étvágycsökkentő szerepe elvész. Bár a magas leptinszint befolyással van az anyagcserére az energiafelvételt gátló hatás elmaradása miatt az egész folyamat megbolondul.

A megoldás

Prof. Claus Brüning a legmagasabb német kutatási díjat kapta a leptin és inzulin hormonok kísérleti eredményeiért. Ő írta le, hogy  túlsúlyos emberek 95%-a nem kapja meg a jelet az agyból, hogy már elég energia fölvétel történt így nincs szükség további táplálékra.

Eredményei összegzéseként fejlesztették ki a Bio Slimet, melynek összetevői (rostok, növényi hatóanyagok, vitaminok) helyreállítják a fenti anyagcserezavart.

A Bios Life Slim nem csak a leptin anyagcserét javítja, hanem rengeteg rost/ballaszt anyagot is tartalmaz, ennek hatására lassítja a táplálékok felszívódását, ami elnyújtottabb vércukorszint emelkedést eredményez, és így mérsékli az inzulin választ. Ballaszt hatása révén a teltségérzetet növeli, így kényelmesebbé tehető vele bármely fogyókúrát célzó diéta.

A Bios Life Slim ennek eredményeként: